keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2016

Vasemmiston ja vihreiden petos pohjoismaista mallia vastaan

- päivitetty II

- Europe needs to change – and using grassroots democracy is how we do it 
    | Eduardo Maura


Myös kovaa ja teräväsanaista painostusta on suunnattava poliitikoille, jotka mukamas vetoavat vasemmistolaisiin, köyhiin, akateemisiin, työläisiin, eläkeläisiin, opiskelijoihin, vammaisiin, humanisteihin, "feministeihin".

Kovalla paineella, sokka on nyt otettava pois poliitikoiden valheita ja väistelyä vastaan. Sokka pois, kuulitteko? Lopettakaa koulussa opetettu alamaisen asenne  eliittiin ja vasemmistoliiton kaappaajiin. Valehtelijat ovat valehtelijoita, heidät täytyy syrjäyttää. SE on demokratiaa. Ainoaa demokratiaa.

 Politiikka on vaikuttamista eikä armon anomista.

Veronkiertoa on 25 miljardia vuodessa ja verohelpotuksia + 20 miljardia pois pohjoismaisesta mallista. Suomen talous tuhoutuu Saksan markan eli euron ja pankkiirien ideologisen tukemisen vuoksi.

 Eikö järki pyöri nyt "länsimaisessa" päässä. Turha keskittyä perussuomalaisten ja odinien junttimaisuuden haukkumiseen, he eivät tuhoa pohjoismaista mallia vaan veroja kiertävä rahaeliitti, talouden tuhoajat, rajojen avaajat, teollisuuden ulkoistajat, naton sodan lietsojat euroterroriin kiinnittyneinä rumassa geopolitiikassa.

  • Kataisen hallituksessa valevasemmisto oli keskittynyt eliitin verohelpotuksiin ja lasten sekä nuorten 5 miljardin vuosittaisiin leikkauksiin - vaikka tuhoava tuloerojen kasvu oli tiedossa ja juhlapuheissa "huolena". 

Pohjoismaisesta mallista ei puhuta sillä tiukoista valtion suorista toimenpiteistä hyvinvoinnin jakamiseksi ei puhuta. Vain EU:n elitismi ja eurouhrit itsenäisyyden luovuttamisessa, toimet eliitin rikastumisesta on linjana valevasemmistolle kasaantumis-kapitalismin puolustamisessa  - jota siis vihreätkin ovat vedotessaan opiskelijoihin, köyhiin, naistenlehtien korostaman emotionaalisuuden  uskojiin,  lapsiperheisiin ja "koulutettuihin".

Terveydenhuoltoa ajetaan alas ja kalliimmaksi ylikansallisten yhtiöiden vaatimuksesta ja valevasemmisto turvautuu julkisuuskuvan suojeluun valheilla - samalla kun tukee alasajoa pois pohjoismaisen mallin mukaisesta yleisestä valtion terveydenhuollosta.

Pohjoismainen malli on sääntelyä tuloeroja vastaan, se ei usko uusliberalistiseen höpötykseen (varakkaiden) vapaudesta vaan valtio on kokonaismailli jokaisen yksilön perustarpeiden ehdoilla.

Eliittiä ei esitetä ahneena hvyinvoinnin tuhoajana vaan valevasemmisto toistaa eliitin höpötystä valinnanvapaudesta, joka on vain rikkaiden valinnanvapautta ja tasa-arvon tuhoamista ilman valtion tasaavaa roolia. Ehdotonta roolia lailla ja sääntelyllä - kattavasti, selkeästi, tieteellisesti vertailuilla jo todistetun TEHOKKAASTI ilman höpötyksiä eliitin vapaaehtoisista almuista ja hyväntahtoisuudesta.

Valtio esitetään taakkana oikeistolaisessa diskurssissa, puhetavassa, leimaustavoilla mutta silti pörssiyrityksille ja osinkoihin kaadetaan enemmän tukiaisia kuin sosiaalijärjestelmään.

Oikeiston höpötys yksilön menestyksestä yksilön lahjakkuuden mukaan on jo peruste omaisuusverotuksen takaisinottamiselle - suurin osa omaisuudesta on perittyä ja jo 600 vuotta sitten suomalaisilta varastettua suomenruotsalaisten vanhaa rahaa kolonisaation ryöstöyhteiskunnasta. Perintöverokin täytyy nostaa oikeiston yksilösankari-suorituspuheiden takia.


Valtionyhtiöiden demonisointi ja EU:n kieltoterrorin kannattaminen valtion työllistävään toimintaan on selvä merkki valevasemmiston antautumisesta.

Antautuminen ylikansallisille yhtiöille on kaiken kaaoksen ydin.

Valtio ei saa suojella kansalaisiaan ja talouttaan oikeiston pörssi-ideologiassa eli "kapitalismissa" vaan pörssi saa tuhota hyvinvoinnin koska kansallinen malli kielletään ja jopa omat rajat kielletään väestönsiirtofantasiassa. Valtio esitetään suurena uhkana ja sitä se on riistävässä rikastumisfantasiassa eliitin saadessa veronkiertoa. Palkkatyöläisen kokonaisverotaakka alv-taakan kanssa on yli 60 - varakkaalla veronkiertäjällä voi olla alle 5%. Ilman veroprogressiota ei ole tervettä valtiota joka valvoo taakan jakamista nimenomaan veroprogressiolla - varakkailla on enemmän joten heiltä on otettava yleiseen tasapainoon eniten.

Pohjoismainen malli todisti tasapainon ja hyvinvoinnin jakamisen. Se on ideologia ja arvovalinta. Nyt sitä demonisoidaan valheilla. "Kilpailukyky" eliitin rikastuttamiseksi feodaaliperiaatteilla ja "vapaus" retoriikalla.

Valevasemmisto suostui Kataisen hallituksessa pakkotyön ja ilmaistyön laajentamiseen työttömille - vastoin kansainvälisiä sopimuksia eli palkaton työ nimetään "harjoitteluksi" vaikka sitä se ei raakana työnä ole ja jopa kokeneita käyttäen.

Nato-maiden hyökkäyssotia ei haluta kieltää mutta pakolaisista on tehty tekopyhä ratkaisu siunaamaan Amerikan johtaman terrorin jatkuminen.

Ilman itsenäisyyttä ei ole pohjoismaista mallia.

Ilman ylikansallisten yritysten verotusta Suomi vuotaa kuiviin - veronkiertoa on lisätty jatkuvasti eduskunnan hyväksyminä pikkulakeina 27 vuotta. Lontoo ja New york kiittävät.

Nyt itsenäisyys ja oma valuutta omalla keskuspankilla esitetään kirouksena - ja ihmetellään kun EU-määräykset tuhoavat elintasoa ja lapset kärsivät. Valtion rooli tuhotaan ja samalla ihmetellään miksi valtio ei anna elämän edellytyksiä kaikille - oikeistolainen ihmettely ja tekopyhyys on petos pohjoismaista mallia kohtaan.

Tullimaksuista joidenkin väitteiden mukaan 7000 miljoonaa vuotaa vuodessa EU:lle ja se ei kiinnosta oppositiopuolueita koska EU on mukamas pyhä asia ja suomalaisen yhteiskunnan ehto?

Massamedia ja viranomaiset ovat tahallaan epäselviä EU:n ja ylikansallisten yhtiöiden viemistä rahoista.


Järkevät ihmiset eivät myöskään ihmettele tai estä suurimpia kultteja Suomessa: syyttäjät, tuomarit, poliitikot ja lapsia ohjaavat rehtorit kuuluvat salaisiin amerikkakeskeisiin CIA-salaliitto-organisaatioihin Lions Clubiin, Vapaamuurareihin, Rotareihin. He eivät aja Suomen etua.

CIA-NATO-NSA valvoo kaikkia Amerikan etuja ja kulttuurikolonisaatiota ihan jo katsomalla stasiamerikan lakeja. Helsingin keskusloosin lipussa on 100% Amerikan ja CIA:n lipuista sama graafinen kotka - luuletko että sattumaa?- Eduardo Maura: After four years of resistance, Podemos, Syriza and Left Unity are working to show there is an alternative to embedded elites 
     THEGUARDIAN.COM  |  HENKILÖLTÄ EDUARDO MAURA


Kansa on menettämässä ja menettänyt yli 25 miljardia e ylihinnoitteluun ja ylihintaiseen vanhaan teknologiaan eikä katastrofin vaatineita poliitikkoja eroteta pois kähminnän orgioista

- Venäjä tarjosi ilmaista uutta tehokasta sähköverkkoa Suomeen kolmasosa sähköhinnalla ja Koivisto sekä Aho kielsivät rakentamasta mukamas vapaan markkinatalouden maahan. 

Ettekö herää kapitalismiin eli eliitin säätelytalouteen, tuhokapitalismiin tuhoamaan enemmistön taloutta ja mielenterveyttä - kts ydinvoimalafarssi edellä:

Pohjoismainen malli on enemmistön säätelymalli ihmisarvon ja elintaslon yleiseen nostamiseen, ei eliitin rikastumiseenBritannian työväenpuolueen ja ammattiyhdistysliikkeen EU-kriittisten dokumenttielokuva kertoo, miksi äänestys EU-eron puolesta on vasemmistolainen vaihtoehto. Lexit Brexit
   II

 
SDP:n ja SAK:n pitkien petossarjojen viimeisin vaihe

Vastaväite SAK:n johdolle:

" - Ensinnäkin ei hallitus olisi voinut uhkauksiaan toteuttaa, jos ammattiliitot olisivat yhdessä vastustaneet niitä tiukasti ja tarvittaessa lakkoasetta käyttäen. Toisekseen osa hallituksen uhkauksista todettiin jo aiemmin perustuslain vastaisiksi. Kolmanneksi hallituksen toimet ja uhkaavat toimet on useiden asiantuntijoiden mukaan todettu vahingollisiksi sekä kansantaloudelle että yksilöille, kirjoittaa Jarno Pernu.
- Ette voi itsekään usko noita selityksiänne. Kannattaisi alkaa pikkuhiljaa palauttamaan mieleen, kenen asioita teidän tulisi ajaa ja puolustaa. Se ei ole EK tai Suomen hallitus vaan työntekijät eli juuri se taho, jonka niskaan kaikki sonta selkärangattomuutenne takia kaatuu, kirjoittaa Johanna Pajuniemi."

"Eurovasemmisto-bouffoneiden peräänkuuluttama elvytys tarkoittaa euron oloissa sitä, että samalla siirretään valtaa entistä enemmän yksityisille liikepankeille, joilta euron puitteissa VAIN voi saada rahaa oman keskuspankin sijaan. (Toisena ongelmana on toki ns. budjettikuri, joka tekee elvytyksen vaikeaksi.)"  - Antti KukkonenRich countries share wealth and create economic security
EVONOMICS.COM|TEKIJÄ: EVONOMICS


 EUn "menestys" on kammottava lavastus - kammottava

  • Anatoly Karlin: "Basically, the Eastern Europeans get huge amounts of gibs from the West Europeans, especially the Germans and Scandis. Poland alone got €57bn in 2010-2014. These numbers are rarely mentioned but they are quite huge – in fact, in per capita terms, they are comparable to what the Russian budget gets from the entirety of its oil and gas sectors. Those much vaunted economies (“Polish economic miracle,” “Baltic tigers,” etc) would look much different without the huge capital transfers implicit in EU structural funds."

The EU is a deeply undemocratic institution enforcing austerity and privatisation on…

OPENDEMOCRACY.NET

Heikki Pursiainen on jälleen kerran intoutunut kirjoittamaan uuden jälkikeynesiläisyyden kritiikin. Kirjoitus jatkaa suomalaista jälkikeynesiläisyyden kritiikin linjaa, sillä se on pääosin sisällöt…
BLOGIT.IMAGE.FI|HENKILÖLTÄ RAHAJATALOUS

Yksityishenkilöiden varallisuus kasvoi 5,2 prosenttia vuonna 2015. Kokonaissumma on nyt 168 biljoonaa eli 168 000 miljardia dollaria, ilmenee yhdysvaltalaisen…
KEPA.FI

 Kapitalismia:

kansalaiset maksavat kun firmat eivät ota vastuuta voitonteon projekteista, riski on vain kansalaisilla jotka eivät saa voitonteosta provikkaa. Tämä on terrorisosialismia, sosialismin käänteiskuva. Vasemmistoliiton ja vihreiden sekä demarien hyväksymää "kapitalismia", vastuutonta pääomaa. 

Teollisuuden Voima huolestui Ranskasta:

Olkiluodon ydinvoimalaa rakentava Teollisuuden Voima -yhtiö on huolissaan Ranskan ydinvoimateollisuuden tulevaisuudesta, kirjoittaa Financial Times.  TALOUSELAMA.FI
Vihreät eivät laita pankkeja kuriin vaan uusliberalistit, brysselin liittovaltioa alistuvat pankkien kapitalismiin valtioiden purkamaisessa - sääntelyn purkamisessa:


Kuka kontrolloi isoja pankkeja? Heillä on vapaus investoida teollisuuteen, joka lämmittää ilmastoa vaarallisesti.


A new report provides the first look at bank financing for fossil fuels since the Paris climate agreement, showing that the world’s biggest banks are
ECOWATCH.COM
Toimittajat kenraalien kouluttamana Amerikkalaiseen geopolitiikkaan


Kari Arvola 

Kuuntelin aamulla Ylen ykkösen tarjoilemaa suomalaisten tutkijoitten pohdiskelua äskettäin julkaistusta Venäjän ja EU:n suhteita käsittelevästä analyysista. Pohdiskelun kohteena ollut selvitys oli venäläinen. 
Mediassa esiintyvät suomalaistutkijat näyttävät käsittävän tehtävänsä niin, että heillä on poliittinen agenda hoidettavanaan. Sama koskee myös YLEn toimittajia, pääsääntöisesti.
Näin ei pitäisi olla. Suomi on puolueeton maa, eikä EU-jäsenyys edellytä poliittista kampanjointia ketään vastaan. Olisi mielenkiintoista ja tärkeääkin kuulla aitoa, tendensseistä mahdollisimman vapaata pohdiskelua meille kaikille tärkeistä kysymyksistä.
En ryhdy keskustelua siteeraamaan. Vain yksi esimerkki. Keskustelussa venäläisselvitystä moitittin risririitaiseksi. Ristiriitainen olisi ollut mm. yhtäältä venäläisnäkemys EU:n painoarvon vähenemisestä geopoliittisella kartalla ja toisaalta Venäjän julkilausuttu pyrkimys taloudelliseen yhteistyöhön EU-maitten kanssa.
Jospa minä maallikkona avaan solmun.
Venäjä on vanhalle teollistuneelle Euroopalle luonnollinen ja tärkeä yhteistyökumppani talouden ja myös turvallisuuspolitiikan alueella suurten luonnonresurssiensa ja talouden suhteellisen alhaisen kehitysasteen vuoksi. Yhdessä EU ja Venäjä kykenisivät muodostamaan kilpailukykyisen taloudellis-poliittisen kasvualueen USA:n hegemoniapyrkimyksiä vastaa globaalilla näyttämöllä. 
Tämän tietäen ei ole omituista, ett USA on uhrannut merkittävästi panoksia mm. Saksan ja Venäjän välisten suhteiden huonontamiseksi ja rikkomiseksi, molempien maiden tappioksi. Saksassa tämä tiedetään ja talouden piiristä välien katkomista kritisoidaan ankarasti.
Venäjän resurssit ovat suuret. Se ei kaadu pakotteisiin eikä taloussaartoihin. EU:n laita on huonommin. EU on yli 60-prosenttisesti riippuvainen tuontienergiasta. Venäjä on tärkeä energian toimittaja ja myös teollisuuden ja maatalouden suuri vientimarkkina.

Jos amerikkalaisten yritys saada hallintaansa eurooppalaisten kaasu-ja öljyhuolto Lähi-Idän resurssien avulla etenee, tulee EU vedetyksi mukaan Lähi-Idän ja Syyrian konfliktiin. Juuri venäläisen öljyn ja kaasun sulkemisesta pois eurooppalaisilta Syyrian konfliktissa lopulta on kysymys.
Ristiriita on reaalimaailmassa. Ei venäläisten tutkijoitten paperissa.

"On arveltu että euroopassa vain yksi euro kahdeksastakymmenestä on todellisuudessa olemassa, ja loput ovat tätä johdannaiskuplahöttöä. Sitten kun tämä johdannaiskupla puhkeaa, eurooppa tippuu korkealta ja kovaa.

Telkkarissa tuli dokumentti joskus parikuukautta sitten. Dokumentissa kerrottiin että saksanpankilla on liikkeellä johdannaislainoja kaksi kertaa koko maailman bruttokansantuotteen arvon verran. Johdannainen on pankkien tyhjästä luomaa höttörahaa jolla ei ole todellista vastinetta kuin nimeksi, nimellisetä arvostaan. Pankki luo johdannaisen tyhjästä, lainaa sen eteenpäin, ja kun se maksetaan takaisin, se muuttuu oikeaksi rahaksi. Pankeilla on myös oikeus lainata toisille pankeille tätä johdannaisrahaa, ja kun pankki on saanut tililleen toiselta pankilta lainanneensa johdannaishötön, saa lainannut pankki lainata ihmisille rahaa kymmenkertaisen määrän lainoja verrattuna ensin pankin itsensä lainaamaan käytännössä olemattomaan johdannaishöttörahaan." 
- henkilö SK
Antti Pesonen pohtii valheen roolia politiikassa

Valevasemmisto väistelee tuhoisasti eliitin korruptiota ja salaliittojaEi tämä juttu ollut ainut, jossa Koivisto pyrki vaikuttamaan oikeuden päätöksiin. Hänen entinen vävypoikansahan oli Uppsalan ekonomi Jari Komulainen, joka oli…
JYRKIVIROLAINEN.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ JYRKI VIROLAINEN


"I am here because I don’t agree with American weapons, American rockets being directed toward other countries from German soil." - Clement Walter
Thousands of protesters formed a human chain around the base, which relays communications between drone operators and the drones they pilot abroad.

DEMOCRACYNOW.ORG

YLE kysyi mielipidettäni YLEstä:


YLE:n oikeistolainen propaganda on järkyttävää journalismin vastaista oikeistolaista politisointia. Podemos-jutussa alaotsikossa lukee "vasemmiston keskinäinen voimanmittelö " aivan kuin aito vasemmisto olisi riidassa keskenään. Tässä harhauttavassa lauseessa implisiittisesti esitetään että sosiaalidemokraatit olisivat vasemmistoa mitä he eivät kapitalistisena ja militaristisena puolueena ole. Aito vasemmisto Espanjassa nimenomaan on nyt nimenomaan yhteistyössä euro-oikeistoa ja nato-oikeistoa vastaan.


Olette röyhkeä oikeistolainen propagandasivusto vastoin journalismin periaatteita. Sensuroitte Amerikan sotaterroria mm africomin kuolemanpartioita, euroopan terrorismin todellista historiaa cia-naton 15000 terrori-iskuista 40 vuoden ajan ja jugoslavian hajottamista naton kuolemanpartioiden ja naton kouluttamien islamistiterroristein avulla.

‪#‎hsfi‬ ‪#‎journalismi‬ #yle ylefi


The 14th Dalai Lama of Tibet is always garnering a lot of attention, and for good reasons. Most recently, he told the world that simply praying is not the answer for the…


THEUNBOUNDEDSPIRIT.COM


Uusintavaaleihin päätyneessä Espanjassa valtataistelu kiihtyy. Kesäkuun lopun vaaleista on tulossa vasemmiston keskinäinen voimainmittelö. Maan sosiaalidemokraatteja uhkaa hajaannus ja tuho.
YLE.FI|HENKILÖLTÄ JYRKI PALO

By Peter Phillips Globalization of trade and central banking has propelled private corporations to positions of power and control never before seen in huma


PROJECTCENSORED.ORG

 J. Sakari Hankamäki 
Filosofian tohtori, Filosofi, tietokirjailija, tutkija 
Etiikan ja yhteiskuntafilosofian asiantuntija                    13. kesäkuuta 2016 

  •    " Islam ja homot kuin tuli ja vesi" 
Tämän aamun valjetessa on varmistunut, että afgaanitaustainen terroristi Omas Mateen, joka murhasi 50 ihmistä orlandolaisessa homoravintolassa, työskenteli ISIS-järjestön hyväksi, ja että hänen motiivinaan oli homoseksuaalisuutta vastaan suunnattu viha.
Verilöyly on Yhdysvaltain historian pahin. Karmaisevaa on, että sama olisi voinut tapahtua aivan yhtä hyvin myös Helsingissä tai missä tahansa paikassa, joka vain on riittävän helppo kohde kiiluvasilmäisille terroristeille.
Ei tarvinne erikseen mainita, että tämä(kin) terroriteko seurasi suoraan islamin ideologisesta olemuksesta, toisin sanoen uskonnon sisällöstä. Maailma ei tule tuomitsemaan kyseistä veritekoa kovin jyrkästi, sillä siinähän tapettiin vain homoja, mutta sallinette sanasen islamin ja homoseksuaalisuuden suhteista ihan vain totuuden vuoksi.
Islamin raivo länsimaista kulttuuria kohtaan on jatkunut jo pitkään yleispoliittisissa yhteyksissä, viimeisimpinä esimerkkeinä Pariisin (1. ja 2.) sekä Brysselin terrori-iskut. Sen sijaan homoseksuaalien ihmisoikeuksia islam on tyytynyt polkemaan lähinnä arabimaiden omilla tonteilla. Esimerkiksi Iranissa, Pakistanissa ja Saudi-Arabiassa on tuomittu kymmeniä homoja vankeus- ja kuolemanrangaistuksiin vuosittain.
Eilisen terrori-iskun voisi helposti nähdä vain yhtenä länsimaista vapaamielisyyttä vastaan kohdistettuna tekona. Länsimaissa (toistaiseksi) vähemmistönä olevan muslimiväestön viha seksuaalivähemmistöä kohtaan kuitenkin jakaa homot automaattisesti eri leiriin islamin ilosanoman kanssa. Orlandon joukkomurhaa ei voida selittää millään yleisellä ”liberalismin vastaisuudella”, vaan siinä on kyse oikeaan ja hurskaaseen islamiin sisältyvän homovihan manifestaatiosta. Islam ja homoseksuaalisuus ovatkin kuin tuli ja vesi.
Tämä on tietenkin kauhistus poliittiselle vihervasemmistolle, sillä se on halunnut laittaa kaikki vähemmistöt samaan junaan myöntämättä esimerkiksi sitä eroa, joka vallitsee syntyperäisen suomalaisen homoseksuaalin ja muualta muuttavan, eri kansakuntaa, uskontoa ja kulttuuria edustavan muslimin välillä. Monissa tapauksissa kotimaiset vähemmistöt on ohitettu muualta muuttaneiden hyysäämisellä, jotta maahanmuuttajille on saatu hyviä virkoja ja muita etuja, vaikka näin on loukattu kansalaisoikeuksia ja meritokraattista oikeudenmukaisuusperiaatetta. Homot ovatkin olleet yhteiskuntamme viimeisiä ”neekereitä”.

Poliittinen vihervasemmisto on saarnannut, että suvaitsevaisuus ei voi olla valikoivaa ja että sen vuoksi niin homot kuin muslimitkin ovat samalla viivalla kaikkien muiden kanssa. Totuus on, että suvaitsemisen pitää olla nimenomaan valikoivaa. Perusteen tähän antaa se, että suvaitsemisen kohteena olevat asiat ovat arvoltaan erilaisia.

Jo suvaitseminen sinänsä on arvovalinta, sillä suvaittaessa tehdään arvoarvostelmia. Muutamat arvot ovat parempia kuin toiset. Samoin muutamat uskonnot ovat vähemmän huonoja kuin toiset ja niin edelleen. Jo arvon käsite sinänsä sisältää ajatuksen arvojen erilaisuudesta. Jos kaikki arvot olisivat tasan (eli vallitsisi tasa-arvoisuus), ei mitään arvoja olisi, sillä yhtäkään arvoa ei voitaisi erottaa mitään muuta arvoa paremmaksi, ja vallitsisi yksiarvoisuus eli totalitarismi. Niinpä arvojen olemassaolosta sinänsä seuraa arvojen hierarkkisuus.
Minä puolestani tiedän, että islam on olennaisesti mädempi kulttuuri kuin länsimaiseen liberalismiin ja valistusfilosofiaan perustuva kulttuuri, ja tämän lausuman tuen akateemiseen asiantuntemukseeni. Niinpä meillä länsimaalaisilla ei ole mitään velvollisuutta suvaita sellaista uskontoa, joka repii yhteiskuntaamme, murhaa kansalaisiamme, tuhoaa kulttuuriamme ja tuottaa silmitöntä tuskaa ja kärsimystä syyttömille ihmisille.
Ei ole epäilystäkään, etteikö länsimaiden poliittinen vihervasemmisto tule vetoamaan islamia puolustaakseen kahteen näkökohtaan. Ensinnäkin se vaatii tekemään eron maltillisten ja terrorististen muslimien välille, ja toiseksi se syyttää maahanmuuttokriitikoita väkivallan provosoimisesta. Ehkä vihervasemmisto väittää myös terrori-iskun olevan ovela provokaatio, johon länsimaalaisten ei pitäisi langeta vaan hyväksyä itkusta kiittäen tämäkin katkera opetus.
Kaikki kyseiset puolustelut ovat kliseisiä ja naurettavia. Terroristinen islam hyödyntää samaa islamia kuin ”rauhan uskontona” esiintyvä islam. Uskonoppineiden mukaan ei ole erikseen maltillista islamia ja radikaalia islamia vaan yksi islam. Ja juuri tämä islam julistaa kuolemantuomioita muiden muassa homoille.
Ei ole erikseen myöskään ”uskontoa” ja ”terroristien värväystä”. On huomattava, että islamin koko olemus perustuu joukkosuggestioon ja manipulaatioon. Islam kehottaa alistumaan osaksi joukkoliikettä. Sen sijaan esimerkiksi kristinusko korostaa individualismia ja yksilönvastuuta sekä valintaa.
Koska islamin olemus on joukkosuggestio, on vaikea erottaa uskonnon harjoittamista kansankiihotuksesta. Ja juuri siksi jokaisesta moskeijasta tuleekin niin helposti terroristien värväyskeskus. Itse en tiedä islamin lisäksi mitään muuta suurta uskontoa, joka edistäisi tavoitteitaan terrorin keinoin.
Näyttöä löytyy myös Suomesta. TV2:n keskusteluohjelmassa vuonna 2013 esiintynyt suomalainen imaami Abbas Bahmanpour julisti säteilevästi hymyillen, että julkisesta homoseksuaalisuudesta pitäisi tuomita islamin sharia-lain mukaisesti kuolemaan! (Aiheesta tässä.) Ainoa, joka vaivautui puolustamaan homoja kyseisessä TV-ohjelmassa, oli perussuomalaisten Simon Elo – vasemmiston ja vihreiden edustajien hihitellessä sekavasti taustalla.
Nyt kun islamin agendan tuella listitään myös seksuaalivähemmistöjä, poliittisen vihervasemmiston pelimerkit ovat aivan sekaisin.
Länsimaiden vihervasemmisto on pitkään silittänyt muslimiterroristien päätä ”selittelemällä pois” islamin sisään rakennettua homofobiaa. Monet seksuaalivähemmistöliikkeen edustajina esiintyneet tahot ovat nähneet asian aina niin, että homot ovat sorrettuja muslimimaissa ja että sen vuoksi he ovat pakolaisina länteen tullessaan suojelun tarpeessa.
Aivan kuten totesin jo tässä puolen vuoden takaisessa kirjoituksessani, Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry antoi viime marraskuussa julkilausuman, jossa yhdistys vaatii, että ”seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville pakolaisille ja turvapaikanhakijoille taataan turvallinen oleskelu Suomessa sekä asiallinen ja kunnioittava viranomaiskäsittely”.
Lisäksi Seta on esittänyt ukaasin, että ”turvapaikanhakijat tulee sijoittaa heidän halutessaan suurempiin kaupunkeihin tai pääkaupunkiseudulle, joissa heillä on mahdollisuus laajempaan vertaistukeen ja palveluihin”! Yhdistys väittää, että ”tällä on keskeinen merkitys heidän kotoutumisessaan”.
Pidän kyseisiä vaatimuksia turhina ja suomalaisten homojen asemaa huonontavina. Itse olen huolissani niiden suomalaisten homojen ja lesbojen asemasta, joiden siirtyminen ”suurempiin kaupunkeihin” esimerkiksi töihin tai opiskelemaan estyy, koska ulkomailta tulvivat maahanmuuttajat valloittavat suomalaisten ihmisten asuinsijat juuri noissa suurimmissa kaupungeissa, jotka näyttävät olevan kaikkien ihmisten unelmien kohteina.
Vihervasemmistolaisen seksuaalivähemmistöpolitiikan ristiriitaisuus näkyy myös siinä, että sen piirissä ei ole haluttu suojella sorrettuja ihmisiä vaan heidän uskontoaan. Mikäli Seta ja sen vihervasemmistolaisfeministinen transgenderistihallitus haluaisivat oikeasti edistää arabimaista tulevien homojen asioita eikä vain tukea maahanmuuttoa ja monikulttuurisuuden ideologiaa, niiden kannattaisi ohjata ihmisiä vapautumaan heitä sortavasta uskonnosta.
Suurmoskeijoiden sijasta pitäisi perustaa uskonnosta vieroittamista varten antimanipulaatio- ja desuggestiokeskuksia, joissa muslimien joukkosuggestio purettaisiin ja ihmisiä ohjattaisiin järkiperäisiin ajattelutapoihin.
Ei ole epäilystäkään, etteikö eilinen terroriteko ohjaisi myös seksuaalivähemmistöliikettä pohtimaan tarkemmin, kenen agendaa se oikein ajaa.
Seksuaalivähemmistöliike on niin sanotun kompensoivan suvaitsevuuden vanki. Tämä tarkoittaa, että hintana homojen asioiden edistämisestä poliittinen vihervasemmisto vaati homoilta sitoutumista edistämään kaiken maailman vähemmistöjen, myös muslimien, asioita. Takana oli juuri kaiken suvaitsemisen ihanne. Tämä oli homoille huono kauppa, sillä vihervasemmistoon klusteroituneet homot vieritettiin monikulttuurisuuden nimissä tukemaan myös islamia, joka sortaa rajusti nimenomaan homoja.
Homoja on ahdisteltu tietysti myös kristinuskon sekä konservatiivien taholta, joten en pyri asettumaan kannanotossani kummallekaan laidalle. Mutta paheksun sitä kaksinaismoralismia, jonka vallitessa islamin leviämistä tukeva poliittinen vihervasemmisto on tullut ajaneeksi kaiken maailman hullujen asiaa.
Mikäli islamilaisen yhdyskunnan edustajat eivät tämänkään terrori-iskun tapahduttua ryntää äänekkäästi ja kuuluvasti tuomitsemaan kaikkea islamin nimissä harjoitettavaa väkivaltaa ja vaadi sen lopettamista, minun on pääteltävä, että islamilainen yhdyskunta antaa hiljaisen hyväksyntänsä verilöylylle. Kun kyse ei taaskaan ollut ”siitä varsinaisesta rauhan ja oikeudenmukaisuuden islamista”, niin minä pienellä päälläni mietin, missä piilee nyt se pulmusen puhdas ja hyvyyttään laupiaasti jakeleva islam, joka tuomitsee ankarasti terroristiset väkivallanteot.
Hyväksyntänsä niille antaa myös media, joka tulee torumaan, kuinka tuhoisaa monikulttuurisen yhteiskunnan rakentamiselle on, jos islamkriitikoiden sallitaan ”kylvää vihaa” käyttämällä hyväkseen Orlandossa sattunutta yksittäistapausta. Ei tule olemaan myöskään mitään rajaa sillä, miten ISIS-järjestölle teostaan ilmoittaneen Omar Mateenin mainetta yritetään puhdistaa kaikesta vastuusta viittaamalla (tosin toteamattomaan) mielisairauteen, jotta terroriteon yhteydet islamin ideologiseen sisältöön voitaisiin kiistää.
Hänen opettajansa imaami Shafiq Rahmanin sallitaan pestä käsiään Ilta-Sanomissa samalla, kun hänen entiseltä työtoveriltaan ja vaimoltaan haetaan tukea väitteelle ”henkisestä tasapainottomuudesta”, jotta islaminuskolle lankeava syyllisyys ja vastuu saataisiin häivytettyä pois.
Yle, Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat tulevat balanssoimaan uutisointia kaivamalla esiin myös ja erityisesti muiden kuin muslimien tekemiä ja suunnittelemia viharikoksia, jotta näin voitaisiin välttää ärsyttämästä muslimeja. Lopulta uhriksi paljastetaankin avuton ja onneton muslimiterroristi itse, kun otsikoissa surraan, että ”erikoisjoukot ampuivat Orlandon terroristin” ja ne ”sadat muut laukaukset” vain ”kaikuivat yössä”!
Tähän laupiatten lampaiden kuoroon tulee yhtymään myös Seta, joka Prideillään kaiken ymmärtävästi ja anteeksiantavasti teroittaa, kuinka tärkeää on erottaa oikea islam terroristisesta islamismista. Ja niinhän se olisikin, kunnes...
Miten muslimeista voidaan enää lietsoa esiin vihaa, kun islam sinänsä jo pursuaa sitä.

Jukka Hankamäki Kunniaan liittyvä väkivalta ilmenee muun muassa sosiaalisena kontrollointina, fyysisenä väkivaltana ja uhkailuna. Ihmisoikeusliitto vaatii viranomaisilta parempaa…


YLE.FI|HENKILÖLTÄ EMMAKAISA JOKINIEMI

"EU:n sotilasesikunnan tiedustelupäällikkö Georgij Alafuzoff ei pidä todennäköisenä, että Itä-Ukrainan levottomuuksissa olisi mukana venäläisiä erikoisjoukkoja samaan tapaan kuin aikaisemmissa Krimin tapahtumissa. Alafuzoffin mukaan kyse on yksittäisistä ihmisistä.
– Itä-Ukrainassa ei ole suuria määriä venäläisiä sotilaita tai ihmisiä. Mutta on selvää, että vapaaehtosia, itse aloitteita ottavia venäläisiä on alueella varmasti. He ovat huolissaan kansalaisistaan, venäjää äidinkielenään puhuvista ihmisistä. En usko kuitenkaan, että sotilaallisesti Venäjä olisi vielä tällä hetkellä voimakkaasti sinne asemoitunut, sanoo Alafuzoff."


EU:n sotilastiedustelun johtaja ei usko, että Itä-Ukrainassa olisi suuria määriä venäläisiä sotilaita.
YLE.FI|HENKILÖLTÄ VESA SUNDQVISTHenkilön Political Junkie News Media kuva.


We should be especially vigilant now, because Obama only has six months left, so he will be desperate to inflict as much...
WWW.TRUTHANDACTION.ORGIn this episode of the Keiser Report, Max and Stacy discuss the markets, showing what the politicians won’t tell us: from unsustainable debts to $1 trillion ...

Vladimir Putin saved Russia from the scavengers of the Yeltsin era. What's more, he's fundamentally re-forming the world's biggest country in ways few understand.…
SOTT.NET
Eurooppa. Valtiomallin tuhoaminen, rajojen poistaminen ja kaappaaminen uusliberalistiseen kaaokseen kohti orjatyömarkkinoita ja eliitin rahastusorgioita
" Ruotsin poliisin tuore raportti, jossa kartoitetaan seksuaalisia ahdistelutapauksia, on karua luettavaa. Nuoret tytöt joutuvat nykyisin Ruotsissa ahdistelun kohteiksi lähes kaikkialla julkisilla paikoilla (kouluissa, busseissa, uimahalleissa jne.) ja sosiaalisessa mediassa. Kouluissa nuoret tytöt joutuvat kokemaan ahdistelua päivittäin. Lähes jokainen nuori tyttö joutuu myös vähintään kerran viikossa verbaalisen ahdistelun kohteeksi. Tilastojen mukaan ahdistelijoiden kohteina ovat erityisesti 14-15-vuotiaat tytöt.

Ahdisteluihin syyllistyvät identifioinnin perusteella erityisesti afgaanit, somalit ja eritrealaiset. Seksuaalista ahdistelua tapahtuu eri muodoissa kuten esimerkiksi väkijoukon keskellä, jossa miehet työntävät kätensä tyttöjen vaatteiden alle. Tyttöjä myös yritetään pussata ja halata väkisin. Lisäksi yksin liikkuvia tyttöjä usein piiritetään 5-6 hengen joukolla, jolloin tyttöjä pidetään väkisin kiinni, heidät yritetään riisua alasti ja joku joukosta kuvaa tapahtumaa.
Kolmansista maista tuotu ahdistelukulttuuri elää tänä päivänä vahvana Ruotsissa. Tiedän monen ruotsalaisen harmittelevan nykyisin sitä, etteivät he aiemmin tehneet tarpeeksi monikulttuurisuuskehityksen estämiseksi.

POLISEN.SE
Rob Bilott was a corporate defense attorney for eight years. Then he took on an environmental suit that would upend his entire career — and expose a brazen, decades-long history of chemical pollution.
NYTIMES.COM|HENKILÖLTÄ NATHANIEL RICH


According to Amber Lyon, a three-time Emmy award winning journalist, CNN is…
YOURNEWSWIRE.COM|TEKIJÄ: SEAN ADL-TABATABAI
MORE than half of French voters want their own in-out referendum on European Union (EU) membership, renewing fears in Brussels that a Brexit could topple the…
WWW.EXPRESS.CO.UK|HENKILÖLTÄ SELINA SYKES, EXCLUSIVE

Oikeisto luo kaaosta ja sen jälkeen vetoaa kaaokseen saadakseen totaalikontrolin.

Hajottaa ensin yhteiskuntaa ja vetoaa sitten diktatuuriin valtansa perustelemiseksi "Liittovaltio" "Suuri ratkaisu" "Yhteinen ratkaisu" = eliitin diktatuuri, plutokratiaANALYYSI | Kylmän sodan päätyttyä kaksi kansainvälisen politiikan huippututkijaa, Francis Fukuyama ja Samuel Huntington esittivät kilpailevat…
SUOMENUUTISET.FI


What is normal in most rich countries is dismissed by the paper or record as the “unsustainable,” “feel-good” posturing of an “unkempt,” “impatient” and “angry” socialist.


In its editorial look back at the Bernie Sanders campaign, the New York Times did some ideological policing.
FAIR.ORG

Ei kommentteja: