lauantaina, huhtikuuta 18, 2015

Kevyet vaalit, suuret ongelmat, kauniit valheet

   
 
Toimittajien päätehtävä on saada poliitikot hölöttämään ja röhkimään ja katsoja nauramaan.

Jotta poliitikot eivät joutuisi vastuuseen siitä mitä tuhoa heidän toimintansa on saanut aikaan. Päätoimittajat ovat valinneet tyhmät ja ohjailtavat toimittajat tarkkaan tähän oikeistolaiseen näytelmään, jossa kansalaiset eivät ymmärrä vaihtaa vallankäyttäjiä vaan toimivat kuten massamedia sanelee eliitin nostamista ehdokkaista. Moni luulee että TV ja hesari on todellisuus.


Oikeistolainen media on mukana salaliitossa, höpötyssalaliitossa. Poliitikot ovat turvassa kun eivät joudu vastaamaan sanoistaan eivätkä varsinkaan teoistaan. Unohdussalaliitto, sensuurisenssi, isetuhoyllytys.

Myydän valtio ja ulkoistetaan valtio ja uhrataan köyhät, kanslaisia ei ole pörssieliitin metsastysmailla.


Kansalle luodaan teatteri, kansa on vain yleisöä katsomossa, jossa vähän - ennen vaaleja - grillataan poliitikkoja ja ex-kansalaiset saavat mielihyvänsä  ja luovuttavat taas valtansa talouden ja itsenäisyyden tuhoajille.Vallankäyttäjät tietävät olevansa marionetteja,

he ovat alistuneet Amerikkalaisten ja EU:n  lobbausryhmien sätkynukeiksi. Kun myy moraalin, saa helpon elämän. Ei joudu taistelemaan pienen Suomen ideologian ja demokratian puolesta vaan saa rahamiehiltä siunauksen.  Teet sen mitä käsketään ja puhut olosuhteista ja "eurooppalaisesta identiteetistä" ja ihanasta sodasta ja pahasta idästä - kuten euroeliitti, aateliset, ovat puhuneet Rooman tuhoman Euroopan 1800-vuotta alamaisten verottamiseksi sotatalouteensa ja valtansa pitämiseksi.

 
Eliitti toimii kuten mafia eli mafia toimii kuten euroeliitti

ja kirkko helvettikuvineen: se luo uhkan ja esiintyy sitten uhkast pelastajana vieden enemmistön vallan ja elämänhallinnan. Huumelakin on tärkeä manipulaatiokeino: luodaan uhkakuvia, jotta eliitin korruption ydin, huumekorruptio ja kauppa jatkuisi. Englannin imperialismin suurimpia rahanlähteitä oli huumekauppa ja Afganistanin sodan ainoa motiivi ja rahanlähde on huumekasviviljelmät. 

  • Valtamedia päästää läpi huomioita mutta ei ideologista analyysiä - samalla kun päästetään piipityksiä ja paineenpäästöjä tuhokapitalismin ilmiöistä, huokauksia - ylistetään samalla suurella paineella uusliberalismin mekanismia mm. "kestävyysvaje"-puheterrorin kautta - puhumatta veronkierron ja verohelpotusten vuosittaisesta määrästä ja lainsäädännöstä, 40-50 miljardia euroa, eliitin lypsyretkestä. 


EU on amerikkalaisten projekti Euroopan valtioiden ja lainsäädännön nujertamiseksi, jota natsipankkiirit kehittivät nopeasti sodan jälkeen uudeksi Euroopan valloitukseksi.

Hyvin harva kouluhistorian harhauttama ymmärtää, että Amerikkahan luovutti Euroopan "saksalle" eli pankkiireille ja aloitti sodan vasta kun sotataktikot ilmoittivat että Venäjä onkin Saksaa vahvempi ja Stalin sekä venäläiset insinörit ja kenraalit kykenivätkin teolliseen sodankäyntiin innostuksesta humaltunutta suurudenhullua Saksaa paremmin.


Amerikkalaisen Wall streetin ja maattoman London Cityn veropratiisin uuskolonisaatiossa on kysymys maailmanvalloituksesta. Talousterrorista sotaterrorin avulla.

Siksi Venäjä on nyt demoni, kun se on lähtenyt suuren Kiinan kanssa kelkkaan luomaan uutta valuuttaa ja moninapaista maailmaa. Ilman dollarivelkaa ja velkaorjuutta. 

 Vain siksi.


Suomalaiset idiootit oikeistolaiset ja Arhinmäen täysin kajahtaneet vasemmistolaiset luulevat että Venäjävihassa on kysymys moraalista.

Siinä on kyse vain dollarin vastustajasta ja dollarista vapautuneesta maasta, joka teki ihmeen. Putin ei ole despootti vaan tuhansien maan eliittijohtajien luoma pitkä prosessi palauttaa Venäjälle oma raha ja oma geopolitiikka ja oma turva: itsenäisyys.

  • Tanskalla, Ruotsilla, Norjalla, Islannilla, Sveitsllä, Englannilla on oma valuutta

    mutta suomalaiset äärioikeistolaiset ovat luovuttaneet Suomen Saksan lebensraumprojektiin, joka on osa dollarin lebensraum-projektia, koloniaastiota.


Massamedian propagandaa esitetään demokratiana. Ja äänestävä kansa nielee tämän.

Äänestämätön osa on heittänyt toivonsa eliitin sirkuksesta ja korruption voimasta.Neuvostoliitto romahti Wall Streetin käsinuken eli Amerikan senaatin taloussodan ja talousterrorin takia. NL ei romahtanut poliittisen systeemin tai poikkeavan korruption takia, vaan pelkästään taloussaarron ja sitä motivoivan Amerikan raivotautisen sotaparanoijan - mikä taloussotaa sotataloutena.  Hajota ja hallitse.


Kerron teille sen mitä tuhannet selväjärkiset asiantuntijat ja aidot filosofit kertovat.

Suomalaiset puolueet ja varsinkin kokoomus-RKP:n kunniajäsen Soini ja kruununprinssi Arhinmäki ovat alistuneet tämän dollarikapitalismin kolonisaation kohteeksi ja Suomen valtion hävittämiseksi. 

Ei hallituksellamme ole omaatuntoa, heillä on vain julkisuuskuvaongelma ja vaalit probleemana.

Heidän toimittamansa uusliberalistinen valtiontuhoaminen on säännösteltyä ja hidastettua vain sen takia, että suomalaiset Eivät tajuaisi mitä on tapahtumassa.


"Amerikan" pörssi-ideologian eli dollarielitismin operaattorit haluaisivat nopeuttaa prosessia toteuttamalla amwerikkalaisen dollari-Naton aseellisen maihinnousun ja venäjän provosoimisen suomalaisten uhraamisella. 


 Natottaminen on salattu Suomessa:

jo 1993 tai aikaisemmin armeijan laitteisiin ilmestyi nato-töpselit hyökkäyskoordinointia ja -asejärjestelmää varten ilman eduskunnan ja perustuslain hyväksyntää.

Kekkonen rikkoi kaikki rauhansopimukset ja YYA-sopimukset vetämällä tutka- ja geokuuntelupiuhat & suomalaisen oikeistomilitaristisen systeemin valkoiluprofiloinnit omista kansalaisistaan Saksaan Natolle ja NSA-CIA:lle jo 50-luvulla. 

Valtioiden tuhoamista sovittiin Baselissa 1890-luvulla teollisuuskapitalismin suuressa kokouksessa salaliitossa.

Ja suomalaiset ministerit allekirjoittivat markan tuhoamisen jo 1974 Brysselissä

-  ja Koiviston vahvan markan röyhkeä pankkikeinottelu olikin takroitettu markan tuhoamiseen. Suomalaiset opetettiin vihaamaan markkkaa kun pankkien ja Lontoon jaBerliinin keinottelijoiden annettiin ensin imeä suomalasiten veornmaksajien takaamaa keinottelua, jonka romahduttaminen tiedettiin aousta saakka, päämääränä devalvaatio ja suomalsiten ahdistus ja lamaannuttaminen lamalla.

Lipposen ja Ahon raivotalous ja eliitin verovapautus talouden tuhoamiseksi on vaintätä samaa eliittimme petoskolonisaatiota dollarimaailmankuvassa, pörssi-ideologiassa "rajattomasta kasvusta" ja "turvallisuuspolitiiikasta" kansalaisten tiedon ja demokratian ohi. Koiviston vapauttamista talousrikollisista tuli Suomen ruhtinaita ja kansa maksoi laman aikana pankkien ja Koiviston klaanin huikean rikastumisen. 


Kaikki on ollut suunitelmallista valtaterroria, estotonta elitismiä,  eikä huonoa taloudenpitoa. Vain kansalaisten pahoinpitelyä ja pohjoismaisen mallin tuhoamista, 70-luvun lakkotaisteluiden saavuttaman inhimillisen sääntelyn, elintason ja veroprogression tuhoamsita eliitin kaappaustalouteen.
 
Mauno Koivisto on monen läheisen virkamiehen ja poliitikon mukaan sanonut selvästi myhäillen että talouspolitiikan tärkein suunta on ns "turvllisuuspolitiikka" eli Sumoen alistaminen Amerikan sotatalouden (mm Nato) piiriin ilman omien arvojen ja rajojen armeijaa.


Meillä ei ole omaa armeijaa sillä oikeiston "hyvä veli" kenraalit ovat tehneet jo vallankaappauksen. He vannovat vain Brysseelin ja Washingtonin "aktiiviseen" sotalatuoden nimeen saadakseen ylenyksiä ja oikeaa actionia. 

Sekä myyvät armeijan kaappamia maa-alueita Kiinaan - niiden pohjavesiä, Suomen kirkasta kultaa viedään puoli-ilmaiseksi Kiinaan valtamedian sensuurin suojassa ja kenraalien rikastuessa.

Kautta historian eliitti on aina reimuinnut kansalasiten tyhmyydestä ja uskonnollisesta alistumsiesta. Suomessa tämä on niin täydellistä että Stalin olisi ollut hyvin kateellinen Kekkoselle kuinka tämä saavutti despottiaseman tappamatta enää massoittain ihmissiä  - kuten Kekkonenkin todella teki sisällissodan aikana valkoisten kuolemanpartioissa. Esiintymällä isä aurinkoisena sensuurin suojaamana.

Kenraalithan  ovat siinä mielessä epäihmisiä että he ihailevat vain kuolemaa, toimintaa ja valtaa kuoleman kautta. He ovat ihmisiä, jotka ihailevat suurimpia massamurhaajia "kenraaleina".


Amerikkalaisten maihinnousu Suomeen voi tapahtua jo kesällä.

Hajota ja hallitse.

Amerikkalaiset tietävät, että jos he tuovat ydinaseita Suomeen, Venäjä toimii kuten suurvallan pitää toimia.

Suomesta saadaan suurin amerikkalaisen kauhistelun kohde amerikkalaisena operaationa.

 Jos kansa ei herää.

Totaalisen valtamedian takia suomaliset eivät tajua kuinka laajaa korruptio Suomessa on.Ei ole puolueita eduskunnassa,
   on vain eliitti ja eliitin huomiota kerjäävät hangaround-jäsenet, poliittiset nousukkaat ministereinä.

Perustuslaissa ei puhuta verorahoilla pyöritettävästä vaalilahjonnasta eli n 40 milj vaalituesta. Perustuslakia kirjoittaessa ei kuviteltukaan, että eliitti keksisi rahoittaa korruptiota avoimesti verorahoilla.II

Kuinka tämä on toistunut historiassa ja kuinka tätä verrata historiaan?


Amerikka toimii totaalisen identtisesti kuin Rooma.

 Hajota ja hallitse.

Karthago oli ensin selvästi vitaalisempi ja voimakkaampi valuuttakulttuuri ja kauppakulttuuri.


Kiina on nyt valinnut Karthagon tien.

  Rahalla, sopimuksilla ja resurseilla, ei sodalla.

Rooma-Amerikka (Wall street Lndon City) on valinnut sodan tien eli sotatalouden ja Kiina Karthago on valinnut valuutakolonisaation: Afrikassa Kiina on ostanut maita ja kaupunkeja. Tietysti Kiina kuten Karthago valvoo sitten asein sopimuksiaan. Originaali Karthago toki julisti sotia jos joku kaupunki kielsi Karthagon kaupankäynnin ja valuutankäytön Karthagolle ystävällisten naapurikaupunkien kanssa.

Karthago ei hyväksynyt torjuvaa taloussotaa eli Karthagon valuutan ja kaupankäynnin kieltämistä mutta ei valloittamalla valloittanut vaan oli vain ylivoimainen valuutan ja kaupan keskus - lisäten kaikkien yhteistyökaupunkein varallisuutta.

Rooma taas vain valloitti ja sai rikkautensa valloittamisesta, ei taidokkaasta kaupakäynnistä ja tuotteiden jlostamisesta. Rooma ie olisi pärjännyt Karthagolle vain kaupankäynnissä.

Rooma ei oppinut Karthagon taitavaa diplomatiaa ja tuotteiden jalostamisen ideaa Karthagon tuhoamisen jälkeenkään vaan jatkoi maanista ryöstökolonisaation ainoaa strategiaansa. Ja Amerikka näkee olevansa suuri Rooma sodanjumalan suojeluksessa. Tätä korostetaan amerikkalaisisa yliopistoissa eikä sille voi olla sokea. 


III

Afrikassa on käynnissä laaja sota, jonka valtamedia kieltää meiltä. Saksan Africom on kulissi, jolla Saksa on lavastettu ja pakotettu jatkuvien sotaiksujen organisaatiokeskukseksi jotta Amerikka voisi pestä käsiään ja taivuttaa Eurooppalaiset kenralit mukaan kolonisaatioon. Aina löytyy kenraaleja, jotka rakastavat sotaa ihmiskunnan korkeimpana tehtävänä. Omien kansalaisten uhraaminen on kenraaleille korkein saavutus, jos luette sotataidon oppeja.

Kenraalit kunnioittavat kenraaleja,
jotka osaavat voiton takia uhrata omia kansalaisiaan.

Jotta emme ymmärtäisi olevamme mukana kolonisaatiosodiassa. Jotta emme ymmärtäisi että Ukrainan joukkomurhat Kiovan nukkehallituksen toimesta ovat Amerikan kolonisatiota.

Valtamedia pumpaa mielle nyt sotakuvastoa ja sodan ihanuutta.

Media luo dramturgiaa, jossa sota on ainoa pelastajamme ja amerikkalaisten CIA-operaatio ja Nato-operaatio Ukrainan hyökkäyssodan käynnistämiseksi sen venäjänkielisiä alueita kohtaan uusnatsijoukkojen avulla euroopalaisen identiteetin korkein saavutus.


Suomalasiet valit ovat kuliisi, kun eliittimme laulaa sodan kuorossa, jotta vallankäyttäjät pääsisivät hankalasta kulissidemokratiqasta suoraan despotismiin

ja pokkeuslakiin.Kohtalomme? 

Suomalaiset suostuivat unohtaman eliitin fasismin talviodan taustalla ja kuuntelemaan fasisti Kekkosen valheita ja desptoottista vallankäyttöä pelottavasta Neuvostoliitosta pelotteena - Kekkonen ei esittänyt Neuvostoliittoa ystävänä vaan ainoastaan pelotteena oikeistolaisessa mallissa. Jo maailmanpolitiikan dynamiikan takia NL ei ollut mikään vihollinen missään vaiheessa. 

Kekkonen sen sijaa oli 30-luvulla aito natsi natsien palkkalistoilla natsien rotuideologisessa  työssä ja sisällissodan brutaali sotarikollinen eikä luopunut siitä epädemokraattisesta oikeistolaisesta vallan eetoksesta koskaan vaan alusti salaisen ulkopolitiikan ja kokoomus-rkp-oikeiston valtaannousun kenraalien salaisella vallalla salaisten Nato-sopimusten kautta. 


Salainen ulkopolitiikka on ollut vain oikeiston salaisen vallan vipu.
Ylen toimittaja paljasti: 


 ”Kyllä siellä jotain porvariakselia rasvattiin”
Poliisivaltion rakentaja - oikeiston nostama fundamentalisti - ihanneoliitikko...
Ei kommentteja: