keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2016

Journalismin syvä rappio: HS kieltää ihmisiä valittamasta, kieltää ongelmatNäin Hesari kannattaa tylysti pohjoismaisen mallin tuhoamista:

"Nämä asiat raivostuttavat kansalaista vuonna 2016 – asiat voisivat olla huonomminkin" HSfi

    Huonommin?


Eli selvä viesti lukijalle tämän moittivan diskurssiohjauksen takana - narratiivia eliitin vastuuttomuuden ylistämiseksi, jota ei journalismiksi voi kutsua, joka toistaa eliitin sotapropagandataktiikkaa 1917-1945 vuosilta:
  
  

 "Älkää valittako, asiat voisivat olla paljon huonommin"
   "Valituksenne on turhaa, eliitti ei välitä, vaalit ovat vitsi, kukaan ei valituksianne kuuntele, ei ole toivoa muutoksesta tämän eliitin vallan alla"

 "Turhaan valitatte sillä eliitti ei ota vastuuta elintasoa tuhoavasta ideologiasta, sotataloudesta ja sotahurmoksesta" 


  Suostuttelu ja vähättely ovat nyt pääkeinot sensuurin ohella oikeistolaisen kapitalismin ylistyksessä, eliitin kapitalismin epätoivoisessa puolustamisessa tosiasioita ja seuraamuksia sensuroiden.

Oikeisto on käyttänyt työllistämis-sanaa kammottavasti väärin ja valheellisesti ajaakseen suomalaisen teollisuuden alas ja kieltämälllä valtionyhtiöt ideologisesti.

Propagandan keinoja journalismin ja tiedottavan vaihtoehtojen tasapuolisuuden sijaan ideologisessa kontrollissa. Olemme nyt Orwellin kirjassa, jossa eliitti nostaa sotapuheita kieltääkseen talouden romahtamisen eliitin ahneuden kuristamana.


Kaikki politiikan seuraamukset pyritään siis epäpolitisoimaan emotionaalisella diskurssilla jotta demokratia ei toimisi, jotta kansa ei vaihtaisi poliitikkoja ja puolueita pois.

Kaikki upotetaan emotivismin happoon: välttely, faktojen vääristely, syiden karttelu eliitin eurounelman eli hyperkapitalistisen diktatuuri-liittovaltiounelman edestä.  Suomalaiset reagoivat oudon vahvasti vetoamiseen, psykohistoria painaa taustalla:

ennen kovan ja tylyn linjan auktoriteetti HS onkin nyt vetoamassa ja suostuttelemassa huikean populistisesti ja papillisesti - kirkon moittivan ja vähättelevän mentaaliterrorin linjaa jatkaen.

Valtamedian keinot ja tyylit ovat muuttuneet totaalisesti 25 vuodessa - epätoivo ja oikeiston politiikan hulluuden epärationaalisuus valtion tuhoamisessa ja sodan lietsomisessa ovat suurin syy miksi valtamedia ja "journalismi" on romahtanut avoimeen rappioon: vain emotionaalinen hakkerointi antaa nyt tulosta ihmisten hämmentämisessä ja lamaannuttamisessa koska tosiasioita sensuroidaan ja vääristetään mielipuolisuuden rajan yli. Metaviesti jokaisessa oikeiston hakkeroinnissa on "Poliitikot ja eliitti eivät ole vastuussa valitsemastaan poliittisesta linjasta, pysykää hiljaa tai eliitti lyö kovempaa"Pohjoismainen malli nosti tehokkaasti enemmistön elintasoa. Maailmanennätys. Simple like that.

Tämä on todennettu maailman laajimmissa talousmallien ja yhteiskuntien vertailuissa.


Nyt pohjoismaisen mallin ja toimivan yhteiskunnan edellytykset on poistettu eliitin vaatimuksesta: veroprogressio poistetu ja kielletty julkisista keskusteluista, valtionyhtiö, oma markka ja keskuspankki kielletään ideologisesti pörssikeskusten käskystä, verotuksen tiukka valvonta kielletään, veronkierron estäminen varakkailta, vapaa ja laaja terveydenhuolto työkyvyn lisäämiseksi,  ilmaiset mielenterveyspalvelut poistettu, tiukat rajat oman työllistämisen turvaamiseksi ym.

Elintason lasku on nyt ideologia, eliitin valitsema KIKY-ideologia, neokonservatiivinen, uusliberalistinen tuloerojen kasvattamiseksi eliitin hyväksi mutta massamedia julistaa kiljuen ettei kukaan ole vastuussa elintason laskemisesta ja pahoinvoinnista -- muuta kuin valittava kansa.
 
Törkeä propagandasota käynnissä sumentamaan ihmisten poliittista tiedostamista enemmistön vallasta ja keinoista.
Taloudellinen itsetuho Venäjää kohtaan käydyssä taloussodassa Amerikan käskystä suomalaisille yrittäjille on täydellisessä informaatiosaarrossa, kielletty valtamediassa.


kts  HS nuhteluotsikko 
"Nämä asiat raivostuttavat kansalaista vuonna 2016 – asiat voisivat olla huonomminkin"  
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1454654460520Nyt on psykedeliaa. Sveitsi.
Oikeistolainen valtamediamme ei Suomessa suostu uutisoimaan Sveitsin päättämää EU-hylkäystä, itsenäisyyslinjaa.
Hurjaa. Ja nämä kutsuvat itseään journalisteiksi. Ei ole journalisteja Suomessa ison rahan mediataloissa, vain rattolemmikkejä. Samaa sotapropagandaa ja hysteeristä hyperelitismiä, jota kesti 1917-1945 Suomessa. Netissä ei näy Sveitsistä. Hesarihan vain paperihesarissa vilauttaa ohimennen mainintoja, joita se ei halua massakulutukseen netissä. Tämä on heidänmukaana journalismia: lukijan on oltava tutkiva etsivä journalisti kun tulkitsee massamediaa.Kuka tahansa pystyy selkeällä analyysillä huomioimaan kuinka HS joka päivä keskittyy psykologiseen sodankäyntiin eurojuntan puolesta - journalismin sijasta. Valtamediamme on totaalisen ideologinen ase eliitin talousodassa kansalaisia ja pohjoismaista mallia vastaan:
Suomi euron pakkopaidassa


Nobel-palkittu taloustieteilijä Paul Krugman on käsitellyt kahdessa blogimerkinnässään (tässä ja tässä) Suomen talouden ogelmia − tai peräti ”Suomen tautia”, kuten hän toisen kirjoituksensa otsikoi. Krugmanille ongelmien syy on täysin selvä: yhteisvaluutta euron pakkopaita, joka estää Suomea parantamasta kilpailukykyään devalvaation avulla. Eikä tässä pitäisi olla mitään yllättävää, nobelisti kertoo, sillä Suomen ongelmat ovat juuri niitä, joita oli odotettavissa, kun luotiin euroalueen kaltainen, ei-optimaalinen valuutta-alue. Atlantin takana euron järkevyyttä epäiltiin alusta alkaen, joten nyt analyysi on lyhyt: Mitä minä sanoin!
Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittajaa (HS 3.6.) näyttää närkästyttäneen Krugmanin saama huomio....


Kansantaloustieteen professori:


Euro oli virhe ja katastrofi" Kävin läpi suomalaisen median kirjoittelua Brexitistä. Suomalainen media ei päästä ääneen Brexitin kannattajia, mutta uutisoi arviot, joiden mukaan Brexit rommaa Iso-Britannian ja Euroopan. Tämä on populismia.


Suomalainen media syyttää Brexitin kannattajia populismista, mutta asettuessaan EU-jäsenyyden puolelle se syyllistyy siihen itsekin. Iso-Britannia äänestää EU-jäsenyydestä ensi torstaina.
ANTTIRONKAINEN.FI

  Eliitin pokka ei petä: 
" Vihdin poliisisurma nostaa esille sen, että kansa ei voi hyvin. Sauli Niinistö kaksinaamaisena narsistina oli esittämässä tietysti heti kannanottonsa saadakseen itselleen uskottavuutta, se Niinistön realistinen uskottavuus kun karisee kuitenkin verkkomedian aikakautena joka päivä.Tässä taas näyttö miten kiero Sauli Niinistö on. Sauli Niinistö passivoi koko Suomen. Suomalainen on entistä flegmaattisempi yrittämään tai vaikuttamaan, kansalaisten intressit ja mielenkiinto ovat kadoksissa Niinistön väärän politiikan ja epärehellisyyden sekä presidentin kyvyttömyyden seurauksesta. Yrittäjyys tukahdutetaan ja kantasuomalaisen sosiaaliedut karsitaan minimiin. Vihdin poliisimurha oli yhden epätoivoisen yrittäjän kujanjuoksun pää. Niinistön kieropolitiikan muovaava Suomalainen yhteiskunta köyhdytti ja ryösti hänet.Niinistö myhäilee ja salaa sen että on itse roistopolitiikallaan syyllinen tähänkin tekoon ja yleisesti ottaen koko kansan pahoinvointiin.Jo pelkästään 90-luvun laman aikana ja jälkeen 100 000 ihmistä näki nälkää Suomessa Niinistön ajaman politiikan johdosta. Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien kansalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan. Niinistö ei ole koskaan joutunut vastuuseen kaikesta siitä pahasta mitä hän on aiheuttanut teoillaan Suomen politiikassa ja etenkin ministerinä ollessaan sadoilletuhansille suomalaisille lapsista vanhuksiin. Hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.Entä tänään? Presidenttinä Sauli Niinistön politiikon kyvyttömyys pääsee täyteen valoon. Reiluin tapa kunnioittaa Vihdin surmassa kuolleita on yksinkertaisesti olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä uudestaan!" - Älä äänestä enää Sauli Niinistöä - facebook ryhmä


Ha ha ha

Luodaan kaaosta, tuhotaan yhteiskuntaa ja perustellaan sitten poliisivaltiota, vakoilua, virkamisten salaista toimintaa demokratian ohi - ja Amerikan maihinnousua.

Sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoo, että tälläisiä terrori-iskuja ei voida sulkea pois tulevaisuudessakaan. Suomeen ei Orpon mukaan kuitenkaan kohdistu… MTV.FI"Taas Yle 1 aamu-uutisissa oli juttua Venezuelsta, ja tietysti myos Venaja-propagandaa. Tama on aika huolestuttavaa, koska historia opettaa, etta nama media-mustamaalauskampanjat ovat hyvin suunniteltuja ja tarkoituksella jarjestetty, jotta jotain vallankaapoausta tai sotaa ja riistoa ja ihmisoikeusloukkauksia voisi oikeuttaa. Kuten esim. Hondurasissa kavi. Tassa Hondurasin mediasodasta ja jenkkien agendasta" -- Atte Blom

'WED JUN 1, 2011

Former Honduran Minister: U.S. Undoubtedly Played Central Role in Zelaya Coup

'... The coup was not something improvised. It was something that was laboriously and in a very punctilious manner prepared in time, so that from January onwards, you have this media campaign. All national newspapers, all major television chains and stations are involved, in this long period, in a propaganda campaign against the government, Zelaya’s government.

And the propaganda campaign is a very curious one. I’ll give you one example. One of the themes that was repeated in all media was that we were going to take all children away from peasant parents because we needed to educate them as responsible socialist citizens, and that was our intention, which of course was completely, you know, an absurd fabrication. Another was that we were going to take — in order to solve the housing problem in the country, we were going to take away from people who had more than one house the second house that they had, expropriate it, nationalize the property, and give it to people without living quarters, or that, inclusively, if we had more — if a person had more than one room or needed no more than one room in his or her home, we would take — we would force them to take people in and house people without any kind of obligations. And supposedly, this was a Venezuelan law that we were going to be imitating in the Zelaya government immediately after constitutional assembly government. And the problem is that there is no such Venezuelan law, as you can imagine. There never was any such Venezuelan law. And so, the whole thing is a fabrication.But it is not a local fabrication, because we have no people in Honduras who are capable of organizing these massive campaigns. It is something that was designed by specialists, by people who know how media wars and media campaigns are put together and how they function and how they work. Now, who could have aided the conspirators in this kind of campaign? Only the CIA. There is no other answer. There is no other possibility, see? It is a logical conclusion.I have many other details of information as a minister in the government. I was often invited and often also participated in diplomatic activities, receptions, cocktail parties, these things that we lose so much time in when we’re in government. And I was repeatedly approached by American military officers and diplomatic personnel who were trying to discover if I was unsure of myself or unrestful with what we were doing in government and what our plans were for the future. And repeatedly, the theme that came up was that our association with Chávez and Venezuela was or seemed such a threat and such a profoundly disgusting relationship to them, which I never understood why they would think that I would manifest myself against President Chávez. I may not like his personal style sometimes, but I respect him very much as a national leader of his own country. And I was very convinced — I am today, as well — that the kind of aid President Chávez was giving our government, through Petrocaribe and throughALBA, was absolutely necessary at the time. But they were convinced that for ideological reasons I would manifest myself in sympathy with their alarm....'

http://m.democracynow.org/stories/11907
WED APR 13, 2016

"She’s Baldly Lying": Dana Frank Responds to Hillary Clinton’s Defense of Her Role in Honduras Coup

'....AMY GOODMAN: Why did the U.S. support the coup?

DANA FRANK: Ah, there’s a big question. I mean, I think it’s—I think it’s really about the U.S. pushback against the democratically elected governments of the left and the center-left that came to power in Latin America in the '90s and in the 2000s—Venezuela, Bolivia, Argentina, Ecuador, Chile, El Salvador, all these countries. And Zelaya was the weakest link in that chain. He, himself, did not come out of a big social movement base at the time of his election, certainly since the coup. And I think they were—the U.S. was looking for a way to push back against that. There's a very important military base, U.S. military base, Soto Cano Air Force Base, in Honduras. And Honduras has always been the most captive nation of the United States in Latin America. So, I think they were testing what they could get away with. And they got away with it. It was the first domino pushing back against democracy in Latin America and reasserting U.S. power, in service to a transnational corporate agenda.'

http://m.democracynow.org/stories/16122 (Dana Frankin juttu on muutenkin tosi hyva, kannattaa lukea se kokonaan, jos kiinnostaa ja ehtii.)
  
PEPE ESCOBAR | 21.06.2016 | OPINION

Bilderberg Seen Through the Looking GlassTervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONENFreedom of movement is about bosses driving down wages, not holidays
NEWSTATESMAN.COM


Brexit-väännön mainingeissa EU kaipaisi ennen kaikkea yhtenäisyyttä. Nordean…
KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTI
Ei kommentteja: