torstaina, tammikuuta 28, 2016

Suomi oli natsien ohjaama tuhoamisleiri jatkosodassa - tutkijat avaavat historiaa

Uusi tutkimus: Suomi luovutti oma-aloitteisesti natseille 520 vankia – kaikki ammuttiin ilmeisesti heti. 

Ida Suolahden tutkimuksen ansiosta kuva Suomen ja Saksan vankiluovutuksista jatkosodan ajalta täsmentyy ratkaisevasti.

Tämä on vasta alkua.

Kekkonen ja kaikki eliitin operaattorit kielsivät valtamediaa, akateemisia ja kustantajia kertomasta suomalaisten fasistisukujen todellisista teoista, oikeiston ideologiasta ja juutalaisten ja natsien vastustajien tappamisesta Suomessa. Valan tehnyt natsi Kekkonen nostettiin suojelemaan rahasukujen fasistimenneisyyttä. Joko ymmärrät Suomalaisen propagandatodellisuuden laajuuden ja oikeiston todellisen historian olemuksen peiton alla?  

Joka ymmärrät väärennetyn identiteettisi ja kokemasi koulun fasistiset liikuntatunnit?

Fasistit jäivät valtaa Supoon ja keskustapuolueeseenkin suurimman eli rahakkaan RKP-natsipuolueen valvomana. Suomalaisten sotilaiden massateurastaminen heidän kieltäydyttyään toimimasta natsien ja natsi-Mannerheimin hyökkäyssodassa on vielä kova tabu ja sensuurun ykköskohde, Lappeenrannassa lentokentän lähellä voi olla sinunkin sukulaisia joukkohaudassa. Jotka sinä olet hylännyt.

Natsi-Erkko sai rauhassa rakentaa Helsingin Sanomat kontrolloimaan ja sabotoimaan myös kulttuurielämää. Vain faisistien kumartajat saivat paltatilaa.

Isä ja poika Erkon fyysisenkin väkivallan uhrien tulisi tulla julkisuuteen ja kertoa kuinka natsien valta ei hävinnyt jatkosodan jälkeen.

Lue historiamme ja eurokannattajien väärennös suur-Euroopan ihanteen ajattomasta fasismista:

Jatkosota oli Saksan hyökkäyssotaa
- ja talvisota ideologinen valinta

 II

Oikeisto hajotti eduskunnan 1918 lahjottujen kasakoiden avulla ja aloitti sisällissodan.

Tätäkään harva suomalainen tietää massamedian propagandan alla.
Suomenruotsalainen eliitti oli myös perustanut laittomat suojeluskunnat eli yksityiset palkka-armeijat laittomin asekuljetuksin.

Että Suomi ei olisi demokratia, enemmistön valtaa ja hyvinvointivaltio.

III Valtamedia jatkaa nyt oikeiston fasismia valheilla ja sodan rummutuksella Amerikan imperialismin puolustuspuheenvuoroissa; Amerikan hyökkäyssotien ja väestönsiirtojen moraalittomuudesta ja miljoonista tapetuista ei puhuta kun on sentään se vanha fasistien ase, venäjäviha:

lainaus somesta:
" Fasismi meidän ajassa. Umberto Econ 14 kohtaa vuodelta 1995. Minusta moni pointti osuu jopa Suomi -skeneen. Nappasin linkin Melenderin Tommin seinältä, kiitos kaima Tommi Melender. Tallennan tähän jotta löydän. Olen nimittäin miettinyt viime elokuusta lähtien historiallisten analogioiden dilemmaa.Olin lukenut Knausgårdin Taisteluni kutosen, jossa hän tekee yli nelisataasivuisen ekskursion Hitlerin Mein Kampfiin. Ping JP RoosPäivi KosonenElina Pekkarinen. Knausgård kirjoittaa muiden muassa natsismin sosiaalisista voimista.

Lukemani käynnisti minut pohtimaan Suomi –keissiä, talouskriisiä pakolaiskysymyksen kontekstissa. Irtisanomiset, työttömyys, pätkätyön rakenteet ovat myös keskiluokkainen huoli, ihan tavisteema meille kaikille.
Kirjoitin ”meille” – kukapa ei pelkäisi joutuvansa työttömäksi, tai pelkäisi vaikka lastensa - läheistensä - ystävänsä suistuvan tai ryytyvän statuskamppailussa. Eli tämä klassinen tilanne on täällä tänään - asemansa kriisissä menettävän pienporvarin henkilökohtainen tai sosiaalinen frustraatio. Se voidaan nähdä perustellusti ja ecolaisittain rasismin polttoaineena. 
Joku yritti opettaa minulle, että tuollaiset analogiat eivät vain toimi, koska natsismi oli niin uniikki keissi. Mahtoiko olla? Mikä kysymys ei tarkoita että käsittäisin Suomen olevan jossain esifasistisessa tilassa. Econ pointti nro kuusi on silti silmään pistävä.
Teemalta tuli eilen Hannah Arendt –raina. Se toimi sankaritar –hybriksestään huolimatta, koska herättää – tai voi herättää - tsekkailemaan Arendtin teoriaa pahuuden arkipäiväisyydestä. Mulle se toimii muikkarina historian opetuksista sekä ihmisluonnosta ja siitä virittyvistä pahuuden spiraaleista. Hyvyys ja pahuus ovat kaikkien ihmisten ominaisuus, ne ovat meissä potentioina. Olosuhteet, yhteisöt, instituutiot oikeissa asetelmissa voivat muokata kenestä vaan meistä taviksista hirvittävyyksien organisaattoreita, sosiaalisen vastuun pakoilijoita, byrokraatteja jotka eivät halua tietää.
Koska kukaan muukaan ei viitsi eikä uskalla tietää. Arendtin teorian kautta fasismi -kyssäri on pysyvästi ajankohtainen. Eco ei turhaan otsikoinut: ”Eternal Fascism”.
Mut siis noi historialliset analogiat. Jos olisin aseman omaava toimittaja ping Ilkka Malmberg, tai joku yletuottaja ping Ari Ylä-Anttila, tekisin perusteellisen round featuren (mikä on feature?). Kysyisin isolta nipulliselta ammattihistorioitsijoita historiallisten analogioiden pätevyyalueista. Puhuttaisin keskittyneesti vaikkapa Henrik Meinanderia, Laura Kolbea, Kolbe Laura, Teemu Keskisarjaa, Irma Sulkusta, Markku Jokipiitä, Mirkka Lappalaista, Antti Häkkistä Antti Häkkinen, Hanna Kuusta Hanna Kuusi, Mikko Salassuota John Lee Pettimore ehkä Matti Klingeä ja Heikki Ylikangasta. Muitakin voisi olla.
En kysyisi heiltä pelkästään, että mikä toi fasismijuttu oikein on, vaan vetäisin laajasti. Sehän on hissaheimolaisten yksi metodologinen peruskyssäri. Kaipaan sivistystä ja valistusta. Tai sitten mä tuotan tämän itse. Itehissaa."    TH.    kts: 


The following version follows the text and formatting of the Utne Reader article, and in addition, makes the first sentence of each numbered point a statement in bold type. Italics are in the original.Harhautetut suomalaiset, oikeistolaisen maailmankuvan suostutellut idiootit, propagandaan tarrautuvat, itsepetosta ruokkivat, tiedosta välittämättä, massamedian uhrit, historian ohittavat. Sivistymätön kansa ja valehtelevat akateemikot.

Ruotsalaistutkija: Suomi vääristelee sotahistoriaansa

  •  Ruotsalaistutkija Henrik Arnstadin mukaan Suomen ulkoministeriö yrittää peitellä totuutta keskitysleireistä ja liitosta natsi-Saksan kanssa. Arnstad:in mielestä koko ulkoministeriön olisi parasta osallistua historian peruskurssille  
Joukkomurhaajan iloiset kertomukset sisällissodan fasistien teoista ja aatoksista: 

Känä Löysin Rantein
IVKuten on historiamme väärennetty 12000 vuoden ajalta eliitin tulkinnassa ja Ruotsin kolonisaation ylistämisessä, on myös kulttuurielämämme vääristetty jotta olisimme alistuvia ja typeriä, tietämättömiä, tiedostamattomia eliitin keinoista ja moraalittomuudesta. 

Turkka on yksi surullisin väärentäjä. Jouko Turkka esiintyi kuin kartanon omistaja oppilaille, imitoi siis eliittiä ja kirkkoherran tavoin käski oppilaiden tuntea "syntiä", riittämättömyyttä, tahdottomuutta muovailuvahana ja luopua jopa rahasta vaikka itse keräsi porvarina miljoonia pörssikeinottelulla valeideologiansa roolin takana. 

Turkka siis toisti omassa lahkossaan kirkkokulttuurin, kolonisaation mekanismin ja siksi ajoi ihmisiä hulluuden partalle vaikka verbaalisesti puhui olevansa vapauttaja, sairas vallanhimo ja taipui tietysti kulttuurieliitin sensuurivaatimuksiin ja tuotti pelkkiä kompromissejä hymistelyä teatterilavalle vaikka esiintyi luovuttamattomana guruna. Valehtelija ja roolin esittäjä. Ei paljastanut vallan kulttuuria ja terroria vaan loi kapinan imitaation ja roolipelin ilman kapinaa. Eliitin suojaksi eliittiä mielistelläkseen.


Paras teatterituonto Mannerheimista ja Kekkosesta; suomenruotsalaisen eliitin marioneteista

""Mannerheim eli lapsistasi ei mitään
" Lauri Maijalan (s. 1986) historiapoliittinen Mannerheim-näytelmä (http://www.teatterirujo.com/) osoittaa suomalaisen historiankirjoituksen irvokkuuden. Kyse ei enää ole pelkästään "valkoisesta" valheesta, vaan jostakin paljon syvemmästä. Sellaisesta, joka saastuttaa vielä omaakin aikaamme (tästä kertoo Maijalan näytelmän toinen puolisko). Oman kertomansa mukaan Maijala haluaisi tutkia jatkossakin nykyajan fasismia peilaamalla sitä Hitlerin valtaannousuun. Tietysti Maijalan näytelmä on karkeaa pilkkaa, mutta samalla rehellistä ja kauan kaivattua de-natsifikaatiota, siis ensimmäistä laatuaan. Suomalaista historiaa ei ole aikaisemmin käsitelty yhtä rehellisesti." 

JN

" Mikä tässä oli se yllätys meille Johan Bäckmanin Pronssisoturin lukeneille? No ei mikään. 
Siellähän tämäkin Pronssisoturissa kerrottiin.  
Pronssisoturi on todella merkillinen kirja. Kun se ilmestyi, oli sen jokainen väite parhaiden alan asiantuntijoiden näkemyksen mukaan silkkaa valhetta. Mutta joka vuosi tai melkein joka kuukausi joku sen väitteistä on tunnustettu todeksi. Nyt tämä.  "Suomi luovutti sotavuosien 1941–44 aikana Saksalle noin 2 900 vankia, ja Saksa Suomelle 2 800."
Pronssisoturia lukiessa kannattaa huomioida se tosiasia, että olennainen teksti on suoraa lainausta arkistolähteistä. Bäckmanin selityksellä tai tulkinnalla, värityksellä tai "vääristelyllä" ei ole merkittävää roolia. Mielenkiintoisin kysymys on se, millä ihmeen magneettisella vetovoimalla Bäckman on osunut löytämään kaikki nuo erittäin kiinnostavat lähteensä. Kun asiantuntijoilta sitten kysyy, että mikä on valhetta: yksilöikää valhe? Vastaus on: kaikki on valhetta. Yksikään asiantuntija ei yksilöi yhtäkään valhetta. Ja lopulta siis ilmeisesti, jos tämä meno jatkuu, jokainen esitetty väite paljastuu todeksi. On se Bäckman niin hirveä.  Ilmeisesti siis nämä luvut ovat nyt oikeansuuntaisia? Luovutetuista vangeista oli vastuussa itse Helsingin Sanomien Eljas Erkko. Tosin muistaakseni Bäckmanin mukaan pelkästään juutalaisia olisi ollut jo tuon verran kuin tässä sanotaan. " 

Ei kommentteja: