perjantaina, huhtikuuta 24, 2015

Kuinka eliitti lahjotaan - Kreikan orgiat ja EU:n taloussota


Kuinka eliitti lahjotaan

Kuinka kriisi on eliitin herkkua

Kuinka Kreikka on vain taloussodan kohde,
geopolittisen kolonisaation operaatio

  - kuten Suomi.

 "Troikka, jossa Olli Rehn vaikuttaa ja Suomen oikea presidentti IMF:n Lagarde, salasi yli 2000 kreikkalaisten veronkiertäjien tiedot useiksi vuosiksi, samaan aikaan kun teeskentelivät torjuvansa kreikkalaista veronkiertoa.Listasta on nyt tutkittu kuusi nimeä.
Kreikka pakotettiin laskemaan minipalkkaansa EU:n perussopimuksen vastaisesti ja siitä huolimatta, että sekä Kreikan parlamentti että työntekijä- ja työnantajajärjestöt vastustivat minimipalkan laskua....  

Ulkolinja: Troikan kylmä kyyti
Areena yle fi Kesto: 52 min - EU, Kansainvälinen valuuttarahasto ja Euroopan keskuspankki, nk. troikka, ovat lainanneet Euroopan kriisivaltioille yli 400 miljardia euroa. Nyt troikka pakottaa maat rajuihin säästöihin. Kestävätkö kriisimaat tämän?
 

  "... Tuhannet kreikkalaiset ovat kuolleet vuosittain turhaan, kun noin 30% Kreikan terveydenhoidosta on tuhottu. 50% lääkäreistä on irtisanottu. Troikka asetti terveyssektorin maksimikooksi 6% BKT:stä, kun se esimerkiksi Saksassa on 10%. Kuolemia ei tilastoida.
100% EU-maiden veronmaksajien takaamasta rahasta "Kreikan auttamiseksi" on mennyt suoraan keski-eurooppalaisille pankeille, jotka tekivät riskisijoituksia Kreikkaan muun muassa Saksan hallituksen siunauksella.
Kyproksen kriisissä Troikka varasti maan sijoittajilta 3,5 miljardia euroa ja siirsi ne kreikkalaisen yksityispankin tasetta vahvistamaan.
Tarinoita riittää. Koskakohan, 10, 20,30 vuoden päästä? näitä asioita voidaan katsoa rationaalisesti ja todeta miten katastrofaalisesti kriisi hoidettiin. " -- Aleksi Salonen

 

Miksi valtio EI ole yritys?

Verotuksen ideologia (päämäärä) on yhteiskuntasopimus ja vakaus, tasaaminen ja kartellien estäminen valtion lainsäädännön kautta.


 

Demokratian mitätöinti, salaiset kabinetit. 
Miten kukaan voi tätä salaliittojen rakentamista pitää demokratiana.Salainen valtarakenne ei voi olla demokraattinen.Eduskunnan on säädettävä lobbausta säätelevä laki, vaatii lobbari.
SUOMENKUVALEHTI.FI


– Maailma on jälleen kerran pois raiteiltaan, ja minun, sodan polttaman lapsen, mieleeni palaavat pahat muistot.Ei kommentteja: