sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2015

Suomi on balkanisaation kohde

  Jugoslavian hajottaminen eli median väärin nimeämä "sisällissota" oli CIA:n ja Nato:n geopoliittinen tuhoamisoperaatio, ulkoapäin ohjattu terrorioperaatio, balkanisaatio - kurjistamista ja kaaosta strategisella otteella - rikollisia ja klaanipälliköitä rahoitettiin tekemään viharikoksia, salamurhia, kidutuksia, todellista vihpuhetta ja uhkauksia.

  Kuten Ukraina, Kreikka ja Suomi nyt.

Kielletään valtion talous ja toiminta kansalaisten hyväksi dollarin sotatalouden alle, "pörssin" hyväksi "globalisaatio" eli dollarin kauppasota ja uuskolonialismi. TTIP on murskaavan pörssikolonisaation vyöry ja demokratian tuho. Sekin tähtää Amerikan Naton eli kolonisatioarmeijan laajentamiseen.

Terve 
nationalismi eli itsenäinen demokratia, avimuus etc korruptoidaan ja leimataan demoniseksi, "menneen ajan haamu", mutta tuetaan/annetaan tilaa mediassa ja halituksessa kiihkoilijoille (Räsänen, Soini kokoomuksen ideologiantoistajana ja naamioijana) ja keinottelijoille (Talvivaara, Wahlroos, feministien fasistinen viha ja alistava puhe tavallista miestä kohtaan - kaikki miehet syyllisiä psykopaattien toimintaan, kaikki rikkaat naiset uhreja todellisten uhrien kokemuksien pyhittäminä)

Jo SDP:n ja SKP:n lahjominen ja kaappaminen CIA:n korruptiolla ja veropetoksilla oli balkanisaation alku 1940 lähtien. Kekkosen siunauksella.Kreikan ja Italian liittäminen EU:hun tehtiin laajoilla väärennöksillä - Italian papereita olivat väärentämässä saksalaiset valtion virkamiehet eikä heitäkään ole haastettu oikeuteen tai erotettu.

Miksi? Velka-ansa ja balkanisaatio ja eliitin lahjonta veronkierrolla.

Eliitti kilpailee vihreiden ja feministien kanssa yhteiskunnan vihaamisen kiertoilmauksista. 
Valenationalismi, piilo-oikeisto 
Keskusta ja persussuomalaiset 
- "Eräs ilmiö, johon kiinnitin huomiota jo parisen vuotta sitten on se, kuinka taitavasti mm. PS pyrkii sotkemaan käsitteitä keskustelun hämärtämiseksi ja aloitteen ottamiseksi. Göebbelshän sovelsi menetyksellä tätä kikkaa. Käsitteellä "hyvinvointiyhteiskunta" voidaan nykyisin tarkoittaa aivan mitä tahansa. Tämä kupla-skeida on myös oiva esimerkki tahallisesta vänkyröinnistä. Samaan aikaan kaikki todella tärkeä livahtaa ohi huomaamatta. Sit ihmetellään kun lerpottaa. Ei siis ihme, että iso osa äänestäjäkuntaa on iloisesti ulkona tai äänestää helpointa (populistisinta) ratkaisua tarjoavaa. Nyt yksi pöljä horisee jo kansallisvallankumouksesta. -- R.S.


„EU muuttuu diktaturiksi“


Eliitti loukkaantuu demokratiasta ja julistaa pörssijumalan vihaa

Esko Seppänen:  
- Kalle Isokallio, jälkiviisas, esitti televisiossa mielestäni hervottoman arvion siitä, että Pekka Ala-Pietilän potkut valtion omaisuudenhoitoyhtiön Solidiumin hallituksen puheenjohtajan hommasta tulee maksamaan Suomelle 4-5 miljardia euroa. Tappioiden syntymekanismi on hänen mukaansa se, että ulkomaiset omistajat panevat nyt myyntiin omistamansa osakkeet niissä yhtiöissä, joissa Suomen valtio on osakkaana.
Jos omistajat myyvät pörssiyhtiön osakkeita, ei se Suomelle mitään maksa!Se, että omistajat ostavat tai myyvät osakkeita ja että pörssikurssit nousevat tai laskevat, ei tule maksuun ulkopuolisille. Se on pelkästään olemassa olevan omaisuuden uusjakoa omistajien kesken. Valtion näkökulmasta on yhdentekevää, kuka omistaa ja mihin hintaan.
Ulkomaisten omistajien osakekaupat Solidiumin entisen hallituksen puheenjohtajan Pekka Ala-Pietilän ennen potkujaan hallinnoimilla Suomen valtion osaomisteisten yhtiöiden osakkeilla tuovat myytäville osakkeille uudet omistajat, ja jos syntyy tappioita, ne tulevat maksuun myyjille.
Olen lähettänyt nämä kommentit tiedoksi Kalle Isokalliolle, jonka toivon selventävän lausuntoaan Suomelle syntyvistä 4-5 miljardin tappioista paljastamalla niiden salaperäisen syntymekanismin.

Demokratian mitätöinti salaisella kabinettivallalla - massamedian suojaamana ja sensuroimana. Ei riitä, että jälkiviisautena esitetään jälkkäteen vallankäytön ihmettelyä  - jälkiviisaus ei ole journalismia.

Eduskunnan on säädettävä lobbausta säätelevä laki, vaatii lobbari.
SUOMENKUVALEHTI.FI- Jokainen suomalainen, joka ei tahdo oppia ruotsia ja käydä kirkossa, on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto 

       - 1622 käräjäoikeuden pöytäkirja 

- päivitetty XIX -- 21.4
.14          
  
Jumalan pelkoon, eurojuntan kyytiin

Ulkolinja: Troikan kylmä kyyti

Areena yle fi Kesto: 52 min - EU, Kansainvälinen valuuttarahasto ja Euroopan keskuspankki, nk. troikka, ovat lainanneet Euroopan kriisivaltioille yli 400 miljardia euroa. Nyt troikka pakottaa maat rajuihin säästöihin. Kestävätkö kriisimaat tämän?

  " Tuhannet kreikkalaiset ovat kuolleet vuosittain turhaan, kun noin 30% Kreikan terveydenhoidosta on tuhottu. 50% lääkäreistä on irtisanottu. Troikka asetti terveyssektorin maksimikooksi 6% BKT:stä, kun se esimerkiksi Saksassa on 10%. Kuolemia ei tilastoida.

Keskustan piipittävät klovnit

Jäätteenmäki: Sairastunut ihminen ei saa olla kauppatavaraa

EU:n ja Yhdysvaltojen vapaakauppaneuvotteluissa on pidettävä yllä painetta, korostaa keskustan euroedustaja Anneli Jäätteenmäki.


 SUOMENMAA.FI

Keskustan, joka on puuhaillut kokoomuksen kanssa 40 miljardin veronkiertokarnevaalit ja veronvapautusorgiat varakkaille. Jos aikoo olla humanisti, täytyisi hyökätä kovalla painneella ja näkyvästi Sipilän mrutalikapitalismia ja valtiontuhoamista vastan. Tämä piipitys on sadistista kansalaisten harhautusta.
Naisten realismi?

Kapitalistinen realismi, fantasiarealismi, prioriteettien materialistinen tuho.
 

 Todellisuudentaju, kaupallinen ihmiskuva, miesten esineellistäminen -- feminismi - se, mikä naisille on luvallista, ei ole luvallista miehille. Mainonnassa naiset saavat lyödä miehiä mutta ... you know. Nainen, yli-ihminen. Mies, epäihminen. Ja talous - naiset eivät välitä eliitin tuloeroista ja kansan kurjistumsesta kun kissakuvia riittää netissä.

Naisen vihollinen on mies eikä taloutta tuhoava eliitti?

Naisen unelma on... mies. Kunhan nainen saa vihata miestä ja huonoja rintaliivejä. 


Kuka vertaa rintaliivejä ihmissuhteeseen? Täyttymys? 

Rintaliivejä verrataan täydelliseen mieheen uudessa videossa - "niistä oikeista" haaveillaan vuosiaMedia on tarkoituksellisesti syöttänyt meille valheita, etteikö Saksan ja Suomen viranomaiset sekä kenraalit olisi tienneet NSA:n teollisuusvakoilusta, lakien rikkomisesta ja lahjonnasta.

Suomalaiset on saatu uskomaan että NSA:n teollisuusvakoilu ja terrori on ihanaa ja jännittävää ja elämän ehto uudessa maailmanjärjestyksessä
  • NSA on ilmeisesti käyttänyt vuosien ajan Saksan tiedustelupalvelun BND:n tietoja ja yhteyksiä eurooppalaisten yritysten vakoiluun.
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1429846007633?jako=43fd99f0052acd2936f3ac3ba73b94d6
Kuinka eliitti lahjotaan 

"Troikka, jossa Olli Rehn vaikuttaa ja Suomen oikea presidentti IMF:n Lagarde, salasi yli 2000 kreikkalaisten veronkiertäjien tiedot useiksi vuosiksi, samaan aikaan kun teeskentelivät torjuvansa kreikkalaista veronkiertoa.Listasta on nyt tutkittu kuusi nimeä.Kreikka pakotettiin laskemaan minipalkkaansa EU:n perussopimuksen vastaisesti ja siitä huolimatta, että sekä Kreikan parlamentti että työntekijä- ja työnantajajärjestöt vastustivat minimipalkan laskua.
Tuhannet kreikkalaiset ovat kuolleet vuosittain turhaan, kun noin 30% Kreikan terveydenhoidosta on tuhottu. 50% lääkäreistä on irtisanottu. Troikka asetti terveyssektorin maksimikooksi 6% BKT:stä, kun se esimerkiksi Saksassa on 10%. Kuolemia ei tilastoida.
100% EU-maiden veronmaksajien takaamasta rahasta "Kreikan auttamiseksi" on mennyt suoraan keski-eurooppalaisille pankeille, jotka tekivät riskisijoituksia Kreikkaan muun muassa Saksan hallituksen siunauksella.
Kyproksen kriisissä Troikka varasti maan sijoittajilta 3,5 miljardia euroa ja siirsi ne kreikkalaisen yksityispankin tasetta vahvistamaan.
Tarinoita riittää. Koskakohan, 10, 20,30 vuoden päästä? näitä asioita voidaan katsoa rationaalisesti ja todeta miten katastrofaalisesti kriisi hoidettiin. " --
Aleksi Salonen
Tuhannet kreikkalaiset ovat kuolleet vuosittain turhaan, kun noin 30% Kreikan terveydenhoidosta on tuhottu. 50% lääkäreistä on irtisanottu. Troikka asetti terveyssektorin maksimikooksi 6% BKT:stä, kun se esimerkiksi Saksassa on 10%. Kuolemia ei tilastoida.100% EU-maiden veronmaksajien takaamasta rahasta "Kreikan auttamiseksi" on mennyt suoraan keski-eurooppalaisille pankeille, jotka tekivät riskisijoituksia Kreikkaan muun muassa Saksan hallituksen siunauksella.Kyproksen kriisissä Troikka varasti maan sijoittajilta 3,5 miljardia euroa ja siirsi ne kreikkalaisen yksityispankin tasetta vahvistamaan.Tarinoita riittää. Koskakohan, 10, 20,30 vuoden päästä? näitä asioita voidaan katsoa rationaalisesti ja todeta miten katastrofaalisesti kriisi hoidettiin. " --Aleksi Salonen
Ihana uhrikansa, ihana talvisota fasistien unelmien sinetiksi, natsien uuden unionin unelmien tähden

Eliitin kirkko käskee, samaistukaa Jeesukseen, uhrautujaan. Niin teitä ihaillaan ristillä ja saatte eliitin kiitoksen. Jokainen voi olla yrittäjä ja tukea ylityöllään suurfirmoejn verovapautta. Jokainen on menestyjä,  jos ihailee eliittiä. Suomi saa itsenäisyyden vain jos suostuu Amerikan maihinnousuun. Suomi tuli liittää perustuslain vastaisesti euroon Sauli Niinistön ja Paavo Lipposen valheilla, jotta valtio voidaan tuhota ja suomalaiset saada orjatyöhön pörssiglobalisaation hyväksi. Sinun täytyy kiittää lakia rikkovaa eliittiä, sillä sinustakin voi tulla eliititä kun suostut köyhtymään ja luopumaan itsenäisyydestä. 


Merkittävät amerikkalaiset mediaorganisaatiot toistavat ahkeraan, mitä Yhdysvaltojen virkamiehet haluavat yleisön tietävän globaaleista asoista, sanoo...
FI.SOTT.NETgooglaa BALKANIZATION CIA


sekä

AFRICOM GERMANY WAR

AFRICOM COLONIZATION

Ei kommentteja: