keskiviikkona, tammikuuta 13, 2016

Sensuuri on vihapuhetta

* päivitetty

Sensuuri on vihapuhetta.


Se on vihan ohjaamista valheella todenpuhujia vastaan elitismin suojelemiseksi.

Se on todellisuuden raiskaamista, se on massojenohjausase ja sillä rehelliset yksilöt saadaan helposti diivojen, massojen vihan kohteeksi, feministien ja muiden eliitin supportjengien hysterian kohteeksi, ylemmyyshysteriaa valheen lasikatolla tanssien.

Hysteria nimenomaan on määritelmällisesti vääristyneen todellisuuden aiheuttamaa vauhkoamista todellisuutta vastaan illuusion vuoksi.

Sensuuri on halveksunnan korkein muoto todellisuuden vääristämisenä, se on halveksivan eliitin ivallista vallankäyttöä ja ivan ojentamista hoviväelle ruoskaksi, se on ihmisyyden viemistä kansalaisilta, se on orjuuttamista, se on ihmisten kärsimyksen halveksuntaa. Eliitti korotetaan todellisuuden muokkaajaksi ja ihmiset opettelevat valheita väistääkseen eliitin organisoimia hyökkäyksiä ja päästäkseen koskemattomiksi eliitin kainaloon. Kelpaavuuden ja kiitoksen kerjääminen tulee ilmaisun päämääräksi, ei vuorovaikutus todellisuuden ja tavoitteiden kanssa. Ihmiset suostuvat poliittiseen vallankäyttöön alistuessaan eliitin sensuurinäytelmään kun luulevat edustavansa kauniita ihanteita.
-- Viime päivät ovat paljastaneet pelottavan karmealla tavalla, miten paljon poliisi, monet poliitikot ja media Saksassa, Ruotsissa ja Suomessa ovat pimittäneet maahanmuuttajiin ja turvapaikanhakijoihin liittyvää tietoa. 

II

Jos et ole ymmärtänyt, mitä on elitismi, tätä se on: 

poliisi toimii eliitin käskyjen mukaan 

lakia rikkoen ja kansalaiset hyläten raiskaajien ja tappajien armoille kuten Suomessa 1918-19 n 70000 ihmistä tapettiin eritavoin Euroopan suurimmassa joukkomurhassa suhteessa väkilukuun; 
Ruotsalainen poliisi: Emme ole uskaltaneet kertoa kaikesta, koska se auttaisi ruotsidemokraatteja


Ystäväni ovat omakohtaisesti pytäneet poliitilta paikanpäällä apua ryöstöön tai pahoinpitelyyn ja poliisi on vastannut että johto on kieltänyt jahtaamasta maahanmuuttajia. Lakia raiskataan nyt virkavallan miekalla.  
Kuten kustantajat ja kirjailijat elitismiä palvelemassa sensuurin muuria rakentamassa. Väinö Linna oli hyvin katkera mies julkaisun jälkeen kun suostui eliitin sanelemaan sensuuriin Tuntemattomassa sodassa jo kirjoittamista ennen. 
Sensuuri luo itsepetoksen, maailmankuva menetetään sensuurin hallitsijoille, jotka käyttävät suomalaisten fasistien takia käynnistynyttä talvisotaa nyt kauniina uhrautumisfantasiana kansalle. 

VIRANOMAISET MÄÄRÄSIVÄT TURVAKAMERAVIDEOT TUHOTTAVAKSI KÖLNIN HYÖKKÄYSTEN JÄLKEEN

 http://riippumatonmedia.com/2016/01/12/viranomaiset-maarasivat-turvakameravideot-tuhottavaksi-kolnin-hyokkaysten-jalkeen/
Väestönsiirron hintaa Suomessa ei kerrota, 4500 miljoonan vuosihintaa ei kukaan mediauskovainen voi ajatella lähtöhinnaksi suvaitsevaisuusleikille koska se on julistettu tabuksi, fakta jota ei saa ajatella eliitin kiitoksen saamiseksi. Kansalaiset suostuteltiin vastaanottamaan pakolaisia mutta nyt eliitti vaatii massamaahanmuuton ja väestönsiirron hyväksymistä itseisarvona. Mikä arvo on väestönsiirto itsessään? Se on eliitin geopolitiikkaa, ei se ole etiikkaa. Tämä näytelmä perustuu vain valheille: aidot pakolaiset palaisivat kotimaahansa siksi pakolaiset on palautettava rauhoittuneille alueille jotta eliitin geopoliittiinen valtapeli saadaan lopetettua.

Swedish police probe 'cover up
of migrant sex assaults'

   III


Kaava on hyvin yksinkertainen:

eliitin vaatimuksesta suomalaiset köyhät on hylättävä, koulutus ajettava alas ja pseudointellektuellit osoittavat vihaansa tavallista kansaa vastaan saaadakseen kiitosta ja uranousua eliitin luomassa ideologisessa hierarkiassa. Yliopiston vapaus tutkia todellisuutta ja luoda uusia yleishyän ideologioita estetään ja kaiken yläpuolelle korotetaan mieletön velvollisuus ottaa väestönsiirtoja Suomeen. Hajota ja hallitse.
Hannu T. Sepponen -- Tarkoituksenmukaisuusmoraali ei tunne ideologisia eikä poliittisia raja-aitoja. Sen vuoksi julkinen sana onkin (olisikin) niin tärkeässä roolissa sensuurin murtamisessa. Nyt on liu´uttu vähitellen parantelun, peittämisen, salaamisen kautta suoranaiseen valehteluun, jolle keksitään paljastuttua erinäisiä syitä. Se on sentään jotakin, että Ruotsissa vallinnut järkyttävä laajamittainen valehtelu on joutunut nyt koville.


Ensin eliitti ja torpedo-poliitikot nostattaa 15 vuotta terrorismipelkoa ja mielikuvituskauhua

 ja saa sen suojissa salaamalla ja laittomuuksilla huikeita fasistisia STASI-vakoiluoikeuksia ja poliittisen toiminnan salauksia demokratian tuhoamiseksi - ja sitten eliitti vaatii nuorten passittomien miesten roudaamista massoittain Suomeen käyttäen sanaa "syyrialainen" tahallisena harhautuksena Irakista ja Afganistanista sekä muutama  Syyriasta (vain 3% useina kuukausina tulijoista aitoja Syyriassa syntyneitä)  suomalaisten kustannuksella elätettäväksi.

     Selkeä moraaliton projekti väestönsiirron vuoksi,

 ei aidosti Amerikan hyökkäyssodasta kärsivän Syyrian valtion auttamiseksi.

Pakolaisista messuavat eivä vaadi äänekkäästi Amerikan hyökkäyssotien lopettamista ja siten paljastavat valheensa toimiessaan aggressiivisen geopoliittisen ideologian puolesta.

Tämä on niin puhdasta keskisormen näyttämistä eliitiltä kansalle kuin voi olla. Hajota ja hallitse.

 Sotatoimenpide.

Eurotroika eli eurojuntta, Euroopan ei-demokraattiset teknokraatit, vaativat nyt Amerikan käskystä 50 miljoonan ihmisen kuljettamista Eurooppaan.


 Suomalaisilta vaadittiin pakolais-moraalilla avamaan rajat ja nyt vaatimuksen retoriikka nojautuu suoraan avoimesti maahanmuuton hyväksyimseen, yhteiskunnan murtamiseen väestönsiirron kuluilla ja kaaoksella.
IV

Illuusio.
Illuusiokoneista.
Illuusiovalta.

Kirkossa ja ruotsalaisten asetehdassukujen omistaman Finnkinon toisella tyylillä viihdeväkivaltasessioissa eli amerikkalaistamissuggestiossa ihmiset opetetaan nauttimaan pelosta - helvetinpelko-masokismi antaa luvan sadistiseen köyhien, seksuaalisesti avoimien, rehellisten älykköjen, eliitin vastustajien ja ateistien vihaamiseen ja alistamiseen. 

Zizek on puhunut tästä myös selkokielellä - Joka kerta naurattaa kun ajattelen aikaa ennen Zizekin popmainetta kun puhuin hyvin zizekmäisiä analyysejä kulttuurikeskusteluissa ja kaikki nevanlinnat relanderit ja muut nyk wannabe-zizekit huusivat minulle että en voi puhua tuollaista.
V

Sensuuri on väkivaltaa, 

se on manipulaatioterroria todellisuuden kaappauksessa;
tehokasta, 
Harkittua, rajaavaa ohjaava sensuuria jonka päälle asetetaan vääristeleviä paisutuksia ihailun kohteesta.
Maailmankuvan vääristämisellä kaapataan identiteettisi, sinut omistetaan kun uskot valheita ja valheen ohjaaja.
 

Valtamedia vääristää ja piilottaa äärimmäisen ideologisella tarkkuudella Amerikkalaisen geopoliittisen terrorin todellisen luonteen:

Kuuba Amerikan taloussodan alla  
- Ei sanaakaan siitä kuinka YK:n yleiskokous vuodesta toiseen yksimielisesti, vain USA:n Israelin ja parin pienen Tyynenmeren saarivaltion vastustaessa on vaatinut kauppasaarron purkamista. Kuinka epäinhimillisiä ja totuutta kiertäviä Yle:n ohjelmat saavat olla. Pahinta on se, että USA on edellyttänyt kaikkien muiden maiden olevan mukana saarrossa mikäli haluavat käydä kauppaa USA:n kanssa. Ohjelmassa korostettiin Kuuban rikkovan ihmisoikeuksia. Mitä USA:n terrori Kuubaa kohtaan on muuta kuin ihmisoikeusrikos. Yritys näännyttää kuubalaiset hengiltä. Suomessa on Kuuban lähettiläs. Miksi Yle ei vaihteeksi haastattelisi häntä, jotta edes kerran 60v aikana saataisiin kuubalainen näkökulma asioihin. 
Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari8 tJärvenpää, Suomi

Kuinka moni tietää että Amerikan rahoittamassa terrorismissa Kuubassa 50-v ajan on kuollut vähintään 3200 ihmistä?

Miksi valtamedia on hiljaa Amerikan Afrikan sodista, 300 iskua vuodessa Africom. Suomalaisten osuus?

Vihreät eliitin ja aseteollisuuden rahoittamina :


   Juha Hämis Hämäläinen

Mielenkiitoiseksi lahjoituksen vihreille

 tekee Verband:in (liitto) jäsenyritykset: Heckler & Koch (Käsiaseet), Diehl Defence (mm. ohjattavia ohjuksia) und MTU (sotakoneita ja niiden moottoreita).
Voisiko tästä vetää johtopäätöksiä Suomen vihreän mepin x&$$% suhtautumisen muuttumiseen koskien TTIP-sopimusta ?
Vai olenko vainoharhainen foliohattu hörhö ja natsi puuntuhoaja ?
Kognitiivinen dissonanssi tehokkaasti alustettuna - hämmennys, nollaus, ohjaus, kaappaus;
http://thearcanefront.com/war-your-mind-video/

VI

" Politologi Andrei Korybkon erinomainen artikkeli Kölnin seksuaalisesta terrorismista ja sen laajemmista taustoista. Mielenkiintoisena ja tuoreena pidän Korybkon ajatusta, jonka mukaan "pakolaisten" avulla eurooppalaisia yhteiskuntia pyritään tuhoamaan samanlaisten mekanismien avulla, jotka olivat käytössä "arabikeväässä". Korybkon sanoilla on sikäli painoarvoa, että hänen kirjaansa värivallankumouksista ("Hybrid Wars: The Indirect Adaptive Approach To Regime Change", on netistä vapaasti ladattavana) voidaan pitää aiheen referenssiteoksena.
      Näin Korybko:
"The word 'refugee' is obviously being used tongue-in-cheek by the author as no genuine refugee would ever dream of sexually assaulting anyone in the host nation that’s doing everything it can to help them start a new and safer life. Only individuals that had arrived in the country motived by greedy or ideological pursuits could ever fathom to commit such a crime, let alone to plot it with around 1000 conniving cohorts. Speaking on the former motivation, it’s already been widely suspected that many of the “refugees” are actually economic piggybackers who hope to get rich at the expense of the German taxpayer or literally die trying as they make their overseas journey there, while the latter are Wahhabist/Muslim Brotherhood supporters that want to exploit the hyper liberal-progressive values system of the EU in order to impose strict Sharia law on their hosts.
It’s this second group of individuals that is thought to comprise a sizeable proportion of the 'refugees'.

These ideological flunkies (be they from Syria, Somalia, or elsewhere) know quite well that their warped ideological crusade is on the downswing in their homelands and they’ve chosen instead to engage in a tactical and 'human rights'-draped retreat to a new battleground. The 'refugee' label and the popular perception that these individuals are destitute, poverty-stricken individuals on the brink of starvation has served as the perfect cover for infiltrating the unsuspecting and ultra-naive continent. They envision taking advantage of the rampant political correctness in the EU in order to intimidatingly carve out Sharia-compliant zones in the host countries. These Wahhabist nests would then be used to incubate additional radicals and serve as a staging ground for launching further terrorist attacks (be they of the violent or sexual manifestations) in order to expand the reach of their ‘urban caliphates’. Basically, they plan on transplanting their 'Arab Spring' tactics from the Mideast to Europe, with all of the resultant bloodshed and destabilization associated with these “democratic demonstrations” and similarly carried out with a wink and a nod (if not outright on-the-ground organizational support) from the US."

A bird's eye view of the vineyard
THESAKER.ISEliitillä on massiiviset resurssit ja kovat päämäärät


Massive Coverup Exposed In Sweden As Media, Cops Hid Migrant Sex Attacks | Zero Hedge

Massive Coverup Exposed In Sweden As Media, Cops Hid Migrant Sex Attacks | Zero Hedge “I’m not going to answer that. No, no, no. I don’t want to talk to you”, 
ZEROHEDGE.COMTPP, TTIP, TiSA, ISDS - Acronyms to End Democracy


Why do the  North Koreans feel a little bit hostile to The Empire?  

    This is maybe the reason - from the Washington Post.  

"The story dates to the early 1950s, when the U.S. Air Force, in response to the North Korean invasion that started the Korean War, bombed and napalmed cities, towns and villages across the North. It was mostly easy pickings for the Air Force, whose B-29s faced little or no opposition on many missions.
The bombing was long, leisurely and merciless, even by the assessment of America’s own leaders. “Over a period of three years or so, we killed off — what — 20 percent of the population,” Air Force Gen. Curtis LeMay, head of the Strategic Air Command during the Korean War, told the Office of Air Force History in 1984. Dean Rusk, a supporter of the war and later secretary of state, said the United States bombed “everything that moved in North Korea, every brick standing on top of another.” After running low on urban targets, U.S. bombers destroyed hydroelectric and irrigation dams in the later stages of the war, flooding farmland and destroying crops.
Although the ferocity of the bombing was criticized as racist and unjustified elsewhere in the world, it was never a big story back home. U.S. press coverage of the air war focused, instead, on “MiG alley,” a narrow patch of North Korea near the Chinese border. There, in the world’s first jet-powered aerial war, American fighter pilots competed against each other to shoot down five or more Soviet-made fighters and become “aces.” War reporters rarely mentioned civilian casualties from U.S. carpet-bombing. It is perhaps the most forgotten part of a forgotten war."Ei kommentteja: