torstaina, huhtikuuta 09, 2015

Uudet puolueet Psykoomus, LSDP ja Kuristillis-Demonkraatit

Uudet puolueet Psykoomus, LSDP ja  Kuristillis-Demonkraatit

  Vanhat puolueet. Ikivanha propaganda.

Pyhä pelko ja helvetin tuli - massamedia eliitin kirkkona v 2.0 cencor chip update
 
YLE:n trollipuhe on STASI:n propagandaa ja kirkon helvettipuhetta tsuhnille.

Ja niin, se ns "Korjausliike"? Kontrollin palauttaminen feodaaliajan elitistiselle terrorille ja demokratian torjumiselle. 


Olet kirottu ja uhka jos et marssi virallisen  massatotuuden ja sensuurin mukaan kokoomuksen ja RKP:n alttarille alamaisena, muokattavana, tottelevaisena kuten koulussa sinulle opetettiin tärkeimmäksi ominaisuudeksesi tottelevaisuus, alistuminen ja kopioiminen. Olet kirottu, jos vastustat Naton sodankäynnistämistä Ukrainassa ja Suomessa. Naton sopimusten rikkomista natsien aseistamisena Kiovassa ja YK-rajoitusten sabotointia esitetään rohkeutena - mutta Venäjä uusia aseita esitellään "maailmanlopunlaitteina". 
  
Muistatteko koulusta te tämän Hengen, te, jotka elitte Kekkosen ajan fasistisessa kekkosslovakiassa, vale-YYA-hysteriassa - ja YLE-sensuurissa kun samalla Kekkonen pani ympäri Suomea paikallispoliitikkojen vaimoja humalassa? Jatkosodan ja sisällissodan natsioikeistomme historia sai valtavan sensuurihunnun suojakseen vedotessaan Neuvostoliittopelkoon ja ihmiset luulivat sotarikollisia Suomen pelastajiksi, kuten Mannerheimia.

Olit häirikkö ja häiriintynyt, jos olit erimieltä opettajan kanssa ja luit opettajalle historiantutkimusta englantilaisesta kirjasta? On nyt taas niin tuttu fiilis ajan hengestä.II

YLE kieltää eliitille vastakkaiset mielipiteet ja faktat EU:n euroeliitin ja dollarieuron nostamasta kaaoksesta ja Amerikan taloussodan vaiheista Ukrainan kaappauksessa.

Tekopyhyydelle katetta, porvarihysterialle katetta, ylimielisyydelle katetta alistamiskulttuurissa hyvinvointivaltiota vastaan  - lupaamme wannabeporvareiden peloille vihdoinkin katetta ja tyydytystä, iloista hyvän omantunnon apokalyptista tyydytystä köyhien lähimmäisten rankaisulla modernilla inkvisitiolla Suomen armeijan ja supon profiloinnin ja mellakka-aseistuksen avulla. Kurjuudesta on rankaistava ja Jumalan siunaukseen on uskottava menestyjien uudessa vapaassa uskossa.

Eliitin valtamedia tekee kaikkensa, jotta lamaan syylliset eistetään laman ratkaisijoina, vapahtajina, orjien herroina.

III

Islanti, sota Lontoota ja pankkeja vastaan 2012-2015 ;  viikinkien vastahyökkäys - kuten se alkuperäinen:

Viikingit eivät sekoilleet v 700-800 vaan kostivat Vatikaanin hyökkäyksiä  Vatikaanin luostarialueille Vatikaanin aloitettua kolonisaatiosodat pohjolan miehiä vastaan.

-- Koettakaa ymmärtää kuinka elitistinen ja pseudokristillinen tulkinta kahlitsee historian ymmärrystänne --

IV

Iloiset orjamarkkinat eli vaalit lähestyvät, orjat valitsevat teurastajansa iloisesti vihellellen

Keskusettajat
(kesk)  lupaavat uljasta maailmaa tuloerojen kasvattamiseksi :

Orjatyötä vastaan

Ihmisiä on loppujen lopuksi todella helppo huijata. Yksi keino siihen on retoriikka. Negatiivisestakin asiasta saadaan hyvin positiivinen kun siitä puhutaan kauniisti. Yksi tällainen asia on kuntouttava työtoiminta. Se ei ole oikea työsuhde...
henriautero.puheenvuoro.uusisuomi.fi


V


Jostain toisesta ulottuvuudesta,
aivan toisella mind settingillä lempeästi lausuttu vallankumouskehoitus, leipokaa pullaa kuin eliitti: 


Pohjoismainen malli matkii siis vain oikeistoporvarien elämänmallia. Kaikille.  Työläinen on eliittiä sosialistisessa kapitalismissa.Laman kauhut esiintyivät myös lapsillePikku Kakkosessa 70-luvun lopulta asti nähtyä käsinukkekoira Ransua muistellaan edelleen lämmöllä. Ylen TV1:ssä 90-luvun alussa nähty Narsku taas on hieman...
nyt.fi

Rahan henki - talouden teoriaa 2015 euroterrorin alla:

http://issuu.com/auvorouvinen1/docs/vaalilehti_2015


Ei kommentteja: