maanantaina, huhtikuuta 20, 2015

Valheen vaalit - TTIP-hiljaisuus on murskaavaa
Nämä ovat taas tavalliset vaalit.

Tiedät tärkeimmät asiat siitä, mistä ei puhuta.


Kekkonen kehitti tämä eliitin suomettumisen, konsensuksen luoman välttelyn tabu-aiheista eli rivin suoraksi ampumisen, "Tärkeistä asioista ei puhuta julkisesti". Kansan suomettuminen on taas se, että et kysy tärkeistä asioista tai saat kovaa huutoa osaksesi.

SUPO:n keskeisin toiminta keskittyy vasemmiston leimaamiseen ja mustan listan levittämiseen isoihin firmoihin "turvallisuustarkastuksissa" eli aktiivivasemmistolsiaten ja -humanistien uran tuhoaminen.

Siinä on meillä salainen poliisi samalla tehtävällä perustuslain vastaisesti kuin STASI ja Gestapo eikä täsät terrorista puhuta.

AY-aktiivit ovat taas tulilinjalla ja porvarien terroin kohteena ilman oikeusjärjestelmän suojaa - kuten natsien Saksassa.  


TTIP-hiljaisuus on murskaavaa.

Nato-hiljaisuus on murskaavaa. Hiljaisuus on eliitin valtaa.  Demokratian haihtumista. Diskurssin manipulaatiota. "Emme ole natossa, olemma vain alistaneet armeijan naton asesysteemille ja koulutamme jatkuvassti amerikkalaisia sotilaita." Vasemmistoliitosta on tullut harhautusliitto, joka suojaa pätevästi oikeiston politiikkaa radiohiljaisuudella ja puppupuheella TTIP:stä ja Natosta. Perussuomalaiset ovat jo karjumassa Naton amerikkalaisen maihinnousun puolesta jatkosodan hengessä -- mutta puhuvat itsenäisyydestä...Olet onnistunein ehdokas, mitä röyhkeimmin valehtelet.

Naurat. Ilakoit. Osoitat huolettomuutta katasrofin jatkuessa.


Kansalaiset pyytävät ehdokkaita valehtelemaan jotta korruption löyhkää ja mätää ei joutuisii käsittelemään ja ettei tavallinen kansalainen joutuisi aktivoitumaan poliittisesti, avaamaan silmänsä Suomen tuhoamisen etenemisessä. Kansalaisen anelevat hyvän olon valheita jotta eivät joutuisi myöntämään oikeiston petoksen ja valheiden syvyyttä. Eliitti rikastuu, puolet Suomesta köyhtyy rajusti. Tämä tapahtuu vain perustuslain vastaisella politiikalla, SOTEttamisella, natottamisella, ja tehostamisella, varakkaiden veronkierto-orgialla.


Kansalaisille ei puhuta vaihtoehdoista. Siksi 70-luvulla kansa ohitti systeemin valtavilla lakoilla, 110 lakkoa koska Kekkonen ei kuunnellut ja suomenruotsalaiset suvut vastustivat Ruotsin pohjoismaista mallia.Pojoismainen malli ei tullut Suomeen vaan kansa pakotti sen systeemin sisälle kansalaisaktivismilla. Se on ainoaa demokratiaa Suomessa. Mikä on kansalaisen olemus?

Se on tärkein vallankäytön tapa Suomessa.
Suomalaiset on opetettu saamaan tyydytystä siitä, että kokee olevansa "kunnon kansalainen".

Kunnon kansalainen semantiikan ja psykologisen kelpaavuuden mekanismin takana on tyly feodaalidynamiikka: olet kunnon kansalainen, jos pysyt elossa. Jos nostat päätäsi, pääsi leikataan pois.

Jos vaadit työllisyyttä valtionyhtiöillä, jotka pelastivat Suomen ja loivat hyvinvoinnin, olet "kommunisti"  ja eliitin vihaaja. Sillä suomalaisten perustehtävä on rakastaa eliittiä yli kaiken.TTIP on totaalinen tuho.


Sen jälkeen ei ole demokratiaa aikä valtion itsesäätelymahdollisuuksia. Vain ainoastaan eliitin hyökkäys köyhiä vastaan vahvistuu.


Demokratian tuho miellyttää kansanedustajia, jotka ovat ahdistuneita puoluejohdon diktatuurista ja painostuksesta, puoluekoneiston muokkauksesta.

Oikeistolainen ideologinen painostus kieltää puhumasta ideologiasta jotta uusliberalistinen ideologia olisi ainoa ideologia.

Hyvinvointivaltio on kaapattu oikeistolaiseen diskurssiin hyvinvointivaltion ja veroprogression tuhoamiseen. Diskurssikaappaus onkin nyt valtiomallin tuhoamisen tärkein keino. Kansa ei ole analyyttistä koska kansa on opetettu koulussa vain ihailemaan tottelemista, kopioimista ja alistumista.

Kansa ei ymmärrä valtion hajottamisen radikaalia vaihetta.

Kansa ei ymmärrä Talvivaaran olevan suuri ooppera, alkusoitto, TTIP-tuhokapitalismin ivallinen julistus Suomen muuttamisesta pörssin siirtomaaksi ja ryöstömaaksi.

"Yrittämisellä" suomalaisia vaaditaan luopumaan omasta valtiosta ja omasta taloudesta demokraattisena ja itsenäisenä yksikkönä. Suomi häviää valtiona ja kielenä ja kulttuurina tämän kolonisaation lopputuloksena, koska suomalaiset eivät tunnusta olevansa ryöstöretken kohteena veronkiertofirmojen saatua vihreää valoa laajalla veronkiertolainsäädännnöllä.

Oikeisto raivoamisen seurauksena Suomessa on nyt helpointa erottaa työntekijöitä samalla kun oikeisto vieläkin väittää että Suomessa työntekijä ja ay-liike on suuri taakka firmalle.

Työläiset ja vasemmisto on saatu vihaamaan itseään ja tuntemaan porvarien eli omistavan luokan vihaa itse itseään vastaan, samaistumaan eliittiin, samaistumaan alistajaan ja Suomen talouden tuhoajaan pörssi-ideologian diskurssisirkuksessa.

SAK ja SDP ovat CIA:n rahoittamia ja muokkaamia 1949-19xx. Ja kansa luulee niiden olevan vaihtoehto kun ne ovat kolonisaation kärki. SAK ja SDP kannattavat TTIP:tä ja itsenäisyyden tuhoamista kaikin keinoin jotta pörssi-invaasion tekijät olisivat tyytyväisiä ryöstösaaliistaan ja lain purkamisesta Suomessa.  
 
Rajoittamaton onni keinottelijoille.Olin radio-ohjelman poliittisessa keskustelussa mukana tiistaina.

Heti SDP:n ehdokas Thomas Wallgren kielsi puoluejäsentään puhumasta Natosta vaikka Nato on Suomen valloittamisen ja vallankäytön kovin ydin, salaisen ulkopolitiikan ja vallankäytön ydin. Vaijentamisen ja demokratian tuhoamisen ydin vallan operaatiossa Suomessa.

Kenraalit eivät vanno uskollisuutta Suomen eduskunnalle vaan Amerikkalaisille kenraaleille ja Merkelille jatkosodan uudessa hehkutuksessa. 

Tämä on niin oireellista.
Sumeilematonta.


Vallankäytön konventiot ja tahallinen taktinen valheiden skitsofrenia korostaa kansalaisten alamaisasemaa poliitikoihin. Voimattomuuden roolia alamaiselle, jonka on parempi pitää suunsa kiinni median paskamyrskyn alla tai saa tavallisilta suomalaisilta halveksuntaa liioittelusta ja kiihkoilusta.

Samalla kun suuret puolueet kiihkoilevat avoimesti Wall streetin ja Lontoon veronkiertoparatiisin ideologiaa perustuslakia vastaan.

 Samalla poliitikot rasvaavat omaa omaatunnottomuuttaan kauniilla sanoilla ja voivat myöhemin sanoa että sanoinhan minä kauniita sanoja, toivoa oli. Soini on nyt täysin uusliberlaistien itsenäisyyden purkajaisissa ja silti äänestäjiä riittää, jotka uskovat Soinin Suomi-litrugian samalla kun Soini on luovuttamassa Suomea eurojuntalle ja nato-kenraaleille kriisipolitiikan sota-alueeksi, kreikaksi ja ukrainaksi.
  

Vastuusta ei puhuta.

Mitään vastuuta ei ole, ratkaisu on kuulemma vain "prosessin edistämisessä"

"Olemme samassa veneessä".

Alistu.
Alistu.

Et voi mitään massamedialle ja eliitin ihailulle. Alistu.
"Konsensus"-kontrolli. Systeemi."Wahlroos luonnehti kolmikantaa Mussolinin keksinnöksi. Benito Mussolini hallitsi diktaattorin ottein Italiaa vuosina 1922 - 43.
- Se on fasistisen kolmikantaisen suunnittelutalouden keskeinen elementti. En voi ymmärtää, että me haluamme yhä elää Mussolinin rakentamassa maailmassa."
Lähde: Iltalehti 8.4.2015 - Wahlroos: Kolmikanta Mussolinin keksintö
- Wahlrooskaan ei uskaltanut vielä maininta oikeaa sanaa korporatismi.
- koska lakisääteinen vakuutusala on sitä puhtaimmillaan.

>  https://suomi2017.wordpress.com/2015/04/15/nelikanta-wahlroos/
Olemme retoriikan ristitulessa;

suomalainen kokkari-rkp euroäärioikisto nimittelee ranskalaista konservatiivia oikeistoa äärioikeistoksi - eivätkä toimittajat pohdi äärioikeisto-termin luonnetta eliitin äärioikeistohistorian kautta ollenkaan.

Natsit ja kaikki äärioikeistovallan fasistiset hegemoniat ovat olleet eliitin ja teollisuusporvarien fasismia. Eliitin korporatismia.

Nyt korporatistit eli globalistit yrittävät leimata eliitin vastustaja-konservatiivit äärioikeistoksi.

Vastoin historian todistusvoimaa.

Mussolini ja Hitler olivat väin näyttelijöitä teollisuuseliitin käsikirjoituksessa.Suomessa on retorisesti yritetty väittää, että äärioikeisto on vain köyhien rasistien ominaisuus mutta historia viittaa ääiroikeiston nimenomaan rahakkaan eliitin ohjaamaksi ideologiaksiRanskassa selkeä ja rehellinen vastakkainasettelu valtiomuodosta dollarin ohjaaman euroterrorin alla:

SPIEGEL: Does the Front National want France to return to the early 1960s: A protectionist state that steers the economy, an authoritarian head of state and less immigration?
Le Pen: It is undeniable that the French were in a better situation then than they are today. I don't look in the rearview mirror. But there was no need for us to experience an end to social progress since then. It makes no sense that we took on 10 million foreigners within a period of 30 years.
SPIEGEL: Do you really think that France can hide from the world?
Le Pen: I'm not talking about autarky. I'm not crazy. We need an intelligent protectionism. We need customs duties again -- though not for countries that have the same social (security) levels as we do. That's fair competition. The problem is the total opening of borders and allowing the law of the jungle to prevail: The further a company goes today to find slaves, which it then treats like animals and pays a pittance, without regard for environmental laws, the more it earns.
SPIEGEL: Is free trade really such a bad thing?
Le Pen: Trade has always existed, but we used to defend our strategic interests. Could you imagine the United States allowing (French engineering giant) Alstom to purchase General Electric? I don't think so. And I don't want (Germany's) Siemens to buy Alstom. I want Alstom to remain French. That is strategically important for my country's independence.Euroalueen heikoin taloudellinen tilanne ei välttämättä ole tänä vuonna Kreikassa tai Portugalissa, vaan Suomessa, brittilehti The Guardian kirjoittaa.
iltalehti.fi

Miksi et ole lukenut suomalaisen oikeiston fasistisesta historiasta?

Siksi
Nuoren naisen päiväkirja kertoo sadistisista menoista työleirillä Suomessa: "Raskaana olleita...


Pian julkaistavan kirjan mukaan Suomessa harjoitettiin toisen maailmansodan aikana yhtä karmeita julmuuksia kuin Saksassa. Naisten työleirillä valvojana...

yle.fi|Henkilöltä Satu Krautsuk

Miksi kouluissa ei opetettu että sisällissodan sotarikollinen Kekkonen oli natsien palkkalistoilla ja luultavasti kouluttamassa ensin SS-joukkoja joukkomurhan saloihin 20-luvulla?

Siksi


Kansan halveksimista eurokysymyksessä

" Eilen kuuntelin radio-ohjelmaa nimeltä Brysselin kone.

Toimittaja Maija Elonheimo haastatteli valtio-opin professori Tapio Rauniota Tampereen yliopistosta. Puhuttiin vaaleista ja puolueiden tarjoamista vaihtoehdoista erityisesti EU-kysymyksissä. Tai siis, keskustelun lopputulos oli se, että vaihtoehtoja ei ole, koska todettiin professorin suulla myös Perussuomalaisten olevan EU- ja euromyönteinen puolue, mikä valitettavasti on suurelta osin totta.

Toimittaja Elonheimo, kaikki kunnia hänelle, toi esiin kansan voimistuvan eurovastaisuuden. (Ja tähän eurovastaiseen joukkoon on liittynyt myös yhä enemmän korkean tason talousasiantuntijoita).

- Elonheimo kysyi professorilta, mitä puoluetta voi nyt äänestää, jos haluaa vastustaa euroa, kun edes PS ei enää pysy alkuperäisillä linjoillaan. Toimittaja ehti jatkaa kysymystään ”…olisiko sitten pienpuolueissa vaihtoehto…?”, mutta hän ei ehtinyt sanoa edes kysymystään loppuun, kun arvon professori Raunio tokaisi: ”Jos joku suomalainen ei halua olla eurossa, muuttakoon Ruotsiin”.  Tämä on Tampereen yliopiston professorin näkemys demokratiasta näin eduskuntavaalien kynnyksellä.  "
"Maahamme on luotu tilanne, jossa rehellinen suomalainen pienyrittäjä on jatkuvassa kustannuskierteessä, lupaviidakossa, tarkastusrumbassa, viranomaisten ja poliitikkojen potkittavana, mutta ulkolainen lakeja ja sopimuksia vapaasti ja avoimesti rikkova firma saa huseerata samojen tahojen suojeluksessa miten lystää." - Sanden blogi


Ei kommentteja: