tiistaina, kesäkuuta 21, 2016

Ryyppäämistä kirkollisverolla - Kirkko on humaltunut vallasta  Kirkko huojuu - kaataako tippa


Tämä ryyppyepisodi on vain pikantti yksityiskohta kirkkokulissien takana toimivasta oikeistolaisesta valtakoneistosta - Vatikaanin perinteiden mukaisesti. Paljastava Ryyppygate.

Puhutaan ensin voitelusta. Alkoholin tarjoaminen instituution toimesta on aina korruptiota, voitelua.

Promilletantat ja -hiipat ovat luopuneet protestantismista vaikka sitä markkinapuheissa mainostetaan; kansan idioottimaisesti ostama kiiltokuva hartaasta jumalallisten käskyjen ja korkean moraalin kirkosta huojuu pikku ryyppyuutisen kautta, ratikoissa ja kahviloissa törmää nyt hihittelyyn kirkosta sekä paljon vakavampia ilmeitä - ja taustalla onkin suurempi aito ristiriita: eliitin kontrollikirkko ei ole sitä mitä se opillisesti ja mielikuvallisesti väittää, se ei ole edes protestanttinen vaan room.katolinen oikeistolainen keskusjohto ja pappiskultti, mm. sillä ei ole yleistä pappeutta eikä seurakunta itse saa valita ja erottaa kirkkoherraa tai pappeja.

Kirkko esittää nyt jopa "demokratian" näytelmää mutta kaikki kirkon "vaalit" tuomiokapitulien eliitin manipulaatioasetuksin on suunniteltu pienen eliitin ja tuomiokapitulien kontrolliin muutosten estämiseksi. Äänestyksillä äänestäjillä on vain pieni osavalta, tuomiokapitulit ovat diktaattori kaiken "valinnan" takana kaikesta määräten.

Kirkko on ällistyttävällä tavalla onnistunut myymään ultrakonservatiivista elitismiä liberaaleille tervejärkisille suomalaisille. Aseena on "perinne" ja vasemmistolta varastettu diskurssipuhe "tasa-arvosta", "suvaitsevaisuudesta", "sosiaalisuus", " yms.

Miten keskiaikanen terrorikoneisto voisi muuttua kun kirkon eliitin tärkein ja ylin vetoomus on aina "perinne"? Mitä pätevyyttä on muutospuheella ja toiveella jos eliitin "perinne" on ässäkortti jokaisessa kesskutelussa? Miten humanisti tai tervejärkinen liberaali voi uskoa tämän kusetuksen?

  • Vaikka kirkko ja arkkipiiska yhä kieltävät että papit eivät saa ensi vuonna vihkiä homoja avioliittoon vaikka laki niin sallisi.   Kaiken oudon massamedian levittämän kirkon hyväksymispuheen varjolla kirkko jatkaa superrasistista homovihalinjaa. Luuletteko että Helsingin yläpuolella papin homous sallitaan monessakaan seurakunnassa, edes Helsingissä? 


Viina on tärkeää, ei tasa-arvo. Hyvä meininki kirkon eliitillä.

Kirkko ja kaupunki -lehti on aika hädissään kun sen täytyy pääkirjoituksessaan kommentoida piispojen viinankäyttöä. Asia ei siis ole mitätön.

Ravintolavaunussa jo varhain aamulla kello 6:45, kun Suomessa ei vielä edes kaupoissa saa myydä alkoholipitoisia juomia, arkkipiispa Kari Mäkinen osti viisi Finlandia-vodkapaukkua.
Tämän Mäkinen tarjosi Venäjän ortodoksisen kirkon Pietarin hengellisen akatemian seurueelle. Vodkaa ei käytetä pyhään vieraanvaraisuuteen ja yhteyteen ehtoollisen viettoa varten myöskään Venäjältä tulevien seurakuntajohtajien kanssa.
Arkkipiispa lähetti piispojen kokousta varten erityisavustajansa ostamaan Saariselän tunturikylän Alkosta yhdeksän pulloa viiniä, kolme hanapakkausta viiniä ja neljä olutpakkausta. Tulivatko nämä kaikki ehtoollisen viettoon?   - uberuutiset

Mitä voimme päätellä ekumeniasta joka sujuu vain humalassa?Karmein seuraamus valtionkirkosta on juuri nyt keskustan eli lestadiolaisten vallan nousu

sillä kirkon antama arvovalta on Juha Sipilänkin nousun takana. Keskusta on nt juuri tätä konservatiivista äärioikeistoa vain usonnollisen valtahegemonian takia.  Keskustalaisten poliittinen maailmankuva on täysin sidottu "uskonnollisella arvovallala" jossa suurin sinetti ja fantasia on "virallinen" kirkko, valtion kirkko, ruotsalaisten tuoma kolonisaatiokirkko Vatikaanin pappislinjan "siunaamana". Arvovallan uskonnollinen peli valtion lakien tukemana.
  • Nuoret toimittajat mainostavat edustavansa uutta puhdasta journalismia mm. "Long play" mutta eivät tutki lainkaan suurinta korruptiota ja valtaa Suomessa, mm. lestadiolaisten korruptiosysteemiä ja valtaa, vapaamuurareiden eliitiverkkoa (viimeisin tapus joensuusta kun alaikäisen paritustuomiossa ei tutkittu lainrikkojia alaikäisen seksin ostajia 800 miestä) eikä rakennusfirmojen mafiaa ja tahallista huonoa rakentamista korjausbisneksen pyörittmäiseksi. 

Ihmiset tuudittavat itseään kauniilla valheilla turvallisuudentunteeseen yhteiskunnasta eliitin brutalista vallankäytöstä ja korruptiosta. Ihmiset eivät tee johtopäätöksiä valtarakenteista ja mitä ihmiset kertovat korruptiosta. Massamedia peittää vallankäytön viakka joskus pulpahtaa jotakin pintaan mutta se unohdutetaan ja peitetään heti pois johtopäätöksistä ja muistista.
 
Protestantit Saksan uudistuksessa nimenomaan estivät pappien korruption mm. kieltämällä yksityiset ripit joilla pappi sai salaisuuden valtaa ja kristysvaltaa eikä pappi sanut enää käyttää seurakunnan varoja viinaan ja huoriin, tämä nyt vain yhtenä esimerkkinä; Luther halusi kuitenkin säästää sopimuspapereihin papin (juoru)ripin vaikka todellisuudessa se kiellettiin protestanttisista seurakunnista. Luther muutenkin petti täysin kapinaliikkeen eliitin uskonnollista ym valtaa kumoavassa aatteessa ja ryhtyi sotilasruhtinaiden apulaiseksi Vatikaanin tyyliin kun 50000 talonpoikaa teurastettiin joukkomurhissa ja Luther innostui puhumaan vielä juutalaistenkin joukkolahtaamisesta.


Mutta mietitäänpä mitä kuvaa kirkko on mainostanut kovalla rahalla mainostoimistojen avulla: nuhteellista kahvipappia, raittiuden ja paimenen esikuvaa nuorille.

Ja nyt kansa lukee että ryypätään kirkollisverovaroin, verohelpotuksin sekä firmoilta pakkoverotetun "yhteisöveron" rahoilla. Vaikka viina onkin pienin osa kirkon slaisesta rälläyksestä niin ihmisille on luotu väärää kuvaa samalla kun kirkko vaatii ihmisiä köyhtymään nöyrästi ja maksamaan väestönsiirrot Suomeen. Kirkkohan ei todellakaan ole piispojen mainostama "kansankirkko" vaan valtionkirkko valtion lain suojaamana ja rajoittamana vastoin perustuslain uskonnonvapautta ja valtion erottamista uskonnosta. Kirkko mainosta diakoniatyötä mutta enimmäkseen hyvinvoiven uskonnollisten vanhusten kahvinjuottamiseen ja diakonien palkkaan laitetaan alle 5% kirkon budjetista. Köyhäintyön aito prosentti on vain alle  0,3%.

Suomessa kirkkoverotus oli uskomattoman rankkaa ja sillä tapettiin satojatuhansia suomalaisia. Vuohet, lehmät ja metsät ja lopulta talo otettiin jos talo ei pystynyt veroja maksamaan. Suomalaisia ajettiin kerjäläisiksi ihan kirkkoveronkin takia. Suomalaiset kirkkoherrat olivat Euroopan rikkaimpia. Monet suomenruotsalaiset suvut ovat rikkaita ja omaisuuttaan pilottelevia koska tappoivat suomalaisia esi-isä-kirkkoherrojen verotuksella. Verirahaa ja verimaita.

Kouluissa on järkytävällä tavalla voimassa pakkouskonto sillä iso osa oppilaista on vanhempien pakottamana tunnustuksellisessa uskonnonopetuksessa ateistienkin verovaroilla vastoin perustuslain uskonnonvapautta. (Kyllä, uskonnonopetus on taas tunnustuksellista ja piispoille alistettu koululaissa "oppilaan OMAN uskonnon mukaisesti")

 Tilanne on hyvin outo kirkkolain suhteen.
Ev-lut valtionkirkko jopa salaa omat voittonsa, tilinsä ja pörssisijoituksensa, joissa on yhä ydinpommeihin ja aseisiin sijoitettua rahaa. 

Kansankirkko? Mitä oikein tapahtuu kun aikuiset ihmiset uskovat eliitin vanhimpaan valtakoneistoon?

Nyt valmistellaan jopa lisää pakkoveroja kun "yhteisövero" siirretään yksityisten ihmisten pakkoveroksi 120-180 milj euroa. Käsittääkseni tätä ministeri Päivin pakkoverouudistuslinjausta ei ole vielä laitettu eduskunnan äänestettäväksi mutta onko?


Kirkosta eraoamisprofiili kertoo kaiken: vain köyhät eroavat, varakkaat taas liittyvät takaisin kirkkoon kun tuloerojen lisääminen ja pohjoismaisen mallin alasajaminen palauttavat Suomea kohti feodaaliajan luokkayhteiskuntaa ja eliitin uskonnollista tekopyhyyttä perustelemaan kirkon vakuutteluilla tuloeroja ja orjatyötä. Ja ei, muualle maailmassa ei ole olemassa tuomiokapituleja eikä tuomiokirkkoja vain suomenruotsalaisten muokkaamassa kuninkaan valtionkirkkolahkossa puhutaan tuomion rakennuksista ja instituutioista. Tuomion uskonto, tekopyhyyden uskonto, rakenteellisen väkivalla tärkeä osa.

Minä olen mm teologi joten olen nähnyt ja kuullut miten rahaa törsätään kirkkohallituksessa sisäisenä korruptiovoiteluna, "kitkattomuutena" ja kirkon johtajiin.

Jo piispojen etuoikeudet ja palkat kertovat elitismiä verten toimivasta systeemistä eikä tasa-arvon eikä Jeesuksen seuraamisesta.

Jos olette analysoineet tarkkaan poliitikkojen käytöstä Suomessa niin he matkivat papillista käyttäytymistä ja käyttävät papillista retoriikkaa aseenaan. Kuunnelkaa mikä sisäinen diskursi eli merkitysmalli on poliitikkojen verbaalisodan taustalla.
"Me olemme vapahtajia" "Olkaa kiitollisia vähästä" "Eliitille täytyy antaa enemmän mutta aarvostamme köyhyyttä" "Meillä on kaikki valta eikä meidän tarvitse kuunnella alamaisia" "Keskustelua ei tarvita kun valta on nyt meillä"   
"Luottakaa meihin, älkää epäilkö meitä, uskokaa meihin": Sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoo, että tälläisiä terrori-iskuja ei voida sulkea pois tulevaisuudessakaan. Suomeen ei Orpon mukaan kuitenkaan kohdistu…
MTV.FI
#kirkko #arkkipiispa #irjaaskola #ryyppygate #uskonto #rippikoululeiri #valtionkirkko #uskonnonvapaus #uskonnonopetus #prometheusleiri #vapaaajattelijat #humanistit #tuomiokapituli #kirkkohallitus piisp irja askola juha mäkinen 


Ei kommentteja: