keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2015

Suomalaiset fasistit ja valtio terroria luomassa 1927

Suomalaiset fasistit ja valtio terroria luomassa 1927

  • Suomi oli sotien välillä terroristien pesä

    –  Mannerheim herätti epäilyjä  IS

 Tästä talvisota nousi ja suomalainen fasismi juurtui natseja tukevaksi. Oikeistolainen terrorismi, valtion ja suomenruotsalaisen elitiin rahoittamana


* lisäys


– On selvää, että useimmat terrori-iskut ja vakoiluhankkeet olisivat menettäneet elinvoimansa ilman Suomen virkavallan aktiivista ja passiivista tukea, Mainio toteaa.

Tämä on kokoomuksen ja rkp:n taustahistoria.

Media aktiivisesti väärentää "kollektiivista muistiamme" - nyt vasta tunnustetaan julkisesti vaikkakin ilman keskustelua mm. Kekkosen toiminta natsien palkkalistoilla ideologisena natsina.

 Natsi-Suomi

tutkija Oula Silvennoisen
mielestä Suomen ja natsi-Saksan yhteistyötä kaunistellaan julkisessa keskustelussa edelleen.
 

 ”Kollektiivinen muisti on valikoiva, kuten muissakin sodan käyneissä maissa. Joitain asioita, kuten Suomen vaikeaa tilannetta kahden suurvallan välissä, korostetaan. Ikävistä ylilyönneistä, kuten ihmisluovutuksista Saksaan, ei vieläkään haluta puhua”, hän sanoo. Silvennoinen toi vuonna 2008 julkaistussa kirjassaan Salaiset aseveljet esiin, että Suomen ja Saksan turvallisuuspoliisien yhteistyö oli ollut paljon luultua tiiviimpää. Suomessa toimi pahamaineinen Einsatzkommando-erikoisyksikkö. Kirja sai valtavasti huomiota ja sai aikaan kiivaan väittelyn siitä, oliko Suomi käynyt erillissotaa vai ei.
”Keskustelu kiertyi välittömästi sen ympärille, oliko kyseessä erillissota vai ei. En ollut odottanut sitä”, Silvennoinen sanoo.


Suomen valtion tukema terrorismi on ollut laajinta terrorismia Suomessa. 

Opetettiinko tätä kouluissa?

Opetettiinko kuolemanpartioiden lisäksi  keskitysleirien laajaa tuhoamistoimintaa ja myrkyttämistä suomalaisiksi sotarikoksiksi?

Ymmärrätkö oikeistolaisten taustaideologiaa ja historiaa joka on tarkoituksella sensuroitu?
Valtio rahoitti kuolemanpartioita Neuvostoliiton alueelle, Aunukseen ym.Olen lukenut Suomen historiaa sosiologian ja psykoanalyysin kannalta ja on aivan selvää että oikeistolainen kiihkomielinen tulkinta on kaapannut historian, kouluopetuksen, talvisotahysterian ja fanaattisen maailmankuvan tulkinnan jatkaakseen 1917 ja 1935 kiihkoisaa maailmankuvaansa jolloin rahaporvarit (enimmäkseen suomenruotsalaisia) venäjävihassaan JA demokratiavihassaan enemmistön valtaa vastaan luovuttivat Suomen maanpetoksellisilla sopimuksilla Saksalle.

Siten on mediassa luotu oikeistoa ja fasismia  tukevaa pseudopuhetta "talvisodan hengestä" joka ei ole millään tavoin totta vaan fasistisen yhteiskuntajärjestyksen kannattajien elitstinen fantasia.- Lukuisat erilaiset (oikeistolaiset) neuvostovaltaa vastustavat järjestöt kilpailevista sosialisteista monarkisteihin ja fasisteihin toimivat Suomesta käsin.

Opetettiinko tätä koulussa? Ei. Uskot vieläkin oikeiston kulissiin talousihmisinä ja oikeiston valheisiin "talouspuheessa" jos et ymmärrä historianväärennöksen kattavuutta aivan kaikessa. 

Ja kuinka vedätetäviä suomalaiset ja saksalaiset fasistit olivatkaan?
Opperput oli kuitenkin oikeasti Moskovalle uskollinen kolmoisagentti. Terroristisolut olivat juoni, jolla Suomi saatiin kiusalliseen asemaan. Samalla tuhottiin oikeita vastavallankumouksellisia.
Ohrana toteutti preussilaista 300 vuoden soluttautumisperinteitä mikä oli tsaarin päätoimintaperiaate.

Samalla tavalla Amerikan ohrana CIA voiteli ja kaappasi SDP:n jatkosodan jälkeen, rahalla ja suosikkisysteemillä amerikkaliseen yhteiskunnan murtamiseen ja hierarkian varmistamiseen.  


Mannerheim todellakin hävisi kaikki sodat - sisällisodankin hän oli jo hväinnyt kunnes saksalaiset valloittivat Suomen - Suomihan oli saksalaisten valloittama joten se sota ei ollut vain sisällissota. 

Mannerheim lupasi 1919 Ranskalle ja Englannille hyökätä Pietariin panssarivaunujen kanssa - isoa rahasummaa vastaan. Mannerhiem kuitenkin kusi housuunsa kun ei osannut organisoida fasisteista armeijaa ja pelkästi tietysti julkisuutta. Ranska kerkesi lähettää Suomeen joitakin panssareita ja fasistiryhmät tekivät Karjalaan kuolemanpartioita mm. suomenruotsalaisen eliitin rahoilla.


Miksi Kekkosen menneisyydestä valhedellaan vaikenemalla ja olemalla tekemättä johtopäätöksiä suomalaisen fasismin historiasta ja sen salaisesta ulkopoltiikasta jatkosodankin jälkeen?

Joukkomurhaaja ja oikeistolaisten poliisin kiduttaja, josta tuli aito saksalainen natsi natsien palkkalistoilla ja rotuopilla, on nostettu palvonnan kohteeksi - historiasta yhä velehdellen.
2015

Vahvasti näyttää siltä että CIA ja Nato on vakuuttanut suomalaiset kenraalit siitä että sota tulee varmasti - KUTEN 1935 - ja konfliktipolitiikka on "Amerikan" eli dollaripörssin, sotatalouden ainoa keino pelastautua ja estää verovuoren romahdus olemalla rajoittamaton pelote ja dollarista kieltäytyjien tuhoaja - kuten Irak, Jugoslavia, Libya ja Syyria tuhottiin YK;n siunauksella.
 
Ei kommentteja: