tiistaina, huhtikuuta 07, 2015

Väkivalta on uskonnon ydin ja vaalikarjan maailmankuva - Vaalit2015 -Venäjäviha on nyt eliitin uudemman kirkon eli massamedian uusin saatana ja helvetti, jota hehkutetaan ja kirotaan kauhulla ja samalla vasemmalla kädellä tarjotaan eliitin vallan korostamisen pelastusta - tähän kokoomus- ja RKP-aateliston luomaan helvettikuvaelmaan kuten 900 vuotta sitten kolonisaation alkaessa.
  
Valtionkirkko on välttämätön, jotta emme huomaisi keskiaikaisen elitismin ja brutalismin hallitsevan yhä meitä kaapatuilla armon, humanismin ja demokratian sanoilla.

   
Tärkein uskonnon brändityyppi on kauhu.

Epävarmuuteen varma kauhukin on vastaus, kiihottava vastaus kaaoksen amorfiseen anomaliafoobiseen kalvavuuteen, terävän viiltävä brutaalius ja varmuus idolipsykopaattien, patriarkkojen historian kaappauksessa. Todellisuuden kaappauksessa, todellisuuden ohittamisessa fantasmalla, hallitulla esteettisellä fantasmalla, siunatulla, rituaalisella fantasmalla.

Massamedian syntisaarnana toimivat kymmenet nöyryyttävät selviämisohjelmat ja häväistysohjelmat, jossa yksilön ainoa tehtävä on taistella lähimmäisiään vastaan, ei tiedostaa eliitin systeemin terroria ja tehdä yhteistyötä öykkäreitä vastaan. 
   
Siksi valtiokirkon virsissä ja metaforissa kauhun sankareita ihaillaan uskovien eli alistuvien ideaaleina, epävarmuuden kumoajina, epäolevaisuuden ideaaleina, pseudosankareina, fantasmaprojektioina samalla kun syntinen hytisee kirkon nurkassa armoa anellen tyytyväiseltä papilta.

Uskonnon tuote on varmuus mahdollisimman todellisuuspakoisena fantasiana ja jumalallinen amoraalisuuden fantasma arjen lainalaisuuksien yläpuolella surffaavasta Olympoksesta, jota persoonattomat voivat palvoa samaistumisen illuusiolla ilman oma kierkegaardilaista todellisuuden penetraatiota hegemoniaa vastaan. Toimintakyvyttömät alamaiset saavat mässäillä oma-aloitteisuuden pyhimyksillä mutta eivät matkia heitä, tämä on palvonnan salaisuus eliitin luomassa hallintauskonnossa.

Usko Jeesukseen mutta älä vahingossakaan puhu kuin jeesus tai pääset samalle ristille roikkumaan ilman työtä ja leipää.

Jeesus tuhosi kaikki instituutiot, rituaalimagian ja rasistiset rajat vapauden ja humanismin maailmanukuvassa  mutta ketkä heiluttavat jeesusta kepinnokassa innokkaina? Kokoomuslaiset, keskustalaiset, perussuomalaiset Vatikaanin ylistäjän seuraajat, lahko-lestadiolaiset, suomenruotsalaiset kirkkokulttuurin luojat. Kolonisaatin kärkeä, pakkouskontoa paasataan suomalaisen identiteetin ytimeksi, jotta unohtaisimme elitismin rakentamisen vaiheet Suomessa.

Jotta unohtaisimme nykyisen vallan, sensuurin ja elitismin rakenteet historian väärentämisen kautta.

Eliitti on valmis pulputtamaan mitä tahansa retoriikkaa armosta, kunhan alamaiset uskovat kyyryssä hallintakoneistoon ja eliittiin yhteistyössä Jumalan kanssa. 


 
Ala-asteen lapset joutuvat käymään läpi 100% perinteisen keskiaikaisen aivopesuprosessin kirkon magiajärjestelmään masinoinnissa, saatanat, neitsytmariat, jumalan siunaamat juutalaiset massamurhaaja moosekset ja davidit ylistyksen kohteena. Aatamit ja eevat, nooat, luominen parissa päivässä ja jeesus halukkaan tekemään itsemurha mooseksen jumalan verenhimon tähden. 

Semanttinen ymmärryksemme on leimattu eliitin diskurssilla, kirkon ja valtamedian paineella jotta emme huomaisia despoottien ja salaliittolaisten käyttävän vasemmiston käsitteitä estämään humanistista ja demokraattista prosessia.
   

Muuttumattomuus on valtionkirkon ainoa evankeliumia ja se on iloinen ilosanoma vain eliitille eliitin muuttumattoman vallan julistuksena ja Jeesuksen kapinan kaappauksena. Jeesus on isketty neuloihin kuin hyönteinen ja eliitti roikottaa häntä voitonriemuisena sunnuntaisin jäännöksenä keisarin suorittamasta jeesusliikkeen kaappaamisesta.

Valtionkirkon varmuuden evankeliumi väittää eliitin juhlivan samoista asioista kuin köyhänkin ja tämä on suurimpia propagandavoittoja mitä Rooman ja Euroopan eliitti ovat saavuttaneet pitkällisessä propagandasodassa, leipää ja sirkushuveja karjalla, alamaisille ilman  ymmärrystä vallan luonteesta.

Armo on pelkkä tekosyy institutionaalisille fundamentalisteille sillä he ovat hurmoksessa hyväksymässä väkivaltaviihteen joukkomurhaelokuvat jopa 12 vuotiaille elokuvateattereissa vanhempien seurassa saapuville lapsille mutta seksuaalisuuden intiimiä armon etsintää he ovat valmiita kieltämään aikuisiltakin.

Jeesuksenkin pehmeys ja humanistinen vaihe hyväksytään  vain loppuhuipennuksen alustuksena, tuomion Jumalan ja = yhteisön sadistisella orgasmilla höpöttävän Jeesuksen murskaamisen autuudella ja väkivallan pyhittämislle. Keisarien Vatikaani kumosi kapinallisen opetukset uhrikulttuurista luopumisesta. 

Valtionkirkko ei todellakaan ole uuden testamentin uskonto.

Se on kaksin käsin tarrautunut Pyhimysten ja patriarkkojen amoraaliseen todellisuuden imperialismiin ja raiskaavaan toisten tilan varastamiseen kuten Suomen kansalaiset on opetettu jumaloimaan kahta suurinta suomen historian joukkomurhaajaa sisällissodasta, U.Kekkosta ja Mannerheimia, varsinkin Mannerheimia, joka toisti suomalaisten joukkomurhan teurastaessaan natsien hyökkäyssodasta kieltäytyviä pasifisteja, jotka kielsivät vanhan testamentin ja eliitin maailmankuvan "pyhäinhäväistyksenä".Valtionkirkon suojaamana.

Kirkon kuvasto on väkivallan vapauttamisen kuvasto. Kidutetun jeesuksen nostaminen seinälle ei ollut alkukristittyjen fantasma vaan sotilaiden ja aateliston Mithra-kultin liimaaminen uhkaavan jeesusliikkeen päälle. Kaaappaus. Sotilaspappien valtiouskonto on oikeiston ikuinen turva kenraalien ja eliitin siunaajana. 

Älkää enää kysykö, miksi Suomessa tuomarit kunnioittavat ja vapauttavat raiskaajia Mooseksen ja Aabrahamin nimeen tai miksi äänestäjät kunnioittavat eleettömiä valehtelijoita ja huolettomia valehtelijoita kyynärpääkabinettien uumenista.


Euroopan kolonisaatio Vatikaanin keisarien ja ruhtinaiden alaisuuteen ei olisi onnistunut ilman munkien silmänkäätnötemppuja ja helvettipropagandan kammottavaa painetta. Vatikaani antoi pyhät tappoluvat ja pesi joukkomurhaajien omattunnot samoilla perusteilla kun poliitikot vaativat kirkolle valtaa ja etuoikeuksia mm. koulujen pakkouskonnolla valtion toimiessa eliitin eli valitonkirkon aivopesijänä ja avrvovallan lisääjänä kouluissa. Kirkko toimii vain demokratiaa vastaan, eliiti aivopesukoneistona, ei vapauden, yksilöllisyyden ja rakkauden julisajana vaan niiden käsitteiden kaappaajana ja myrkyllisen kontrollin toimittajana vaikka onkin joutunut luovuttamaan oikeiston massamedian levittämälle suggestiokoneistolle sijaa.

Vapaamuuraritkin ovat kirkon suojeluksessa ja levittävät eliitille omaa ilosanomaa eliitin salaliiton jumalallisesta suojeluksesta.

Kaikki tämä on nähtävillä mutta suomalaiset ovat Euroopan lapsellisimpia ja pelokkaimpia alamaisia uskomaan eliitin satuja, hyvä veli -organisaatioita ja pakkokoneistoa musertamassa vasemmiston auraamaa demokratiaa ja ihmiskeskeisyyttä.


 • Kirkkohan on teologisesti vain krsitittyjä tappaneen juutalaisen temppelipoliisi Paavalin temppeliteologiaa ja seurakunnan hierarkista käskytysorganisointia kristittyjen palauttamiseksi juutalais-roomalaiseen eliitin valtionuskontokäsitykseen ja rituaalimagiaan.

 •  Tässä yksi selkeä näkökulma Vatikaanin ja ev-lut kirkon pappiskulttiin: Raamatulla perustellaan pappiskultti, piispa ja pakollinen kaste ym - valheellisesti
    
  7 Unbiblical Statements Christians Believe

  http://www.relevantmagazine.com/god/7-unbiblical-statements-christians-believe

  relevantmagazine.com
  Beyond belief.
  "A normal human being does not want the Kingdom of Heaven: he wants life on earth to continue. This is not solely because he is "weak," "sinful" and anxious for a "good time." Most people get a fair amount of fun out of their lives, but on balance life is suffering, and only the very young or the very foolish imagine otherwise. Ultimately it is the Christian attitude which is self-interested and hedonistic, since the aim is always to get away from the painful struggle of earthly life and find eternal peace in some kind of Heaven or Nirvana. The humanist attitude is that the struggle must continue and that death is the price of life."
  -- George Orwell   
  Skientologeista dokkari ilmaiseksi jonkin aikaa netissä

  - katsokaa niin ymmärrätte keskustan ja lestadiolaisten valtapelistä ja hegemoniakulttuurista myös jotakin valtionkirkon vallan siunauksen alla    :: video

   
  Holy Molok Holy Moses Holy David Holy Zeus

  - Apocalyptic Capitalism is Molok Mother of hoarders :
   


  G


  What are the best politics books for kids?   The Hunger Games


  Dystopian fiction, such as The Hunger Games, can teach a lot about power structures and political struggles. Photograph: PR
  Eliitin vihan ja vimman paljastuminen tapahtuu nyt
     1 kommentti:

  Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


  Tässä yksi selkeä näkökulma Vatikaanin ja ev-lut kirkon pappiskulttiin: Raamatulla perustellaan pappiskultti, piispa ja pakollinen kaste ym - valheellisesti

  7 Unbiblical Statements Christians Believe

  http://www.relevantmagazine.com/god/7-unbiblical-statements-christians-believe

  relevantmagazine.com
  Beyond belief.