sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Maahanmuutto väestönsiirtosotana journalistien valheiden suojissa

Tässä on teille mossadin ja cia:n sanoma toimittajien tarjoilemana:

  • Suomeen pettynyt irakilainen Wissam, 34, Washington Post:lle -- ”Olisin jäänyt Suomeen, jos edes 20 prosenttia odotuksistani olisi täyttynyt”

a) Hän siis odottaa että Suomen velvollisuus olisi ollut nostaa hänen elintasoaan eikä Suomi palvellut häntä "tarpeeksi" ja hän hyvin pettynyt ja palaa irakiin sillä ei tullut pakolaisena vaan cian ja mossadin yllyttämien ja suojelemien ihmiskauppiaiden bisneksenä.

 Irakilainen, joka kertoo ettei elintason nostaminen onnistunut Suomessa suomalaisten verorahoilla. Katkera elintasopakolainen. Katkera.


b) Tässä ei edes kerrota  olivatko kertomuksen "kuolleet veljet" taistelijoita (eikä vahvisteta journalistisella tutkimuksella) - tarkoituksella journalismia taas raiskataan törkeällä tavalla nyyhkykertomukseksi  vaikka itse juttu onkin paljastava poikkeama.

c) Väestönsiirtoa Syyriasta ja Irakista sekä Afganistanista on valmisteltu 11 vuotta ja mainostettu mitä törkeimmällä tavalla saadakseen suomalaisia tavallisten irakilaisten ja palkkasotilaiden elättäjäksi ja eliitin vaatimia matalapalkkavaatimuksia läpi.
Ovatko toimittajat kertoneet sinulle että CIA ja mossad aloittivat 2004 Turkissa keskitysleirien rakentamisen valmistelut ja lahjonnat väestönsiirtoa ja Syyrian, Libyan, Irakin & Iranin tuhaomista varten  

d) Journalistit vaativat oikeiston linjauksien mukaan rajojen ja lompakon avaamista "maahanmuuttajille", "pakolaisille" (halpatyövoimalle ja palkkasotilaille)

mutta eivät vaadi Suomen irtaantumista terrori-natosta. 

    Poliittista aivopesua.  Laajaa mediamanipulaatiota täysin väärällä eettisellä logiikalla: kaaoksen luojien logiikalla - kaaoskolonisaatiota puolustamassa "ilmiönä" jota ei muka voisi ehkäistä.

Jos journalistit puhuisivat todellisista syistä ja ratkaisuista he puhuisivat Suomen osallistumisesta YK:n sopimuksien vaistaisiin hyökkäyssotiin Amerikan ja Lontoon geopolitiikassa.

Syyrian pakolaiset eivät johdu "sodasta"  
 vaan Amerikan hyökkäyksestä, Suomen tukeman Israelin hyökkäyksestä, nato-Englannin hyökkäyksestä, nato-Turkin hyökkäyksestä,
kaikissa hyökkäyksissä, raketeissa suomalaisia komponentteja, Vaisalan sotateknologiaa.  
Retoriikalla on luotu mileipuolinen paradoksi, jossa väite "et voi sulkeutua maailmalta" tarkoittaa Amerikan hyökkäyssotien kannattamista. "Et voi puhua imperialismista, saat puhua vain pakolaisista krokotiilikyyneleiden kera ja unohtaa ikävän maailmanpolitiikan faktat".

Sota-fasismin ja sotatalouden kannattamisesta on tehty idealistista "pakolaisten kannattamista".e) Irakissa on paljon rauhallisia alueita sisäiseen muuttoon. Amerikka sekä natomaat ovat syyllisiä kaikkeen kaaokseen ja tämä pääskeema ei ole esillä: Suomen hallitus on tukenut hyökkäyssotaa ja kaaosta ja tiennyt vuosia sitten aikeista käynnistää sodankäynti Eurooppaa vastaan eli väestönsiirrot. Nyt journalistit toistavat papukaijoina poliitikkojen valheita että väestönsiirtoja ei suunniteltu aijemmin aivan kuten ylistivät 30-luvulla Hitleriä ihmiskunnan ystävänä eivätkä kertoneet Hitlerin rahoittajista.
  • Turvallisuus ei tässä matkailussa merkitse elintasopakolaisille, sotilaskarkureille   ja lomaileville palkkasotilaille mitään. Sotilaskarkurit jättävät sukulaisensa terroristien armoille ilman omantunnon häivää kunhan saavat Suomelta ilmaisen elämän ja "uusia vaaleita naisia".  Sotilaskarkurit eivät halua taistella Amerikan aseistamia terroristeja vastaan Irakissa vaan ottavat Amerikan & mossadin tarjoaman pakomatkan Eurooppaan Amerikan palkintona Irakin ja Syyrian isänmaansa hylkäämisestä. Journalistit kertovat yleensä passittomien satuja ja väittävät tätä journalismiksi ja vaativat poliitikkojen ja eliitin kuorossa että suomalaisten on hiljennyttävä Amerikan geopolitiikan sanelemana ja lisättävä toimintaa hyökkäyssodissa. Tässä on rehellinen elintasopakolainen joka nyt lopettaa valehtelun kun palaa omaan kulttuuriinsa eikä sano enää haluavansa "sotaa pakoon". Tämäkin tietysti voidaan vääristää pettynyt pakolainen -narratiivina

f) Jokainen elintasosta valittava "pakolainen" tulisi palauttaa välittömästi mihin tahansa muualle. Aito pakolainen olisi kiitollinen turvallisuudesta. Nyt meillä on tuhansia sotarikollisia, rikollisia pakomatkalla ja raiskaajia vapaana hallituksen sisäänpäästäminä. Pakolaisia etsimässä uutta elämää ja uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Oikea pakolainen toivoo jähtevänsä takaisin mahdollisimman pian. Somalialaisille tulisi antaa lähtökäsky välittömästi ja selvittää samalla, kuinka viranomaiset päästivät miljonäärejä sekä brutaaleja sotarikollisia sosiaalisysteemimme elätettäviksi natomaiden käskystä.
   

g) Valtion tehtävä perustuslaissa 

on taata vain omien kansalaisten hyvä ja terveellinen elintasoa, ei tehdä muiden maiden kansalaisista huikeaa taakkaa Suomen kansalaisille ja valtiolle ja lisätä rikoksia Suomessa suurvallan käskystä. Nyt valtio toimii perustuslain vastaisesti kurjuuden kasvattamisessa taatakseen etupäässä ulkomaisen eliitin rahanteon Suomessa ja siunatakseen Amerikkalais-lontoolaisen sotaimperialismin, sotatalouden pörssi-ideologialle. Kansallisvaltiot on tuhottava uuskonservatismissa rahaeliitin keinottelun tieltä.

Jopa vesistö ollaan luovuttamassa ja saastuttamassa - Talvivaara on koko kuva eliitin unelmasta, Euroopan suurin paikallinen ympäristökatastrofi, joka maksaa veronmaksajille +250 milj kuluja kun maan alla uinuu 1000 miljoonan mineraalit jo liuotettuna ja ovat siis pakko ylösnostaa.

Talvivaaran Kanadalaiset määrääjät ja omistajat päästetään 0 kuluilla vaikka uraania louhittiin myös laittomasti vakavilla rikoksilla.
Suomen hallitus on perustuslain vastaisissa Amerikan sodissa ja talousvallankaappauksessa mukana, totaalisesti.

h) Eliitin suuri suunnitelma on luoda matalapalkkapakko mm väestönsiirroilla ja kaaoksella, tuhoamalla suomalaisten turva ja perustuslaki Amerikan, Englannin, Saksan ja Israelin vaatimuksilla ja sodilla puhumalla EU:n vaatimuksista ja "sopimuksista".i)

 Psykologinen teatteri ja massamanipulaatio


Pakolaisten ja väestönsiirron kritiikitön kannattaja nostetaan mediamyrskyssä ihmiskunnan hyväntekijäksi. Massamedia luo huikealla kampanjalla pyhimysenergiaa jokaiselle Amerikan geopolitiikalle alistuvalle - eli väestönsiirron kannattajapyhimys, pakolaisten ystävä, pysyy hiljaa Amerikan hyökkäyssodista eikä vastusta Suomen osallistumista hyökkäyssotiin geopoliittisessa kolonisaatiossa.


Vasemmistolaisuus ja väestönsiirrot? 


1800-luvun aidot vasemmistolaiset estivät vimmalla eliitin tekemiä väestönsiirtoja eivätkä päästäneet eliitin matalapalkka-pakolaisia töihin koska eliitin terrori ei ole ratkaisu vaan paikallisen työn ja demokratian lisääminen


 Samalla kun viheroikeat ja valevasemmisto kirkuvat pakolaisista, joita ei varmenneta pakolaisiksi:


     Kolumni Suomalaisten kurjistaminen on eliitille hyvin mieluisaa puuhaa ja empatian ohjaaminen massamedialla "pakolaisille".

* 1. kuva IS - kts linkkiSuomessa on samaan aikaan liikaa ja liian vähän asuntoja. 
ILTALEHTI.FI

America, 2016: 
Kaaospolitiikka. Eliitin politiikka. 
Eliitin vallan tae. Aina.


"..Nato on Washingtonin päätyökalu konfliktin ruokkimiseen Venäjän kanssa ja siten kaikkein vaarallisin voimatekijä niin jokaiselle Euroopan maalle kuin koko maailmallekin. 
Jollei Natoa lakkauteta, se yhdessä Amerikan maailmanvaltaan tähtäävän uuskonservatiivisen ideologian kanssa johtaa vääjäämättä ydinsotaan.." 
   -Paul Craig Roberts.

Amerikkalainen taloustieteilijä, joka toimi apulaisvaltiovarainministerinä presidentti Ronald Reaganin hallituksessa. Hän on ollut toimittajana ja kolumnistina mm. Wall Street Journalissa ja Business Weekissä. Roberts on kirjoittanut useita kirjoja, joista viimeisin on The Neoconservative Threat to World Order. 
Tämä artikkeli julkaistiin alun perin Robertsin sivustolla paulcraigroberts.org.Lähde: Vastavalkea

Mutta tapahtuuko Amerikassa takapotku? 

Vastavoima vasemmistoliitonkin hyväksymälle kaaospolitiikalle?


-- Pulitzer-palkitun toimittaja Seymour Hershin mukaan USA:ssa on käynnissä ulkopoliittinen vallankaappaus. Armeijan sisältä on nousemassa vastarintaa jihadisteja tukevaa politiikkaa kohtaan, jossa Syyriaa halutaan muuttaa ehdoin tahdoin uudeksi Libyaksi. (N.b. Kyseessä on sama mies, joka aikanaan paljasti My Lain verilöylyn.)

  Näin Hersh London Review of Booksissa:

"'Our policy of arming the opposition to Assad was unsuccessful and actually having a negative impact,’ the former JCS [Joint Chiefs of Staff] adviser said. ‘The Joint Chiefs believed that Assad should not be replaced by fundamentalists. The administration’s policy was contradictory. They wanted Assad to go but the opposition was dominated by extremists. So who was going to replace him? To say Assad’s got to go is fine, but if you follow that through – therefore anyone is better. It’s the “anybody else is better” issue that the JCS had with Obama’s policy.’ The Joint Chiefs felt that a direct challenge to Obama’s policy would have ‘had a zero chance of success’. So in the autumn of 2013 they decided to take steps against the extremists without going through political channels, by providing US intelligence to the militaries of other nations, on the understanding that it would be passed on to the Syrian army and used against the common enemy, Jabhat al-Nusra and Islamic State."
--
Antti Kukkonen

Source: www.ranker.com | Original Post Date: November 9, 2011 - The U.S. Government has been caught conducting an insane amount of vile, inhumane and grisly experiments on humans without their consent and often without their…
COLLECTIVELYCONSCIOUS.NET|TEKIJÄ: ॐ COLLECTIVELY CONSCIOUS ॐEi kommentteja: