sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2015

Eurofanaatikot euron tuhoajina - vaalitulos vaalit 2015

Suomi on paradoksien maa. Halleluja,   

    Eurofanaatikot euron tuhoajina + perussuomalaiset  lupaavat samaa? : 


How sleepy Finland could
tear apart the euro project

Europe's biggest cheerleader for austerity is heading to the polls, and its stance on Greece threatens to catalyse a break-up of the union


Nyt poliitikkojen kreikkavalheet eli eurovalheet ja vaalipuheet "järkevästä taloudesta" ja "kuripolitiikasta" on viety niin pitkälle että valehtelijat uskovat omiin valheisiinsa europankkien laina-ansoista ja mm. Kreikan ja Ukrainan valtion tuhoamisen eduista eurotalousideologialle.  


Eli suomalaisten poliitikkojen mielestä valhe luovuttettujen  "lainojen" (eli mm saksalaisten pankkien rahoittamisesta verorahoilla) takaisinmaksusta Kreikalta suomalaisille "tulee kyllä toteutumaan" ja näin suomi-poliitikkojen lupaukset EU:sta selkeänä "järkevänä"  "talousalueena" "tulee toteutunmaan". Kunhan ensin toimitaan järjettömästi ja tuhotaan Suomen talous euroterrorilla ja europankkien ja Lontoon veronkierto-pankkien rahoittaminen suomalaisia verottamalla. Systeemin voitelemiseksi, eliitin ideologian ja voitoteon ylistämiseksi.

Poliitikot pitävät kiinni lainanmaksusta - ainakin valipuheissa - sillä ovat sitoneet reilun euron mielikuvan eurossa pysymisen järkevyyteen.

"Kreikkalainat" annettiin valheilla (Goldman sachsin pankkiirisukujen tarjoamat taseväärennökset eurojuntan katsellessa vieressä) - ja pidetään nyt yllä valheilla. Kuten kaikki euroterrorin vaiheet.

Mastrichin sopimusta ei nyt noudateta lainkaan kun eurojuntta oli taannut kulissien takana Saksalaisten laina-ansoituksen Kreikassa.

Vallankaappaus onnistuu kauniilla valheilla kun löytyy tarpeeksi tyhmiä suomalaisia ja kreikkalaisia.


Jos olet pelannut shakkia tai katsonut shakkidokumentteja niin shakissa itsetuhon tae on joustamattomuus ja pakkomielteet. Kuten eliitin aisankannattajien RKP:n, vihreiden ja kokoomuksen näkemys suomalaisista eliitin palvelijoina Ruotsin vallan aateliston rotuoppien ja eeppisen itsetarkoituksellisen venäjävihan mukasiesti.

Shakissa "ihminen" voittaa tietokoneet alle 30 sekunnin siirtopelissä sillä että ihminen osaa uhrautua taktisesti ja muuttaa taktiikkaa jopa feikaten uhrautumalla ettei muka muuta taktiikkaa.

  Suomalaiset poliitikot ovat esittäneet Kreikka-lainat euro-talousopin luotettavuuden esimerkkinä.

Ja lainaamisen ehdottomana euron pelastusoperaationa, velvollisuutena Suomen kansalle mutta myös "järkevänä otimintana" "Me tehdään voittoa tällä".

  • Euron takia täytyy pelastaa saksalaiset pankit jotta suomalaisilla olisi hyvä olla ja koko peli on reilua sopimuspeliä, jossa suomalaiset saavat rahansa takaisin  "lainoista". Että euro-Euroopan kannattaa laajentua - kuten laajentui  Kreikkaan ja Italiaan laittomasti ja papereita väärentäen.


Kreikan pakottaminen maksamaan lainansa pankkien väärentämän eurojäsenyyden turvin on suomalaisten poliitikkojen valheen takeena - he väittävät, että Suomi on antanut vain lainan eikä luovuttantu veronmaksajia saksalaisille pankeille keinottelukuplan ylläpitämiseksi.

Suomalaiset poliitikot kieltäytyvät julkisesti rakentamassaan roolissaan myöntämästä, että euro on vain veronmaksua pankeille ja keinottelijoille tässä euron feikkitaloudessa ja Euroopan sotilaalliessa kolonisatiossa dollarin sotataloudelle.

  • Massamedia suojelee poliitikkoja eikä kerro, että saksalaisten lainat kreikalle eivät olleet normaalia markkinataloutta vaan bilateraalista käskytystaloutta: Kreikkalaiset velvoitettiin ostamaan Saksna kalliita tuotteita! 

Systeemi pankkien ikuiselle ryöstöretkelle ja Euroopan orjuuttamiselle pörssissä. Natsipankkiirien unelman toteutumista. 

Uudessa feodalismissa ja talousfasismissa. But

Sleepy Finn is awakening beast 

Suomi on hirressä Amerikan ansassa:
Kreikan ja Venäjän kaasuputkisopimus olisi geopoliittinen järistys
Valtapuolueet rakastavat euroeliittiä
MOT paljastaa tänään: Kela-korvauksia valuu Luxemburgin sijoittajille


 
Suomalaisen tahallisen laman salaiset pankkipaperit ja lain kumoaminen 1989-1994  - pankkien vapauttaminen laman ryöstöretkelle


Tärkeimmät poliittiset vedätykset ja mutokset ilman keskustelua

Miksi NATOn tukikohdista vaiettiin vaalikeskustelussa?


Monia aiheita ehdittiin vaalikeskusteluissa käsitellä.  Yksi jäi kuitenkin käsittelemättä: Suomen hallituksen solmima isäntämaasopimus NATOn kanssa. Sehän sallii NATOn tukohtien perustamisen Suomeen, ja sen nimenomainen tarkoitus on se:"Tämän pöytäkirjan tarkoituksena on luoda toimintaperiaatteet ja menettelyt tukikohtien perustamiseksi ja isäntämaatuen antamiseksi isäntämaassa oleville tai isäntämaan tukemille NATOn joukoille NATOn sotilaallisen toiminnan aikana." Kohta 2.1

"Isäntämaasopimus on muuten ratifioimatta jaeduskunnan täytyy muutta ensin perustuslakia.Matalan intensiteetin kolonisaatiosota Suomea vasta - vuorotellen kovaa porkkanaa jakeppiä


Suomi on joutunut nyt silmätikuksi. Eilen sattumalta kinnityin katsomaan Rouva varapresidentti -sarjaa, missä päähenkilö oli valtiovierailulla Suomessa ja maamme pääministerittären mies puristeli tämän rintoja. "I don't any more visit that fishfreaks indiefilmhell !" Totesi amerikkalainen tiedotusavustaja paluulennolla. Purevaa satiiria... -- Jari Miettinen


Ei kommentteja: