tiistaina, kesäkuuta 28, 2016

Miksi setä Niinistö hymyili, Miksi Stubb vapisee - Brexit-efekti

* päivitetty


Tämä oli silmiä avaavaa. Kun tarkemmin miettii Ruotsin ällistyttävää ja aggressiivista ilmoitusta "Ei julkiselle natoliitolle, "täysjäsenyydelle"".

    Hymyilevä Niinistö

  kun Ruotsi muuttaa tiedotustaan kömpelösti ja äkkiväärästi paljastaen kuitenkin vankan linjansa. Ruotsin natolinjaus julkistettiin. Sitä oli pantattu mutta vain taktisista syistä jotta Suomen natohysteriaan saataisiin spiniä, paniikkia ja pelkoa. 

  Nyt kun tarkemmin miettii miksi oikeistosuvun Sauli Niinistö hymyili maireasti täysin tilanteeseen sopimattomasti - itsensä paljastaen -

niin se on hyvin merkittävä paljastuminen kun ruotsalaiset vuosien kiihtyvän nato-sotilasyhteistyöpropagandan jälkeen terävästi kiljaisevatkin "etteivät voi kuulua natoon 200 vuoteen, ei mihinkään sotaliittoon". Painokkaasti kun mukamas on vakavasti harkitut toiseen suuntaan selvästi vihjaillen ja Suomea osoitellen, Suomea säälien "uhkan varjossa".

Ja tämä ei yllätä Niinistöä vaan häntä hymyilyttää!
Tämän avaaminen on diskurssianalyysia vallankäytön ja mediasumutuksen dramaturgiasta, jossa suurelle yleisölle esitettävä narratiivi/puhe ja tieto, todellisuuden merkit eivät kulje samassa linjassa. 

Tämä on selvä todiste häiriintyneestä pelistä ja äärioikeistolaisesta kansan vedätyksestä.

Tämä on näytelmää koska hymy ei olisi herkässä muusa kuin täsä totisuutena markkinoidussa näytelmässä


Dramaturgisesti lavastettiin tämä "shokki"-tilanne, jossa Suomi olisi ikäänkuin yksin kun Ruotsi tekeekin emotionaalisesti jyrkän julkisen käänteen diskurssissaan ja tyylissään - kaiken Suomessa RUOTSILLA PERUSTELLUN  natonylkytyksen jälkeen.

     "Jos Ruotsi"...

"Ruotsin natojäsenyys" on ollut suomalaisen mediatsunamin ja natohysterian suurin peruste "Suomen PAKKO liittyä JOS Ruotsi liittyy...", vetoomus on ollut hysterian perusteluna ja nyt vasta Ruotsi paljastaa sen mikä on ollut sen virallinen linja koko ajan.
  • Suomi esitetään täysin ajopuuna eliitin narratiivissa monin keinoin eli taktiikoin, myös emotionaalisesti kuin päiväkerhon nukkenäytelmässä, aivan samassa suomettumisen terrorissa, jota Kekkonen veti YYA-hysteriassa ja hyvin sairaassa YLE:n paranoidisessa Neuvostoliiton pelko -rummutuksessa.  
 

Ruotsi teki myös maihinnoususopimuksen "kriisitilannetta varten" ennakkokäsikirjoituksen maihinnousun kuvioista Amerikan kanssa mutta kieltää ydinaseet.

    Suomi ei kieltänyt.

Suomesta tehdään balkanisoinnin taktinen kriisialue kuten Jugoslaviasta ja Ukrainasta. Näillä suuntimilla.

Ruotsin harkinta sekä natoliiton kieltäminen U-käännöksenä diskurssissa on ollut vain ajoitettu näytelmä

- jonka avulla suomalaisia huijataan ja suggestoidaan natoon eli Amerikan maihinnousuun. Vauhkoaminen estää analyysin ja keskustelun - sama taktiikka on ollut kuninkaan kirkolla kun kulttuurin tuhoamista on jatkettu 900 vuotta Suomessa paavin ja uuden Rooman kolonisaatiossa. Kuka tosissaan kutsuu suomalaisen hierarkiaeliitin vauhkoontumista, aiheetonta kansan syyttelyä ja kiljumista sivistykseksi kun hierarkia-"eliitin" eli vallankäyttäjien vastuuta todellisen vallan käyttäjinä ohitetaan.

Ei, Ruotsin kernaalit ja poliitikot eivät ole harkinneet vaan nyt ilmaisutapa kertoo aivan selvästi että Ruotsilla on aina ollut selvät sävelet - aivan kuten ruotsalainen eliitti houkutteli Suomen talvisotaan ja sitä ennen sitoutumaan natsien suureen maialmanvalloitukseen poliittisesti Neuvostoliittoa vastaan - samalla kun ruotsalainen rahaeliitti tiesi tehneensä sotaliiton Saksan kanssa toimittaen teknologiaa, isninööriosaamista ja malmia Saksaan samalla konkreettisesti rauhansopimusten vastaisesti kuljetti aseita ja natseja junalla Norjaan. Ruotsi oli natsien sotaakäyvä maa kaikilla todisteilla mutta yhä suuri yleisö suostuu naurettaviin valheisiin riippumattomasta Ruotsista massamedian "itsestäänselvyyksillä".   Tämäkö on turvallisuuspolitiikkaa?

Pienen maan uhoaminen ja kaukaisen maan geopoliittisen aggression toistamista naapuria vastaan?Niinistö on kuten Kekkonen

  Kuten Kekkonenkin hymyili noottinsa jälkeen.

Sillä nootti Neuvostoliitolta oli Kekkosen tilaama. hän ei pelästynyt sillä se oli hänne käsikirjoittamansa hänen valtaansa pönkittävä nootti, jolla hän jatkoi YYA terroria luodakseen Neuvostoliitosta koko ajan suurempaa pelotetta vaikka valheellinen perustelu hysterialle oli ystävyys. Neuvostoliiton Kreml-osasto teki pahan virheen kun suostui kuunetelemaan kekkosta kuinka nootilla sadaan helposti Suomessa Neuvostomyönteisyyttä sillä Kekkonen haki vain neuvostovihaa ja pelkoa. Neuvostoliittolaiset poliitikot olivat realistisesti varuillaan fasisteista, joita rkp-kokoomus oli täynnä mutta eivät ymmärtäneet Kekkosen YYA-paisuttelun olevan YLE:n mediapommituksen avulla vain pelon kasvattamista, ei yhteistyön kasvattamista II maailmansodan natseja ja oikeistolaisia vastaan.


Faktoilla ei ole väliä koska ainoa tavoite on kognitiivisen dissosiaation vahvistaminen.

Luodaan vain tarpeita ja hysteriaa, joille ei ole faktoja. Media piirtää dramaturgiaa joka tukee eliitin strategiaa vallankaappauksessa, mielten kaappauksessa.

   II


  Brexit on valhe


Siis sen ymmärryspuitteet ovat valhe, sinulle annettu ymmärrys brexitistä ja massamedian narratiivi Englannin suhteesta EU:hun on valhe.

   Englanti on ollut ulkona EU:n politiikasta.

Englanti teki brexitin jo sillin kun Englanti massamedian valheille "liitettin" EU:hun.


   Englantia ei liitetty EU:hun.

Se ei ota pakolaisia. Englanti ottaa 50 haittamaahanmuuttajaa, lukutaidotonta ikäänsä valehtelevaa turistia,  Suomi - 35000 kolmekymmentäviisituhatta ei-konfliktialueilta.


Englanti ei kuulu euroon eli talousväkivalta ei koske sitä lainkaan. Se on eurobrutalismin keskus euroterrorin ulkopuolella. Lypsäjä. 

London City on maailman suurin veronkierron keskus ja on kaikkien lainsäädäntöjen ulkopuolella.

Kun kuulin että Lontoo säilyttää veronkiertoterrorin vallan ymmäärsin välittömästi että EU ei ole tasapainon ja talouden vakauden liitto vaan vain vallankaappauksen ja terrorin väline rahaleiitille.

Libor-keinottelu 150000 miljardin euron pörssihuijauksella, kurssikeinottelulla ja salaliitolla on todiste että kaikki on vain eliitin rahapeliä, ei ole makrkkinataloutta, on vain kapitalismi eli rahan kasaantuminen eliitille. Valtana ja diktatuurina, terrorina tosimaailman taloutta vastaan. 
   III


Miksi Stubb vapisee ja puhuu painajaisista, kun kansa ei halua eliitin unelmaa...

Brexit.

Brexit on hyvin omituinen operaatio eikä suinkaan pysäytä eurojuntan terroria vaan kiihdyttää plutokratian eli eliitin diktatuurin vallan laajentamista.

Stubb on ollut vain väline taktisessa uuvutustaistelussa, jossa haitallinen EU esiintyy olevansa hyödyllinen mutta nyt varsinkin uhka, Kreikankin noin vain tuhoava kiristäjä.


Stubb teki väitöskirjansa "Euroopan joustava yhdentyminen". 
  Onko yksikään toimittaja tästä kirjoittanut? 

Onko yksikään toimittaja pohtinut perusteita ns motiiveja yhdentymisen ajamiselle? Miten höpötys rauhan luomiseksi ei ole nähty höpötykseksi kun rauha oli jo saavutettu ja EU vain loi välittömästi konflikteja - Jugoslavian massiivinen teurastus ilman äänestyksiä Amerikan käsikirjoituksella ja naton palkkaamilla muslimiterroristeilla ei todellakaan ollut rauhantyötä. Miksi "EU"-Euroopan tulee tuhota valtiot? Miksi giganttinen valtarakennelma? Miksi julmuus Kreikkaa kohtaan ei laittanut jarruja pohjaan Saksan vaatimuksille. Miksi välinpitämättömys pankkien laittomuuksia kohtaan, väärennöksiä Kreikan ja Italian liittämisessä EU:hun ei viety oikeusistuimiin. Eli joustavuus on selkeästi laittomuutta, päämäärä pyhittää keinot mafian ja rappareiden logiikan mukaan. Miten ihmiset eivät näe huijausta ja valheita kun eu on aivan jotain muuta lupauksia vastaan kaikkien silmien alla.  IVMuistakaa että Englanti ja Lontoo on ollut eurovaluutan pakkovallanulkopuolella omalla punta-valuutalla ja Lontoon valtavalla veronkiertoparatiisilla.

Jos miettii synkempiä tulkintoja, miksi brexit sallittiin yhteiskunnan pimeän manipulaation keinojen ja eurodiktatuurin alla niin syynä on brittiläisen eliitin tietoisuus Euroopan diktatoorisen ja dystopian kehityksen etenemisestä. Lontoon eliitti on ollut aktiivinen EU:n diktatuurin kehittämisessä ja nyt "Englanti" eli vallan keskus Lontoon veronkiertovaltio (Lontoo on erillinen valtio) pääsee ohjaamaan epädemokraattista äpäräänsä ulkopuolisena "näkymättömänä" EU-diktatuurin nato-eskalaation estotonta kasvattamista ja Euroopan maiden vapaata dystopiaa, taloudellista tuhoamista siirtomaiksi Wall streetille ja Lontoolle - ja vähentää samalla englannin kansalaisten vallankumouksen uhkaa Lontoon Crown-klaaneille. Jokainen älykäs ihminen on ymmärtänyt että veroparatiisien ja militarismin kasvattaminen EU:n avulla kertoo mikä valhe EU on ollut.  


Suurin rotta siis vain jättää
uppoavan laivan,

jota London city on käyttänyt valtavaan keinotteluun mm 120000 miljardin (!) LIBOR säätelyhuijaukseen.


  • Video: EU rahaleiitin ja II maailmansodan jatkeena - epädemokraattisen projekti   - pankkien talousterrorin ideologisesta taustasta: Englannin eliitti ja Amerikkalaiset pankit natsi-Saksan nostajina; Kuinka sodan jälkeen Englantia kohdeltiin häviäjänä ja Saksaa voittajana taloussodassa jota EU nyt jatkaa. EU eliitin luokkasotana ja elintason romahduttajana valtaterrorissa.

 


 

 

The Neoliberal Prison: Brexit Hysteria and the Liberal Mind  
   

Die Weltin pääkirjoituksen mukaan Angela Merkelin ajama pakolaispolitiikka on ollut omiaan vieraannuttamaan Britannian EU:sta.
WWW.TALOUSELAMA.FI

   Brexit-äänestysshown jälkeen

Kuinkahan moni käsittää mitä tässä videossa Lipposen premisseinä on,  tämän höpötyksen perusteina? Tämän ylimielisen ilmeen takan on kun Lipponen puhuu salaisista suunnitelmista?

Kuinka moni käsittää kuinka suoraan Lipponen ilmaisee halveksuntansa demokratiaa ja humanismia kohtaan vedoten eliitin suunnitelmiin ja salaisiin motiiveihin, salaisiin vaiheisiin, salalisin sopimuksiin?Britannia ampui Korkmania päähän sillä Korkman on edustanut ideologiaa ja valheita jonka takia tavalliset britit haluavat (toiveena) eurodiktatuurista eroon, kiovan natseista,  hyökkäyssodasta Syyrian valtiota vastaan, väestönsiirrosta ja naton sodista eroon.   


Britannian EU-kansanäänestyksen taloudelliset vaikutukset ovat lyhyellä aikavälillä dramaattiset, taloustieteilijä Sixten Korkman arvioi. Hän ennakoi, että Britannia tulee…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ ESA KOIVURANTA

Pienimmän vastisku - Islanti, itsenäisyyden ylistys 


  

Rahauudistuksella halutaan tasata lasku- ja nousukausia sekä hankkia valtiolle kerralla miljardien edestä rahaa. Teksti Ilpo Puhakka Kuva Velda Parkkinen Loppukesästä…
UUSI.VOIMA.FI


Paroni von Münchausen 


  

Ei kommentteja: