tiistaina, huhtikuuta 07, 2015

Islamistien ja suomalaisten virkamiesten salaliitto - VKTS Opetushallitus

Kun briteissä on paljastunut islamistien salainen organisaatio muuttaa kouluja islamilaisiksi niin suomalaisten tulisi tuntea Suomessa vaikuttava salaliitto. Jokaisen suomalaisen tulisi tuntea laaja oikeistovirkamiesten onnistunut salaliitto nimeltään VKTS.

Sen avulla nykyinen koulujärjestelmä ja opetushallitus on nyt ideologisesti oikeiston kaappamana ja välittää tiukasti sensuroitua oikeistolaista maailmankuvaa nuorille. Ylimääräinen Opetushallitus tulisikin välittömästi lakkauttaa laittoman salaliiton toimistona ja humanistien tulisi ottaa tiukasti kantaa koulujen oppimateriaalin rajoittuneisuuteen oikeistolaisen suurpääomamallin tukemiseen hyvinvointivaltion tuhoamisena "yksityisyrittämiseen" vetoamalla ja mm historianopetusta vääristämällä ja sensuroimalla. Tilanne on vakava sillä oppilaat eivät saa humanistista ja tehellistä opetusta kouluissa yhteiskunnan tilasta eliitin keinottelun ja "hyväveli" -järjestelmän kohteena.  • VKTS toimi tietoisesti demokratiaa vastaan, kirjoittaa Sakari Suutarinen.

    Vaalirahakeskustelussa on keskitytty selvittelemään puolueiden saamia rahavirtoja. Vähemmälle huomiolle on jäänyt, mitä politiikan rahoittajat ovat hyötyneet. Monet vaikuttamisen tuloksista voivat olla osa nykyistä lainsäädänt…  suomenkuvalehti.fi


Mikko Elo
 
Tänä aamuna mietin taas, kuinka vähän Stubbin johtama hallitus välittää kansalaisistaan. Juuri julkaistut Tullin vientitilastot osoittavat, että Suomen vienti on edelleen vähentynyt vuositasolla 4 prosenttia. Heikko euro piristää vientiä muualla, mutta Suomi kärsii valtavasti EU:n määräämistä pakotteista Venäjälle. Enää ei voida puhua ruplan kurssin romahtamisesta, sillä rupla on hyvää vauhtia noussut lähes entiselle tasolleen.
Pakotteet ovat keskeisin syy Suomen viennin vähenemiseen, mutta Suomi on eturintamassa vaatimassa pakotteiden säilyttämistä ja jopa lisäämistä.
Kuinka kauan Suomen kansa sietää elintasonsa tahallista heikentämistä?
Oikeiston eetosHarmaan talouden keisari, superlobbari, lainsäädännön avaaja veronkeirrolle eliitin kiitollisuuden lähde:
1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Mullahit supon johdossa

"Supo arvioi: Muhammed-pilapiirtäjä eduskunnassa liian suuri uhka
"

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/supo-arvioi-uhkan-liian-suureksi-muhammed-pilapiirtaja-ei-vieraile-eduskunnassa/2021882?pwbi=d71a74a23635a229f8eab2769d0d8307