sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2015

Suomea ajetaan sotaan oikeiston vihapolitiikallaSotahuuto, kolonisaation kokonaisstrategia ja tekosyy, amerikkalaisen väkivaltaviihteen syvin eetos-paatos, kylmän sodan keinotekoinen historia ja elävä kuollut

Valitettavasti jo Kekkonen aloitti salaisen ulkopolitiikan ja rikkoi rauhansopimuksia ja YAA-sopimuksia raa'asti: veti Saksaan tutkapiuhat ja kuuntelupiuhat Suomesta myös CIA:n käyttöön. Tätä faktaa ja salaisen ulkopolitiikan runnomista torjutaan Suomen julkisuudessa yhä kun ruttoa.

  • Norjalaisen Aftenpostenin tänään julkaisemassa tekstissä on korostettu Haglundin ilman Niinistön lupaa ilmaisemaa Venäjän uhkaa sanakäänteillä, joita osa suomalalaiskommentaattoreista on vierastanut. Kummastusta on herättänyt myös artikkelin julkaisuajankohta juuri ennen Suomen vaaleja.

Mauno Koivisto jatkoi brutaalia Nato-kriisin rakentamista tekemällä lisää salaisia sopimuksi Suomen liittämiseksi tulevaan eurovaluuttaan "turvallisuuspoliittisista syistä, sallimalla  CIA:n vapaata toimintaa Helsingissä ja armeijan liittämistä Natoon ja sotahullujen kenraalien ylentämisellä.

Ulkopolitiikassa on ollut voimassa oikeistoa kiihottava salainen ulkopolitiikka. Kansaa vedätettiin 100% Urho Kaleva Kekkosen YYA-pelottelulla, jolla hän loi Neuvostoliitosta pelotteen vetoamalla omaan rahauntöhönsä - samalla kun rikkoi kansainvälisiä II maailmansodan rauhansopimuksia 30-luvun natsi-menneisyytensä paatoksella.


  • ”Nyt alkoi uusi aika, ja geopolitiikka ja geodesia sulautuivat toisiinsa kylmän sodan strategian merkeissä”, toteaa Heiskasen uraan perehtynyt Cornellin yliopiston tutkija John Cloud. Hänestä on erikoista, että joukko ulkomaalaisia, ja etenkin suomalaisia, vedettiin mukaan CIA:n projektiin ”USA:n  tiedusteluhistorian salaisimpaan projektiin”. - Voima artikkeli


Valtamedian vauhkoama YYA-hysteria oli pelkkä pelote suuresta itäisestä uhasta ja harhautus eliitin hyväntahtoisuudesta. YYA-messuamisella oikeutettiin myös totaalinen sensuuri oikeiston fasistisesta lähihistoriasta natsien yhteistyökumppaneina.


Paavo Lipponen SD kävi Washingtonissa kumartamassa sotahulluja imperialisteja ja siunaamassa Irakin teurastamisen. Suomalaiset olivat taas hiljaa salaisen ulkopolitiikan fasistisen perinteen alla ja sallivat eliitin lynkata pääministeri Anneli Jäättenmäen, joka paljasti Lipposen salaisen sotaretken ja petoksen - ihan laillisesti. Uusliberalismin jyrä Lipponen taas on odottamassa syytettä presidentti Tarja Halosen diplomaattisten keskustelujen plajastamisesta - syytettä tuskin tulee oikeiston salliiton alla. 

Media loi eliitin moralistisesta raivosta illuusion, että Jäätteenmäki oli tehnyt jotain pahaa ja puuttunut pyhään salaiseen natottamisen ulkopolitiikkaan väärällä tavalla.

Nyt Haglund on kiljunut taas Naton lebensraum-puheita julkisuudessa - ja puoluejohtajat komppaavat häntä. Avuton alamaiskansa istuu mudassa ja kusee alleen hiljaa.
Sotauhon ja jatkosodan fasistisen vihollispuheen nousu on vain oikeiston totaalisen talouskatastrofin ja keinotteluideologian peittämistä, harhautusta, pseudonationalismia. Oikea nationalismi on rauhan ja talouskasvun ideologia kansalaisten hyväksi ylikansallista eliittiä rajoittaen.

Kuinka julkisuudessa vältellää kahta tärekintä poliittista kysymystä

http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=20154494&c=mobile&rss=mob
  
YLE:n säälittävää ja äärioikeistolaista sotaintoilua:

Pohjoismainen armeija pärjäisi Espanjaa vastaan mutta häviäisi Italialle


Vain valtavat mielenosoitukset ja lakot voivat pysäyttää äärioikeistolaisen eliittimme.
Miksi poliittiset keskustelijat yrittävät unohtaa faktoja salaliitoista

  • " Ensimmäinen Suomea koskeva kovan luokan Wikileaks-paljastus on tullut julki. Salainen dokumentti paljastaa, kuinka Tarja Halosen ja Vladimir Putinin keskustelut päätyivät Paavo Lipposen kautta Yhdysvaltoihin. "
     
http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/60202-anneli-jaatteenmaen-poliittinen-teloitus-salaisen-ulkopoliittisen-vallan-suojaamiseksi
" Kekkosen konsteista väitellyt poliittisen historian tutkija ja tietokirjailija Timo J. Tuikka ei ihmettele kansalaisten vähäistä äänestysintoa. Hän on jo pitkään kritisoinut sitä, kuinka huono kuluttajansuoja äänestäjällä on: äänestäjä ei tiedä, millaista politiikkaa hänen äänensä päätyy kannattamaan.

– Aina vaaleihin mennään suljetuin kortein ja vasta sen jälkeen alkaa hallituspeli.

    Sivuseikka kun Suomea liitetään nyt Amerikan sotatalouteen taloussodan kautta:
Vasemmanpuoleinen kuva oli vuosikymmeniä sensuroituna- Nato - Amerikan ja Saksan lebensraum - amerikkalaisten kenraalien Nato, ISAF, iskujoukkomania ja sotilasjuntalla pelottelu
4 kommenttia:

Suomalainen kirjoitti...

Onkos tämäkin blogi niitä ammattitrollien juttuja? Siltä se vähän vaikutti.

Rauno Halme kirjoitti...

Tärkeä ero kuvassa "sama kaiku on askelten" on se, että tällä kertaa meitä edusti itsekeskeinen korpraali.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Sotauhon ja jatkosodan fasistisen vihollispuheen nousu on vain oikeiston totaalisen talouskatastrofin ja keinotteluideologian peittämistä, harhautusta, pseudonationalismia. Oikea nationalismi on rauhan ja talouskasvun ideologia kansalaisten hyväksi ylikansallista eliittiä rajoittaen.

-- Kuinka julkisuudessa vältellää kahta tärekintä poliittista kysymystä:


http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=20154494&c=mobile&rss=mob

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Suomi on syvässä suossa.
Tietoisuus vallankäytöstä ja historiasta on moukaroitu lyttyyn.
Lapset on koulussa ja mediassa koulittu oikeiston kylmään maailmankuvaan, eliitin vapaan pelotteluterrorin alamaisiksi (venäjäviha talvisodan väärennetyn fanatismin kautta), eliitin sanelemaan oman elämän sankarin fantasiaharhaan ilman yhteiskuntaa ja valheelliseen uskoon "eliitin hyväntahtoisuudesta", massamedian luotettavuudesta ideologisen manipuloinnin avulla.


-- Suomalaisissa edelleen sodan arpia – "Armottomuus heikkoutta kohtaan"


http://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/suomalaisissa-edelleen-sodan-arpia-armottomuus-heikkoutta-kohtaan/228384#.VSQOa9Fspw8.facebook