sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Euroopan totutusjakso fasismiin jatkuu

Totutusjakso, harhautushysteriaa: Liittovaltiota ajetaan nyt terroristihysterialla ja paoliisivaltiolla, kun Amerikka on vuosikymmeniä rahoittanut teroristeja ja kiihkomuslimeja. Taloudellinen vallankaappaus on nyt luonut talousromahduksen, jonka varjolla myös ajetaan poikkeuslakeja ja sotilasjunttia Eurooppaan. Kreikkahan on täysin oikeistoeliitin eli fasistisukujen nostamien kenraalien vallassa valtavalla asearsenaalilla naton tukemana ettei hallitus pysty edes virallisesti erottamaan kenraaleja ja paljastamaan sotilasjunttaa.
http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/eur_tulevaisuus_tallainen-44995


Totutusjakso, harhautushysteriaa

jonka osana vihreät, feministit, hs-yle ja vasemmistoliitto/sdp toimivat oikeiston harhauttamina - koska eivät tässä massamediashowssa nyt vastusta Amerikan, Lontoon ja Saksan fasismia, talouspetoksia ja jatkuvia hyökkäyssotia vaan toimivat täysin perusteettoman vihafantasian eli venäjävihan masinointialustana amerikkalaisen fobiashown toteuttajana.


b)

 5.1.  päivä alkaa draamasarja, jossa esitetään Venäjän valloittama Norja.  Hui.

Paranoijaa, kun maailmassa hyökkäyssotia jatkuvasti käynnistävä  taho tässä todellisuudessa on vain - vain - Amerikka naton ja Lontoon sekä Israelin että Saudien tuella. 

Tämäkin on psykologinen operaatio.

Jokainen isohko Hollywood-filmi on armeijan ja CIA:n psykologien muokkaama. Aivopesu on asenteide, mielteiden ja psykologisten syyseuraussuhteiden muokkaamista ja ohjelmoimista, jota on testattu kymmenien tuhansienn tiedemiesten avulla useissa maissa.
Kysymys: milloin saa puolustautua? Tietysti Venäjä puolustautuu, jos Amerikka tuo hyökkäysaseita lähelle Venäjän rajoja - 5000 v suurvaltapolitiikan faktoja, tarvitsee vain katsoa historiaa. Amerikkahan ei salli lainkaan aseita lähelleen joita se tuo Venäjän lähelle. 

c)

Sinun täytyy ymmärtää että Nato perustettiin Gladio-terrorijärjestöksi luomaan 15000 terrori-iskua operaatio gladiona. 99% "kommunistien terrori-iskuisa" Euroopassa on naton, Vatikaanin ja CIA:n järjestämiä. kts BBC:n dokumenttivideo GLADIO alta.

* Turhaa toivoa massamedia jakelee monin tavoin amerikkalaisia elokuvia mukaillen ja turhia sotia draamana, pakolaisdraama näytelmänä vailla vertaa, aivan turhaa väestönsiirtoa kun samalla ollaan hiljaa Amerikan kaaosterrorin päämääräietoisuudesta ja paljastuksista - kun talousromahduksen kriisifasismi lähenee eikä ole lainkaan ideologista keskustelua talousjärjestelmän totaalisesta muuttamisesta ilman pankkiirien käskyvaltaa.
http://www.activistpost.com/2015/12/a-crisis-worse-than-isis-bail-ins-begin.htmld)

Yksi nykyinen esimerkki psykologisesta vihan ja lavastuksen lisäämisestä:

Massamedamme on todellakin levittänyt valheita etteikö homoklubit olisi sallittu Venäjällä.

Siis puhtaita valheita ja feministit eivät kykene ajattelemaan johtopäätöksiä eivätkä suuttumaan massamedialle valheista feministien ideologisen lukon ja sokean tottelevaisuuden takia. Ajatus ei juokse jos olet sitoutunut Amerikan naton sotia ihailemaan ihmiskunnan pelastuksena. Feministit eivät edes usko faktoja koska ovat massamediaan uskovia operaattoreita, massamedian lapsia, joiden todellisuustaju on hajotettu estämään ymmärrystä länsimaiden tappamista 250 miljoonasta ihmisestä kolonisaatiosodissa, kapitalismin palvelijoita, "länsimaisten arvoyhteisön" valheisiin uskovia. Samalla kun suomalaiset lääkärit pakkokastroivat sukupuoltavaihtavia niin feministit lietsovat hysteriaa valheilla.


e)

Vasemmistolainen Aldo Moron tappo ja Baader-Meinhof ryhmä opetettiin meillä koulussa todella painotetusti kommunistien teoksi vaikka ovat naton terrori-iskuoperaatioita, Moro myös Vatikaanin projektia. Baader oli cia-mies ja psykopaatti, joka houkutteli kommunisteja mukaan terroriin ison cia-psykologien joukon ja muiden soluttautujien tuen ja keinojen kanssa. Siksi heidät tapettiin vankilassa, jotta operaatio Baader ei paljastuisi. Meinhoff ei olisi tappanut itseään lapsien takia sillä hänen ideologiansa ja yllykkeensä perustui lasten tulevaisuuden pelastamiselle.


f)

Kun "Breivik" tappoi melkein sata vasemmistonuorta hän ei käynyt poliittisten vallanpitäjien kimppuun kuten tekstissään uhosi "valkoisen vallankumouksen käynnistämiseksi". Hän olisi voinut tappaa oikeita päättäjiä helposti pommin kanssa parempana päivänä - ja pommi oli vain pelote.

Tuomari käski poliisia tutkimaan Breivikin parin kuukauden reissu Englantiin, jossa hän sanoi olleensa koulutettavana. Poliisi sekä interpol kieltäytyivät lainvastaisesti tutkimasta Breivikin matkaa. Kieltäytyivät. "Breivikin" ammunnan aikana poliisihelikopteri oli 5 kilometrin päässä ja sille ei annettu lupaa mennä saarelle - tämä on fakta josta suomalainen media ei kertonut selvästi, Ruotsissa tätä ihmeteltiin. Breivikin kansio myös hävisi poliisin arkistosta kun ammunta oli tapahtunut. Mikään ei ole vahinko. 20 nuorta kertoi kuulleensa ammuntaa selvästi kahdesta eri suunnasta eri aikaan kun poliisi viivytteli tuloa: uskotko että korkeasti koulutettu poliisin iskuryhmä menee ylilastaamaan vahingossa pientä venettä, joka upposi kun ensimmäinen poliisiryhmä "oli menossa saarelle"? Kun valtion rakennuksien kadulla räjähti pommi, julkaistiin vain yksi kuva kypärämiehestä. Vain yksi kymmenistä videokameroista - ei videokuvaa ! jotta kävelytyyli olisi paljastanut ettei breivik siellä kävellyt.

"Journalistien" aktiivinen sensuuri Breivikin tapauksesta on selkeää. 


g)

- "Terrorismin asiantuntijoiden mukaan terroriuhkaukset Euroopassa tulevat arkipäiväistymään lähitulevaisuudessa". Asiasta kirjoittaa The Guardian. 

Professori Rik Coolsaetin mukaan Eurooppa on astunut uudelle aikakaudelle

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/eur_tulevaisuus_tallainen-44995


** Kai tiesit että irakin ja Syyrian hyökkäyssodan valheiden markkinoija HS-johtaja siirrettiin yhdeksi yle-johtajaksi? Sinun päätäsi sekoitetaan kolonisaatiofasismin hyväksyttamismanipulaatiossa.


h)

Sosiaalidemokratia eli pohjoismainen malli - (60% sosialismia ja koulutusta, 40% veroprogression ohjaamaa kapitalismia ja sääntelyä vakauden ja resurssien tasaamiseksi) - "ei ole mitään, ellei se suhtaudu kapitalistiseen markkinaliberalismiin kriittisesti ja tarvittaessa myös kielteisesti. Sosiaalidemokratian eli sosialistisen kapitalismin tehtävänä on koko ajan hakea sellaisia RAKENTEELLISIA REFORMEJA, jotka muuttavat omaa yhteiskuntaa ja koko maailmaa ihmisille paremmaksi elää". Yrittäjiä ei estetä mutta suuryrityksiä ja monopoleja kontrolloidaan pienyrittäjien hyväksi.
Socialdemokraterna kan kollapsa också i Sverige

3 januari 2016 Pasokifiering AFTONBLADET.SEi)
Tärkein dokumentti ajallemme; Vain pari kertaa Euroopassa näytetty BBC dokumentti: kun sotilas- ja poliisiammattilaiset puhuivat kameralle kun luulivat Neuvostoliiton romahtamisen lakkauttavan Amerikan naton ja CIA:n ylläpitämän kylmän sodan. Naton 15000 terrori-iskua Euroopassa kommunistien alvastamiseksi ja tyhjän hysterian luomiseksi. kts Vastavalkea Gladio

  • Uudenvuoden mietteitä Suomen tilasta

Ylimmän kuvan alleviivaukset: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2016/01/terrorismin-asiantuntija-eurooppa-tulee.html

Ei kommentteja: