sunnuntaina, tammikuuta 24, 2016

Hotakaisen vihapuheOn se kumma kun itsensäylistäjä Hotakainen puhuu aina huomiokyvyn tarpeesta eikä tunnista massamedian organisoitua vihapuhetta, venäjävihaa, feministien vihapuhetta, pellepataljoonan vihapuhetta sananvapautta vastaan, Suomelta vaativien islamistien vihapuhetta tyttäriensä omistajina, raiskaajia vapauttavien tuomareiden vihapuhetta, sote-ulkoistamisen vihapuhetta kansalaisten perusoikeuksia vastaan, kirkon ikuista vihapuhetta jos rituaalinen armo ei riitä köyhille, byrokraattien vastuuttomuuden julistus eliitin vihapuheen ylistyksenä, poliitikoiden vihapuhetta vastuuta vaativista ihmisistä. Orwellin ja Huxleyn kirjoijen eliitin terrori toimi dramaturgialla: luodaan "suvaitsevaisuuden" narratiivi, jossa eliitti on "pakotettu" terrorisoimaan alamaisia - jotta nämä pysyisivät alamaisina.  

Suvaitsevaisuus korkeimpana terrorina.

Korkein moraali terrorin velvoitteena.
Suomalaisilla on myös oma Huxleyn Brave New World, jota moni ei tunne kirjallisuuspiirien sensuurin takia: Harhama on ensimmäinen aito dystopiakirja, joka kertoo työläisen roolista eliitin luomassa "sallitussa" ja ohjatussa, huuruisessa vapaudessa. Maiju Lassilan kirjoittama.
Natsi-Saksasta on yritetty levittää pseudokansanviisautta "näit kun naapurisi vietiin etkä sanonut mitään". 

Meille myydään YLEn massiivisella voimalla väärää tietoa natsi-Saksan väkivallan ja vallan noususta. 

Se ei ollut kansanliike tai rasismi vaan pienen rahaeliitin tarkka salaliitto poliisin ja armeijan kanssa, natsit olivat vain kulissi, joita poliisi auttoi luomaan pelon terrorivaltaa, joka jo oli viranomaisten linja. 

Nyt eliitti haluaa hajottaa kansallisvaltiot, sosialaiturvan sekä perustuslait rajoineen päämäärätietoisesti ja pumppaa saman aikaan harkitusti tekopyhää rasismikauhistelua massamediat pullollaan harhautuksena. Samalla kun luo ongelmia maksimaalisella teholla. Väestönsiirto ei ole inhimillisyyden mitta vaan järjestys ja enemmistön valta demokratiana.
Näin kuvasi kaivosyhtiö Talvivaarasta kertovaa elokuvaa Eero Saarinen…
WWW.ESS.FI

Mona Walter: Ruotsissa mielipiteitä sensuroidaan jo rankalla kädellä
Ei kommentteja: