maanantaina, huhtikuuta 13, 2015

Ymmärtääkö Patomäki harhautusten järjestelmällisyyden eurohysteriassa - vaalit2015 -

Eurohysteria, natohysteria ja venäjähysteria ovat nyt oleellisen poliittisen keskustelun tukahduttamista. Eliitin ehdoilla.

     Harhautusten vaalit.


Hysteriaa on luotu 25 vuotta peittämään uusliberalistista terroria, laman aiheuttaneiden keinottelijoiden vastuuta, pörssi-ideologian kuplanpaisuttamismekanismeja:

 futuuri- ja johdannais-vedonlyönnillä, pankkien diktatuurin lisäämistä ja itsenäisyyden sabotointia, rahan luonnilla velka-ansoilla köyhille. Suuret lupaukset! Suuret voitot! Harvoille. Elitismin sodanjulistus on sotaa ihmisarvoa, sivistystä, enemmistön hyvinvointia ja vakaata  taloutta vastaan.
 
Terrori on järjestelmällistä sääntelyn ja vakauden lamauttamista kansallisia etuja tuhoten ja kansallisia resursseja ryöstäen. Pörssit ovat julistautuneet rahankeräämisen temppeleiksi ilman demokraattista vaurauden jakamista ja ihmisarvoa.

  • Talvivaara on vasta alkua ryöstöretken voitonhuudolle jos ihmiset eivät tule kadulle ja lakkoihin osoittamaan kansan tahtoa poliitikoille. Eduskunta on korruptoitu ja peloteltu toimintakyvyttömäksi. Eliitti on hyvin organisoitunut ja puolueterroirn eli ryhmäkurin avulla rahaeliitti komentaa talouspolitiikan seuraamuksia ymmärtämättömiä, sivistymättömiä kannsanedustajia.


Oleelliset ongelmat talouspolitiikassa ohitetaan, laman aiheuttaneiden vastuu väärästä ideologiasta ja valheellisesta "talouspuheesta" oikeistolaisessa vallankaappauksessa, oman valuutan puute ja ilman itsenäistä tullipolitiikkaa uusliberalismi tuhoaa valtiota ja tekee tilaa pörssi-ideologian tuhokapitalismille, suuryritysten kuppaukselle veronkierrolla, tuontityövoimalla ja laaduttomuudella.

Pohjimmiltaan mediakaaos ja talouskaaos ei ole kaaosta vaan suunnitelma.

Kyllä tämä on oikeiston pitkällinen suunnitelma provosoida ja pelotella sillä kansanedustajat on saatu jo peloteltua kyykyyn "salaisella ulkopolitiikalla".

  • Kiina ja Intia eivät pysyisi kuukautta pystyssä talousalueena, jos ne tottelisivat "EU:n" eli Wall streetin ja London Cityn pankkiirien määräyksiä - joita Suomen hallitus tottelee valmistellen sotaa Amerikan imperialismin puolesta. 

    Kiina ja Intia toteuttavat niitä 1970-luvun talousoppeja mitä Suomikin toteutti huikeassa talousnousussa suojelmeaan omaa kansantaloutta globaalissa taloussodassa: oma valuutta, oma keskuspankki, oma tiukka tullipolitiikka, sääntely, omat valtionyhtiöt yms. Globalisaaatio on taloussotaa, jolle suomalainen oikeisto haluaa uhrata Suomen talouden leikkiessään kosmopoliitteja ja kerjätessään eurovirkoja eurojuntalta ja wallstreetiltä.


Uusliberalismi on eliitin ryöstöretki luomaan tuloeroja ilman demokraattista ja ihmisarovista talouspolitiikkaa. 

Uusliberalismi ei halua Suomen omavaraisuutta, ei energiaomavaraisuutta eikä ruuantuotantoomavaraisuutta. 

Ei hampputuotantoa sillä se veisi pörssiyhtiöiltä tuloja, se veisi lypsyrahaa öljy-yhtiöiltä ja rakennusyhtiöiltä. Hamppu olisi nyt tärkein tuote omavaraisuuden ja talouden nostoon: rakennusaineita, öljyä, polttoainetta, energiaa, ravintoa karjalle, raviontoa ja lääkkeitä ihmisille, huonekaluja, saastuneen maan puhdistusta, kemiallisista lannoitteista luopumista, vaatteita yms tuhansia tuotteistamiskanavia.  • Hyvin simppelisti 1100 luvulla luotu kahden valuutan tahallinen Vatikaanin ja ruhtinaiden välinen inflaatio- ja deflaatioansa talonpoikien veloille on pörssi-ideologian ydin tälläkin hetkellä - pohjalla tietysti maksukyvyttömille luodut velat, joissa ei aluksi ensin ole kuluja eikä takaisinmaksua velkamassan piilottamiseksi.

  • Muinaiset kreikkalaiset kyllästyivät eliitin terroriin ja kartelleihin - eliitille asetettiin rajat ja veroprogressio.  Siksi kreikkalaiset ottivat käyttöön jo hyperborealaisilla, suomalaisilla, käytössä olleen omituisen yhteiskuntamuodon, demokratian. Myös siksi Apollo kreikkalaisten mukaan matkustaa joka kesä yöttömän yön pohjolaan, hyperborean viisaiden luo bailaamaan ja keskustelemaan.
  • Heikki Patomäki: Mistä vaaleissa 2015 on vaiettu? Osa 1( Patomäki ei vielä ymmärrä oman valuutan ja 70-luvun keinojen välttämättömyyttä jos haluamme pitää Suomen ja hyvinvointivaltion mutta ymmärtää vähitellen oikeiston taktiikan )Tässä mediamyllyssä "kriisistä" ja pelottelusta on ongelmana se perusvalhe että ei verrata 1989 progressiiviseen verotukseen - jos se verotus olisi voimassa ja valtionyhtiöt otettaisiin takaisin 70-luvun tyyliin, mitän lamaa ei olisi kun veronkierto torjuttaisiin samoilla otteilla

Suomen talouden pitkää alamäkeä ei Suomessa kutsuta virallisesti lamaksi, kuten 1930-luvun alun tai 1990-luvun alun lamaa, mutta sitä se ainakin tanskalaisanalyytikko Lars Christensenin mukaan on.
uusisuomi.fi

Euroidentiteetin harha ja valevelvoite eliitin hyväksi - valtamedia eliitin aseena

Peikot leikkivät missikisaa
Vaaleihin on enää viikko aikaa, mutta ainakin pääpuolueet ja niiden ehdokkaat vaikenevat visusti ainakin kahdesta Suomenkin talouden kohtalon kysymyksestä ja todellisesta rakenneongelmasta: euron haitoista ja euroalueen vaivihkaisesta...
m.taloussanomat.fi

Ei kommentteja: