sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2016

Demarien politiikka on rasvaisuutta - SAK ja SDP kilpailukykysopimus kiky  Demarien politiikka on rasvaisuutta: 

rkp, kokoomus, keskusta ovat rasvanneet demarit "uranousuilla" ja luvanneet "jättää rauhan" jos SDP ei vastusta natottamista ja YLE:n politisoimista äärioikeistolaiseksi - ja katso, niin on tapahtunut.

Demarit hyväksyivät ainoaksi ihanteeksi eliitin rikastumisen ja ryöstökapitalismin veroprogression hyvinvointivaltiota  halveksumaan. 

Hyvin on demarit rasvattu ja demarien äänestäjät tyhmiksi vaheilla ja väärillä lupauksilla saatettu. Päämäärä on aivan päinvastainen kuin demarien äänestäjät jotka luulevat elintason ja työllisyyden nostamisen puolesta äänestävät. Eliitin elintaso nousee hurjaa vauhtia demarien tuella. 


Pohjoismaisen mallin purkaminen on ollut demarien päälinja politiikassa ja nyt kokkaridemarit haluavatkin rehellisesti poistaa sosialismin sanana demarien ideologisista linjauksista, voin muutos voitonmerkkinä - kun ensin ovat suorittaneet tehtävänsä valevasemmistona pohjoismaisen mallin eli sosialsitisen kapitalismin "puolustajana" nimellisesti.   

   Nyt on varaa olla rehellinen kun on 27 vuotta valehdeltu "hyvinvointivaltion" "mahdollistamisesta" eliitin veronkiertoa lisäämällä ja suuryhtiöiden törkeää rahastusta ja työttömyyttä laajentamalla valtionyhtiöiden ja oman valuutan tuhoamisella.  

  Meillä on vain 70-luvun keinot ja valtionyhtiöiden ylivertaiset voimavarat  puolustautua imperialismia ja kapitalismia eli "globalisaatiota"  ja kapitalismia vastaan. 
 
  • Et ymmärrä SDP:stä ja SAK:sta yhtään mitään  jos et ymmärrä että CIA lahjoi ja ohjelmoi nämä organisaatiot perusteellisesti salaliitoiksi Amerikan natopolitiikan ja pörssikolonisaation puskureiksi 1949 lähtien, todistetusti ja faktisesti.  

 Vasemmiston soluttaminen tähtää aina ensin vasemmiston maineen pilaamiseen. Sanat varastetaan eliitin terrorin tukemiseen. 

Poliitikot matkivat nyt pappeja mikä onkin eliitin massojenhallintahistorian tärkein operaatotaktiikka kirkko ensimmäisenä massakontrollisysteeminä jo 4000 v sitten sumerissa kenraali paavina: Puhutaan suuria kun eliitti tekee alhaisia.

Demarit on hyvin rasvattu: yritä jutella demaripoliitikon kanssa niin huomaat kuinka kaikki on niin kevyttä ja hyvin rasvattua ja huoletonta rkp-kokoomus -talousideologian toistamista eliitin suojelemisen eetosta.

Niin kauan kuin demarit eivät myönnä Lipposen kannattaneen salaa kansanedustajilta Irakin terrorisodan laitonta aloittamista, mauno Koiviston salaista terroria lakia ja tuomaretia vastaan ja CIA:n laajaa lahjontaa SAK:ssa ja SDP:ssä - niin SDP ei voi uudistua ja olla demokratiaa vaan vain osa elitismin salaliittoa salaisin sopimuksi, hyvä veli -organisaatiota - Bilderbergin ja transatlanttisen komission määrättävänä.

Sekä SDP että Vasemmistoliitto ovat eliittinsä kautta puolustamassa oikeiston tärkeimpiä aseita, EU:ta ja euroa demokratian tuhossa ja pörssi-ideologian valloitussodassa, estämässä paikaallista talouta ja omavaraisutta itsenäisten keinojen avulla. Kapitalistit ovat ottaanet yhtenäisyys-sanan aseeksi murtaakseen vasemmiston vastustuksen vasemmiston tuhoksi.  Yhtenäisyys-sanalla valta on luovutettu tuloerojen kasvattamiselle ja eliitin veronkierto-operaatioille eurokorruptiossa.


  • Miten tehokas valhe onkaan kun päämäärä salataan propagandalla vaikka faktat ovat näkyvissä Kreikankin tuhoamisessa.  
 II
  
  
Patomäki kapinoi vasemmistoliiton toimintaa vastaan raukkamaisen epäsuorasti - ei osaa selväsanaisesti vaatia sen nato-ja euromielisen, kapitalistisen puolue-eliitin erottamista ja puolueen palauttamista vasemmistolaiseksi pohjoismaisen mallin taistelijaksi väestönsiirtoa ja kapitalismian valtioterroria vastaan 
Faust teki sopimuksen paholaisen kanssa. Vastineeksi sielunsa myynnistä Faust oppi taikoja ja silmänkääntötemppuja ja sai lisäksi myös joitain tieteellisiä kykyjä – jotka tosin nykyajan ihmisen näkökulmasta kuulostavat kovin tavanoma
HEIKKIPATOMKI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

    
– Jo tällä hetkellä pienituloisten ihmisten keskuudessa yhteiskunnan…
DEMOKRAATTI.FIHaittoja kilpailukykysopimuksesta on varmasti. Hyödyt ovat kyseenalaiset.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO ELO
Claude Rochet: I think the strategy of the government is to make a divide between the population and the demonstrators because the majority of the population is against this reform. This reform is imposed by… the French government for the modernization of the labor market and it is very unpopular.
RT: There seems to be a number of troublemakers participating in the protests with the purpose of stirring up trouble...
CR: Of course, but that it is a very old strategy of introducing provocateurs into peaceful demonstrations, a very old strategy. People are very angry against this reform, so the provocateurs gain momentum to make trouble with a double purpose – dividing the population and provoking anger among the policemen, because many of the policemen are not entitled to react to these provocations.  

https://www.rt.com/op-edge/345352-france-labor-law-protests/

  


"Kaikki organisaatiot päätyvät lopulta petoksiin ja valheisiin.
   Muu olisi luonnotonta ja mahdotonta..."


Työntekijäjärjestöjen mielestä TTIP-sopimus on tärkeä saada, jotta EU ja USA voivat puolustaa geopoliittisessa kamppailussa yhteisiä arvojaan esimerkiksi Kiinan ja Venäjän poikkeavia arvoja vastaan.
TALOUSSANOMAT.FI


Englannissa vasemmisto haluaa lopettaa Amerikan fasismin ja selvittää Irakin sodan salaliiton 

       Taloushistoriamme perusosasiaProfessori Markku Kuisma luotaa talouskriisien historiallisia yhteneväisyyksiä.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MARKKU KUISMA 


Totaalinen sensuuriterrori on voimassa. 

YLE ei näytä kuinka voimakkaasti Ranskalaiset vastustavat valtion sosialististen velvollisuuksien purkamista ja kuinka voimalla poliisi käytää nyt sotatilalakia. Mielenosoitukset taitavat vain kasvaa kohti vallankumousta. Ranskalaiset tietävät mitä eliitti on, kuinka eliitti juhlii kun kansa kuolee nälkään on ja osaavat sitä vastustaa kun mitta tule täyteen. Suomessa eliitin historiallinen terrori on peitetty historian sensuurilla massamedian "julkisuuskuvassa".


So many proste in france and we see nothing in the media why. Me and my team want to be media that shows everything. We need you you help please…
On the 28th-29th May in the German city of Magdeburg, the party congress of the German “Left Party” (die Linke) was held. Representatives of one of the largest German opposition parties elected the leadership and discussed plans for the…
KATEHON.COMEliitti on myynyt vasemmiston retoriikalla fasismia
"Eurooppalainen identiteetti" tuhoamalla demokratiaa...
Kirjailija Klaus Rahikainen vertaa näkemyksellisessä esseessään omaa aikaamme 1930-luvun Eurooppaan.

VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ KLAUS RAHIKAINEN

 
 Ei kommentteja: