tiistaina, huhtikuuta 14, 2015

Leimakirves putoaa Baabelin YLE-tornista

- päivitetty -


   Leimakirves baabelin tornista päin näköä









1) Yle esittää iloisesti ainoat todelliset vaihtoehtopuolueet tonttuina.

2) Puoluevertailussa taaskin vain hegemonian ja eliitin saneleman eduskunnan konsensuksen puolueet mukana (ylempik kuva). Vaihtoehtoa ei ole massamedian masinoinnissa.


Sinua halveksitaan. Sinua pilkataan. 

Vaihtoehtoa ei ole eliittimedian hegemoniassa.


3) YLE lähettää "pienpuoluetentin" vasta ennakkoäänestyksen toiseksi viimeisenä iltana. Tämä on törkeää sensuuria ja vihatoimintaa demokratiaa vastaan. Suggestointia. Halveksikaa näitä pieniä. MTV3 ja YLE ovat kieltäneet etteivät eduskuntapuolueen ehdokkaat saa kohdata lähetyksessä haastavien puolueiden ehdokkaita. Aivan törkeää totalitarismia - etkä reagoi tähän manipulaatioon?  Ei vaihtoehtoja?


Siinäpä teille yleisradiolain velvotteista neutraalista, informatiivisesta ja tasapuolisesta tiedottamisesta. Jos jollakin demokratiaa ihailevalla olisi rahaa, niin haastakaa YLE oikeuteen lain rikkomisesta sillä asianajajaa tarvitaan eliittimafian murskaamiseen. YLE on sinänsä loistava idea ja sivistys tarvitsee kulttuurikanavaa joka rehellisesti esittäisi sekä vasemmistolaista että oikeistolaista kulttuuria ja poliittista tulkintaa - mutta olemme tilanteessa jossa Kekkosen sensuurin jälkeen on oikeistoeliitin sensuuri ja manipulaatio kaapannut YLE:n 95%. Onneksi muutama toimittaja uskaltaa tuoda todellisuutta esille YLE:n artikkeleissa mutta massauutiset ovat oikeiston aivopesua ja sotakiihkoa alamisille.

  • YLE:n historia on kokoomuksen väärentämää "pahksuntaa vasemmistoajasta": Kekkosen aikanakaan aito vasemmisto ja humanistit eivät saaneet ääntä esille eikä avointa keskustelua televisioon tai radioon. Kaikki oli Kekkosen YYA-terrorin ja Neuvostoliiton demonisoinnin alla vaikka sitä sensuuria kutsuttiin "ystävyydeksi Neuvostoliittoa kohtan" - se oli vain Kekkosen vallan kontrollia ja demokratian tuhoamista despootin klaanien alla,  ei "ystävyyttä".

Nyt konsensus-kurmutus eli eliitin suomettuminen suuntautuu Amerikan kolonialismin edistämiseen Euroopassa ja Suomessa. Siksi poliitikot eivät aja suomalaisten etua vaan Suomen taloudellsita tuhoamista - eliittikeskeisen maailman ja eliitin veronkierron takia.



Elämme huikeassa sivistymättömyyden ja alistamisen tilassa eliitin ahneuden ja ryöstöretken jatkuessa YLE:n ja massamedian sponsoroimana. Valtiota tuhotaan ja suomalaisilta voi hävitä demokratai totaalisesti liittovaltiokehitykselle alistavassa eliitin projektissa. Eliitti on veronkierron aatelia paljolti oikeiston muokkaaman "laillisen" verolain satojen kiertopykälien  kautta, josta ei keskustella. Laillinen ryöstö on käynnissä ja pienyrityksillä ei ole mitään mahdollisuuksia suuryritysten verohelpotuksia ja veronkiertolakeja vastaan. IPU:n parhaimmmat ehdokkaat ovat ainoa poliittinen antidootti ja valtion pelastaja - vaikka IPU organitsaationa ei olekaan onnistunut vaalikampanjassaan ja imagossaan surkean vaalibudjetin takia.



Teille on valehdeltu,

jotta pysyisitte rauhallisina ja epäpoliittisina Fukushimasta, Ilkka Kanervasta, "Kreikan" eli Saksan pankkien tukemisesta,  Niinistöistä, verolain mitätöimisestä eliitin hyväksi, Stubbista, suomen pankin salailluista yli 90 miljardina EKP-takuista pankkiirien vapauttamiseksi sijoittajavastuusta, Talvivaarasta ja jokaisesga kaivoksesta, Kiovan uusnatsien toiminta on häivytetty sensuurilla,  Kekkosesta on valehdeltu ja sitä valetta vain jatketaan päiväkirjojen salaamisella, varakkaiden sukujen lasten Vihreiden oikeistopuolueen peitellystä yhteydestä tshetseeni-terroristeihin ja CIA:han, armeijan nato-alistumisen laajuudesta on valehdeltu vähättelemällä, SDP:n menneisyydestä ja sen laajasta CIA-lahjonnan peittelystä totalisella radiohiljaisuudella, pankkimies M Koivistosta ja lain rikkomisen röyhkeydestä, 1989 laman syistä ja pankkien voitonteosta lamalla lakien kumoamisen jälkeen, 1918 sodan syistä, Irakin sodista, afganistanin sodista, Libyan ja syyrian hävittämisestä kolonisatiossa, sotataloudessa.
  



-Filosofi Timo Airaksinen näkee yhteiskuntasopimuspuheissa fiiliksiin vetoamista ja naamiointia.    verkkouutiset.fi



Peikot leikkivät missikisaa


Vaaleihin on enää viikko aikaa, mutta ainakin pääpuolueet ja niiden ehdokkaat vaikenevat visusti ainakin kahdesta Suomenkin talouden kohtalon kysymyksestä ja todellisesta rakenneongelmasta: euron haitoista ja euroalueen vaivihkaisesta...
m.taloussanomat.fi





Systeemi on aina ideologinen valinta


  • - Hesari lopultakin kertoo, että eriarvoisuuden räikeä kasvu Suomessa on nyt tieteellistä faktaa. 90 % meistä köyhtyy - kaikkein köyhimmät kaikkein eniten - ja hyvinvointivaltiota ajetaan alas. Samaan aikaan rikkaimmat ovat kasvattaneet reilusti omaisuuttaan. "Rikkaiden varallisuus on kasautunut suurilta osin veromuutosten seurauksena. Tämä eriarvoisuuden kasvu on haitallista myös talouskasvulle", toteaa taloustieteen professori Matti Tuomala. Nykyisen verojärjestelmän ansiosta valtio ottaa velkaa, ja tämä raha valuu rikkaan kymmenyksen taskuun ja maailman veroparatiiseihin. Se on kyllä hullumpaa, kuin valon kantaminen säkillä taloon.
http://www.hs.fi/talous/a1428808348121?ref=hs-art-artikkeli





"Ensimmäisen kansanedustajapaikan saaminen on puolueelle äärimmäisen vaikea tehtävä." Sanoo Yle uutisessaan.  Tämä ei liene mikään ihme, kun Yle itse vain pahentaa ongelmaa, tässäkin artikkelissa kuvataan eduskunnan ulkopuo... ollimarkkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi piraatit






  • Sote, Ruotsin malli ja valhe valinnanvapaudesta
14 Huh 2015 Kirjoittanut Dimitri Qvintus | 12 Kommenttia

Ihmisten terveyserot ovat kasvaneet. Odotusajat päivystyksessä ovat pidentyneet. Hoitopaikat ovat vähentyneet. Kustannukset ovat nousseet. Lasten syöpähoidoissa on Pohjoismaiden alin selviytymisaste. Tässä faktoja Ruotsin mallista, jonka Kokoomus haluaa Suomeen.




Oikeisto puhuu paljon taloudesta. Suomen julkisen sektorin sanotaan olevan ylipaisunut ja julkisen velan määrän kestämättömän suuri. Pitäisi kuulemma tunnustaa tosiasiat ja ryhtyä tekemään vastuullista politiikkaa eli kipeitä mutta välttämättömiä päätöksiä – käytännössä leikkauksia. Mutta katsotaanpa hieman tarkemmin niitä ”tosiasioita”. Ne eivät taida oikein kestä päivänvaloa…
Toisin sanoen, jos siis julkisen sektorin suhde bkt:een on 58 %, samalla mittarilla mitattuna yksityisen sektorin koko on siis 240 eikä suinkaan 42 prosenttia. Asian­mukaisemmin kuvattuna: julkinen sektori tuottaa noin 20 %:sta bruttokansantuotteesta ja loput noin 80 %:sta yksityinen sektori. http://panuraatikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192633-oikeisto-puhuu-potya





Fukushima on median valheen synonyymi - meri saastuu ja ekosysteemi tuhoutuu ultrakatastrofaalisesti


Ydinvoimayhtiö Tepco on hukannut kaapelilla ohjatun robottikameran ydinreaktorin raunioon, jossa sulanut reaktoriydin säteilee edelleen voimakkaasti.









Suomen verohallinnossa on noin 5 300 työntekijää, samankokoisen Tanskan verohallinnossa noin 6 300. Suomen byrokraateista noin 40 prosenttia toimii turvallisuusalalla, kuten poliisina, tullissa tai puolustusvoimissa.   yle.fi





Suomessa on harjoitettu talouskuria ilman analyysiä taantumasta, sanoo taloustieteen professori Hannu Laurila   - Kansanuutiset.fi






Ylen kautta on kosketusta todellisuuteen mutta pääuutiset eli varsinainen paine ohittaa johtopäätökset jotka tulisi tehdä perustuslain vastaisesta toiminnasta.

MOT | yle.fi

  • Kela-korvauksista jättipotti terveysfirmoille Työterveydenhuolto on terveydenhuollon ohituskaista. Sosiaali- ja terveydenhuollon rahoitus menee remonttiin vaalien jälkeen. MOT paljastaa nyt, miten merkittäviä sosiaalimaksuina kerätyt...   yle.fi




Vielä viime kuussa TTIP:n vastustus oli 97%(vastanneita lähes 150.000) ja vastustuksesta johtuen TTIP-neuvottelut keskeytettiin. Eurobarometri ilmoittaa kuitenkin kannattajia olevan enemmän kuin vastustajia. Aikamoinen muutos...  johnnyloikkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Suomi mukana salaisissa sodissa "nato-aktiivisena", palkkasotilaiden lähettäjänäAmerikan eli Wall streetin ja London cityn kolonisaatiosotiin







John F. Kennedyn salaliittojen, imperialismin ja totalitarismin vastainen puhe:



"Hyvä naiset ja herrat.


Salailu on ikävä sana avoimessa ja vapaassa yhteiskunnassa. Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja. Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen:
Soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua. Harhauttamista, eikä vaaleja. Pakottamista, eikä valinnanvapautta. Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan koneen rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta. Sen virheet haudataan, eikä otsikoida. Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: Vapaa ja itsenäinen.".








Kolonisaatio.

Lännen oligarkit ja sota välineenä

KFOR joukkojen komentaja Wesley Clark johtaa nykyään amerikkalaista yritystä, joka muuttaa Kosovon suuria hiilivaroja öljyksi ja muukin omistus on siirtynyt kansalta pois.





The retired Army general is known for the NATO Jugoslavia bombing... www.marketplace.org





Porvari torjuu ajatusta manipuloidusta todellisuudesta koska luulee tekevänsä yhteistyötä Jummalan kanssa maksaessaan kirkkoveroa ja kannattessaan hyökkäyssotaa Afganistanissa tyttöjen koulunkäynnin puolesta.

Hiljattain on ilmestynyt useampia raportteja, joiden perusteella kansalaisjärjestöjen toimintaan on solutettu mukaan teollisuuden ja valtion vakoilijoita.Solutetut...
riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi








HOly crap.

Rädyn vaalihorrorshow










" Suur-Saksan sotavoimat nerokkaan johtajansa, valtakunnankansleri Hitlerin komennossa...











Ei mitään mokaa vaan pörssieliitin käskyjen mukaan toimimista, ettei pieni Suomi vaurastuisi korkealla teknologialla


"Kun kuulin, että Nokia neuvottelee fuusiosta ranskalais-amerikkalaisen Alcatel-Lucentin kanssa, pelästyin. Onko Nokia tekemässä jälleen jättimäisen bisnesmokan? Juuri ilmestyneessä kirjassaan Markku Kuisma ja Pekka Seppänen listaavat Suomen

jormamelleri.vapaavuoro.uusisuomi.fi





Onko sinulla todellisuudentajua eliitin vallankaappauksesta?




"Äänestäminen on moraalitonta" – tutkijan toivonkipinä hiipui


Vielä edellisissä eduskuntavaaleissa poliittisen historian tutkija, tietokirjailija Timo J. Tuikka kävi äänestämässä. Viime vuodet hän on kirjoittanut kirjaa demokratiasta...  yle.fi






Kaiken kaaoksen ja poliittisen kaapauksen ydin on historian väärentminen 1918 sodasta.

Suomenruotsalaisen rahaeliitin palkka-armeija eli "suojeluskunta" oli laiton ja aloitti todistetusti 1917 salaiset asekuljetukset ja oli jo sinänsä sodanjulistus samalla kun eliitti lamautti eduskunnan lainvastaisesti lahjonnalla ja uhkailulla. Eliitti jopa maksoi tsaarin kasakat hyökkäämään ja pelottelemaan eduskuntasaliin hevosten kanssa vasemmistokansanedustajia - se oli eliitin terrorisotaa, kuten kansan kuoleminen nälkään eduskunnan käskyjen toteuttamisen estämisenä. Nuori Demokratia tapettiin ja sota alkoi.

















Tämä pitäisi olla poliittisen kriisin ja erottamisen paikka mutta eliittipuolueet pysyvät kovin hiljaa ja rivissä vaikka ministeri julistaa sotaa ja omaa ulkopolitiikkaa: Haglund natohaukkana ja konfliktin luojana - jatkosodan herättäjänä

http://www.suomenmaa.fi/paakirjoitus/7416938.html















..


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kun pienpuolueiden tv-tenttiä katsoo, niin melkoiselta huru-ukkojen ja tonttujen laumalta se kyllä vaikuttaakin. Voi Jeesus sentään.

Varmaan on raskasta olla tämän blogin pitäjä. Kun hyvin tietää, että rankimmillakaan ylisanoilla, liioitteluilla ja suoranaisilla valheilla ei ole niin minkään maailman vaikutusta siihen, mitä todellisuudessa tapahtuu. Satunnainen lukija, joka tänne eksyy, voi vain arvailla, onko kirjoittajalla lääkitys ihan kunnossa.