torstaina, kesäkuuta 30, 2016

Kuinka Li Andersson tukee eliittiä ja oikeistoa


Kuinka Li Andersson tukee eliittiä ja oikeistoa?

Olemalla vastustamatta eliitiä.

Kuunnelkaa kuinka Li puhuu brexitistä.

Minkä selityksen hän antaa?


        "Kansa on pettynyt eliittiin"
 

Mutta Li ei vastusta eliittiä ja EU-diktatuurin sekä EU-armeijan rakentamista  vaan myötäilee.

Kansa on syyllinen brexitiin, ei eliitti;  Liin ja muiden valevasemmistolaisten diskurssissa.

Onko tässä jotakin epäselvää, ketkä tukevat Naton sodansytyttämisprosessia, Kiovan natseja, Amerikan hyökkäyssotaa Syyriassa ja Afganistanissa, virkamiesten kouluttamista CIA:n ja MI6:n kouluttamana -  ja euroterrorin taloustuhoa, pohjoismaisen mallin alasajoa, veronkiertoa Suomessa?


Kaikki on selvää.


Sinä valitset, jos tuet valehtelijoita.  • Alma Sanmartin: "Vasemmistolta puuttuu ulkopoliittinen linja ja geopoliittinen taju kokonaan. Ja vielä ihmettelevät, että menee huonosti. Plus että eivät ole eurooppalaisiin vasemmistolaisiin verrattuna edes vasemmistoa, vaan lähinnä vihreitä demareita."
Kapitalismin kriisi kärjistyy - mitä Suomen olisi tehtävä
Suomi, ”EU:n rauhanprojektin jäsenenä”, on ajautunut Hitler-liittoutuman kaltaiseen vihollisrintamaan Venäjää vastaan. USA:n ja Naton sotajoukot harjoittelevat Suomen maaperällä tulevaa Venäjälle suunnattua hyökkäystä. Sipilän hallituksen ja Sauli Niinistön presidenttinä olon kaudella ihmisten elintaosa alennetaan entisestään pienentyneiden voittojen kompensoimiseksi, työttömyyden pahetessa. Niinistön ohjeen mukaisesti informaatiosota on suunnattu omaa kansaa vastaan.

Suomen kansalta puuttuu sen etuja ajava ja poliittista osallistumista tarjoava poliittinen puolue. Eduskuntapuolueet, Vasemmistoliittoa ja Demareita myöten, ovat entisen globalisaatiopolitiikan vankeina ja neuvottomina kapitalismin kaaoksen uhatessa. Vaikka Li Andersson arvosteli hallituksen turvallisuuspoliittisen selonteon aikataulua ennen EU:n Brexit -äänestystä, niin nyt, kun vaalit on pidetty, Vasemmistoliitto on hiljaa.
Suomen toimenpiteet
Suomen pitäisi ryhtyä valmistelemaan omaa exitiä EU:sta. Suomen pitäisi nopeasti soutaa maihin uppoavasta laivasta, EU:sta. Pääomille on laitettava poistumiskielto ja maahan tunkeutumiskielto. Rajat kiinni pääomilta. Suomi pärjää omillaan. Sen rikkaus on suomalaisten työ. Työllä luodaan kaikki arvo, kaikki hyvinvointi. EU:n oloissa työn hedelmät viedään ulkomaille. Tämä on kaikkien Suomen ongelmien syy. Sen vuoksi rajat on pantava kiinni pääomilta. Kansantalous on palautettava. Pankit on otettava valtion omistukseen ja vaihdetta oma valuutta takaisin. Kansalaisten kulutuskykyä on lisättävä ja jälkeenjääneisyys on poistettava.    PVK

" Tässä on kuvattu suomalaistenkin poliitikkojen ajattelutapa: jos et kannata elitististä epädemokratiaa, kuulut tietämättömään massaan ja kansallismieliseen äärioikeistoon. "

"The Brexit has laid bare the political schism of our time. It’s not about the left vs. the right; it’s about the sane…
ZEROHEDGE.COM


Katsokaa kuinka infantiileiksi Sipilä ja Andersson ajavat meitä: Vapaa länsimaa vai takaisin karhun kainaloon.
ILTALEHTI.FI


Onko vasemmistoliitolta hävinnyt kaikki järki feministisen hysterian kaapatessa ideologisen analyysikyvyn politiikan prioriteetista.

Yhteiskunta hajoaa ja vasemmistoliitto kannattaa hajottajien sorkkarautaa, EU-diktatuuria, pankkiirien elitismiä, oikeistolaisia fantasioita venäjävihasta.

As we mark the anniversary of the Odessa Massacre and Nazis burning people alive first in WWII and then in 2014, we pause to take a wide ranging look at crimes the…
DNINEWS.COM
Vasemmisto vasemmistoliitto vasemmistonuoret 2016 Suomi kesä eduskunta soshallitus sos-hallitus sipilä orpo timo soini perussuomalaiset

Ei kommentteja: