torstaina, huhtikuuta 02, 2015

Sokka on irti

- päivitetty - 


Sokka on irti.  

Oikeiston kiima on irrotettu reaalipolitiikasta. 

Mitä on reaalipolitiikka?
Se tunnustaa tosiasiat Suomen hyväksi. Kanslaisten hyväksi. 
Se ajaa rauhaa, kauppaa, innovaatioita, itsenäisyyttä ja demokratiaa. Suojaa ja sivistystä.


Mikä on Tosiasia?

Ydinaseita Venäjä ei hyväksy 

 mutta eduskunnassa runnotaan nyt vapaata marssilupaa amerikkalaisille ohjuksille ja tukikohdille.

Suomen muuntaminen sotakentäksi tai vähintään siirtomaaksi näyttää olevan sivuseikka vaalikeskustelussa. Talvivaaran tpaus ja eliitin ajama ympäristökatastrofi pörssiyhtiöitä varten tulisi herättää ihmiset uusliberalismin neokolonialismiin joka ei moraalia tai vastuuta tunne. 


Nyt kiiman kalma rasvaa massamedian hyökyaallosa vain Amerikan kolonisatiopolitikkaa, pörssin neokolonialismia ja sotapolitiikkaa, kauppasotaa Suomen suurinta naaputria vastaan. Vaston YK:n sopimuksia. 

Nyt suomalaiset ajelehtivat massamedian hysterian ohjaamana kohti kulissivaaleja vaikkakin yhä 75% meistä ei halua Suomea Amerikan kenraalien "nato"-komennukseen ja ydinaseistukseen.
On varmaa, että sota syttyy, kun sotaa kutsutaan.

Suomalaiset ovat ylimielisiä luullessan että elämme sivistysvaltiossa kun sisällissodan ja jatkosodan fasistit jätettiin tuomiotta ja ennenkaikkea historiankirjoituksen ulkopuolelle oikeiston kulttuurieliitin huikean projektin tuloksena (mm VKTS).

Jos Suomi ei ole itsenäinen, se on väline.

YLE on nyt oikeiston väline ja se tuhoaa vaalit. Uudemmat puolueet on työnnetty syrjään leimaavalla tavalla mediatodellisuudesta - ja suuri osa suomalaisista opetetaan kouluissa luottamaan suomalaisen rahaeliitin ohjamaan massamediaan.


Amerikan geopolitiian ensimäinen tavoite?

Pitää Saksa ja Venäjä erossa toisistaan, estää esim kauppaliiton syntyminen Saksan ja venäjän välille.

Aggressiivinen geopolitikka on brutaalia, passiivinen geopolitiikka rauhan lisäämiseksi on järkeä. Mutta Amerikka haluaa provosoida ja kriisiyttää ja tässä neokolonialismissa ovat nyt mukana iso lista puolueita: kok, sd, kesk, ps, vas, kd, rkp... 

    Suomen upottmainen kauppasodan taloustuhoon on huikean kiihkeää.


Kenraalit ajattelevat jo selvästi, että armeija on vain Amerikan neokolonialismia varten. Armeija on avuton Saksalle ja Amerikalle ilman mitään omaa puolustusta. Armeija on ns avattu Naton tekonologialle ja hallintavallalle. Suomen läpi käydään lisäksi valtavaa asekauppaa, joista ovat todisteena kolme laivaa aselasteineen, joista kaksi jäi nuorten tullimiesten avulla kiinni ja yksi Arctic seilasi kaapattuna mediasensruuin alla. Kenraalit rikkoivat perustuslakia ja kaappasivat ulkopoliittisen vallan jokaisessa tapauksessa pääministeriltä.In the 1990s German politicians solemnly promised that a German serviceman will never step on the land trampled by the boots of Wehrmacht soldiers. NATO attacked Yugoslavia in 1999. Germans remembered about the «duty towards the Allies».


Oikeiston puheet ovat aivan identtisia kuten 1917 ja vaikapa 1938 - koko kolkytluvun, koko kaksytluvun. Uhoa ja suomenruotsalaisen eliitin satoja vuosia vanhaa venäjävihaa - jotta suomalaisille saataisiin uskoteltua että suomalaisia ryöstäneet ruotsalaiset eivät ole vihollisia vaan suomalaisten jälkeläiset, venäläiset.

Media on suomettunut eli alistunut eliitin sanelun alle ilman journalismia. Sensuuri tappaa aina 100% journalismin, kun toimittajat tottelevat keskivikkokerhon päätoimittajaa. Kekkosen runnoma suomettuminen oli pelkästään kekkoseliitin sensuurisysteemi, eliitin kontrollitila.

Suomettuminen on dynamiikan poistamista, vastakkainasettelujen kieltämistä, "konsensusta" eliitin valvomana ja sanelemana. Nyt EU on suomettunut tekosyy pankkiirien ja rahaeliitin ultrakapitalismille, eliitin luokkasodalle "kovan ytimen tähden". Oikeiston marionetit siis ihan tosissaan puhuvat kovasta ytimestä ja eurooppalaisista arvoista kun he pakottavat eurooppalaiset maksamaan veroja pankeille sijoittajavastuun vapauttamiseksi. Eliitti on nyt ryöstänyt sosialisminkin itselleen ja vasemmistoliittokin puolustaa eliitin ryöstöretkeä "eurooppalaisuuden puolustuksena".

  • Mitään muuta suomettuminen ei ole kuin demokratian puutos sanelukulttuurina esim ulkopolitiikan diktatuurin alla.  Kekkonen rikkoi itse YYA-sopimusta ja veti piuhat tutka-asemilta Saksalle ja CIA:lle. Kekkonen loi pelon ja saneli vastauksen valtansa maksimoimiseksi mutta nyt euroeliitti totaalisen katastrofina suomalaisten kaiken kansallaisomaisuuden ryöstäen pörssin lihottamiseksi. Kekkonen loi halukkaan alamaisuuden eli suomettuneisuuteen suostuvaisuuden ja oikeisto käyttää nyt Kekkosen ja Koiviston valtameemiä totaaliseen tuhoon.

Ayn Randi on modernin fasismin yksi ideologi, tekosyy. Fasismille ei ole olemassa yhteiskuntaa, vain systeemi

Ihminen on hiekkaa talousteorioiden rattaissa

Fasismi nojaa feodaalisysteemiin: statusjärjestelmään, kastijärjestelmään.

Mediaviihde puskee meille eliitin ihailua yhteiskuntatietoisuuden sijaan.
  • Suomen sata joukkohautaa ovat ainoat joukkohaudat, joita paikallinen hallitus ja virkamiehistö kieltää tutkimasta. Massameidan historiakuva on pelkkä propagandanäytelmä eliitin käsikirjoittmaana. Valkoiset aloittivat sisällissodan - suomenruotsalaiset aloittivat aseiden slakuljetuksen 1917 ja lupasivat luovuttaa Suomen valtiopetoksena Saksalle. Suomalaiset maksoivatkin kalliisti 1918-1945 veroa saksalle Saksan hallitessa täysin suomen vientiä ja tullitoimintaa. Tämä suomenruotsalaisen eliitin venäjävihan ja suomivihan takia. Eliitit ei halunnut Suomesta itsenäistä.

Oikeiston imago on rakennettu ohuen pahvisen kulissin varaan ja se kulissi peittää oikeiston fasistisen historian suomessa.

Siksi suomalaiset ovat pelottoman reagoimattomia äärioikeistolaiseen puheeseen YLE:n ja HS:n massamediassa.

Suomalaiset eivät tunne historiaansa, suomalaiset eivät tunne itseään.


Tarvitsemme kansalaistoimintaa ja myös Arhinmäen kokoomukselle rasvaamien vasemmistoliittolaisten tulisi herätä ja painostaa puoluettaan että se tulee mukaan julkisesti mielenosituksiin huhtikuussa ja toukokuussa vaalen jälkeen.


  • Amerikkalainen kenraali on keskiviikkona kiinnittänyt kunniamerkkejä Kiovan nukkehallituksen joukkojen miehille.

    > Sotilasprotokollan mukaan tämä merkitsee sitä, että hän on Kiovan nukkehallituksen kolonnien johtaja. Kiovan marionettihallituksessa on mm. amerikkalainen ministeri hallinnoimassa valtion kassaa ja velanottoa EU:lta ja Suomelta. Saksa on myös veronmaksajien rahoilla salaa hoitanut sairaaloissan hyökkäyssodan käynnistäneitä uusnatseja, ei hyökkäyksen kohteina olleita siviilejä.

    JOS et tiedä, niin Suomalainen oikeisto on paljolti vastuussa Kiovan konfliktista - historiallisesti. Suomalaiset SS-miehet tappoivat Ukrainassa jopa 50-100 000 ihmistä joukkomurhissa natsien rotusodassa ja olivat luomassa nykyistä uusnatsi-Kiovaa.
  

Kai kaikki tietävät etä Kekkonen aloitti natottamisen eli rikkoi itse kiljumansa pyhän YYA-sopimuksen - tutkapiuhat ja seismosensorit saksalle ja CIA:lle vastoin kaikkia rauhansopimuksia

http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2007/numero-2/science-fictionSuomettumisen vakavia seuraamuksia: elitismi eli korruptio, mediasensuuri, lain korruptio :Poliisihallitus

Jokaisella maalla on suomettuminen eli eliitin hegemonian, korruptiomuotojen ja tabujen korostamistapoja.


Poliisi ja pappi;

Valtionkirkko lahkoja suojaamassa - tämäkin on eliitin pönkittämää suomettumista oikeistolaista kulttuuria, suojattuja ihmisoikeusrikkomuksia mm. lestadiolaisten ja jehovien eliitin vallankäytössä ilman juridisia seuraamuksia. Vain lahkojohtaja saa käskeä henkistä kidutusta, lainrikkomista eikä ole pelkoa tuomiosta. 

Viikon kristus  

Seurakunta tuomitsi: 12-vuotias vietteli nelikymppisen miehen

Saaraa käytettiin 12-vuotiaan seksuaalisesti hyväksi Jehovan todistajien yhteisössä.


Kirkon ja mm. keskustan vaikutuksesta poliisi ei toteuta lakia tutkiessaan ihmisoikeusrikkomuksia lahkoissa. Valtionkirkon olemassaolo ja jumalanpilkkalaki tuottaa näkymätöntä konservatiivista terroria yhteiskuntaa kahlitsemaan:

päätoimittajat, kanslipäälliköt, poliisijohtajat ja teatterinjohtajat vetoavat jatkuvasti tuohon lakiin ja estävät työntekijöitä kritisoimasta ja ironisoimasta "uskonnollista kuvastoa. 

Akateemiset ja sivistyneet ihmiset eivät väitä, mitä oppeja ja dogmia he hyväksyvät tukiessaan kirkkoa - kirkko ei eroa lahkoista oikeaoppisuuden magiauskolla, kirkko ei ole rituaalivirasto vaan uskonto tuhansilla tiukoilla opeill. Tämä on suomettumista eli eliitin feodaaliyhteiskunnan salaista toteuttamista, demokratian nakertamista ja syövyttämistä hyvin ovelalla ideologisella diskurssilla. 
III

Kun selkäranka on irti

Kun prioriteetit ovat hukassa ja valevasemmistolaiset käyttävät kokoomuksen määritelmiä vasemmiston määrittelyyn ja rivien ampumiseen suoraksi uusliberalismin palvelukseenArhinmäen vaalipuheet ovat valheita kun katsotaan Arhinmäen valintoja Suomen alasajamiseksi europankkiirien euroansaan.
Islannissa sokka on irti hallittuun vallankumoukseen

Iceland Prepare For Money RevolutionReal Deal Zeitgeist

Pääsiäisen eli sukujuhlabakkanaalin pokkakafkan parhaat torrentit

10 GREAT GERMAN FILMS RECOMMENDEN BY SCORSESE

http://www.tasteofcinema.com/2015/10-great-german-films-recommended-by-martin-scorsese/&


Enlgish Zeitgeist

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Field_in_England
Sokka on irti"Sokka on irti" - Sauli Niinistö, sotahullujen ja historian vääristelyn suojelija
Ei kommentteja: