torstaina, kesäkuuta 23, 2016

Li Anderssonin juhannustaikaLi Anderssonin juhannustaika


   prologi


Ranskassa pukkaa yleislakkoa.
Presidentti lyötiin, vasemmisto vain piristyi kun luopiovasemmistolainen presidentti uhkasi armeijalla.
Suomessa valevasemmisto itkee polvillaan ja vapisee ja toivoo etä suomenruotsalaiset säätiöt antavat vähän lohdutusstipendiä kuuliaisuudesta   - Juhannuksen äänimaisema kaikuu Pariisista:zerohedge.com
When the French are threatened with labor reforms they stand tall!


  I

Eliitin juoksupojat ovat rukoilleet valtamediassa Liiltä malttia.

Sitä hän tulee tarjoamaan entiseen tapaansa. Porvari nukkuu yönsä virnuillen.

Hän lumoaa hyvää tahtovat nuoret. Jotka vastustavat rasismia mutta hyväksyvät EU-fasismin, diktatuurin ja Amerikan hyökkäysharjoitukset Euroopassa & Suomessa sekä demokratian totaalisen tuhon. Harhojen lumous ilmassa on mustaa taikaa.


Ensin Li on mukana vasemmistoliiton KIKY-terrorissa Kataisen hallituksessa 5 miljardia pois joka vuosi lasten ja nuorten elämänhallinnasta,  toistaa RKP:n alistumisliturgiaa eliitin suunnitelmille eliitin verovapausorgioissa ja avustaa EU-kuristuslakien käyttöönotossa vasemmistoliiton EU-fanaatikkona valehdellen suomalaisten saavan valtaa EU:ssa kun luovutaan perustuslaista ja suojaavasta omasta demokratiasta.

 Nyt hän esiintyy KIKY:n vastustajana "verbaalisesti". Törkeä valehtelija.

Eliitin puhe "kilpailukyvystä" on vain elintason laskemisprojektia, elitismiä veronkiertokeikarien vallan puolesta, tuloerojen lisäämistä ja vasemmistoliitto on siinä mukana kun ylistää terrorin ydintä eli EU-alistumista, valtion järjestelmällsitä tuhoamista pörssikapitalismin ahneudelle ja julmuudelle ilman omaa demokratiaa ja valtion suojaamistoimenpiteitä.

EU kieltää valtion omat elvytystoimet, estää työllisyyden turvaamisen omille natiiveille kansalaisille ja happona kakun päälle kaadetaan nyt miljoonien sivistymättömien ja lukutaidottomien ihmisten väestönsiirtoa Eurooppaan - haittamaahanmuutosta josta suurin osa ei ole edes sota-alueelta ihmiskaupan rahoittajina elintasopakolaisina ja osa suoraan CIA-mossadin palkkasotilaina etsimässä lomapaikkaa ilmaista ylläpitoa ikänsä valehdellen.

  Vaikka EU-maat tukevat ja ovat mukana natomaiden hyökkäyssodissa tuhoamassa Afrikkaa, Syyriaa, Malia, Libyaa, Afganistania ym ym niin vasemmistoliitto tukee pokkana hallitusten mukana militaristista EU-sotaa ympäri maailman.

Saksassa toimiva Amerikan Africom teki 300 kuolemanpartioiskua vuodessa Afrikkaan Janes military infon mukaan ja nyt varmasti enemmän.

Pakolaisnarratiivi on nyt vain sodan jatkamisen suojana ja pakolaispuhujat eivät puhu lainkaan Amerikan hyökkäyssotien lopettamisesta tässä uudessa hyvin markkinoidussa amerikkalaisten käsikirjoittamassa EU-fasismissa.
  • Kuinka moni tietää että EU käsikirjoitettiin amerikkalaisten ja englantilaisten uutta kolonisaatiosotaa edistävien think tankien toimesta natsipankkiirien ehdotuksesta?   

Pakolais-diskurssi ja valeromantiikka elintasopakolaisista on paha valhe CIA-mossad kolonisaatiosotien jatkamiseksi

 ja eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoamiseksi kaaoksella ja kustannustaakalla kun vyöryvät kehitysmaan ihmiset vaativat itselleen eurooppalaista elintasoa. Israel ja saudisuvut ovat pääsäveltäjiä valtioiden tuhoamisessa eivätkä ota pakolaisia vaan haluavat Euroopasta muslimimantereen ja nyt vasemmistokin on mukana tässä äärioikeiston uudessa fasismissa, rajojen tuhoamisessa.


  II

Liille sopii myös, että Suomen armeija alistetaan amerikkalaisten kenraalien ohjaukseen kymmeniin hyökkäysharjoituksiin ja armeijan laitteeet ovat 100% Amerikan CIA:n ja mossadin ohjattavissa ja lamautettavissa. Se on sitä kansainvälisyyttä ja globalisaatiota hyväksyä kolonisaatio uusin keinoin.

Onko vasemmistoliitto vaatinut äänekkäästi MOU Amerikan laitonta marssilupaa peruutettavaksi? Ei. Kenraalien vallankaappaukselle on annettu vasemmistoliiton siunaus tukeutumalla rahaeliitin turvallisuuspolitiikka puheeseen Amerikan maihinnousun mahdollistamiseksi.

Vasemmistoliitto meni  Kataisen hallitukseen allekirjoittaen kenraalien salaisen valmistelun salaiselle isäntämaasopimukselle.  Laittoman sopimuksen ja vallansiirron salainen prosessi 100% vasemmitoliiton tuella.

 Vasemmistoliitto ei puhu mitään sadoista verovaroin koulutetuista sotilaista jotka on luovutettu kesken sopimuskausienkin Amerikan, CIA:n, NSA:n ja Ranskan palkkasotilaiksi.

Sitten Li sanoo olevansa kriittinen Natoa vastaan ja vastustavansa Natoa.

 Valehtelija. Harhauttaja, Naton asiamies. Porvari. Täysin kirkas porvari suomenruotsalaisen eliitin malliin  ilman enemmistön demokratian ja tietoisuuden pyrkimyksiä Suomen alistamiseksi diktatuureille, eurofasismin keskusjohdolle.

Suomen armeija on 100% alistettu amerikkalaisille kenraaleille ja mossadille niiltä hankitun laitteiston ja teknologiahallinnan kautta ja kansanedustajat osallistuvat valtavaan valheesen puhumalla "liittoutumattomuudesta".  Suomalaiset kenraalit kielsivät tehokkaan oman Nokian viestintäjärjestelmän käytön ja tilalle otettiin mossadin hallinnoima laitteisto, joka ei ole omassa hallinnassa. Vain vasenryhmä vastusti natoa aidosti aidoilla faktoilla.


  III

Kuinka te vasemmistoliittolaiset voitte valehdella itsellenne joka päivä että olette muka vastavoima ja ihmisyyden puolustaja?

Li Anderssonin juhannustaika:

 ihastukaa ihanaan Li Anderssoniin. Unohtakaa järki, unohtakaa rauhantyö, olkaa hiljaa EU-USA-Naton sodan rakentamisesta, unohtakaa vasemmiston huikea pitkä historiallinen taistelu Euroopassa, joka tuotti lopulta rauhan Euroopan mallin eliitin fasismin paljastumisen jälkeen - rauhan, jota olette nyt purkamassa amerikkalaista imperialismia suojelemalla.


Valehtelijat, Valevasemmisto. 
Ilman itsenäisyyttä ei ole kansanvaltaa, ei demokratiaa, ei aitoa vasemmistoa. Eliitin vaatimuksille ja valheille alistuminen on lapsen tasolle taantumista, ei aikuisen vastuuta.
  
Te uskotte että globalisaatio on hyvä sana vaikka se on vain sotaa, terroria, talouskuplaa pankkien vallan kasvattamisena - ja kolonisaatiota.

Te olette kapitalismin ja euroterrorin sinetti, Afganistanin natosodan ja Syyrian hyökkäyssodan takaavia huijareita, annatte köyhille toivoa kirkkain valhein mutta tuhoatte kaksin käsin kirveen kanssa pohjoismaista mallia, demokratiaa ja itsenäisyyttä.

Li on lietsonut venäjävihaa, suomalaisten fasistisukujen vanhaa ruotsalaisen kolonisaatioterrorin sotavimmaa ja toimii cia-mossad-käsikirjoituksen mukaan -- samaan aikaan kun venäjäviha tuhoaa suomalaisia yrittäjiä kauppasodassa niin Amerikka on juuri ilmoittanut taas lisäävänsä kauppaa Venäjän kanssa. Ja Valio siirtää tehtäänsä pois Suomesta Venäjälle kuten Saksa ja Italian maataloustuotanto.

Li tukee myös Kiovan natseja jotka ovat tappaneet yli 10000 siviiliä Ukrainassa, tappaneet homoja,  tappaneet vasemmistolaisia joukkomurhissakin (Odessa),  karkoittaneet juutalaiset - ja suomalainen rahaeliitin valemedia, valtamedia on myös hiljaa.

Vasemmistoliitto siunaa siis natseja ja Odessan vasemmistolaisten joukkomurhan? Oletteko te täysin seonneita puolueenne euro-propagandaan?  Olette.

Nyt vasemmisto on tukemassa terrorismin rahoittajien saudien rahoittamaa suurmoskeijaa Helsinkiin. Saudisuvut tappavat vuosittain 2000 ihmistä, humanisteja, feministejä, homoja, toisin uskovia, koraanin terrorista vapaita ihmisiä. Wonderful, fascist friends with vasemmistoliitto.

Li oli iloiten ajamassa euroterroria ja velka-ansaa Kreikkaan ja suomalaisten rahoja saksalaisten pankkiirien holviin. Kreikassa on nyt eurojuntan nukkehallitus joka ei leikka velkoja pois viakka jokainen valtio voisi julistaa konkursin ja resetin mutta eurouskonnon takia kreikkaa teurastetaan eurovartassa ja Liin näköiset naiset joutuvat siellä huoriksi euroturisteille ostaakseen ruokaa isäidilleen.

 Li ei halua että Kreikka pelastuisi ja eroaisi eurosta.

Tätä te kutsutte hyväksi johtajaksi, Kreikan tuhoajaa?

Li on Monsanton mutanttikasvien asiamies. EU vaatii hyväuskoisia valtioita ottamaan pakolla ilman merkintöjä gmoa utanttiruokaa. Mutta Li ei kerro teille lahkolaisille että hän ajaa myrkkyravinnon puskemista Suomessa Eu -uskollisuudella vaikka 12 eurooppalaista maata kieltää gmo viljelyn omalla maallaan.

Tämäkö on viehättävä Li, Amerikan kolonisaatiosotien ja politiikan miss Usa.


  IV


  Te idiootit puoluelahkolaiset.

Täysin ansaan langenneet idiootit, jotka luulette olevann porvareita ja suomenruotsalaisille harhauttajille kelpaavia.

Pohjoismaisesta mallista ei voi puhua ilman omaa rajaa, omaa valuuttaa ja keskuspankkia, ilman omia valtionyhtiöitä, ilman enemmistön valtaa, ilman veroprogressiota , ilman veronkierron totaaliestoa. Vasemmistoliitto ei vaadi 70-luvun keinoja, tuloerojen poistamista, veroprogressiota ja lakkoja vaikka Suomi on tuhoutumassa kauhuun ja kurjuuteen eliitin kaappauksessa.

Nyt Suomessa on vähemmistön valta ja valheiden kultavuosi kun valevasemmisto yhä toistaa eliitin vaatimuksia valtion tuhoamisesta suuryhtiöiden vallan alle. "Leikatkaa" että kelpaisimme europankkiirien ryöstettäväksi.

  Heittäkää vanhukset ja lapset ojaan.


     

   V


Oikeisto onnistui myymään unelman hyvästä kapitalismista.

 Hyvästä eliitin ahneudesta.

"Vasemmisto" pettää itseään rivosti eikä puhu suoraan EU:n mafialuonteesta ja tuhansista valheista korruption ja mielivallan keskellä.

"Eurooppalainen identiteetti". Totaalista diktatuuria jossa EU-virkamiehet eivät ole erotettavisa eikä heitä nosteta äänestämällä valtaan ja jotka omistavat vallan europarlmentin yli, joka teatterina esitetän todellisen vallan ja diktatuurin vaauttamiseksi.


Hyvin outo itsepetos "eurooppalaisesta identiteetistä", vimmainen itsepetostoivo. Miksi "vasemmisto" toistaa eliitin mainoslauseita ja osoittaa uskoa talousterroristeille ja amerikan hyökkäyssotien takaajille ja unohtaa kuinka fasistinen euroopan eliitti todisti olevansa ja natsien nostajat jäivät teollisuusgiganttien johtoon ja EU:n käsikirjoittajiksi?

Onko se "toivo" vain pelko ja ahdistuksen ohjaama halu uskoa "eurooppalaisiin arvoihin" "uudella tavalla" tyhjillä valheilla rahaeliitille alistuneena, halu sulkea silmänsä uudelta fasismilta kun "kaiken piti muuttua",

lamaantua "kapitalismin" lupauksille "yrittäjävapaudesta" megayhtiöiden verovapausterrorin ja kaappaustoiminnan alla, pörssikoneistolle alistuvana eikä ole halua harhauttajien avulla nähdä eliitin julmuutta ja päämäärätietoisuutta feodaaliterrorin palauttamisessa koska on muka joku "yhteinen projekti" retorisena välineenä torjua vasemmiston ydin eli taistelu eliittiä vastaan, valenarratiivi "mielenrauhoittajana" ettei tarvita poliittista heräämistä vaan voidaan käpertyä eliitin massamedian luomalla toivo-heroiinilla?


Why on earth would socialists support the neoliberal, undemocratic EU?" The EU is a deeply undemocratic institution enforcing austerity and privatisation on its member states. In what strange world is this a progressive institution?
The EU is now, more than ever, defined by its fanatical commitment to the rule of market forces, privatisation and the rolling back of the power of national governments. This ideology of neoliberalism explains the EU’s enthusiasm for the politics of austerity, which it has imposed throughout the continent as a response to the global financial crisis.
But, just as austerity has failed in the UK, it has failed throughout the EU. Twenty-three million are unemployed thanks to EU-driven austerity. Living standards have collapsed thanks to EU-driven austerity. Far-right groups have gained strength thanks to EU-driven austerity. Renewed tensions have emerged between nation states thanks to EU-driven austerity. Public services have been decimated thanks to EU-driven austerity.
When economies crashed, the EU’s answer was to impose more crippling austerity as part of any bailout condition. This served only to generate deeper impoverishment and social tensions.
The EU’s commitment to neoliberalism means its laws are designed to encourage private enterprise at the expense of public ownership. As a result, we have seen an accelerating transfer of ownership and control of industry from elected governments to big corporations.
Trade unionists and socialists make key demands over public ownership. But many of these demands would actually be prohibited under EU law. So, for example, renationalising the railways is forbidden, as EU law compels member states to open up their railway systems to the market ... read more: The Left and the EU: Why Cling to This Reactionary Institution?

Why is it that many people who consider themselves left-wing have such difficulty grasping that the EU is a deeply reactionary institution? 
Across the Continent, the unelected officials who have usurped the power of national governments and asserted their right to determine the fates of countless millions, through their adherence to the damaging creed of neoliberalism, have wrought suffering on an unimaginable scale, casting millions into poverty and removing the last vestige of dignity people cling to in an economy that has fallen prey to the voracious claims of big business.

Tsipras eurojuntan orjana kuin suoraan MOnty Pythonista.

"Sisältyykö Kreikan lainaehtoihin troikan käyttöoikeus Tsiprasin twitter-tiliin?" - A Ronkainen


   
Naton suuri ystävä
In a speech at the Herzliya Conference, Israel’s military intelligence chief, Major General Herzi Halevy, took Israel’s long-standing position that...
RONPAULINSTITUTE.ORG
Onko tietoisuutta todellisuuden luonteesta, siis massamedian eliitin hallitsemasta "todellisuudesta"?The FBI’s conduct with Orlando massacre shooter Omar Mateen is under fire, even though it’s part of a decades-long strategy to provoke, lure, and entrap potential…
RT.COM


Mikko Elo ei ole vakuuttunut Isäntämaasopimuksen hyväksymismenettelyn laillisuudesta.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO

"The days are long, but the years are short," goes the old saying. That's true of life itself, but the phrase has become a mantra of parents and caregivers, a reassuring…
SOTT.NET

Ei kommentteja: