keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2016

Onko Euroopassa käynnissä salainen prosessi Amerikan manipulaation lopettamiseksi - Brexit-tsunami vai diktatuurin paisuminen


    Brexit - wider operation? 

    Anti-EU process? 
    
Onko vastaprosessi käynnissä? Lue teksti I ja mieti.


  • Miksi Turkin diktaattori pyytää anteeksi venäjältä?
  • Saksalaiset firmat siirtävät tehtaita Venäjälle noin vain ja massamedia aika hiljaa.
     
  • Syyrian sodan julmuus Amerikan hyökkäyssotana nostaa monia kulissientakaisia vastavoimia


Eurooppalaiset uudet klaanit Amerikan imperialismia ja CIA:n kaaostoimintaa vastaan toiminnassa? 
Onko euroklaanien talousterrori saanut vastapainoa?

Mutta siitä voimme olla varmoja, että liittovaltiodiktatuurin ajamiseksi on monta salaista prosessia: Merkel allekirjoitti juuri CIA:n vallan merkittävästä lisäyksestä Saksan salaisten virkamiesten ja manipulaattoreiden eli "tiedustelupalvelun" ohjaajana.    I
  
- The old Europe as we have known it through a few decades, collapses at high speeds.
 It will undoubtedly shake the Anglo-American axis most is that Germany will approach Russia and also at high speeds. Jens Stoltenberg has now a completely impossible task to stitch together an alliance for war against Russia. It will not help with the first sides war propaganda in Aftenposten even.
Here then writes Deutsche Wirftschaftsnachrichten June 26, 2016 that German corporations do not for one moment have cared about the agreement kanzler Merkel and US have imposed EU States on sanctions against Russia. On the contrary.
  • In 2015, German corporations made investments of 1.78 billion euros in Russia, set up many new factories. In the first quarter of 2016 was that all about 1.1 billion euros, which means that 2016 will be a record year for German investments in Russia. Who knew this?

* Gerhard Schröder together with Vladimit Putin in St. Petersburg
People who read me know I have spent much time to ponder over the mystique of the German-Russian relations, but now trickling when truths appear.
According to insiders should Merkel have got themselves sent a page of an old Bible where it was drawn a black spot. Those who write about this think that it refers to the pirates of the Caribbean who had it with "black spot" that was a warning: get in the coverage, you are in danger. But as I see it, it may as well be a modernized version of a German Fehmer medieval who was also a threat of death.
Much indicates that the United States has a good grip on Merkel's person and it may well be that it is because the CIA had taken over the Stasi Archives in DDR and found weaknesses in Merkel's life it was possible to push her. Who knows. Merkel will soon be history.
It had so happened that Italian Renzi attended the International Economic Forum in St.Petersburg June 17, 2016 and brought a bunch of industrial tycoons who wanted dearly to get the limp Italian economy back on its feet.
It turned out that this industry meeting went smoothly and large public projects were undertegnet.Statsminister Renzi had been completely euphoric and over dinners started talking about that June 17 was a new Rapallo.
What led to the Moscow-Berlin axis Rapallo in 1922, was a year of secret negotiations. Much indicates that the same happened under the "Sanction Period" now and these are from the German side was chaired by Schäuble and Steinmeier and Lavrov / Sergei Ivanov from the Russian side.
When the United States gets a full overview of this secret negotiation procedure and the documents provided, it will trigger forceful countermeasures by the United States.
How these will look like, I dare not speculate. But they will further divide Europe.
One thing is certain: the planned NATO war against Russia must be put on ice. It's not just the EU that was crumbling, but it can also Nato do. Jens Stoltenberg is now fully impossible task after both Italy and Germany on cooperation course with Russia.?
kts 
-- Snur Tyskland nå?           www.derimot.no.blog/snur-tyskland-n%C3%A5


Deutsche Unternehmen investieren derzeit viel Geld in Russland. Weil die EU-Sanktionen Exporte verhindern, bauen Mittelständler und Konzerne eigene Fabriken in Putins Reich auf. Damit können sie dort weiter im Geschäft bleiben.
FOCUS.DE|HENKILÖLTÄ FOCUS ONLINE


 
   II
  •  " Tällaisten miesten käsissä on EU.  Juncker on ex-rapajuoppo, joka joutui eroamaan pitkäaikaisesta pääministerinvirasta Luxemburgissa, koska oli vakoillut omia kansalaisiaan MI6:n kanssa. Ja kun on kotimaassa hankkinut itsensä niin huonoon maineeseen, ettei enää missään vaaleissa voisi pärjätä, hyväveli-verkosto järjestää nimityksen EU-komissioon. "   - TW


   III 

  • "Miten ihmeessä meidän talousnerot, ovat poikkeuksetta, väärässä? Tätä jatkunut koko aikuisikäni. Koulutuksessa oltava jokin periaatteellinen virhe?"   - Esa Niemitalo

Talouspuhujien koulutuksessa on ideologinen virhe. Talouspuhujat Suomessa noudattavat CIA:n muokkaamaa maailmankuvaa ja geopolitiikkaa, kaikki talouspuhe on amerikkalaisen imperialismin ja pörssi-ideologia ajamista Suomeen Suomen kansalaisten etujen ohi, Suomen kolonisoimista joka tasolla. Tilanne on hämmentävä ideologisessa paatoksessa ja sen tuottamassa viheroikeistolaisessa paatoksessa "avata rajat".

IV

Veli-Pekka Kortelainen
" Kuten vähän vaihtoehtoisia medioita seuranneet ovat saaneet kuulla, kulissien takaa on tihkunut tietoja, että Britanniassa ainakin puolet eliitistä oli Brexitintakana. Sekä hovi, että vahvat voimat Lontoon Cityssä ja Englannin pankissa olivat oikeasti Brexitiä tukemassa. Tätä ei tietenkään haluttu avoimesti kertoa, ainakaan EU-medioissa.Miksi näin on? Tätä ihmettelee kovin moni, varsinkin jos ei osaa hahmottaa ns. isoa kuvaa, globaalia muutosta ja geopoliittista maailman johtonavan siirtymistä lännestä itään. Samaan aikaan kun Euroopan media raivoaa Brexit-krapulassaan, jäi monilta huomaamatta sellainen asia, että Kiina on nyt maailman suurin talous. Miettikääpä hetki, mitä tämä merkitsee.
Sitten miettikääpä hetki, mitä Britannialle merkitsee oma raha, Brysselistä ja Frankfurtista itsenäinen keskuspankki, sekä näiden tuoma vapaus.
Sitten miettikääpä, miksi Bank of England oli ensimmäinen(!) länsimainen pankki joka - Washinghtonin sekä Federal Reserven vastustuksesta huolimatta - hyväksyi Juanin suoraan vaihtokelpoiseksi valuutaksi pörsissä (ei enää kiertoa dollarin kautta), ja alkoi bufferoida suuria määriä Juania reserveihinsä.
Niin, miettikääpä mitä tämä merkitseekään, kun EU on uppoamassa, ja jos Euroalueen velkakupla posahtaa, euron käyvästä arvosta jää jäljelle alle kolmannes,
jos sitäkään.
Ai niin, yksityinen raha on alkanut valua euroalueelta Lontooseen, mikä on kiihdyttänyt EKP:n toimintaa - vääntää selkä vääränä rahaa - erityisesti Välimeren maiden pankkien romahtamisen lykkäämiseksi (Italiassa tarvittiin juuri viikonloppuna 80 miljardia). "


V

Labour on systemaattisen oikeistolaisen soluttautumisen kohteena - kuten kaikki kreikkalaiset puolueet

The mass resignation of senior Labour MPs over Jeremy Corbyn's leadership of the Labour Party is a "disgusting, organised coup", Alex…
HERALDSCOTLAND.COM


VI 

Oikeiston ideologista toimintaa ei tunnusteta toimintamotiivina ja hegemonisena sensuurieetoksena, "suomalaisessa mediakeskustelussa" luodaan järkevyyden verhoa keskustelueliitin suojaksi. 
 
- Kilpailukykysopimuksen toimeenpano tulee johtamaan oikeudenkäynteihin, arvioi Helsingin Sanomien mielipidepalstalla oikeustieteen tohtori Kalevi Hölttä  TALOUSELAMA.FI

Mittasuhteiden väärentäminen, todellisuustajun kaappaaminen oli kirkonkin tärkein taktiikka massojenhallinnassa: kirkko osoitti saatanallista empatiaa palestiinalaisille erämaajumalille ja Vatiaanin pyhimyksille rituaaliempatiassa mutta ei nälkään kuolevalle suomalaiselle kansalle hurjan verotustaakan alla eliitille.  

Mikko Elo" Ovatko EU:n johtajat luoneet kokonaan oman "demokratian"? Siihen viittaa EU:n parlamentin puheenjohtajan Martin Schulzin väittämä:"Britit ovat rkkoneet sääntöjä. Ei ole EU:n filosofian mukaista, että joukot päättävät EU:n kohtalosta".
Tämä vaikuttaa jo demokratian halveksunnalta.
EU:ssa kyllä komissio ja "presidentti", eli Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja, nimitetään, ei valita. Parlamentti valitaan, mutta äänesprosentit ovat hävettävän alhaiset. Ei EU:ssa ole mitään todellista demokratiaa. Senhän myöntää Schulzkin. "VII

Liisa Kärki" Tsot tsot pojat, jäitä hattuun.
Hallituspuolueiden pentuparkki, tai siis kaksi sen edustajaa, kritisoi aloitetta Suomen EU kansanäänestyksestä. Kok:n Wille Rydman (jonka hihittelyä herättäneeksi väittämäksi on vakiintunut: ”Köyhät ei köyhdy vaan rikastuu hitaammassa suhteessa.")  Hän oli sitä mieltä että Tynkkynen on väärässä koska EU:ssa pitää pysyä turvallisuuspolitiikan vuoksi. Ttjaa? Eiköhän ne turvallisuustakeet saada ilman EU:takin. Kaikkein tehokkain keino turvallisuuden takaamiseksi on olla itse hieromatta verta nenästään. Niinhän on nyt Kokoomus edellä tehty.
Kepun Kurvisen mielestä nyt ei tarvita tuollaista häslinkiä koska EU on kaikkine vikoineenkin vakauttava tekijä etenkin niiden maiden kohdalla jotka haluavat kuulua läntisiin demokratiaa ja ihmisoikeuksia kunnioittavaan liittoon. Mitä hel*** Kurvinen? Missä esim. Suomessa näkyy muu kuin näennäisdemokratia? Tai ihmisoikeuksien kunnioittaminen? Kovin on kunnioitettavaa kunnioitusta mm. leivän vieminen pienituloisten vanhusten suusta. Siis heidän jolla ei enää ole minkäänlaisia mahdollisuuksia parantaa elintasoaan ja elämänlaatuaan mm. työn avulla. Tai se uusi sukupolvi joka jo heti syntymästään asetetaan eriarvoiseen asemaan yhdenvertaisten varhaiskasvatusmahdollisuuksien vuoksi. Kurvinenkaan ei taida sisäistää sitä, että kunnioituksen ja demokratian pitää aidosti ulottua kaikkiin. Vauvasta vaariin, riippumatta siitä paljonko heidän massissaan on täytettä. Nythän näin ei ole.
Todellinen syy herrojen kannanotolle taisi kuitenkin olla se että isorahalle ei jää sitten niin paljoa keplottelun avulla jaettavaa jos kansa saisi äänestää ja äänestäisi väärin –eron puolesta. Kuinkahan nutturalle noiden naama nyt meni kun Soini käänsi taas kerran takkinsa ja on sitä mieltä että ”Ensi kaudella hyvät tukijani, - ensi kaudella äänestetään” No, toisaalta he tietävät sen että ei Soinin sanomisiin voi luottaa minuuttia kauempaa. Kertoihan kyseinen herra taannoin ihan tv:n välityksellä että vaalilupauksissa saa valehdella. Mokomakin ketkale, sanoo noin vaikka muut ovat yrittäneet olla siitä hiljaa kuin hiki sukassa.Aika näyttää mitä tuleman pitää. Seurataan tilannetta mutta mietitään samaan aikaan kenen etua ja millä tavoin kulloinenkin ulostulo palveleeUSA kasvattaa taas kauppaa Venäjän kanssa tilaamalla raketteja samalla kun Suomea käskee jatkamaan kauppasotaa ja suomalaiset tottelevat  • Der Spiegel on raportoinut siitä, että Yhdysvallat on vaatinut kovaa pakotekuria EU-mailta ja samaan aikaan se on itse lisännyt kauppaansa Venäjän kanssa. Der Spiegel listaa e
VENAJASEURA.COM"The British have violated the rules. It is not the EU philosophy that the crowd can decide its fate".
  WWW.ZEROHEDGE.COM


"By any standard, the EU is governed by a corrupt and unaccountable kleptocracy. It fleeces us for many billions a year, most of which it wastes on pork-barrel projects. The EU maintains no fewer than five presidents. As a survey of recent developments will confirm, all five are contemptuous of the peoples they misgovern."
"The EU’s banking system is broken, its monetary policy a mess, and its currency close to collapse. For all but the willfully blind, this can be easily verified. And these realities alone make a strong case for Brexit. So do the EU economic policies that have caused depression and mass unemployment across much of Europe, with no end in sight."
"Yes, the “elites”—the Government, Bank of England, Treasury, IMF, EU itself, and Goldman Sachs (<-- are="" but="" choice="" dangerous="" eli="" eu:hun="" have="" is="" joka="" kreikan="" lafka="" myi="" nbsp="" no="" nonsense.="" p="" stay.="" telling="" that="" this="" to="" us="" valheilla="" we="">


If we British vote to leave the European Union (EU), we should prepare to face the consequences. For example, contrary to what some Nobel laureates contend, the British economy will be much stronger if we opt out of the EU. Economists Roger…
INDEPENDENT.ORG
Iso-Britannia, Saksa ja Ranska ovat kaikki olleet Kreikan tilanteessa, muistuttaa ranskalainen taloustieteilijä.
KANSANUUTISET.FI

Ei kommentteja: