torstaina, kesäkuuta 02, 2016

Vatikaanin valtataistelu ja pedofiilien suojelijan eroaminen - Paavi eroaa


Vatikaanin valtataistelu ja pedofiilien suojelijan eroaminen - Paavi eroaa

- Pieni kuvakikkailuni viikon meemiin
Suomalaiset toimittajat ovat aina olleet tavattoman kohteliaita kirkon johtajia kohtaan. Journalismi onkin täysin halvaantunut kirkkojen suhteen sijoittajien omistamissa konservatiivisissa mediataloissa.


Vatikaani ja paavi kriminalisoi mm. pedofiilipappien paljastamisen:
 • Anyone who reveals or receives confidential information or VAtican documentation risks six months to two years in prison and a €2,000 euro ($2,500) fine; the penalty goes up to eight years in prison if the material concerns the "fundamental interests" of the Holy See or its diplomatic relations. -- AP


Mitään suomalaisia kirkonmiesten skandaaleja ei Suomessa julkisteta, pedofiilipappeja  ei tuoda esille eikä heteroavioliitossa eläviä homopappeja paljasteta molemmista valtionkirkoista - vaikka piispat tuomitsevat teköpyhästi avoimen pappien homoilun ja aidon tasa-vertaisuuden vaatimukset kirkon rituaaleissa, varsinkin ortodoksisessa kirkossa tekopyhyys ja double standards on jäänyt keskiajalle lehdistön eli keskiviikkokerorhon päätoimittajien suojaamana.

Kirkko on aina ollut tärkein eliitin kulissi pappiskultin teatterina.

Tämä on maan tapa ja oikeistolaisen kulttuurin perusta. Kirkko esitetään yhteiskuntarauhan perusteeksi oikeistolaisessa yhteiskuntamallissa.

Kirkko on ollut tärkein perustelu epädemokraattiselle eliitin hierarkialle: kaikki on jumalan säätämää ja siis muuttumatonta.
Suomalainen eliitti ja nyt kokoomuksen ja keskustan valtaama Yleisradio halua yhä esittää katolisen kirkon Vatikaanin "kristikansan" keskuksena lähettämällä televisiossa katolisia rituaaleja juhlapäivinä. YLE on myös suostunut valtionkirkkojen, kirkkohallituksen ja ortodoksisen kirkon, vaatimukseen, että YLE:n aamuhartauksissa ei esiinny uskonnottomia humanisteja.

Samalla tyylillä on Suomessa (epä)uutisoitu Vatikaanin tapahtumia - ja ennen kaikkea jätetty uutisoimatta.
 • Uutisointityyli on myös merkitsevä: äärimmäisen etäännytetty ja kontekstivapaa uutisointi häviää nopeasti kuulijan mielestä.


Pedofiilien suojelija ja monen Vatikaanin suojaan paenneen pedofiilin henkilökohtainen ystävä paavina on ollut Vatikaanille huikea taakka.

Euroopassa tutkitaan tällä hetkellä 2000 pedofiilipapin tekemisiä. Vatikaani on silti lähettänyt seurakunnille kirjallisia käskyjä, joissa vaaditaan entistä tiukempaa salailua pappien tekemisistä. Vatikaanin toiminta on moraalittoman röyhkeää. Perinteitä.

Vatikaanissa on ollut pitkän aikaa valtataistelu.

Yksi voimapesäklikki valtataistelussa Vatikaanissa on halunnut erottaa Hitler-jugendin aikaansa lämmöllä muistelevan paavin. Paavin mukaan hän oppi veljellisen kurin Hitler-nuorisossa.
Tuore skandaali paavin palvelijan paljastamasta korruptiosta, valtataistelusta, sisäisestä uhkailusta paavin puolesta ja pankkitoiminnan mafiakytköksistä liittyy tähän kiinteästi.

Vatikaani on kestänyt tuhansia skandaaleja ja orgioita 1600 vuoden aikana mutta moderni aika ja sensuroimaton media huojuttaa Vatikaanin imagoa ja sensuurivaltaa ennennäkemättömällä tavalla.
Paavin eroaminen on hyvin looginen tapahtuma Vatikaanin valtastrategisessa uudistumisessa. Mutta mihin suuntaan tämä "uudistuminen" tapahtuu? Onko kysymys vain lavasteiden vaihtamisesta vai ovatko Vatikaanin älyköt kyllästyneet Vatikaanin syntitaakkaan?
Tämä on aikamoinen mysteerikimppu sillä Vatikaani on maailman vanhin "tunnettu" salaseura.
Kaksinapainen salaseura, jossa inkvisitio valvoo paavin istuinta ja paavin istuin valvoo inkvisitiota. Nämä valtakeskittymät ovat toisistaan erillisiä.

Vatikaani on siis poliittisesti sovittu kaksinapainen valtasysteemi vakauden tähden - inkvisitio on erillinen valtanapa paavin istuimesta ja nämä tarkkailevat toisiaan jotta Euroopan uskonpuhdistuksen aikainen moraaliton maine ja orgiatouhut eivät toistuisi.

Luther oli aidosti lähellä onnistua tuhoamaan Vatikaanin kokonaan. Tämä on Vatikaanin suurin trauma ja siksi Vatikaani on käyttänyt paljon "ekumeenisia" voimavaroja suostutellessaan luterilaisia kirkkoja muuttamaan rituaaleja ja oppimääritelmia takaisin Vatikaanin oppien kaltaisiksi. Näin on tapahtunut myös Suomen ev.lut kirkossa, jumalanpalvelusta ja ehtoollisoppia muutettiin viimeksi 2010 Vatikaanin oppien mukaiseksi.

Maineen valkopesu ei kuitenkaan ole estänyt Vatikaanin ja mafian rahanpesutouhuja eikä teologista perustaa pedofilialle: vatikaanin teologisen opin mukaan perisynninalainen seksi on seksiä vain naisen kanssa, muu ei ole seksiä. Näin teologisesti seksi lasten ja miesten kanssa ei ole papille perisynnin ja erottamisen aiheen alainen synti kuten seksi "syntiinlankeemuksen aiheuttaneen Eeva-naisen" kanssa.
 
Tämä on ihmiskuvan valtaa.

Inkvisition valta on myös historian tulkinnassa: edes paavi ei pääse inkvisition salaiseen kirjastoon, jossa voi olla häkellyttäviä tekstejä historian hämärästä. 

 • W. F. Haug kirjoittaa kriisikirjassa:

  "Paavi Benedictus XVI on puolestaan toivonut, että maailmanlaajuisen finanssikriisin myötä ymmärtäisimme kaiken materiaalisen katoavaisuuden. »Suurten pankkien romahtaessa», hän totesi lokakuussa 2008, »näemme rahan katoavan – raha ei ole yhtään mitään.» Hän jatkoi: »Se, joka rakentaa elämänsä tällaiselle todellisuudelle, materiaalisten asioiden ja menestyksen varaan, rakentaa talonsa hiekalle.» Hänen mukaansa ainoastaan Jumalan sana voisi muodostaa perustan oikealle elämälle. 

  Talousasioitaan Vatikaani ei kuitenkaan halunnut laskea Jumalan sanan varaan. Lausuntoa edeltävällä viikolla julkisuuteen oli vuotanut tieto, että se oli ostanut tonnin kultaa, sijoittanut raaka-aineisiin ja vähentänyt osakeomistustaan. Kyse oli kuitenkin yhä omaisuudesta, jonka kirjanpitoarvo oli 1.4 miljardia euroa vuonna 2007."   - Antti Ronkainen Vatikaanissa taitaa olla ihan aidosti sisäpiirisalaliitto paavin vallan neutralisoimiseksi, musertamiseksi. 

 Vaikuttaa siltä että jokin liberaali tai uutta teho-Vatikaania ajava salaliitto yrittää iskeä lujaa Vatikaan perustuksiin. Tätä eivät elokuvantekijät ole uskaltaneet edes kuvitella - eivätkä amerikkalaiset katoliset elokuvienrahoittajat varsinkaan. 
 • Church historian Alberto Melloni wrote in Italy’s Corriere della Sera newspaper.
  “But now there is something even more - a sense of systemic disorder.”
          - kts video -

http://www.france24.com/en/20120525-vatican-police-makes-arrest-vatileaks-corruption
An Australian group representing the victims of sexual abuse, the Survivors Network of those Abused by Priests, welcomed the Pope's resignation, saying he had done little to stop "the reign of terror of child rapist priests", The Australian Associated Press reported.

"In the eyes of many victims, Joseph Ratzinger has personally done much to add to the huge number of victims and exponentially increase the suffering of those already harmed," the group said in a statement.

- viesti 2024 BBC Live :
http://www.bbc.co.uk/news/uk-21409149

 Extraa

 • This World: The Shame of the Catholic Church, BBC Two
Katso dokumentti
 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa - video:
      Espanjan varastetut lapset  BBC
 •   Voit googlata BBC:n ja Guardian:in artikkeleita paavista ja pedofiiliskandaaleista sekä vatikaanin ylimielisen asenteen jatkumisesta.

  • Varsinkin Irlannissa kansan viha on konkreettista 300 pedofiilipapin suojelusta ja uhrien uhkailusta: papit eivät uskalla enää kävellä papin kaavussa kadulla.
Vatikaani ja Wikileaks Most Wanted
 •    The Index of the Vatican Secret Archive - not known. 

  At present pre-screened scholars are allowed to see it but not copy it. (under scholar rule *16

  http://asv.vatican.va/en/fond/amm.htm)

http://www.wikileaks.com/wiki/Draft:The_Most_Wanted_Leaks_of_2009
 • Secret Archives of the Vatican

http://www.rotten.com/library/religion/secret-archives-vatican/

-Scholars wishing to review information in the archives have to arrive at the gate knowing exactly what documents they want, which is a pretty crappy way to encourage scholarship but a great way to make sure no one stumbles onto the Explicit Erotic Diaries of Jesus and Mary. Scholars also have to present their research requests in writing in advance, allowing the librarians ample time to decide between their three options in responding
— 1) bring out the requested document,
2) claim the document doesn't exist, or 3) admit the document exists butrefuse to give the scholar access.
 • Scott Atran ja Steven Neuberg keskustelivat Science -lehden nettisivuilla uskonnon roolista konflikteissa:

http://news.sciencemag.org/sciencenow/2012/05/live-chat-why-do-we-fight.html

Atran on kogntiivisen antropologian pohjalta kehittänyt teoriaa uskonnollisesta väkivallasta. Neuberg on evoluutiopsykologi, joka on tutkinut ennakkoluulojen alkuperää ja myös on kirjoittanut uskonnon roolista konflikteissa. Molemmat ovat erittäin arvostettuja tutkijoita näissä kysymyksissä.

Tätäkään Vatikaani ei itse tunnustanut ja selvittänyt
 • Espanjassa on varastettu ja myyty vuosikymmenien ajan vastasyntyneitä lapsia adoptiovanhemmille, väitetään BBC:n tiistaina esitettävässä dokumentissa. Ohjelman mukaan Espanjassa olisi varastettu biologisilta vanhemmiltaan viiden vuosikymmenen aikana jopa 300000 (300 tuhatta) lasta.
Katso dokumentti - video in English
 • Katolisen kirkon lapsikauppa Espanjassa:
      Espanjan varastetut lapset  BBC


 • Among those queuing nervously was 72-year-old Dolores Diaz Cerpa. She gave birth in 1973 and says when she awoke from surgery she saw 2 cots. A nurse said she'd had twins. But the boy was then removed and when Dolores woke up again she was told she'd had a girl.

  "I always believed I'd had two children and they took one off me," Dolores said. "I would dream of him and wake up wondering how he was."


 Randy Ryder as a baby being cradled in a Malaga hospital in 1971 by the woman who bought him
 • Onko ev.lut valtionkirkon piispoilla todellakin unelmana jälleenliittyminen katoliseen kirkkoon?
Ex-piispa Eero Huovinen on 20 vuotta juntannut kirkkopolitiikkaa room.katoliseen kirkkoon liittymisen puolesta - hänelle protestanttisuus on täysin turhaa ja liian humanistista:
 http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/7013-huovinen-kirkkojen-eroja-korostavalle-kehitykselle-on-vastalaakkeita
 • Luterilainen maailmanliitto torjuu kuitenkin room.katolisen kirkon aktiivisen jäsentenkalasteluyrityksen:

     http://bit.ly/LML2013


Vatikaanin ja fasistien pitkä yhteistyöPaavin bulla suomelle (ruotsalaiselle heimoruhtinaalle) ehkä ensimmäinen paavin kirjattu kirous SuomelleElämäsi yksi tärkeimmistä tietopaketeista:1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

8 ugly sins of Vatican

Vatikaanin kahdeksan suurinta syntiä

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican77.htm