perjantaina, huhtikuuta 03, 2015

Kun oikeistodemarien täytyy puolustella sinivihreitä


Huhhuh kun oikeistodemarien täytyy puolustella sinivihreitä ja heidän kovan linjan kokoomuskiehnäystä ja RKP-romanssia vähättelyllä - vaalien alla -  on politiikka muuttunut yhä skitsoidimmaksi oikeistotangoksi ja harhautusten peilisaliksi


"Vihreät eivät ole siirtyneet oikealle"

  - Thomas Wallgren


   
 Miksi ex-vihreä ryhtyy puolustelemaan vihreiden oikeistojunttaa vaikka vaalityönä tulisi olla osoittaa demarien ylemmyys  ja paremmuus porvarivihreiden suhteen? Tämä on tiheä umpisolmu, jota eliitti vetää yhä kireämmälle kieltääkseen että olisi olemassa poliittista vastavoimaa tarjolla vaaleissa euroskitsoidien tilalle.


Siis - miksi W tekee vaalityötä kilpailevan puolueen puolesta? 
 
Koska Wallgren on yhä sen keinotekoisen viherretyn oikeiston osa, viher-operaattori, poliittisena oikeiston kulissitoimijana - vastuullisena vain rahaeliitille oikeistolaisen politiikan kuorruttamisella ja harhautuksilla, hyssyttelyllä eurohysterian ja viherfantasian ylläpitäjänä, suurpääoman vallankaappausta suojelemassa, Talvivaaran katastrofien toistamisessa.

Koska Wallgren toivoo, ettei Forssan julistus nouse demarien arvopäämääräksi uudestaan ja ettei kansa nouse 1970-luvun malliin avoimeen kapinaan 1100 lakon voimalla eliittiä vastaan.
 
Hän kannattaa europankkiirien rahoittamista suomalaisten verorahoilla koska "globalisaatio"-uskonto on hurmannut hänet joskus sokeaksi suomalaisten velkaantumisesta ja perustuslain tuhoamisesta.    Grynderien vihreät muulit 

Helsingin valtuustossa vihreät ovat tiiviisti toimineet grynderien palvelijoina ja estäneet kaupungin oman rakentamisen koska lordit Brysselissä heidän mukaansa kieltävät tämän "yksityisyrittämisen vapauttamaiseksi". 

Kaupunki ei saa huolehtia asumiskelpoisesta hintatasosta ja homevapaiden asuntojen tuottamisesta - superrikkaiden korruptioklaanien nostaessa keinotekoisesti asuntojen hintoja monin keinoin : mm. vakuutusyhtiöt pitävät tyhjillään tietääkseni 1,2 -1,5 miljoonaa neliömetriä laittomilla salaisilla kartelli-sopimuksilla.

 Asunnottomuutta, köyhdyttämistä ja energiantuhlauksen saastuttamista.
  • Monissa suurkaupungeissa on sakkovero tyhjille kiinteistöille ja jyrkät pakkolunastuslait, jotta vuokrien hinta ei karkaisi eritasoisen eliitin keinotteluun kuten Helsingissä vihreiden, rkp:n ja kokoomuksen juntan avulla. Pieneliitikin on innoissaan mukana suurkapitaalin terrorissa jotta kiinteistöjen hinnat keinotekoisesti nousisivat yhä järjettömimmiksi.

    Berliinissä vuokrat ovat puolet Helsingin tasosta ! 

Vihreät ovat ajaneet valtuustoissa ympäri maamme ulkoistamista, SOTE:a, TTIP-katastrofia, suurpääoman kaappausta kansallisesta omaisuudesta kuntien alasajona.

Veronkierto ja hintojen nousu, virolaiset homerakentajat ja palkkojen alentaminen on suurpääoman orgasmi.

Veronkierron etuvartio, vihreät porvarisukujen poliittiset pomperipossut.
 

Wallgren on korottanut äänensä euroidentiteetin puolesta ja lausunut ideologisen uskontunnustuksen pankkiirien nostaman pankkiiri Junckerin ohjaamana.

Eikä hän pysty tunnustamaan eurovirheiden ja velka-ansoituksen giganttista laajuutta ja lähestyvää talousromahdusta. Hän on porvari. Hän ihailee rahan voimaa ja uskoo RKP:n väärentämään Suomen historiaan oikeiston kertomana.  Vaikka on filosofi, hän ei pysty tunnustamaan olevansa mukana rakentamasa diktatuuria ja sodan eskalaatiota Ukrainassa ja Suomessa.

Historia toistuu, von Wrightikin ihastui natseihin ja Hitleriin "Euroopan puhdistamisen" ja saksalaistamisen "teho"-mielikuva ideologiasta ja vasemmiston kumoamista - kaikilla keinoilla "eurooppalaisuuden" nimissä. Porvarien turvallisuudenhalu ja vastuunkieltämisen kyky on fasismin lannoite. 


Eliitti voitelee korrptuiotaan valeideologialla, globalisaatiolla ja uusliberalismilla eli brysselin kieltopolitiikalla keinottelun suojelemeiseksi ja pienyrittämsien sabotoimiseksi.
   
Eliitti on tehnyt olonsa mukavaksi ja poliitikoille luvattu rahaisat urat ja halvat asunnot kunhan he kumartavat eliittiklaanien keinottelua ja estävät inhimillisen kaupunkikulttuurin todellisen demokratian. 
 
Kattoterassitkin on kielletty kauniissa Helsingissä sillä katutason baarien rahaklaanit ovat sen kieltänyt - kuten on Kallion baaritin asetettu sulkeutunmaan aikaisemmin kuin keskustan baarien.

Tämä ei ole vapaata markkinataloutta, elämme eliitin sääntelytaloudessa, keinottelysääntelyssä.

Kaupunkia muokataan eliitin rahantekokoneeksi, ei kansalaisten edulliseksi ja avoimeksi elämäntilaksi.II

W jaksaa taas viitata taistolaisiin ja vihreisiin todisteena vihreiden vasemmistolaisuudesta.

Ensinnäkin taistolaiset eivät olleet vasemmistolaisia vaan eliitti-leninistejä, elitistejä.

He julistivat unelmanaan eliitin diktatuuria ja ottivat lahjuksia useilta eri tahoilta salaa, jopa CIA:lta kuten SDP otti 1949 lähtien   (ja jonka loppumisesta ja salaisen veronkierto-korruptiorahan käyttäjistä ei ole julkistettu tietoa SDP:n salatessa poliittista historiaansa). 


Vasemmistolaisuus tarkoittaa kansan yhteistä toimintaa eikä wannabe-eliitin salaista vallankappausunelmointia.

  • Wahlroosin elitismikään ei ole muuttunut lainkaan hänen nuoruuden vihan, vallankaappauksen ja koston puheen päivisään. III

Vihreät ja demarit ovat olleet myös lappamassa veronmaksajien rahaa suomenruotsalaisen korruption keskuksille, säätiöille - verohelpotuksia (FORUM on vapautettu useista veroista mm kiinteistöverosta ja säätiön rahat ovat tukevasti tukemassa RKP:n kannattajia)  ja "määrärahoja", kulttuuritapahtumia yms: nyt veronmaksajien rahaa ja harhautettujen yksityisten lahjoittajien rahaa kaadetaan "lastensairaalaan" jonka omistajaksi merkitään mm. vahvasti suomenruotsalaisten ohjaama ja omistama säätiö, Uuden Lastensairaalan Tukisäätiön.Tämä on valtion alasajoa, eliitti ryhtyy veronkerääjäksi itselleen kuten aikoinaan Ruotsin vallan aikana. 

Ihmisten tulisi herätä eliitin luokkasodan kauhuihin.
 

"Lastensairaala – Säätiön takaa paljastuu kaksi suomenruotsalaisten säätiötä: Kulturfonden ja Stiftelsen Brita Maria Renlunds.

Nämä kaksi säätiötä lahjoittivat Lastensairaalasäätiön pohjakassaksi 300 000 euroa ja saavat nyt vastineeksi veronmaksajilta 160 miljoonan euron sairaalarakennuksen. Kun sairaala valmistuu vuonna 2017, voi sitä hallinnoiva verovapaa säätiö vaatia valtiolta/HUS:lta sen suuruista vuokraa kuin haluaa."

Svenska kulturfondenin toiminnan tavoitteet ovat:
- tukea ja vahvistaa ruotsin kielen ja ruotsinkielisen toiminnan asemaa Suomessa
- kehittää osaamista, asiantuntemusta ja luovuutta suomenruotsalaisten keskuudessa
- tukea suomenruotsalaisten yhteenkuuluvuutta ja identiteettiä.

IV

Demarien epätoivo on valtapuolueiden epätoivoa.

Näkyvää ja kipeää


Kiinnitetään äänestäjien huomio epäoleelliseen ja unohdetaan se, että suomalaisista tehdää orjia pörssi-ideologialle ja ylikansallisille veronkiertäjille


Enemmistlön demokratia ja hyvinvointivaltio keinottelua estämässä on kauhua eliitin sylikissapoliitikoille. 
SDP:llä on virallinen kokoomuksen liehittelyjaosto, joka ohjailee demarien virallisen kieroutunutta linjaa - Lipposen tuhottua demarien kenttädemokratian rakennemuutoksessa totaaliseen elitismiin.

Näkökulma: Vallankaappaus SDP:ssä


Oleellinen demarien pimeyden sydämestä. Tässä on demarien rappion kaava, Amerikassa dollariuskontoon koulutettu Lipponen murskasi puolueen sisäisen kenttädemokratian.

Sispäiirieliitin sisäänajo:

 - SDP:n ministerien keskeiset avustajat toimivat yhdessä SDP:n puolueosastossa nimeltään Tölö unga socialister (TUS). Leikillisesti usein muistutetaan, että TUS:n jäsenet eivät ole nuoria tai sosialisteja, eivätkä asu Töölössä.
Antautumisella pörssiyhtiöille ja veronkierron ihailulle on alustettua toimintaa uusliberalismin elitismissä


Järejn ääniä aidosta Euroopasta
 

– Meidän on aloitettava massiiviset toimet veroparatiiseja vastaan.
Veroparatiisit uhkaavat demokratioita, jotka rahoittavat yhteisöjensä toimintaa veroilla, Thomas Oppermann sanoo Der Spiegelille.

Oppermann ei näe tarvetta Saksan ja Sveitsin väliselle verosopimukselle, joka armahtaisi sopimusta edeltävänä aikana tapahtuneen veronkierron.

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Saksa%20demarit_veronkierto-15313
1 kommentti:

Miikka Lehtoaho kirjoitti...

No, nyt oli tykitystä! Kevät, ja vaalit (tuo mainio urheilurynnistys!), tulevat. - Samaa mieltä kirjoituksesi suurist linjoist. Ihminen on hupaisa olento. - Minulle on suuri mysteeri mihin läntinen maailma hävittää tuntuman omaan järjestelmäänsä suorastaan upotettuun korruptioon, kähmintään ja muuhun pateettiseen iljetykseen? Onko se tämä vapaa media, joka sen piilottaa? Eikai?

Lisäksi tämä ideologinen vastakkainasettelu, jossa venäläisessä maailmassa on oligarkkeja, meillä suurpääomaa, sijoittajia etc. Venäläisessä maailmassa korruptiota, meillä lobbausta ja sidosryhmiä, venäjällä trollitehdas, meillä internet-tutkimusosasto. USA turvaa rauhaa, Venäjä hyökkää. USA luo ja vie demokratiaa ja vapautta, Venäjällä on hengenvaarallisia (lue:kammottavia) suurvaltapyrkimyksiä. -

Mutta mutta, ottakaamme ilo irti, tämä on helvetinmoinen show! Olen jo hyvin pitkälti sitä mieltä, että ihmislajista ei ole tämän parempaan. Ihmisen lajityypillisintä toimintaa on tulla lumotuksi, huijatuksi kaikkien vinoutuneimpien ja säälimättömimpien paskiaisten toimesta. Oikein naurattaa tämä! Kun tilanne on "no can do", silloin on parasta nauraa sydämellisesti.

Kiitos Arhi kirjoituksistasi.