maanantaina, tammikuuta 11, 2016

Vasemmistoliitto amerikkalaisen maailmankuvan alle murskattuna

Suomalaisten vasemmistolaisten on herättävä Arhinmäen ja Li Anderssonin oikeistolaisesta naistenlehti-maailmankuvasta. 

    - Ei vaadita systeemimuutoksia, puhutaan kivaa köyhistä - 

Vasemmistolaisia on kusetettu rankasti ja suunnitelmallisesti prioriteeteista. 

Suomalaiset käsketään hylkäämään kansana emotionaalisesti monin elitistisin mielikuvakäskyin "poliittisessa näkökulmassa" 

- kun eliitin äärioikeistolainen vallankeskittämisprojekti eli Amerikan kolonisaatio eli globaalisaatio ja väestönsiirrot asetetaan hyvinvoinnin ja paikallisen demokratian edelle. Kaaostaktiikkaa maailmanparantajien hybriksellä! 

   Eliitin suunnaton halveksunta suomaalisten kansallisvaltiota kohtaan on nyt kääritty kansainvälisyyskasvatukseen ja totaalisen itsetuhon käskyyn, rajojen avaamiseen fundamentalisti-sovinisteille, elintasopakolaisille, nuorten miesten loputtomalle vyörylle. 

Vasemmistoliittolaisilleja vihreille opetetaan että tärkeintä on hakea kiitosta rahaeliitiltä ja kilpailla suomalaisuuden halveksunnassa suomenruotsalaisen eliitin kikatellessa aivopestyjä.

Suvaitse mitä eliitti käskee.
Suvaitse mitä eliitti käskee.
Maailmaa ei kuitenkaan auteta tuhoamalla Suomea 
ja pohjoismaita  Amerikan pörssikaaoksen ja sotatalouden alle. 

Vihreät ja vasemmistoliitto on operatiivisesti koulutettu katsomaan Eurooppaa Amerikkalaisen ja lontoolaisen eliitin näkökulmasta ja halveksimaan Suomea pankon phjimmaisena, halveksimaan Suomen etua Amerikkalaisen geopolitiikan ja militarismin, "Naton", alla.  Suomen on antauduttava
eurolle
Suomen on antauduttava
globalisaatiolle
Suomen on antauduttava
pörssiyhtiöille
Suomen on antauduttava
tuhoamaan valtionyhtiöt ja kansan yhteiset resurssit
Suomen on antauduttava
Amerikan sodille
Suomen on antauduttava
Amerikalle

  - Tätä paskaa vasemmistoliiton johto jauhaa nyt puolueen asiana.


  • While not widely known by most people, it’s a fact that governments engage in wide-scalepsychological operations (PSYOPs) to influence the behaviour, emotions and objective reasoning of their targets.

Rkp-kokoomuksen EVA-EK venäjävihaa on kylvetty laimentamattomana ja järjettömänä pilkkana jotta eliitin vastustus saadaan oudolla häpeäefektillä lannistettua. Perustelut ja tavoitteet eurohysteriasta on valehdeltu kaikilla populismin tavoilla ja historian tukemaa analyysiä pilkattu.
Selvillä valheilla on jumitettu humanistista ihmisten solidaarisuutta eliitin terroria vastaan mutta ihmiset eivät reagoi vieläkään vaikka näkevät nyt valheet. Ihmisten on juteltava terävästi ystäviensä kanssa kuinka toimia ja puhua selkeästi jotta horrosvalheet voitaisiin ohittaa.

Arhinmäen johdolla vasemmistoliitto hyväksyi Talvivaaran rikosten ja vastuuttomuuden siunaamisen. 

  • Veronmaksajille jää nyt kuluja 300 miljoonaa euroa ja laue myydään ilmaiseksi eteenpäin - voitot vetää joku pörssiyhtiö pois suomalaisilta. 
  

Ei kommentteja: