keskiviikkona, huhtikuuta 01, 2015

Demarikatastrofi ja ihmettelyn vaalityötä - demarien vaalilaulu


- päivitetty - 
 On aina suunnattoman huvittavaa seurata "hämmentyneen" demarin julkista "tilitystä", itsesääliä eli äänestäjän suostuttelu-maanitusta (alla linkki) - mutta samalla tämä on karmaisevaa farssia kuinka idealismiin vetoaja ei ehkä tajua että oikeistolaistunut SDP on massiivisen CIA lahjonnan muokkaama eliitin muovailuvaha 1949 lähtien ja että puhuja itse on ollut nostamassa nöyränä tinasotilaana eliitille ja veronkiertäjille turvallisia oikeistodemareita jyräämään vasemmiston ihmisarvoja ja hyvinvointivaltiota.

  Demarikonsensus puoluekurina - CIA:n valevasemmiston ryhmäkurioppien mukaan:

 -  Yhtenäisyys on tärkeintä puolueessa, eliitin koskemattomuus ehdotonta, amen
 -  ja katuvat vaalivalheet silmät suurina ja kosteina kansaan uppoavaa,
     mars vaalityöhön vastuusta vapaana.

Käsienpesussa ja vastuunväistelyssä yleisin taktiikka on ihmettely.

Kuinkas nyt näin. Eliitin itseihastelua ja naamioitua haistettelua huonomuististen journalistien suojassa.

Kuulijalle vakuutellaan että vallankäyttäjä on tavallinen kansalainen eikä voi olla vastuussa vallan käytöstä ja sen seuraamuksista koska toimii hyvässä uskossa, puoluekurissa ja jakaa samat arvot kuulijan kanssa "suomalaisena".  Koska me kaikki olemme vastuussa. Koska EU ja Euroopan uusi massaidentiteetti niin Suomen on alistuttava. Eliitti vapautettava.

 Taas yksi demarien vaalievankeliumi julki historian ja puolueen valintojen väärentämisessä

"Ei enää tätä! Politiikka on pelastettava"


Siis. Nimimerkki Hämmentynyt demari tässä vaatii moraalista ja vastuusta vapauttamista, Enhän minä ole teoistani ja valinnoistani vastuussa kun tahdon hyvää ja olen hyvä jälkiviisaudessa ja puoluekurissa. Me olemme vastuussa siitä mitä minä valitsen.  Tämä eleginen eliitin puhetyyli/diskurssikeino yhteisvastuusta eliitin vallinnoista on hyvin yleistä massamediassa kuin poliitikkojen blogeissa. Massamedia ei harrasta journalismia, eli kritiikkiä, kukaan ei ole vastuussa mistään massamedian eliittiä ihailevassa pyörteessä. Eihän pieni poliitikko voi olla vastuussa aiheuttamastaan suuresta tuhosta, yksi pieni ihminen. 


Politiikka on pelastettava?
Ei suomalaiset? Tai demokratia?

Despootin toimetkin ovat politiikkaa, fasismikin on politiikkaa. Tehokasta sellaista. Globalisaatio on politiikkaa ja strategiaa rahaeliitin ehdoilla, ei mikään luonnonlaki, ei demokratiaa tarvitseva.

 Mutta demokratia on ihanne aivan toisenlaisesta politiikasta,

enemmistön diktatuurista ja avoimuudesta ilman eliitin ohjaamaa puoluekuria. Otsikko viittaa vain vimmaiseen käsienpesuun, jossa vaaditaan vastuuvapautta ja kunnioitusta "politiikalle", maan tavalla, hyville veljille kulissien ja kansanedustajien takana.

 Pelastakaa poliitikot, unohtakaa mitä on tapahtunut.

Nauttikaa vaalishowsta, naurakaa mylviville poliitikoille, kuin olisivat häkissä vaalien ajan ja teidän armoillanne herkullisesti - mutta saavat karnelvaalin jälkeen teidän valtanne staasiksessa ilman vastuuta. Vaalien ajan sinä olet väärä kuningas suurin luuloin tapoja noudattaen ja mediaa uskoen, väärä kuningas, joka teurastetaan juhlien huipennukseksi väärän kuninkaan päivänä.

 Eliitin edustaja ihmettelee politiikkaa, jota on itse ollut tekemässä. Enhän minä tarkoittanut. Eihän me. Kuinka tämä nyt näin.   Oh.  Eihän kukaan halua tahallaan pahaa Suomen taloudelle, älkää nyt syyttäkö...

Mielipide: Ehkä Suomen ongelmat johtuvatkin johtajista   
-HS       


    Älkää välittäkö uskottavuutemme häviämisestä, turhaan haaveilette muutoksesta mutta äänestäkää demareita. Tutut tavat luovat turvallisuutta. 

Pilvi Torsti on vastuussa omista valheistaan ylistäessään puolueensa oikeistolaisten poliitikkojen uraputki-politiikan vastuuttomuutta ja seuraamuksia - vaikka onkin tahallaan autuaan tietämätön  demarien johdonmukaisuudesta hyvinvointivaltion ja perustuslain purkamisessa.

 • 1969-1981 lakot olivat kansalaisten suoraa toimintaa hyvinvointivaltion luomiseksi ja siinä kansa onnistui - sisällissodanajan joukkomurhaaja Kekkosen harkitessa samalla armeijaa kadulle. Näin Bruttokansantuote ja veroprogressio nousivat ja ennennäkemättömän talouskeskeinen nopea elintason nousu tapahtui VAIN Suomessa.  (ilman sotasaaliin eli natsien kultaa natsien sotateollisuuden tukijalan, Ruotsin tilanteessa).  

 •  Oma tullipolitiikka, oma valuutta, oma keskuspankki, omat valtionyhtiöt - samat keinot joita Kiina ja Intia nyt käyttävät ja joita ilman niiden ihmelelinen nousu ei onnistuisi kuten ei olisi Suomenkaan nousu onnistunut. 


II

Demarit ovat kuin pankkiryöstäjät sukkahousut päässä.

Demarit ovat kiihkeästi omaksuneet porvarillisen identiteetin - eliitin ihailijana. Raha ja valta ohittaa kaiken arvopolitiikan, uranousu eliitin hyväksymänä olkoon pyhittäjämme. Kurjat kuolkoot tomussa ja tuskassa kunhan juhlimme Pori Jazzissa shampanjalla.

Hyväätahtovien puolue eliitin valtaa pönkittämässä ja kansaa vakuuttelemassa. Retoriikan ja nihilismin voimaa, vakuuttelupuolue, kulissipolitiikkaa, suostutteludiskurssia, unohdusta, vapautta, eliitin onnea valtiontuhoamisen orgioissa.


Demokratialla on yksi ehto: poliitikko täytyy vaihtaa jos hän epäonnistuu lupauksissaan. Nopeasti. Demokratia on kansan oma hallintakoneisto - eliitin hallitsemiseen, ei eliitin vallan laajentamiseen. Enemmistön diktatuuria ilman salaisia sopimuksia. Periaatteessa. Porvariston kepeys on aina riippuvainen sensuurista, eliitin tekojen, salaliittojen ja historian sensuroinnissa. 


Pankkimies ja Neuvostoliiton rajat natsien kanssa ylittänyt valedemari Mauno Koivisto halusi tahallaan pahaa sillä hän halusi tuhota hyvinvointivaltion pelastaakseen eliittipolitiikalla 1989 laman aiheuttajat, pankkiiriystävänsä ja keinottelijaystävänsä.

Kansa maksoi eliitin sikamaisen keinotteluorgian. Uusi eliitti eli pankkiirien ystävät  rikastuivat huimasti lamasta.  Ja taas valtapuolueet yrittävät samaa temppua. Mauno Koivisto esitetään koskemattomana pyhimyksenä massamedian staasiksen perustelevassa ikonografiassa, jotta eliitini ryöstöretkeä ei tunnustettaisi. Eikä Suomen fasistista menneisyyttä eliitin fasismissa.

Demari Mauno toimi jo nuorena teollisuuseliitin vakoilijana AY-toiminnassa.


     Mielikuvilla hallitaan, hyvin eleettömästi, kevyt on sensuurin voima.


 Suurien puolueiden ideologiassa on tärkeintä puolue-eliitin ja sen haamuhallituksen, salaisen ohjaavan puoluekabinetin jättäminen kritisoinnin ulkopuolelle. Ei ole suurempaa syntiä puoluesa kuin eduskuntakaudella arvostella johtajaa ja vaatia johdon vaihtamista.

 Kansanedustajielle opetetaan samaa kuin lapsille kouluissa: vain tottelemalla ja tyhmenemällä, otistamalla ja matkimalla etenet; vain tottelemalla kelpaat.

 Näin tuhotaan moraali niin kouluissa kuin puoluesysteemeissä. Koulujen aivopesussa käytetään väärää holhoamista.

Kyllä, on olemassa oikeanlaista holhoamista, lapset on pakotettava opin tielle 18-vuotiaaksi saakka mutta Suomessa oikeisto on tehnyt ovelan kaappauksen CIA:n muokkaamalla "sosiaalidemokratialla VKTS:n 300 virkamiehen tunnustetulla oikeistosalaliitolla. Laaja salaliitto koulutuksen ohjaamiseksi ja sensuroimiseksi oikeistolaiseen maialmankuvaan ja ihmiskuvaan ilman "vaihtoehtoja".III


Kansalaisten kasvatus ts muokkaus valedemokratiaa varten


 Kansalaisten kasvattaminen ja massamedian oikeistolainen aivopesu keskittyy fasistiseen vaihtoehdottomuuden holhoamiseen eikä ihmisen tietoisuuden ja kriittisyyden kasvattamisen. Mediaviihteessä kaiken ihailun kohde on eliitti ja elitismi. Palvo, rukoile, ihaile. Kateellisena ja voimattomana ilman vasemmiston solidaarisuuden vallankumousta.

 Ei ole demokratiaa, jos ei ole kriittisiä kansalaisia.

Tämä on yksinkertainen totuus ja tilanne.

 Suomalainen lumedemokratia - despootti Kekkosen jäljiltä - on hyvin lähellä Orwellin kirjan fasismia, varsinkin kun eliitti massamedian ja wannabe-porvarien avulla yrittää purkaa kansan turhautumista venäjävihaan ja venäjäpelkoon  Amerikan dollari-imperialismin ja eliitin uusliberalismin edistämiseksi.

Nykyinen venäjäviha on vain Kekkosen Neuvostoliitto-pelottelun jatkoa. YYA-hysteria ei ollut demokratiaa ja rauhaa vaan Kekkosen valtakampanjan taktista pelottelua ja demokratian tuhoamista klaanipolitiikalla. Kokoomus ja RKP käyttävät nyt EK:n ja EVA:n + keskiviikkokerhon kanssa vain Kekkosen keinoja ja Kekkosen klaanipolitiikkaa hieman uusin tavoin demokratian sabotoimiseksi. Hyvin onnistuneesti.

Koska suomalaiset ovat  hyväntahtoisia ja hyväuskoisia koulun, kirkon ja HS/YLE massamedian silppurin jäljiltä. Ihanat alamaiset uhrautuvat ja ihailevat omaa uhrautumistaan talvisodassa.

 

IV

 
  Tilanne:

      vaalit lähestyvät, lipevyys kasvaa, 

demarit vapisevat oikeistolaisen hallitusterrorin jäljiltä ja kieltävät vastuusnsa äärioikeistolasiesta taluspolitiikasta europankkiirien voitonriemuksi.

      Mitä demarit toivovat?

Oikeistolaisten puoluejohtajiensa ja uusliberalististen demarijunttaajien vaihtamista puoluekoneistosta pois?

Ei, vaan äänestäjien hämäämistä, miellyttämistä, vakuuttelua. Kiihkeää ja emotionaalista hämäämistä. Voi, voi, miten on tilanne näinkin huono, voi voi, emme me ole vastuussa vaikka käytämme valtaa. Voi, voi, toimimme kokoomuksen & RKP:n käskyjen mukaan ja nyt on tämmöinen tilanne, samassa veneessä kuulkaa. Onpa hassua. Älkää nyt suuttuko, pelastetaan politiikka ja uskotellaan että köyhät olette samassa veneessä varakkaiden kanssa, uskottehan.

Leipokaa pullaa.

"Politiikan pelastamista"

Poliitikkojen paelastamista demokratialta, eliitin pelastamista kansanvallalta.

 Antakaa meille taas mahdollisuus, eh älkää laittako meitä vastuuseen siitä kuinka olemme tuhonneet Suomen itsenäisen talouspolitiikan Pörssin globalisaatiovaatimusten tähden. Noh, Säälikää ja antakaa valtaa, lisää valtaa. On ikävää puhua vallanvaihdosta, se on niin epäporvarillista...


 • Demaripoliitikko esiintyy aina valtavan itsesäälin vallassa ja katteettoman toivon kiihottamana: puolue ajaa suurpääoman ryöstöpolitiikkaa mutta puolueen jäsen esittelee omaa moraaliaan perusteluksi oikeistopuolueen kanattamiseksi. Taas ennen vaaleja demarieliitti joutui perääntymään vain siksi että he olivat paljastumassa oikeistolaisiksi ja kulissi oli kaatumassa totaalisesti, Vaalien jälkeen demarihirviöt ovat taas juovuksissa oikeiston retoriikasta jota sitten perustellaan ivallisesti vasemmiston sanoilla. CIA on kehittänyt mm Kreikkaan myös tehokkaan solutetun valevasemmiston vaatimaan vasemmistolaisella puhetavalla eliitin etuja.

 • Lupailuja, lupailuja - ja kovaa politiikkaa eliitin verohelpotusten ja veronkierron lisäämiseksi. Demareillekaan yhteiskuntaa ei ole olemassa: on vain oikeistolaiset unelmat eliitin ja poliitikkojen ikuisesta koskemattomuudesta, eliitin säätelemästä valedemokratiasta.  Pelastakaa politiikka! Unohtakaa! Uinukaa!  Vihatkaa Putinia, älkäää meitä! 


V

 Demarien katastrofi on väärennetty ideologia, valevasemmistolaisuus. Itsepetos toiveiden ja demarieliitn vallan käytössä.

 Muutosta toivovat ihmiset äänestävät demareita mutta eivät ymmärrä että sosiaalidemokraattien toiminnan CIA:n ohjelmoinnin alle lahjoittanut Väinö Tanner oli natsien ystävä ja natsi-Saksan Euroopan unionin kiivas rakentaja aiheuttaen Rytin ja Erkon kanssa niin talvisodan kuin jatkosodan. Eliittimme kytkeytyi 1024-1945 totaalisesti natsi-Saksan ideologiaan ja sotapolitiikkaan kaikin keinoin. Kaikin keinoin. Suomi sai jonkinlaisen sananvapauden vata 1945 ja tästä näkökulmasta ajokaisen tulisi selkeästi nähdä suomalaisen oikeistofasismin voimana ja perinne. Tanner ohjasi CIA:n soluttautumista ja kouluttamista laajan dollarikorruption avulla.

Demarien on tunnustettava puolueen rakenteen ja ideologian korruptio ja vaihdettava puoluekurin  ruoskanheilutajat vastuullisina Kataisen ja Urpilaisen eurohysteriasta ja 12 miljardin törsäämisestä "Kreikkaan" (eli mm saksalaisille pankkiireille)  ja Suomen pankin salaisesta n 100 miljardin huikeasta velkataakasta EKP:n eli eurovaluutan takajana.

Suomi tukee nyt nukkehallitus Kiovan uusnatsi-pataljoonien hyökkäyssotaa YK:n sopimusten vastaisesti itäisiä Ukrainan asutuskeskuksia vastaan. Rauhanaatetta demarien malliin? Kyllä. Nato on demarien mieleen ja USA:n imperialistinen jatkuvan sodan doktriini.VI

Demareilla ei ole Forssan julistuksen ihmisarvoa

vaan EU:n ajama dikttuuri ja eliitin plutokratia ainoana päämääränä, "liittovaltiokehitys" ja Suomen valtion alistaminen alasajolla. Itsenäisyyden tuhoaminen Euroopan ja Amerikan isojen kihojen vaatimuskesta. "Globalisaatio" on valhe, se ei ole hyvinvoinnin edistäjä vaan keinottelijoiden ideologinen vaatimus pankkien keinottelun paisuttamiseksi. Kupla laajenee ja värisee ja sotaa esitetään ainoaksi kanavaksi luoda eliitille lisää valtaa ja vatuuvapautta talouskatastrofista.


Poliitikot suhtautuvat politiikkaan kuitenkin ilman omaatuntoa: he eivät tunne olevansa vastuussa koska salaiset oikesitokabinetit ovat sanoneet että "tämä on ainoa vaihtoehto".

Poliitikot keskittyvät pysymään pinnalla ja siksi rahaeliitin uhkailu, valehtelu "taloustieteestä" ja salaisen oikeistolaisen ulkopolitiikan ajajien (EVA) uhkailut ovat heidän anoa ohjenuoransa.


 Valheita eurokeinottelijoiden rikastamiseksi, yhä vain piisaa vaikka todellisuus lyö. Huomaako äänestäjä että kaikki sairaalat ja terveysasemat Suomesta on lahjoitettu eurotukina Saksan ja London  Cityn pankeille? 


     Kova väite:

Suomen Kreikka-lainojen arvo romahti täysin


 • Staasis ja vastavoimat

  - ilman massamediaa on sosiaalisen median profeetoilla vain herätearvo erottuvuudessa ja kontrastissa talouskriisisodassa massamediaa ja "huonomuistista"elitismiä vastaan.

  Nyt hiljaa järki heräilee suomalaisessa vastuuttomassa ja pelkurimaisessa omahyväisyydessä, järki ja pelko. Suomalaiset ovat uskoneet huomaamattomuuteen pelastuksena kuin pikku ipanat psykopaattikodissa. Pelko alkaa murtamaan sovinnaisuuksia ja itsesensuuria - ehkä 
Näillä keinoilla Islanti pelastettiin talouskriisin jälkeen


Suomessa taas pelastetaan vain eliitti

" Valtion tuloveroasteikkoa on alennettu useita kertoja siitä lähtien, kun Mauno Koiviston ja Harri Holkerin hallitus aloitti verouudistuksen 1980-luvun lopussa.
 
– Tuloveroasteikon ylimpiä veroprosentteja on alennettu parikymmentä prosenttiyksikköä tänä aikana. "

Eliitin veronkierrosta ja verohelpotukista on varaa leikata - 50 miljardia vuosittain  veronkierrosta ja verohelpotukista  eliitille   " Taloustiede on sitä, kun enemmän tai vähemmän tieteellisesti arvioidaan, mitä erilaisista talouspoliittisista päätöksistä seuraisi.
   -- Vedätys on sitä, kun viimemainitut laskelmat väärennetään ennen niiden esittämistä talouspolitiikasta päättäville, jotta poliitikot saataisiin valitsemaan väärentäjälle mieluisa talouspoliittinen vaihtoehto. "

   Hesarissa Aalto-yliopiston taloustieteen professori Pertti Haaparanta (') toteaa suomalaisesta kansantalouskeskustelusta viimeisenkin järjen kadonneen näin vaalien alla...

  Huh huh, Orwellia käsioppaana lukemalla suomalaista politiikkaa, pelästykää.

  Demarit mukana tuomassa reaalifasismia:


  Sensuuri kiristyy - vihreidenkin takki kääntyi
  Uuden lain myötä mitään oikeushaastetta tai rikosepäilyä ei tarvita. Tarvitaan ainoastaan tekijänoikeusjärjestön näkemys, että jokin sivusto rikkoo tekijänoikeuksia. Tuomioistuin toimii kumileimasimena.


  VII

       Vaihtoehtoja löytyy eliitin vihapolitiikkaan

  " Suomen tulee pyrkiä aktiivisesti luomaan vaihtoehtoinen, sotilaallisen vastakkainasettelun alentamiseen ja aseistuksen vähentämiseen perustuva turvallisuuspoliittinen järjestelmä Norjan, Ruotsin, Suomen ja Venäjän kesken.
  Uuden turvallisuusjärjestelyn lähtökohtana tulee olla ydinaseeton vyöhyke sekä se, etteivät sopimusmaat salli alueellaan vieraita sotajoukkoja eikä varustuksia."
  Dokumentti

  Olipa kerran - Porvariston hillitty charmi   "Kulta-aika" saatiin esittää Ranskassa julkisesti sensuurin alta vasta 1981 !

  Porvarien pelko eliittiä paljastavaa taidetta vastaan, sano. Elokuvasäätiö on totaalisen sensuurin väline, mikään ei saa eliittiä häiritä suomalaisessa elokuvassa -- mutta fasistiset tulkinnat ja sensuroinnit historiasta sallitaan vapaasti  mm "Taistelu Näsilinnasta" (suomenruotsalaisten tekemä siviilien joukkomurha lavastetaan elokuvassa sankarilliseksi taisteluksi).

  Suomenruotsalasiten aloittaman sisällissodan väärentäminen historiassa on suurin oikeiston kulissi.

  VIII

  Ranska

  Ranskassa poliittinen tilanne on irvokas.

  Presidentti on paljastunut oikeistolaiseksi sodanlietsojaksi Euroopassa Kiovan äärioikeiston tukijana ja hänen kannatuksensa on vajonnut pohjalukemiin. Vasemmistopuolue on kaapattu kun se hyväksyi oikeistolaisten eliittikoulujen oppilaat puolueensa johtoon kuin Troijan hevosen.

  Iskut Pariisissa ovat taivaanlahja Hollanden epädemokraattiselle vallan pitkittämiselle. Näyttää täydellisesti suunnitellulta operaatiolta kuin natsien parlamenttitalon polttaminen.

  "Ulkoinen vihollinen" on perusteluna nyt poliisivaltion ja salaisen voimankäytön laajentamiselle samalla kun Ranska käy imperialistista sotaa ainakin kolmessa maassa. Poliittinen systeemi on kaapattu oikeiston perinteiseen imperialismiin öljydollarin puolesta mutta hallitus ei kaadu. Ranskalaiset ovat väsyneet ja menettäneet uskonsa politiikkaan eivätkä nytkään tajunneet että sotakoneisto käytti hyväksi Pariisin mielenosoitusta ja edistää nyt sensuuria ja poliisivaltiota iskujen varjolla.

  Jyrkän oikeistolainen Ranskan salainen poliisi päästi nämäkin Jemenissä ja Irakissa koulutetut arabiterrorismin ammattilaiset Ranskaan (arabien rahoittamat ja Ranskankin aseistamat terrorin ammattilaiset), Pariisin iskun epäillyt Ranskaan ja lopetti seurannan "tuntemattomasta syystä".

  Ranskan Gazan kannattaminen on täky vasemmistolle, jolla harhautetaan vasemmiston huomio pois paljon suuremmista oikeiston poliittisista ja sotaisista toimista.

  Eliitin oikeisto eurojuntan ja Naton auraajina on selvästi jotakin muuta kuin aitovasemmisto mutta eliitin vasemmisto on myös jotakin muuta kuin kansan arvovasemmistolaisuus.

  Eliitti on aina toiminut ylikansallisesti ja kannattanut suursotia rajojen tuhoamiseksi.

  Vastakkainasettelu on selvä mutta puolueet ovat täynnä oikeiston soluttautujia kuten SDP Suomessa.

  Vasemmisto ei useimmissa maissa kustanna miljardeilla dollareilla aseita Irakiin ääriterroristeille kuten oikeistolainen Amerikan liittoutuma syytää lisäksi nyt myös Kiovaan äärioikeistolle aseita ja tankkeja.

  Media on kovan oikeistoliittoutuman hallussa joka vähättele ennenkaikkea äärioikeiston toimintaa ja organisoitumista Euroopassa mutta leimaa julkisuudessa oikeiston konservatiivisia puolueita jotka haluavat estää valtioiden tuhoamisen liittovaltion vallankaappauksessa.

  + Kreikan tilanne - arvaamaton.

   Kreikassakin on oikeisto CIA:n avulla soluttanut tuhansia muuleja vasemmistolaisiin järjestöihin. Kreikan armeija on CIA:n 100% valikoima valmis sotilasvallankaappaukseen.

  * Mourning Charlie Hebdo Journalists, While Ignoring that US-NATO State-Sponsored Terrorism is the “Number One Killer” of Journalists
  IX


  Median luoma harha

  Pyhä Staasis, muuttumattomuus kuin kirkon julsitus

  - vaalitulos ilman vaaleja, uskokaa, omaksukaa, imekää, alamaistukaa, viihtykää  Valmiiksi sovittu - kun vaaliharmi on eliitiltä ohi:
   

       a) 
  Sote-palaverin saldo:

  Uudistuksen valmistelu jatkuu vaalien jälkeen
  yhteisymmärryksessä
   

  b)
  Demokratia? Sanelua, massamediaa, laajaa sensuuria, emotionaalisen höpötyksen vyörytystä - sanelua 

  IL arvioi:
  Tällainen on uusi eduskunta


   Ihana staasis, kaikki on selvää.
  Kun vain uskoo. 

   Vaalit on peruttu, massamedia hoitaa eliittipuolueiden suojelun 
  sensuurilla ja vaihtoehdottomuudella
  hajaantukaa, ilmaista viinaa koko kansalle.
  X


  Suuri erävoitto, "antautuminen"

  No kun ne vaatii

  Professori Keskisuomalaisessa: Suomi saattaa joutua kesällä EU:n ohjaukseen

   EU on pakottanut keinotekoiset lait ja tuhonnut valtionyhtiöt ja imee tullitulot Suomelta ja toivoo konfliktia Venäjän kanssa Amerikan vaatimassa taloussodasta - jota Amerikka itse ei käy lisätessään kauppaa Venäjän kanssa mm. Venäjän huipputeknologialla. 
  1 kommentti:

  Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

  Ei saa estää demarien itsemurhaa. Tulkoon itsereaalisaatio ja paljastukoon CIA:n lahjoman puolueen pohja.

  -- SDP:n Rinne velvoittaisi pitkäaikaistyöttömät vanhustenhoitoon


  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sdp-n-rinne-velvoittaisi-pitkaaikaistyottomat-vanhustenhoitoon/4956154