maanantaina, huhtikuuta 06, 2015

Soini helvettiin ja Sipilä vanhainkotiin

 
Perussuomalaisten on heitettävä Soini helvettiin niin Suomella olisi jotain toivoa ilman Vatikaanin marionettia, Sipilä taas horjuu haudanpartaalla - lääkäri on kieltänyt miljonääri asekauppiallta nyt lentokoneella lentämiset ja tästä potilaasta aijotaan pääministeriä salailulla joten keskustan olisi paras lopettakaa itsepetos muutosvoimapuheesta leikkaamalla taloutta ja pohtia avoimesta tilannekatsauksesta uudessa tilanteessa, jossa varakas eliitti pumppaa rahat itselleen veronkierron  ja verohelpotusten sekä pääomatulojen verojen poistamisen kautta, jopa 50 miljardia vuosittain. Keskusta on kokoomuksen kanssa puhunut yksityisyrittämisen puolesta mutta kaikki verohelpotus-toimet suurpääomalle ovat helpottaneet suuryritysten terroria suomalaisia yrittäjiä vastaan.

     Miksi eliitti olisi helppo laittaa polvilleen?

Koska Islanti näyttää tietä. Kuten 70-luvulla Ruotsi ja Neuvostoliitto näytti tietä sosiaaliturvan, veroprogression ja yleisen terveydenhuollon muodossa suomalaisille aloittaa 1100 lakko taistella eliittiä ja Kekkosen oikeistoklaaneja vastaan.

Islanti palaa nyt 70-luvun keinoihin omalla valuutalla, tullipolitiikalla, itsenäisyydellä, keinottelijapankkiirien tuomitsemisella: Islanti ei tottele ylikansallisia firmoja
 theeventchronicle.com

Der Spiegel: Kreikan pääministerin vierailu Moskovaan hermostuttaa Brysseliä

Europarlamentin puhemies varoitti Kreikan pääministeriä lähestyvän Moskovan vierailunsa yhteydessä 'horjuttamasta Euroopan unionin yhtenäisyyttä'. Brysselissä ollaan hermostuneita Kreikan pääministeri Alexis Tsiprasin lähestyvästä Moskovan vierailusta, kirjoittaa saksalaislehti Der Spiegel. Neljä päivää kestävä vierailu alkaa 8.4.2015.

Saapuuko Kreikka ruplavaluuttaan ja BRICS:iin?


  • Vaalit Suomessa ovat pari kuukautta liian aikaisin, kriisi ja valtiontuhomaisen euroideologia ei nyt kerkeä eskaloitumaan suomalaisten herättämiseksi.IISuomessa on harjoitettu talouskuria ilman analyysiä taantumasta, sanoo taloustieteen professori Hannu Laurila.

Perussuomalaisissa on paljon talonpoikaisjärkeä mutta kuten kaikki eduskuntapuolueet sekin on syvällä henkilökultissa ja puoluejohdon kautta tapahtuvassa kabinettisanelussa ja uhkailussa.

Perustuslain mukaan kansanedustaja on vastuussa vain äänestäjälle mutta puolueet ovat korottaneet puoluekurin uskonnoksi ja elitismin palvonnaksi. III

Kreikan kanssa on selvästi 4:s vaihe ja aito kriisi:

eurojuntta puuttuu nyt Kreikan sisäpolitiikkaanEurozone authorities’ frustration with Greece has... ft.com


(vaiheet 1. Kreikan ansalainoitus eliitin veronkierron jatkamisella EU:n suojeluksessa, amerikkalaisen Goldman S pankin tasetietojen väärentämisavulla eurovirkamiesten suojeluksessa ja salaiset sopimukset että lainasta 70% käytetään kalliisiin saksalaisiin tuotteisiin, 2.Kreikan austerity Saksan määräysvallassa ja mm suomalaiset maksamaan saksalaisille pankeille, 3. Vaalikäännös Syriza ja varovaiset neuvottelut, 4. Syriza joutuu irroittautumaan eurosta tai pettämään äänestäjät)

Euroopan ideaali on rauha mutta Saksan eli EU:n lebensraum-politiikka ja militarsitinen ekspansio luo konflikteja.

Eurofasismin marssi massamedian sensuuurin suojassa

Polish Mercenaries and Arms Flood into Ukraine as Media Looks the Other Way
IV

Lama 1989 olisi voinut politisoida ja nostaa suomalaista kulttuuria eurooppalaisten tasolle - mutta suomalaisten tyypillinen reaktio valtaeliitin nopeasti lanseeraamaan vihaan ja syytöksiin kansalaisia kohtaan oli taas kansan alistuminen, johtajien suojeleminen lamaannus ja pelko. Eliitti, joka petasi laman, sai entistä vakaamman vallan lamaantuneilta kansalaisilta.
Vastuuhenkilöitä ei syrjäytetty van he saivat ihmisten pelosta entistä enemmän valtaa.

  • West Endissä Timo Soini oli kolmanneksi äänestetyin ehdokas. Take it like hot. Rikkaathan ne varsinaisesti ihastuvat nationalistiseen populismiin eivätkä köyhät!
Poliittiset analysoijat mediassa pelkäsivät käsitellä lainkaan West End -efektiä.


Perussuomalaiset eivät nosta kansantahtoa ja hyvinväintivaltiota vaan hyvin perinteistä suomenruotsalaisen eliitin äärioikeistolaista politiikkaa. Verotuksen purkamine ja veronkierron salliminen on elitismiä eikä enemmistön demokratiaa.

Perussuomalaisten olisi parasta katsoa historiaan ja oikeiston syntyyn suomenruotsalaisen elitismin elitistisenä luokkasotana kansaa vastaan.

Suomettuminen elää - monella rintamalla. Monin eri tavoin. Monin eri emotionaalisin naamioin.
Oikeistonationalismi unohtaa myös omassa historiassaan monta omituista seikkaa oikeistosuomesta, kuten että valkoiset suojeluskuntalaiset olivat suomenruotsalaisten upseerien ohjaamia ja rahoittamia saksalaisen kuningas-/keisarivallan pystyttämisen poliittisia kannattajia.

Timo Soini ja Juha Sipilä, eliitin turvana kansaa vastaan ja itsenäisyyttä romuttamaan. Oikeiston puhetapa väistää suuria ongelmia ja niiden syitä.

Oikeiston valtionyhtiöiden purkamisen tulos:
Miksi EU? Miksi paikallisen demokratian ja talouden tuho?Ei kommentteja: