sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2015

Venäjä ja natottajien sodanlietsonta talouskatastrofin kulissina

Venäjältä kielletään valtamedian pöyristyneessä diskurssissa lähialueen turvaamisen geopolitiikka moralistisesti - ja Amerikka saa taas tehdä aivan päätöntä ja katastrofaalista geopolitiikkaa 260 sotilastukikohdan ja kuolemanpartioiden voimin tappoaiskuja 20 maassa. Operatiivinen CIA on kielletty sana suomalaisessa mediassa ja toimittajat suostuvat siihen pitääkseen työpaikkansa.
   


      

5 ways Vladimir Putin is driving America crazyHelsingin Sanomien pilkkakampanja Viroa kohtaan on yksi valtamedian epästabilisointikampanjoista ja harhauttamisoperaatioista: 

Tämä oli mm. kosto Viron lausunnolle, että Ruotsi ja Nato ei tue Suomea kriisissä (presidentti Ilves).

Tämä on kouluesimerkki Hesarin ja YLE:n trolliprojekteista. Jokaisen tulisi herätä massamedian asymmetriseen sodankäyntiin aivottomassa natottamisessa. Journalismin tule olla faktapohjaista ja tasapuolista ja nostaa myös naton pimeä historia eurooppalaisen terrorismin toimijana II MS:n jälkeen Gladio terori-iskuissa. Länsimaiset arvot ovat nyt vain suurpääoman terrorin ihailua ja sen voitelua suuruudenhullussa euro-ideologiassa.

  • Hesarin ja YLE:n hysteriannostatuksilla on selkeä tarkoitus: harhautuksilla suojataan vakavien maailmanpoliittisten talouskatastrofien ja sodannostatusten nouseminen keskustelun keskiöön: Amerikan ja sen liittolaisten sota Syyriaa, Irakia, Jemeniä, Afganistania, Ukrainaa kohtaan. Eihän puhuta Kreikasta ennen vaaleja, eihän


Ulkoistettu halveksunta on loistava keino ja show unohtaa domestinen katastrofi ja massivinen eliitin  veronkierto suomalaisen yhteiskunnan tuhona.

Lietsotun kaaoksen ratkaisuiksi esitetään nyt militaristisia ratkaisuja ja hävittäjäkauppoja taivaan lahjaksi. Turvallisuuden takeeksi asekauppiaiden reimuksi - vaikka ne ovat vain paperiliidokkeja Amerikan ja Venäjän sotavallan alla. Veronmaksajien kuppaamista aivan turhan takia kun kauppa ja diplomatia ovat ainoa ratkaisu Amerikan sotatalouden pysäyttämiseksi.


Natottamisen pahin valhe

on se että Suomella olisi mitään puolustusta Saksan tai Venäjän suuntaan - luodaan illuusio ja vaatimus turvallisuuspuheella ilman faktoja - nytkin Hesassa kuuluu mereltä puolustusvoimien nallipyssyjen harjoittelua juopuneiden hesalaisten herättelemiseksi. Armeija on ajettu alas ja alistettu naton vanhentuneelle tekonlogialle jotta voitaisiin "tilanteen vaatiessa" perustella amerikkalaisten kenraalien maihinnousu. 
 
Natottajilla on paha ongelma: he julistavat länsimaisia arvoja mutta vääristävät faktoja ja väheksyvät Amerikan ja CIA:n raivokasta hyökkäyssotaa ympäri maailman. NSA:kin on vain STASI, terrorikoneisto kontrolliin, uhkailuun, korruptioon ja teollisuusvakoiluun.

Länsimaiset arvot ylistävät imperialismia ja pankkiirien terroria valtioiden tuhoamisessa.
  

Sokka on irti. 

Ydinaseita Venäjä ei hyväksy mutta eduskunnssa runnotaan nyt vapaata marssilupaa amerikkalaisille vasemmistoliiton tuella - Arhinmäen allekirjoittamalla "isäntämaasopimuksen valmiselulla". 
 
Tarvitsemme uutta kansalaistoimintaa ja vasemmistoliittolaisten tulisi painostaa puoluettaan että se tulee mukaan julkisesti nato-vastaisiin mielenosoituksiin huhtikuussa vaalien jälkeen kansalaisjärjestöjen kanssa. 


            
Asymmetrinen sodankäynti.

The Spectator - eurooppalaisen journalismin synnyttäjiä, libertaristinen julkaisu:


         It’s Nato that’s empire-building, not Putin


Toisaalla harhautusten tuolla puolen

Massive EU Weapons Sales to Saudi Arabia Contribute to Fuelling International Aggression and Terrorism in the Middle East


http://shar.es/1gYt7v

Mikko Elo
31. maaliskuuta kello 12:29 ·

Helsingin Sanomat jakaa päivittäin, samoin kuin Ylekin, annoksen Venäjä-vastaista propagandaa. Tänään lehti oli kuitenkin ylittänyt itsensäkin. Koko ensimmäinen pääkirjoitus oli omistettu kauhukuvien maalailulle Venäjän taloudesta. Yksi "pikkuasia" oli kuitenkin unohtunut. Venäjä on velaton maa ja voi jopa käyttää vararahastojaan. Lehden mielestä Venäjän ongelmia eivät kuitenkaan ole aiheutuneet EU:n ja USA:n talouspakotteista.
Tänään julkistetut tiedot Suomen ja EU-alueen viennistä Venäjälle kertovat kuitenkin aivan muuta. Suomen vienti Venäjälle on vuositasolla vähentynyt 43% (tammikuu 2014-tammikuu 2015). Suomen viennin vähentyminen on lähes jyrkintä koko EU-alueella.
Mietin vain, eikö valtamedian tehtävä olisi nyt käsitellä Suomen ja EU:n ongelmia. Koko EU-alueen työttömyys oli helmikuussa 11,3%, ja Suomessa työttömien todellinen määrä on noin puoli miljoonaa. Nuorisotyöttömyys EU-alueella on 23%.
Jotenkin tulee mieleen, miten Suomen perustuslaki suhtautuu sellaiseen hallitukseen, joka omilla toimenpiteillään heikentää maan taloutta, kuten nyt tapahtuu Suomessa Venäjä-pakotteiden takia. Työttömyys lisääntyy, ostovoima heikkenee ja velka kasvaa, eikä meillä ole vararahastoja."


 Historian pimennys hallitsee meitä:

Jugoslavia tuhoaminen ja amerikkalaisen Naton ekspansio 

  • Jugoslavian valtiota puolustavat ortodoksiset slaavit olivat esteenä Saksan taloudelliselle ja USA:n taloudelliselle ja sotilaalliselle ekspansiolle. Saksa ja Yhdysvallat NATO-liittolaisineen pommittivat serbejä. -- Pirkko Turpeinen-Saari

Talouspolitiikan ja journalismin mustat aukot

http://en.m.wikipedia.org/wiki/BlackRockPieni ja vajavainen katsaus Jemenin sekavaan tilanteeseenYLE vihapuheen johtajana: Venäjä ei ole suurvalta

Balkanization

Destruction of a Prosperous Nation State:

The Fall of Yugoslavia and the US-NATO Led War

    the First CIA ‘Color Revolution’"The Rational Destruction" of YugoslaviaThe dismemberment and mutilation of Yugoslavia was part of a concerted policy initiated by the United States and the other Western powers in 1989. Yugoslavia was the one country in Eastern Europe that would not voluntarily overthrow what remained of its socialist system and install a free-market economic order. In fact, Yugoslavs were proud of their postwar economic development and of their independence from both the Warsaw Pact and NATO.
The role of sanctions in the destruction of Yugoslavia

Länsimaiset arvotEi kommentteja: