sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2015

Vaalipäivä, unelmien päivä, harhojen täyttymys - äänestystulos

Vihreät‬ ja vasemmistoliitto‬, tuhoatte Suomen talouden olemalla mukana Amerikan taloussodassa ja sallimalla Amerikan sodat ja terrorin.


 - Not only is Russia's president, Vladimir Putin, still standing, but the Russian economy, against most expectations, is actually recovering.  -- newsweek.com |Henkilöltä Bill PowellKreikka ja Venäjä solmivat ensi viikolla jopa viiden miljardin euron arvoisen kaasuputkisopimuksen, kertoo saksalainen Der Spiegel -lehti.  -- iltalehti.fi


Amerikkalaislehti Newsweek on yllättynyt Venäjän talouden vastustuskyvystä pakotteille ja sen noususta....
verkkomedia.org|Henkilöltä Shadow Media


 
Kreikka on uhrattu kansainvälisen pörssisysteemin ja lainakarusellin "vakauden" ja tekohenngityksen tähden. Läntiset arvot. Euroopan kova ydin.

Suomi uhrataan näissä vaaleissa.

   Pieni reality check. 

Onko totta se unelma että Amerikka vapauttaa meidät, kun miehittää Suomen. Onhan?

   Ei, miehitys ei koskaan ole ollut vapauttamista.

Ja kun Saksan poliittisesta uhoamisesta puhutaan, eli dollarikeskeisyydestä mm TTIP-orjataloussopimus eurolle, unohdetaan kertoa että Saksa on yhä valloitettu maa.

  Ei mikään itsenäinen demokratia.


Tanskakin ja Norja jäivät Amerikan terroria edistävien fasistien tarkkailuun, kummankin vakoiluorganisaatiot ja salaiset poliiisit ovat äärioikeiston hallussa. CIA ja Nato palkkasi satojentuhansien tappamisesta vastanneita natseja. 

Saksan DW televisioyhtiön mukaan Ruotsin poliisi oli järjestämässä natokriitikko Olof Palmen murhaa.  < youtube etc


Kreikan tuhoamisessa suojeltiin rikkaita ja varakkaita veronkiertäjiä. Eurojunta suojeli Sveitsiin tungetuja korruptiomiljardeja Sveitsistä

Jo Kreikan liittämisessä euroon, kreikkalaista eliittiä lahjottiin korruption ja veornkierron suojelulla. Kansa ja työtätekevät ryöstettiin, geopoliittisesti tuhoaminen ja alistaminen eurojuntan ja naton alaisuuteen soppi Wall streetin geopoliittiseen neokolonialismiin - kuten Jugoslavian tahallainen tuhoaminen, Ukrainan tuhoaminen asellisella vallankaappauksella CIA:n johdolla.


Miksi puoluejohtajat lupaavat vain ulkoistusta ja valtion tuhoamista?

He puhuvat vain rikkaiden puolesta rikaiden puhetta.Silti, silti ei johtopäätöksiä 
 
Keskusta ja perussuomalaiset keittämässä äärioikeiston, eliitin korporatismin myrkkysoppaa.Kansalle puhalletaan niin ohkaista populismia ja eliitille veronkiertoa.

Vihan päivä, oikeiston onnistuneen vuosikymmenien salaliiton päivä valtion alasajossa ja kolonisaatino sisäänajossa. Uusliberalismi, pörssiterorin ylistyksen juhla.

Kansa ei herännyt vaihtoehtoihin median tuutulaulujen hyväilyssä ja sirkusnumeroissa vaan tyytyi valevammistoon ja keinovihreään.
Keitä ei pidä äänestää

Torstai 9.4.2015 klo 10:41 - Pirkko Turpeinen-Saari

-Miksi vihreitä ei pidä äänestää? Vihreiden puheenjohtajalla on tunnepitoinen Venäjä-vastainen ohjelma, joka muistuttaa 1930 Akateemisen Karjala-seuran ajattelua ja toimintaa.

  • ‘Any reader of Orwell would be perfectly familiar’

    with US maneuvers – Chomsky to RTAiraksisen mukaan vaalien yhteydessä on puhuttu vain vähän voittajapuolueiden johtajien uskonnollisista vakaumuksista.
 

 – Meillä on pian monikulttuurinen yhteiskunta, mutta kuitenkin meidän tuleva valtiovarainministerimme on harras katolinen ja pääministeri lestadiolainen. Ja vielä niiltä alueilta, joilla uskonnollisuus yhä merkitsee jotakin. Tällaista vanhaa ateistia se kyllä vähän hirvittää.
Filosofin mukaan Sipilän ja Soinin uskonnollisuus tulee näkymään politiikassa jollakin tavalla   -- http://yle.fi/uutiset/filosofi_timo_airaksinen_vaalivoittajien_uskonnollisuutta_ei_ole_nostettu_esiin/7941844

Ei kommentteja: