maanantaina, kesäkuuta 06, 2016

Valtamedia myöntää Nokian hajottamisen salaiset vaiheet


Vihdoinkin valheiden pato alkaa avautua. Olin kai kiivain kirjoittaja joka 2007 lähtien hyvin selkeästi kertoi että Nokiaa ja selkeitä innovaatioita sekä uutta teknologiaa ajetaan alas tahallisesti, päämäärätietoisesti ja poliittisesti vastoin järkeä ja logiikkaa - koska Wall street on käskenyt geopoliittisesti suomalaisen eliitin ja Ollilan "kuriin" ja Suomen siirtomaaksi pörssi-ideologialle sopivaksi. "Liian suuri" Nokia vei Amerikan mainetta - pienen Suomen menestys näkyvimmällä teknologian alueella noloa Amerikan profiilille, dollarimafialle ja imperialismille.  

Applea ei saanut estää. 

Amerikan profiilinnostoa ei saanut estää pienestä Suomesta. 

Petteri Järvinen myöntää että Amerikan vakoilustrategian, massojen vakoilun päämäärien takia Nokia murskattiin ja sabotoitiin Nokian sisältä vapaaehtoisesti Amerikan geopolitiikalle teknologian luovutusta varten. Ollila oli ennen Nokiaa eliitin geopolitiikan urapoliitikko ja vain eliitin poliitikkona bulvaanina hänet nostettiin Nokiaan, ammattitaidottomana mutta kauko-ohjattavana. 

Sammon ryöstö  
   - Lue Nokia--analyysejani  ja muita salaisia vaiheita vuosien varrelta  - nokia-tag

Taloussanomien ym keskustelupalstoja ei taida löytyä enää 2007 joissa luen madonlukuni?
  •  Nokian Lumia-puhelin vuotaa tietoja ulkomaille   - HS.fi

- Nokian johto on tiennyt jo kauan, että Lumia-älypuhelimien käyttötietoja vuotaa Yhdysvaltoihin. Siellä niihin voi päästä käsiksi turvallisuusvirasto NSA


 

Ollilan harkittu taktiikka kehitystyön sabotoimiseksi monella tasolla: not realistical situation evaluation, only tweaked evaluation Onko tässä enää jotakin epäselvää?

  • Nokia ei halua katsoa taakseen: vaikenee "Microsoft-konsultista" 

julkistetun Operaatio Elop -kirjan mukaan Nokia käytti entisen toimitusjohtajanStephen Elopin aikana yhdysvaltalaisen konsulttitoimisto McKinsey & Companyn konsulttia, Endre Holenia, jolla oli vahvoja sidoksia Microsoftiin.


Petteri Järvinenkin jo myöntää että Nokia luovutettiin ja kaapattiin NSA:n, geopolitiikan ja vakoilun motivoimana. 

Petteri Järvinen:


  •   "Nokia ostettiin vakoilusyistä"
  


Tampereen matkapuhelinyksikköä käynnistämässä ollut Nokian entinen johtaja Mikko Terho pitää ratkaisevana virheenä sitä, että Nokia päätti vuonna 2011 lopettaa...
AAMULEHTI.FI  •   2002 innovaatiot ja iphone-suuntalinjat Nokian kehitysosasto

     - 1992 lähtien selvät skenaariot taskutietokoneesta ja kaikenkattavasta internetistä ja sosiaalisesta mediasta,  jotka Ollila joka vuosi esti.  


‪#‎apple‬ ‪#‎iphone‬ ‪#‎ipad‬ ‪#‎macbook‬ ‪#‎capitalism‬ ‪#‎nato‬‪#‎finland‬ ‪#‎suomi‬ ‪#‎nokia‬ ‪#‎ttip‬

Ei kommentteja: