tiistaina, huhtikuuta 21, 2015

Professori Valtaojan harha sivistysvaltiosta

Professori Valtaoja:


Esko Valtaoja ei tajua eikä uskalla

nähdä että valtamedia on oikeistolaisten hallussa ja harrastaa aivan tahallista ideologista terroria uskomattomalla sensuurilla, emotionaalisella suostuttelulla pienen eliitin näkökulman kautta ja vääristävällä painottamisella, eurokriisin vastustajien eli eurokriisin oikein esittäneiden leimaamisella.

Propaganda ei ole tietämättömyyttä vaan poliittista sotaa massamedian ja suggestion keinoilla.

Tämä tiedemies on hukkunut tyypilliseen porvarilliseen itsepetokseen, turtumukseen ja "mielenrauhaan" sivistyvaltion illuusiosta massamedian ja naistenlehtien uskovaisena.

Valtaoja ei ole järkyttynyt demokratian kaappamisesta ja eurofantasian kauppaajista valheiden paljastuttua.

Jokapaikan selitysautomaatti, universumin tättähäärä joka ei ymmärrä historiaa eikä eliitin ahneuden loputtomuutta ja selkärangattomuutta vaikka universumin äärettömyyden käsittääkin.


MIksi Valtaoja ei ihmettele ja tuomitse  kenraalien valtavaa vallankaappausta? (kts MOT)


Miksi Valtaoja ei halua lopettaa eU:n kontrolliterroria Saksan markan eli euron hyväksi jos on niin tiedostavainen hyvästä ja pahasta  jopa demokratian yli;

Kai kaikki käsittävät että markkinatalous on valhe,
     jolla

a) 'EU:n kontrollitalous kieltää
b) Suomelta oman itsenäisen kontrollitalouden
c) ja Kreikassa viljelijät eivät saa valita viljeltäväänsä esim kiinalaisten asiakkaiden mukaan! Miksi Valtaojaa ei kiinnosta korruption terrori, jolaa demokratia on kaapattu;
kuinka CIA rahoitti ja organisoi SDP:n ja SAK:n dollarin sotatalouden valevasemmisto-organisaatioiksi?


 


Puolueiden puhujavalintojen ja pelottelevan puoluekurin uskomaton voima:

Miltton: Juha Sipilän ja Timo Soinin näkemykset poikkeavat useilla ulottuvuuksilla selvästi heidän johtamiensa puolueiden eduskuntaryhmistä.

Sipilä on esimerkiksi näkemyksiltään vahvasti lähempänä Maailmanparantaminen-laitaa kuin keskustalaiset keskimäärin, ja Soini taas huomattavasti lähempänä Globaali-laitaa kuin perussuomalaiset yleensä.

toinen proffa hoksaa kaaoksen uuden ytimen

Airaksisen mukaan vaalien yhteydessä on puhuttu vain vähän voittajapuolueiden johtajien uskonnollisista vakaumuksista.
– Meillä on pian monikulttuurinen yhteiskunta, mutta kuitenkin meidän tuleva valtiovarainministerimme on harras katolinen ja pääministeri lestadiolainen. Ja vielä niiltä alueilta, joilla uskonnollisuus yhä merkitsee jotakin. Tällaista vanhaa ateistia se kyllä vähän hirvittää.

   Ei kommentteja: