torstaina, kesäkuuta 30, 2016

SDP Demokraatti-lehti hyökkää Corbyniä vastaan


Ovatko demaritoimittajat niin tyhmiä etteivät tajua Labour-puolueen jäsenten tukevan Corbyniä

    ja että vahvasti vasemmistolaiset alueet tukivat brexitiä?

Tätä ei demareille kerrota eikä missään massamediassa yleisesti selosteta.

Hannu Vesa 
 - Tästä uutisoinnista voisi saada sen kuvan, että Demokraatti näkee jotensakin perusteltuna Ison Brittanian konservatiivien johtajan yrityksen kammeta Työväenpuolueen vasemmistolainen johtaja paikaltaan. Onneksi asiasta päättävät työväenpuolueen jäsenet. Tähän joukkoon on virrannut paljon uutta verta. Ja arvelisin tuon joukon edustavan jopa Labourin parlamenttiryhmää paremmin työkansan näkemyksiä EU:sta.


Britannian pääministeri David Cameron kehotti keskiviikkona maan suurimman oppositiopuolueen, työväenpuolue Labourin johtajaa Jeremy…
DEMOKRAATTI.FI

Vai tiedostavatko he että SDP ajaa Amerikan maihinnousua Suomeen Helsingin uusien CIA- ja mossad-keskusten avulle - ja että Sipilä on tahallaan tuhoamassa Suomen taloutta 40 miljardin vuosittaiselle veronkierrolla ja verohelpotuksilla eliitille?

SDP ei voi olla äänestettävä puolue ellei se selvitä yli 30 vuoden CIA-lahjontaa 50-60-70 -luvuilla ja kuinka lahjotut ovat muodostaneet salaisen demariklaanin ohjaamaan puoluetta CIA:n ohjeiden mukaan.

SDP:hän ottaa Ranskasta kopioituna vaalilauseensa ja taktiikkansa - CIA:n tuottaman aineiston.

Hollande on todistanut olevansa valevasemmistolainen ja militaristi, hyökkäyssotien käynnistäjä.
II


Valtava mediavalhe brexitin kannattajista

Mikko Elo
Mediassa ympäri maailmaa on annettu ymmärtää, että Britannian Euroeron taustalla oli erityisesti populistinen Ukip-puolue Nigel Faragen johdolla. Näin ei kuitenkaan ole.
Todellisuudessa Brexitin taustavoimat tulivat ensisijaisesti pääministeri David Cameronin omasta konservatiivipuolueesta. Vain pieni osa (84 edustajaa) konservatiivien 330 kansanedustajasta tuki Cameronia, ja kuusi hänen hallituksensa ministereistäkin tuki Brexitiä.
Konservatiivipuolueessa on ollut voimakas EU-vastainen siipi, josta Cameron nyt halusi päästä eroon, mutta eipä päässyt.
Myös työväenpuolueen puheenjohtaja Jeremy Corbyn on joutunut syytösten kohteeksi, kun puolueen kannattajat äänestivät hyvin laajasti Brexitin puolesta.


III


Vatikaanin Soini


Mikko Elo

- Perussuomalaisten katteettomat lupaukset ovat paljastuneet yksi toisensa jälkeen. Ravimies Timo Soini yrittää jatkuvasti ajaa kaksilla rattailla. 
Eilen Soini ilmoitti ensin, että Suomessakin tarvitaan kansanäänestys EU:sta.
Sitten hän lähetti tekstiviestin pääministeri Sipilälle, jossa hän ilmoitti, ettei hän sitä tarkoittanutkaan. 
Persujen nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen jatkaa kuitenkin nimien keräämistä aloitteelleen Suomen eroamiseksi. On tämä aika peliä. Soini vain naureskelee ja sanoo, että se on hyvä, että nuoret touhuavat. Kyllähän tässä paljastuu Soinin kaksinaamaisuus.
Asia on kuitenkin vakava. Erolla EU:sta on varmasti valtava kannatus kansalaisten keskuudessa, kuten lähes kaikissa EU-maissa.
Kysymys on kuitenkin niin vakavasta asiasta, että kansanäänestyksestä pitää sopia seuraavassa hallitusohjelmassa, ja sen pitää olla eduskuntavaalien aiheena. Nykyinen persujen touhu on kaksinaamaista peliä, jolla vain pilataan hyvä asia. Itse olen kansanäänestyksen ja Euroeron kannalla.IV


Eurojuntan vihreät


Mikko Elo

- Olen tässä miettinyt, minkä sortin vihreä Ville Niinistö on. Jotenkin tulee mieleen, että hän on sielultaan kokoomuslainen. Demokraattina häntä on vaikea pitää. Jo aikaisemmin hän sanoi, että Venäjä on "operoinut" Brexitin, eli Britannian Euroeron. Eilen päivitetyssä fb-postauksessa hän jälleen kerran toteaa, että britit äänestivät väärin. Lähes kaikki ongelmat maailmassa pörssikursseista alkaen ovat brittiläisten "väärin" äänestäneiden syytä.
Tämä on samanlaista äänestäjien aliarviointia kuin EU-parlamentin puheenjohtajan Martin Schulzin lausunto siitä, ettei EU-filosofian mukaan joukot voi päättää EU:n kohtalosta.


Tässä on kuvattu suomalaistenkin poliitikkojen ajattelutapa: jos et kannata elitististä epädemokratiaa, kuulut tietämättömään massaan ja kansallismieliseen äärioikeistoon.
Eli juhannusviikolla enemmistö briteistä muuttui kuin taikaiskusta natseiksi 


"The Brexit has laid bare the political schism of our time. It’s not about the left vs. the right; it’s about the…
WWW.ZEROHEDGE.COM

Ei kommentteja: