torstaina, tammikuuta 21, 2016

Saksan vihreät ja Vatikaanin natsit

-Saksan vihreät ajavat kieltoa itsepuolustusaseille, joiden myynti on kasvanut Kölnin jälkeen räjähdysmäisesti. 20 1 2016 

Massamedia yrittää joka päivä, joka tunti luoda omituista suggestiota: kuin poliitikot haluaisivat tehdä kansalle hyvää mutta eivät vain jotenkin onnistu siinä - mutta tahto on hyvä! Uskokaa! Uskokaa!


"Vihreät" on nato-kenraalin Saksassa luoma ohjattu mielikuvaorganisaatio euro-vallankaappaukseen äärioikeistolaisella maailmankuvalla, eliitin palvelijana, alamaisten itsesuojeluvietin tuhoamiseen "maailman pelastamiseksi" väärennetyllä kokonaiskuvalla, jonka tehtävänä on luoda käsittelemättömästä sotahäpeästä ase eliitille monen muunkin puolueen toiminnan mukaisesti.

Puhtausneuroosien käyttö (kierrätysvimma) vihreissä on hyvin samantapaista kuin natseilla kun kulutukseen ja todelliseen suuryritysten saastutukseen ei puututa. 

Siis natsithan jäivät virkamiehiksi ja poliiseiksi (Saksassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa) ja niinpä keinotekoisesti on ruokittu saksalaisten häpeää - sillä natsiongelmaa ei aidosti ja oikeasti käsitelty pois yhteiskunnan rattaista, häpeää ja alistumista käytetääan aseena, sitä käytetään nyt uuden diktatuurin ja epädemokratian rakentamiseen psykologisesti ja sosialisesti. Virkamiehet ja rahaeliitti ujuttavat valtaansa monin keinoin. 
Natsienkin diktatuuri perustui kansalaisten avuttomuudelle sillä poliisit auttoivat natseja terroritoiminnassa, murhissa, hakkaamisessa, raiskauksissa, ryöstöissä. Natsit eivät saavuttaneet valtaansa demokraattisesti vaan pelon valtakunta luotiin rahaeliitin ja poliisien projektina.

 
Media ja koulu sensuroi kiivaasti sitä historiaa, että Hitler ja muut natsit neuvottelivat ja saivat ohjeita jatkuvasti Vatikaanin kanssa. Ohjauskeskus Vatikaani.

YLEn Heimat-sarjassakin nyt vihdoin tunnustetaan natsien ihannoiva ja tiivis vuorovaikutus Vatikaanin ja paavin kanssa: valtionkirkkokunta muutettiin roomalais-katoliseksi.

Kaikki Euroopan ja Amerikan "modernit" sotilasjuntat ovat nousseet Vatikaanin tukemina valtaan ja esiintyneet Vatikaanin tukemina.
 Ja Suomen sensuuri, valta historian tulkintaan, valta nykyhetken tulkintaan: ulkoministeriön arkisto pitää laittomasti n 5 Mannerheimin kirjettä Hitlerille salattuna. Kysykää.   
   Stubb lupailee maailmalle suomalaisten palkkojen alea! Onkohan se tuon luvun keksinyt omasta päästä?


Yhdysvaltainen uutiskanava CNCB uutisoi, että valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) ajaa Suomeen 15 prosentin palkkojen leikkausta.

WWW.HELSINGINUUTISET.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO VÄLIMAA  • Rajojen avaaminen esitetään hyväntekona massamedian hysteriassa - suggestio puhdistautumisesta jaitsetuhosta kuten natsisaksan narratiivissa

http://nacionalnageografija.com/index.php/english-section-latest-news/751-video-unmasked-the-mastermind-behind-the-mass-invasion-of-europe-and-his-plan-in-8-steps


Ei kommentteja: