lauantaina, kesäkuuta 18, 2016

Suomi oli kehitysmaa Hesari mainostaa

  - päivitetty ii      

 Hesarin artikkelissa mainostetaan että Suomi oli kehitysmaa. 

Tällä räikellä moralismilla siis puolustetaan Suomen palauttamista kehitysmaaksi haittamaahanmuutolla, Amerikan ja mossadin väestönsiirto-ohjelmalla, joka sisältää nyt yli 15000 palkkasotilasta ja rikollista tavallisten suomalaisten järkyttävänä taakkana. Rikkaat väestönsiirtopropagandan tuuttaajat eivät asu maahanmuuttajien vieressä eivätkä kuuntele raiskattujen kertomuksia eikä heidän tulotasonsa alene kun maahanmuuttajien aiheuttama 4500 miljoonan kustannustaakka 300000 maahanmuuttajasta ja heidän lapsistaan siirretään vain tavallisille suomalaisille myös terveydenhuoltoa ja koulutusta romuttamalla. Eliitti vain kuppaa nyt verorahoja maahanmuuttobisnekseensä.

Pakolaispuheella puolustetaan amerikkalaisia hyökkäyssotia. 
Eliitti elää amerikkalaisen kolonisaatiopolitiikan ja Amerikan maihinnousua valmistelevassa vaaleanpunaisessa geopolitiikan huumeusvassa ja sodankiihotuskuumeessa. Milloin elitismin äänestäjät mutta tavallista elämää elävät heräävät realismiin eliitin myrkyllisiin unelmissa valtion romuttamisessa?SOTE on pohjoismaisen mallin tuhoamista isolla otteella eliitin veronkierron ollessa halituksen ykköstehtävä - ja ihmiset jo nyt kuolevat hoitamattomina sairaalan ulkopuolella ja nestehukkaan vanhusten heitteillejättölaitoksissa.
   
Valtion ulkoistaminen on hyvinvointivaltion ja demokratian tuhoamista - eliitin rahastukselle.

Hyvinvointivaltiolla on tiukat ehdot ja tiukat loogiset rajat.  


Eliitti haluaa ideologisesti ja geopoliittisesti romuttaa suomalaisen hyvinvoinnin kohti feodaalidiktatuuria, eliitin plutokratiaa enemmistön tarpeista välittämättä. Prosessi on kovassa vahdissa eikä pysähdy ellei kansa, demokratia, pysäytä sitä lakoilla, mielenosoituksilla, suoralla puheella, äänestyskäyttäytymisen muutoksilla poliitikkojen vaihtamiseksi - tämä on pyhä kolmiyhteisyys muutokseen kuten oli 1970-luvulla menestyksellisesti: eliitti pelästyi ja taipui kansalaisten valtioon Ruotsinkin esikuvan painostamana (noin suurimmaksi osaksi). 
  
Sama eliitti, joka maksaa turvallisuuspalveluille omakotitalonsa ja huvilansa aitojen vartioimisesta on saanut nyt valtion rajat auki. Tämä on synkkä vitsi.  
   
Eliitti käyttää hyväntekijän messiasfantasiaa yhteiskunnan tuhoamiseen, lisätäkseen tuloeroja ja lamauttavaa pelkoa työttömyydestä: suomalaisten syyllistämisellä ja vaalivalheilla suomalaiset on houkuteltu itsetuhoisaan politiikkaan. 
Vihreät ovat tärkeä osa eliitin rakenteellistä väkivaltaa: ihmisten elintasoa romutetaan ja samalla vihreät puhuvat kuin papait luonnon peläastamisesta vaikka ovat vain pelastamassa kaiken tuhoavaa kapitalismia ja imperialistista pörssi-ideologiaa ilma rajoitteita.  


Systeemin rasittaminen ja sisäisten konfliktien & äärioikeiston keinotekoinen luonti valtiosysteemin tuhoamiseksi - väestönsiirto. Irak ja Somalia ja Afganistan ym ovat YK:n turvallisten alueiden listalla jos ei halua asua pienissä rajoitetuissa konfliktipisteissä. Amerikkalaisen geopolitiikan propagandan paljastaa täydellisesti se, että pakolaisongelman todellista ratkaisua eivät rajojen avaajat julista lainkaan: Amerikan ja Natomaiden hyökkäyssotien eli kolonisaatiosotien lopettamista.
 
Miksi pysyvä väestönsiirto on nyt noussut irralliseksi ihanteeksi, väliaikaisen "pakolais"-höpinän ja valheitten keskuspisteeksi?  Amerikan ja mossadin geopolitiikkaa ja hyökkäysten jatkamista yk-sopimusten vastaisesti hyväksytään ja toistellaan moralistisesti ylentävänä ajatuksena.
  

Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija Riitta Työläjärvi ruotii sote-uudistusta STTK:n blogissa.

  II


YLE kysyi mielipidettäni YLEstä:

YLEn oikeistolainen propaganda on järkyttävää journalismin vastaista oikeistolaista politisointia. Podemos-jutussa alaotsikossa lukee "vasemmiston keskinäinen voimanmittelö " aivan kuin aito vasemmisto olisi riidassa keskenään. Tässä harhauttavassa lauseessa implisiittisesti esitetään että sosiaalidemokraatit olisivat vasemmistoa mitä he eivät kapitalistisena ja militaristisena puolueena ole. Aito vasemmisto Espanjassa nimenomaan on nyt nimenomaan yhteistyössä euro-oikeistoa ja nato-oikeistoa vastaan.

Olette röyhkeä oikeistolainen propagandasivusto vastoin journalismin periaatteita. Sensuroitte Amerikan sotaterroria mm africomin kuolemanpartioita, Euroopan terrorismin todellista historiaa cia-naton 15000 terrori-iskuista 40 vuoden ajan ja jugoslavian hajottamista naton kuolemanpartioiden ja naton kouluttamien islamistiterroristein avulla.


III


Jo Coxia käytetään nyt jo imperialistisen sodan laajentamiseen:

Häntä edesmennyttä kehutaan Syyrian pommitettavien lasten puolustajaksi mutta tämä diskurssi esitetään tietysti massamedian väärällä painotuksella ja Assad-demonisoinnilla kuin Syyriassa ei olsi CIA:n, mossadin ja Mi6:n kouluttamia terroristeja hakkaamassa ihmisten päitä irti vallankaappauksen takia.IV

Pari päivää sitten EU:n "presidentti", eli Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja, puolalainen Donald Tusk kävi Suomessa. Pari "ikimuistoista" lausuntoa jäi mieleeni.
Tusk sanoi, että on parempi olla tekemisissä ystävien kuin naapurien kanssa. Mitä järkeä tässä lausunnossa on?
En ole mikään Venäjän ihailija, mutta olen sitä mieltä, että Venäjä on Suomelle suuri mahdollisuus monella alalla, eikä vihanpidosta suurvaltanaapurin kanssa ole Suomelle mitään hyötyä. Ei Paasikiven oppi ystävien hakemisesta läheltä ole vanhentunut.
Tusk myös sanoi, ettei hän voi nähdä EU:ssa yhtään ongelmaa. Sana "dusk" tarkoittaa englannissa "hämärä", mutta täytyy olla suorastaan sokea, jos ei näe EU:ssa ongelmia.


V

"Oma johtopäätökseni tästä on se, että Suomi ei ole uudistuskelpoinen. Vanha mielenlaatu on johtanut autoritaarisuuden, passiivisuuden, ylimielisyyden ja röyhkeyden noidankehään. Läntiseen sotarintamaan liittyminen sinetöi maassa tapahtuneen kielteisen kehityksen. Asetelma vaikuttaa olevan lukossa pysyvästi. Ihmisoikeuksista puhuminen tällaisessa tilanteessa on suorastaan irvokasta." (Tauno Auer)

Asiaa Tapani Laustilta, osa 2 
"Suomalaiset Naton kannattajat uskovat jäsenyyden edistävän maamme turvallisuutta. He eivät tunnusta Yhdysvaltain roolia maailman olojen horjuttajana. Suopea asenne Yhdysvaltain politiikkaan tekee vaikeaksi nähdä maailman todellisuutta. Ajettuaan osan Aasiaa ja Afrikkaa ja ennen kaikkea Lähi-idän väkivaltaiseen kaaokseen Yhdysvallat on nyt horjuttamassa oloja Baltian ja Itämeren alueella. Mielipidetiedustelut eri puolilla maailmaa osoittavatkin kansalaisten enemmistön monissa maissa pitävän Yhdysvaltoja maailman sekasorron pääasiallisena aiheuttajana." 
             Kenraalit voitelevat sotaan rihkamalla


Puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg on luovuttanut puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soinille sotilasansiomitalin keskiviikkona. Mitali myönnetään .... 

SUOMENUUTISET.FI
Tutkija Samuli Salmisen mukaan arviot turvapaikan hakijoiden työllistymisestä ja taloudellista hyödystä Suomelle ovat vailla totuuspohjaa. Salminen peruste
WWW.SUOMENUUTISET.FI  • USA:n sotilastiedustelun ja informaatiosodan viranomainen Jessikka Aron työparina
    Jessikka Aro lipsautti 24.5. kerjätessään myötätuntoa ”pienellä sydänkohtauksella” päällikkönsä: USA:n Informaatiosodankäynnin Erikoisjoukot ja Joel Harding. Viesti katosi nopeasti
    Jessikan Facebook-seinältä
Heikki Hiilamo
 vertaa sote-uudistusta 90-luvun alun Venäjään
 Oleellinen dokumentti

Britannian työväenpuolueen ja ammattiyhdistysliikkeen EU-kriittisten dokumenttielokuva kertoo, miksi äänestys EU-eron puolesta on vasemmistolainen vaihtoehto.


Euroopan unionia kuvaa nykypäivänä parhaiten erilaisten kriisien kasaantuminen, mikä johtuu toimimattomista käytännöistä ja politiikasta.
WWW.TALOUSELAMA.FI


Sande Parkkonen

"Nyt Euroopan Unioni yrittää
samaa jonkinlaisen Silkkihansikas-taktiikan avulla, vaivihkaa ja salaa, huomaamatta ja hämäämällä, mutta sekään ei onnistu. Se on jo jäänyt kiinni, paljastunut ja osoittautunut juuri siksi mitä se onkin: epädemokraattinen ylikansallinen valtakoneisto, joka pyrkii alistamaan alkuasukaskansat tahtonsa alle. Ongelma on vain siinä, että uhkaileminen, pelottelu ja kiristäminen toimivat vain niin kauan kun ihmisillä on menetettävää. Kun he kokevat menettäneensä jopa toivonsa paremmasta, mikään ei pidättele vastareaktiota.

Eli kävipä Brexitissä niin tahi näin, Euroopan Unionilla on tienhaara edessään. Jatkaako tällä tuhoon vievällä tiellä ja toivoa, että Natolla on sotilaallista kapasiteettia kukistaa kapinoivat alkuasukkaat entisaikojen ratsuväen malliin, vai ryhtyäkö muuttamaan keskusjohtoista byrokratiaa hajautetuksi talousalueeksi. Valinnan vaihtoehtoja ei ole kuin nämä kaksi ja toinen niistä tulee johtamaan kapinoihin, vastarintaan ja aseellisiin konflikteihin. Se olisi oikeasti eurooppalainen tragedia, joka pitäisi välttää sen integroituneen Euroopan Unioninkin hinnalla."

Kunnille kymmenien miljoonien tappiot
johdannaissopimuksista

– kokoomuksen Lepomäki mukana yle.fi
Massamedian massapsykoosi uljaan fasismin puolesta

"I have worked hard to obtain a position with a major news network and expected to be reporting on serious issues. Instead, I am handed Pro-Obama scripts and asked to be a mouthpiece for the administration."   - nationalreport.net


EU:n pankkien taseissa  on suuri määrä tuottamattomia lainoja.

VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ RIIKKA SÖYRING

Ensin meni usko, kun Perussuomalaisetkin osoittautui samaksi vaaleanpunaiseksi vispipuuroksi. Sitten kului puhki toivo, kun Sipilä alkoi puhumaan vakavia telkkarissa. Rakkaus isänmaahan on vaihtunut kultaisen vasikan palvontaan ja sen…
JANISPETRUS.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

 ''The unthinkable has become reality.  The global humanitarian and legal entities are now officially in the hands of genocidal psychopaths. Today Israel, illegal state of extremist settlers built upon the bones of an imprisoned, colonized Palestine, has been elected to the chair of the UNGA. The United Nations General Assembly sixth committee or legal committee. This legal committee oversees management of international law. The lawbreaker has become the lawmaker in one fell swoop, ransacking the regulatory halls of justice and laying waste to what remnants of delusion we had left regarding the efficacy of international law.''    -Global Research  activistpost.com| Tekijä: Activist Post

-Epätietoisuuden ja epävarmuuden tarkoituksellinen kasvattaminen on myös yksi syvenevän yhteistyön paradokseista.

Sanoo tutkija. Täyttä kafkaa kenraalien natokiima. - Osa poliitikoista ei vielä hahmota Suomen, Ruotsin ja Yhdysvaltojen sotilaallisen yhteistyön syvyyttä, kirjoittaa Charly Salonius-Pasternak.
suomenkuvalehti.fi
Ovatko sotilaat kaapanneet Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan?
vastavalkea.fi|Henkilöltä Esko Seppänen  http://www.lausti.com/articles/media/marsh.html
Vapaudenhenkisen ajattelun perintö muistuttaa meidänkin aikamme ihmisiä siitä, että modernit yhteiskunnat eivät ole luonnollisen kehityksen tulosta, vaan ne syntyivät viriämässä olleita demokraattisia virtauksia polkemalla, pienten eliittien rahanahneutta tyydyttämällä, ihmisten synnynnäistä moraali...
LAUSTI.COM 
 
  • - Though I am an economist, I am taking a more political perspective to this vote by focusing on the utterly undemocratic nature of the key institutions of the EU.


The arguments for and against Brexit have focused on the economic costs and benefits for the UK in leaving or remaining within the European Union. Though I am…
linkedin.com
Veroparatiisit ja likainen raha - rumin ja salatuin luku maailmantalouden historiassa. Tämä kirja paljastaa sen, mistä taloustieteen oppikirjat eivät kerro.
intokustannus.fi


 
 
sos-hallitus soshallitus sote Maahanmuuttopolitiikka rajat auki kiinni hyvinvointivaltio Finland Scandinavia Norden pakolaiset geopolitiikka cia mossad kenraali natokiima saksa merkel fuhrer hitler bryssel imperialismi kolonisaatio sota war syyria afganistan mali ranska englanti brexit fixit swexit sweden europe european austerity elvyttäminen ssshallitus oikeisto liittovaltio. 
Ei kommentteja: