lauantaina, tammikuuta 30, 2016

Taiteilijat heränneet media-alan oikeistolaiseen korruptioon

On ollut ilo huomata että 3 vuoden aikana monelta taiteilijalta höpötys vapaasta Suomesta on lakannut ja he ovat heränneet lapsen unesta aikuisen vastuuseen nähdä eliitin harkittu terrori ja keinot demokratiaa vastaan

  • Suomalainen media ja vallan nuoleskelu

Janne Kuusi 
- On ollut sietämätöntä katsella, miten vallan vahtikoira on Suomessa muutaman viime vuoden ja vuosikymmenen aikana alentanut itsensä vallan seurakoiraksi. Olen yrittänyt löytää syitä poliittisen journalismin rappiotilaan, ja uumoilen, että kaupallisen valtamedian osalta kyse on rahasta tilanteessa, jossa viestimet kilpailevat toisiaan ja itseään kuoliaiksi. Niillä lienee hysteerinen tarve osoittaa vallan linnakkeille salonkikelpoisuuttaan, ja siitä syystä valtiaat – joihin voi laskea hallitusvallan lisäksi maan todellisen valtiaan: talouseliitin – saavat nukkua yönsä rauhassa täysin riippumatta siitä, mitä ovat päivällä tehneet...


Janne on eettinen taiteilija mutta ei aivan käsitä että vanha raha Suomessa, oikeiston ydin eli törkeän rikkaimmat suomenruotsalaiset eliittisuvut 900 vuoden kolonisaatioryöstelyn jäljiltä ovat (joita media suojelee hiljaisuudella) korruption ja fasismin ydin eikä sylikoira perussuomalaiset.


  II

Monessa kirjoituksessa vihreiden vallan ihmettelyssä (mm. "vihreiden" toimittajien iso osuus) ja konservatiivin näkökulmassa vihreisiin ei ihan loogisesti huomioida sitä että suurissa talousasioissa, valtiontalouden murtamisessa ja natofasismissa vihreät ovat eliitin mieliksi rkp:n, EVA:n ja kokoomuksen ohjaamia oikeistolaisia ja vain harhautushöpinässä "vihervasemmistoa".

Perussuomalaisten ja vihreiden syvää ja ohjelmoitua palvelijaroolia eliittioikeistolle ja pörssi-ideologialle ei kovinkaan syvästi ymmärretä jos nojaudutaan vain kevyeen vasemmistolaiseen taoi konservatiiviin maailmankuvn tulkintaan.
26.1.2016 10:56 Janne Kuusi 
49 kommenttia 

Ei kommentteja: