maanantaina, huhtikuuta 20, 2015

Vasemmistoliitto syöksykierteessä ja itsepetoksessa   Mikä on vasemmiston ensimmäinen tehtävä?


Saada hyväksyntää kokoomukselta ja vihreiltä? 
Ei.

Feministeiltä?
Ei. 
  
Olla totaalinen vastavoima eliitin terrorille, korruptiolle ja valheille "yhteisestä taloudesta" "EU:na" pienen ahneen eliitin vaatimusten alla.

Eliitti ei halua edistää omaa suomalaisten yhteistä taloutta ja hyvinvointia eli solidaarisuutta, jokaisen toimintakyvyn lisäämistä ja resurssien jakamista. Ei todellakaan. 


Vasemmisto ei ole vasemmisto ellei sillä ole prioriteetit selvillä, oikeiston päämärätietoinen ideologinen talousterrori "hajota ja hallitse" selvillä, salaliitot (eurojuntan suunnitelmat valtioiden hajottamiseksi) analysoituna - ja kenraalien ikiaikainen sotahimo selvillä. Sekundaariset höpötykset ovat nyt vandalismia ja vasemmiston alasajoa.

Eliitin mielistelyä ilman vasemmiston tehtävää ihmisyyden asialla.

Nyt vasemmistojohto keimailee kameralle, natolle, ryöstökapitalismille, valtamedian naislehdille, feministeille, kenraaleille ja flirttaa tietämättömänä ultraoikeistolaiselle Naton Saksassa perustamalle vihreälle puolueorganismille.  Matkii jopa sitä ja sen oikeistolaista valehtelua prioriteeteista yhteisön kannalta. 


Ihmisoikeudet, rauha, veroprogressio, sääntely alistamisen poistamiseksi, virkamiesterrorin nostaminen julkisuuteen, aidot kasvutalouden valtionyhtiöt, oma tulli, oma valuutta demokratian tähden ovat vasemmiston prioriteetteja - eikä Rostchildin rahoittaman ja perustaman pseudofeminismin tekopyhä kirkuminen naisten vallasta ja naisista miesten esikuvina.

Kaivokset on heti kansallistettava ja oltava siitä pirun ylpeitä, omasta kansan vaurastuttamisesta. Itsenäisyydestä.

Raha on globaalia, demokratia ei.

Ei ole demokratiaa ilman... itsenäisyyttä. Hups.


Elintason ja sivistyksen nostaminen alimmalla 50% kansasta  on ainoa pyhä päämäärä kaiken taustalla ja sen myötä tulee tasa-arvo myös naisille ja eläimille oikeutta. Jos vasemmistoliitto jatkaa oikeiston sotapolitiikkaa ja eliitinveronkierron tukemista, vasemmisto menettää täydellisesti luotettavuutensa ja olemuksensa.

Jos vasemmistoliitto luulee, että feminismi eli naisten etuoikeudet, eurooppalaisen terrorismin faktisesti  aloittanut Nato (googlaa operation Gladio)  ja venäjäviha ovat vasemmistolaisia ja humanistisia projekteja, vasemmiston eliitti on johdattanut Hamelnin pillipiipareina nuoren bilevasemmiston synkälle polulle kohti teurasvajaa. 

Li Andersson vaikeroi ja ähkii nyt julkisuudessa vaalikrapulaa ilman mitään vasemmistolaista voimaa ja päämäärätietoisuutta eliitin jyräyksen alla. Narsistinen tappio vihreille vaaleissa, ilman taistelutahtoa.

"Kai vasemmistoa johonkin tarvitaan"... mutta Li ei porvarina ja uraputkessa, eliitin kehumana, tajua mihin.


 Li ja Paavo eivät ota vastuuta karmeasta vaalitappiostaan ja epäuskottavuudestaan kun vasemmiston kannatuksen tulisi olla nyt 35% vähintään eurohuijauksen laskun raiskatessa ja tappaessa vanhuksia ja työläismiehiä.  Vanhat aitovasemmistolaiset ovat kauhuissaan vasemmsitoliiton löysästä tilasta Arhinmäen yksityisenä vaalikoneistona ilman voimakasta ideologiaa kansan puolesta.

   Vasemmistoliitto on pahoissa käsissä.

Se rummuttaa amerikkalaisen sodan ja naton aggressioiden puolesta Ukrainassa ja Suomessa koska se uskoo oikeistolaisen analyysin eurokatastrofista ja paniikista talouden romahduksen lähestyessä.

Faktojen ja todellisuuden heikkomielistä torjuntaa porvarien mylvimällä "konsensuksella" ja mediapropagandalla. Siinä vasemmiston selkärangattomuus.

"Ei saa häiriköidä". "Ei saa vetää johtopäätöksiä, joka haastaisi oikeistomedian irvokkaan propagandan ja päivittäisen harhautuksen"   "Ei saa lakkoilla"  "Ei saa vastustaa armeijan nato-kenraaleja ja salaliittoa armeijasta amerikkalaisten asekauppiaiden tukijana"


Arhinmäki allekirjoitti Amerikan salaisen marssiluvan sopimusneuvottelujen jatkamisen hallitussoimuksessa - ja tämä on  itsenäisen Suomen tuhaomista Amerikan dollari-imperialismin kolonisaatiossa.

Arhinmäki allekirjoitti EU-juntan austerity-sopimuksen, joka kieltää Suomea elvyttämästä. Nyt tulevat ministerit vetoavat Arhinmäen tukemaan euroterroriin ja sopimukseen.


Feminismi on kiero oikeistolainen ideologia, jossa kielletään vasemmiston 200 vuotinen humanistinen työ  yleisestä tasa-arvosta. Tasa-arvo! Ei feministien määrittelemä narsistinen arvo naisille kaiken yli ja laiskuus naisia ihaillen ilman mitään moraalisia kriteerejä.

Naisten epärehellinen etuoikeuksien lobbaaminen ei ole humanismia. Naisten kouluttaminen yhtä taitaviksi kuin miehet on feminismiä, ei taidottomien ja narsististen naisten nostaminen feministien klaanin ja oikeiston avulla.

Miehet kuolevat Suomessa raskaaseen työhön ja pomojen vaatimaan ylityöhön, eivät naiset.

Oikeisto on lahjomalla luonut eliittifeministeille harhan ja fantasman ihanasta paratiisista mutta se on vain sairasta home nigga -fantasiaa kapitalisti-isännän jalan alla sortamassa muita tavallaisia suomalaisia ja edistämässä pörssin diktatuuria ja rahan kylmää fasismia sotakiihkossa "itää" vastaan.


1800-luvulla aito vasemmisto oli lokaalista ja suojautui teollisuusfasistien roudaamalta tuontiväestöltä.

Vasemmiston on sanottava seis maahanmuutolle sillä rikkaiden oikeistolaisten lobbaus maahanmuuton puolest on vain palkkojen romahduttamista ja halvan palvelusväen saamista porvarien tuloeroprojektille.

Vasemmiston on oltava työläisen puolella ja vaadittava omaa tullia ja valuutta - pois ryöstöpankien ja natottajien eurosta. Ruotsi, Islanti, tanska, Norja ovat omassa valuutassa. Ne eivät ole kolonisaation kohteena,

Islanti joutui ansaan mutta keiltäytyi maksamasta London City pankkiirien keinotteluvalheet ja laina-ansat.  

Nato ja EU käy veristä kolonisaatiosotaa kuolemanpartioilla Afrikassa Amerikan ja Saksan Africomin kautta - eikä tavallinen vasemmistolainen Suomessa halua sitä tietää.  Ei vaan jorata Arhinmäen räppisankareitten bileissä. 


Tämä tilanne on ymmärrettävä kirkkaasti. Karmea tilanne. 

Tämä epäuskottavan ja valenuorekkaan vasemmiston vaalitappio on ymmärrettävä kirkkaasti.


 Suomen valtion hajottaminen ei ole solidaarisuutta.

 Veronkierron ja verohelpotusten tilanne ei ole solidaarisuutta.


Pankkiirien käsikirjoittama EU-terrori ei ole solidaarisutta eikä Eurooppa-identiteettiä. Se ei ole hyvinvointiyhteiskunnan taistelua taloussotaa vastaan vaan antautumista suurpääoman keinotteluterrorille.

    Maksakaa sijoittajien tappiot!

Vasemmistoliitto on eurohuumassa torjunut valistuksen ja taloudellisen vallan korruptio-mekanismien analysoimisen JA tiedostamisen Suomessa ja on valinnut irtopisteiden keräämisen täysin toissijaisista "mielipiteistä".


Politiikka on ideologiaa ja ideologia on aina tulevaisuuden tavoitteiden julistamista ja niiden mahdollistamista poliittisen vallan keräämisellä poliittisessa systeemissä.

Eliitti ja sen vihreät feminstiset harhauttajat haluavat hyvinvoinnin maksimoimista eliitille ja köyhien ryöstämistä - valtiota hajottamalla ja keinottelijoiden elvyttämistä verorahoilla.

Nyt ei elvytetä kansaa vaan taloustuhon aiheuttajia.

Kun puhutaan eliitin vapaudesta ja rikkaiden feministien maahanmuutajafantasioista niin ei puhuta tasa-arvosta ja köyhien suomalaisten elämän mahdollisuuksista.

Vasemmiston on tultava selväjärkiseksi ja kuunnelta selviä asiantuntijaanalyysejä EU:n todellisesta luonteesta pankkien ryöstöretken suojelijana ja valtioiden hajottajana pörssi-ideologian uuskolonisaatiossa.


EU-fasistien selitykset eivät saa toistua vasemmiston selityksissä.

Faktat ovat selkeitä ja jokaisen nähtävissä.

Päivittäinen massamedia ei kerro vasemmistolle ideologiaa eikä analyysiä eurotuhon päämääristä "liittovaltiona", epädemokratian ja dollarin taloussodan linnakkeena.

Vasemmisto ei voi enää toistaa EU-terrorin luojien ja syyllisten selityksiä pankkiirien vallan lisäämiseksi. Suomea ja hyvinvointia ollaan tuhoamassa järjestelmällisesti kohti vihan, eriarvoisuuden, toivottomuuden, fasismin ja rasismin kaaosta.

Katsokaa Ukrainaa ja sen CIA-nukkehallitusta, sotaa omia kansalaisia vastaan itäsiessä osassa aseelisen maidan-vallankaappauksen jälkeen: Kiova ja Suomen hallitus tukee uusnatsien pataljoonien hyökkäyssostaa Nato-aseilla Puolasta.


Bilevasemmiston on väistyttävä taistelevan vasemmiston tieltä.

Bilevasemmiston on myönnettävä harhansa ja itsepetoksensa.


Aito vasemmisto on humanistinen ja analyyttinen ja priorisoi tehtävänsä eikä juokse oikeiston luoman feminismin perässä maialman tärkeimä´pänä asiana.

Suomalaiset vanhukset kuolevat paskaisille pedeille, erotetut työttömät miehet eivät saa terveydenhoitoa ja nuoret menettävät toivonsa eliittiä ihailevan valtamedian paineessa. Nuoret miehet ovat väkivallan kohteena ja nuoria poikia raiskataan yhtä paljon kuin tyttöjä koska oikeusjärjestelmämme on korruptoitunut ja alasajettu eliitin bileitten alle.  Suomessa naisilla on maailman korkein tasa-arvo mutta miehillä huonoin elintaso Euroopassa.

Katsokaa Suomea ja sortoa työläisiä ja työttömiä kohtaan.

Olkaa selväjärkisiä todellisten ongelmien laajuudesta.

Älkää taistelko EU:n diktatuurin puolesta vaan Suomen itsenäisyden puolsesta.

Kiina ja Intia käyttävät samoja keinoja kuin ihmeellisesti noussut Suomi 70-luvulla: oma valuutta, oma tulli, tuontitavaran sääntely, omavaraisuuden lisääminen valtionyhtiöillä, ulkomaisten yhtiöiden anakra verotus ja sääntely - yms yms

Norjassa valtio verottaa  78% öljy-yhtiöiden voitoista -  absoluuttisesti ilman verokikkailua. 

Suomi nousi kurjuudesta ja väkivallasta veronkierron estämisen ja veroprogression ansiosta. Olkaa niistä keinoista ylpeitä ja äänekkäitä.

Kehotan vasemmistoliitosta eronneita ja erotettuja aitovasemistolaisia takaisin vasemmistoliittoon ja luomaan organisoidun vastavoiman ja tiukkasanaisen bilevasemmistolle, joka kumartaa oikeistolaista junttaa,  RKP:tä, vihreitä ja kokoomusta EVA:n ja EK:n kapitalistisen suurrahan terrorin alla.


Tai sitten uusi puolue, joka kokoaa kaikki aidon dmeokratian ja säätelyn ystävät ihmisarvon ja hyvinvointivaltion puolesta.


Pohjoismainen malli on sosialistista kapitalismia ja se toimii. Todistetusti.

  

     
Lukekaas päivän iltasanomat 20.4.; 

 Se on täynnä emotionaalista ja adjektiivista tu(l)kintaa rkp-kokoomus akselilta. Piraatitkin määritelään vihreiden kautta "Hänellä on charmia kuin vihreiden pekka haavistolla". Ja sipilän nousua ihaillaan estottomasti salaisten asekauppojen eli rahanteonkyvyllä "pehmeä kosketus" kuin pedofiili rahatikkarin kanssa vaalikehdon äärellä. Eikä toimittajallekaan ole tärkeää onko sipiliän vaalikiertueella ollut mitään poliittista rehellisyyttä päämääristä ja keinoista. Hurmaus tyrmäys.


Median keinot

ovat niin massiiviset ja aistit täyttäviä, mielikuvaohjailua ja rajausta, sensuuria, tietoisuuden hävittämistä JA harhauttamista - hävittämistä harhauttamisen kautta "Huomaa feminismi, unohda ihmisoikeudet ja korruptio". Suurin osa akateemisstakin unohtaa sen mitä yliopistossa on opetettu propagandasta ja propagandan keinoista 5000 vuoden historian aikana. Kirkko opetti ihailemaan aatelisraiskaajia ja ryöstäjiä Jumalan kautta. Tekopyhyys opettaa ohjailtua vihaa: Putin on paha paha vaikka amerikkalaiset tappavat miljoonia kolonisaatiosodissa - amerikkalaisten täytyy saada jatkaa tappamista kun katsomme amerikkalaisia elokuvia.


Mulla ei muuta sanottavaa ole eilisestä vaalituloksesta, kuin että mietin vaan moniko mun ystävä tulee kuolemaan tulevan hallituksen tekemiin päätöksiin seuraavan neljän vuoden aikana.


2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Porvarin ensimmäinen tunnusmerkki

on siis mukavuudenhalu ja sokeus systeemin väkivallalle.

Älkää ihmetelkö kun sensuuri kiristyy. Porvari saa turvallisuuden tunnetta sokeudesta kuten vasemmistoliiton nuoret Arhinmäen valheista.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


" Vasemmistoliitossa, tai mikä sen nimi nyt sitten tällä kertaa onkaan, kuvitellaan, että vaalit melkein voitettiin. Ei voitettu. Ne hävittiin. Puheenjohtajan laaristakin katosi yli puolet äänistä. Nyt kuulema pitää kirkastaa uuden vihervasemmiston profiilia ja selkeyttää vihervasemmistolaista sanomaa. Sehän ei tule koskaan onnistumaan. Vihreää ja punaista sekottamalla saadaan aikaan ruskeaa, ja kaikki tietävät minkä väri se on. Ja se on aina sameaa.

Todellisuudessa vasemmisto on murhannut itsensä. 80-luvulla vasemmisto alkoi murhata lapsiaan ja jäseniään, eliminoimalla oman pankkinsa ja osuustoimintansa. Vasemmisto ajoi alas kulttuuritoimintansa, nuorisojärjestönsä ja kiinteistönsä. Koko 90-luku oli vasemmiston hidasta itsemurhaa, oman lihan kuolettamista, mielisairaiden fantasioiden voittokulkua."

Sande:

http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/04/vasemmiston-itsemurha.html