perjantaina, huhtikuuta 17, 2015

Ilmaista rahaa niille, joiden mukaan mikään ei ole ilmaista


Ilmaista rahaa niille, joiden mukaan mikään ei ole ilmaista
Tämä on tilanne. Oikeisto on muuttanut valtion ja verotuksen pörssilordien kuppauskoneeksi samalla kun mielipuolisilla väitteillä kielletään valtionyhtiöt. Feodaalitilanne.

Veronkierron ideologiaa tämä on. Lisäksi oikeiston ujuttamia verohelpotuksia 23 miljardia joka vuosi! Valtio on lyöty: politiikka ei ole rikki vaan se on vian äärioikeistolaista politiikkaa eli korporatismia. Natsi-Saksakin oli vain korporatismia suurteollisuuden ja pankkien saanelemana. Ei mitään muuta. 
  

Eli veronmaksajat takaavat nyt keinottelijoiden voitot ja maksavat tappiot mutta valtio ei saa omistaa sijoitusosaa ja palauttaa voittoja kansalle? Tämä on RKP-kokoomussosialismia eliitin unelmamaassa.

Ja miksi veronkierto on pahasta? Firmat haluavat työkykyistä työvoimaa ja kuluttajia.

Jos eliitti imee kaiken rahan maailmasta, olemme identtisessä tilanteessa natsi-Saksan kanssa, jossa oli 15000 orjatyöleiriä ja loputtomasti kuolemaa." Vertaa nykyistä pankkitoimintaa kyläyhteisöön,

jossa uhkapeleihin koukkuun jäänyt addikti käy viikoittain kasinolla pelaamassa rulettia. Jos hän voittaa, niin hän pitää rahat, mutta mikäli hän häviää, niin kyläyhteisö maksaa tappiot. Missään kyläyhteisössä ei suvaittaisi moista, mutta kansainvälisessä finanssipolitiikassa se on itsestäänselvyys:

http://findianajones.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191345-hiekkaa-nordean-lattioilla

The Economistin toimittaja:
 
Hassua, ettei Suomessa kukaan puhu elvyttämisestäVasemmistolittoo ja siis Arhinmäki allekirjoitti EU:n brutaalin austerity-rajoituksen eli budjettirajoituksen Suomelle hallitussopimuksessa - Vassarit tuhoamassa itsenäisyyttä ja edistämässä veronkiertoa.

Varokaa, vassarifanit järkeänne, kun tajuatte mitä puolueenne tekee myös Naton marssiluvan salaista valmistelua tukeneena.
 

Miksi me aina toistamme itseämme, vain tuottaaksemme pettymyksen? Valtamediamme uutisointi sävyyn 'pienpuolueita ei kannata äänestää, koska ääni menee hukkaan', on se helpoin tapa pitää ne vaihtoeh... aribonoalen.wordpress.com


Haglund - Kun Nato on oikeiston ratkaisu aiheuttamaansa talouskatastrofiin ja tuloerojen rappioonEi kommentteja: