torstaina, kesäkuuta 09, 2016

Vasemmistoliiton puoluekokous 2016 kapitalistisen fasismin puolesta

-- päivitetty iii


Kulutusta JA kierrätystä sekä sivistystä, hyvinvointia voidaan kasvattaa teknologialla

mutta pörssi-ideologia haluaa estää resurssien jakamisen: pörssi on rakennettu resurssien kaappaamiseen ja kasaantumiseen eliitille, vain eliitille.  Futuurikaupalla luodaan keinotekoista kurjuutta ja tarvetta sodille, eliitti vaatii hintojen nousua ja palkkojen pienentämistä, sosiaaliturvan poistamista ja paikallisen tuotannon turvaamista - jotta eliitin vallan ja varallisuuden kasaantuminen jatkuisi.

Teknologia tarjoaa utopiaa  elintasona, yksilönvapautena ja puhdasta tuotantoa mutta EU-eliitti kieltää sen oman skenaarionsa takia.

Tätä ei kevyt hyvänmielen bilevasemmisto vasemmistoliitto kerro

koska se toimii kapitalismin ja militarismin puolesta valevasemmistona. Kauniiden sanojen suojassa eliittiä uhkaamatta kuin runoilija suomenruotsalaisen galleristin bileissä, ei lausu eliitin uhkailevasta korruptiosta mitään.
   
Vasemmistoliitto on toiminut eurofasismin ja Amerikan militarismin puolesta 100% oikeiston tukena. Myös tietysti Kreikan tuhoajana.

Nyt kun euroterrorin todellinen luonne on paljastunut, vasemmistoliittoeliitti turvautuu yhä kammottavampiin paradokseihin: emme voi hylätä EU:ta, koska se edustaa kauniita ajatuksia joihin olemme sitoutuneet. Kannattajia vaaditaan jatkamaan valetta, ettei vasemmistoliiton johtoa vaihdettaisi. Vedotaan kauniisiin ajatuksiin, siis kauniisiin valheisiin fasistisen ja orwellimaisen EU:n puolesta.

Nälkä, kauhu ja köyhyys lisääntyvät Suomessa ja bilevasemmisto kirkuu rasismista maahanmuuttajien rikosten kasvaessa ja poliisin ollessa vastaamatta enää puhelimeen.


     Vasemmistoliiton puoluekokous 2016 kapitalistisen fasismin puolesta.

Vasemmistoliitto ei toimi eurojuntan, talouspuheen ja pörssifasismin vallankaappausta vastaan vaan julistaa, että suomalaisten työläisten ja köyhien on antauduttava kapitalismille ja venäjävihalle, sodalle eliitin vallan lisäämisen puolesta. Vasemmistoliitto ajaa halpatyötä ja orjuutta julistamalla CIA:n ja mossadin väestönsiirtoa Suomeen. Vasemmistoliitto julistaa Obama-CIA:n kauppasotaa Venäjää vastaan ja suomalaisten yrittäjien talouden romahduttamista - samalla Amerikka lisää omaa kauppaansa Venäjän kanssa!


Vasemmistoliitto vastustaa Pohjoismaista mallia:

 veroprogressiota, valtionyhtiöitä, tullia, omaa valuuttaa, omaa demokratiaa, enemmistön valtaa, itsenäisyyttä, omaa rajaa, omavaraisuutta, turvallisuutta.EU-fantasia on vasemmistoliiton brutaalin puoluekulttuurin johtotähti ja EU vaatii totaalista demokratian ja itsepuolustuksen alasajamista.

  • Veronkiertoa on yli 20 miljardia ja verohelpotuksia yli 20 miljardia vuodessa eliitin rikastumisprojektissa ja ideologiassa joka on valtion tuhoamisprojektia, pohjoismaisen mallin tuhoamista. Vasemmistoliitto on järkyttävän hiljaa tuloerojen ja pahoinvoinnin syistä. EU ottaa Suomen tullista 7000 milj e joka vuosi ja muita eu-maksuja 3000 milj. sekä ilman omaa keskuspankkia erilaisia korkoja 2000 milj e 
  •  50 miljardia vuotaa pois pohjoismaisesta mallista. Joka vuosi. 
  • Armeijan täysin hyödyttömään hävittäjähankintaan ollaan upottamassa kuluineen lisäaseineen 50 miljardia Amerikan asekauppiaille. 


Väestönsiirrot ovat nyt tärkein Euroopan tuhoamisen/muokkaamisen väline ja vasemmistoliittokin tukee tätä Amerikan ja mossadin kaaoksenluomis-operaatiota - myös vassarit ovat vaatimatta Suomen irtaantumista Amerikan ja Ranskan siirtomaasodista sss-hallituksen tukena. Sotia kannatetaan kun väestönsiirtoa kannatetaan - sodat esitetään "ilmiöinä" pakolaispropagandassa eikä Amerikan hyökkäyssotina Lontoon ja Wall streetin geopolitiikkana. Nuorten miesten tulva Eurooppaan ei taistele terroristeja vastaan vaan esittä terrorismin oman elintasonsa nostamisen vatimuksena Euroopalle.

Analyysi on hyvin yksinkertaista kun katsot, kuinka CIA:n ohjaamat trendi-ideologiat ja trendi-hysteria estävät kansaa ottamasta kansanvaltaa ja vastustamasta rahaeliittiä ja Suomessa varsinkin suomenruotsalaista varjoissa toimivaa rikasta rikasta korruptio-rahaeliittiä.

Aito vasemmisto nousi kansan omaehtoisuudesta, vapaudesta, sivistyksestä, kansanvallasta,  ihmisarvosta, yhteisomistuksesta - pois eliitin vallan, tiedon vääristelyn ja ahneuden alta.

Eliittiystävällinen vasemmistoliitto naurattaa oikeistolaisia koska se on vaaraton piipittäjä, myötäilijä.

Vasemmistoliitto on valinnut kirkon terrorin köyhille: luvataan kauniita ajatuksia ja luvataan ettei eliitti lyö jos vasemmisto alistuu täydellisesti eliitin fasismille ja sodille.


   
  2)

Taktista skitsofreniaa ja lupauksien helinää eliitin marssittamana.
Lupauksia jatketaan vaikka kaikki lupaukset ovat murskana.

    Tiivistettynä:

Vasemmistoliitto itkee krokotiilin kyyneleitä julkisesti "köyhien puolesta" kun samalla osallistuu eliitin systeemiterroriin inhimillisen tasajako-valtion alasajamiseksi. Pohjoismaisen mallin alasajamiseksi uusliberalismin valheilla. Eliitin ideologia mutta vasemmiston sanoja "lohduksi".


Kauniiden sanojen ihailu on fasismia ja todellisuuspakoa, jos eliitin terroria ei vastusteta kiivaalla taistelulla ja analyysillä eliitin vallan historian kauhuista ja salaliitoista. Demarien CIA-konsensukselle ja CIA:n lahjonnan luomalle piilo-oikeisstolaisuudelle vasemmistoliitto luotiin kabinettisalaliitolla, nuorekkaaksi propagandakuplaksi ihailemaan amerikkalaisten elokuvien maailmankuvaa ja kaupallisuutta, "trendejä".

Jos olet seurannut 10 vuotta vasemmistoliittolaisten kansanedustajien puheita niin he toistavat alistumistaan sanoilla "Minulla ei ole mitään ulkoistamista vastaan" eli vasemmistoliitto hyväksyy pohjoismaisen mallin eli hyvinvoinnin takaamisen tuhoamisen. He ovat siis jo hyväksyneet 20 vuotta TTIP-sopimuksen ja purkaneet hvyinvoinnin ehtoja äärimmäisellä alistumisella ja kapitalismin ajamisella kieltämällä valtion työllistämisen ja hintatason laskemisen valtionyhtiöillä. Kaivokset on lahjoitettu pois ilman verotusperiaatetta ja suomalaiset ovat menettäneet jo 30 miljardia kaivoksien tuotoista ylikansallisille yhtiöille! Kansallistaminen on ainoa valinta takaisin pohjoismaiseen malliin - Suomen resurssit on oltava vain suomalaisille hyvinvoinniksi. Ei pörssikuplan ja leiitin paisuttamiseksi.

Vasemmistoliitto on valtava harhautus ja sen takia ahdistuneet ja sorretut työläiset eivätkä varsinkaan työttömät stressissään äänestä vasemmistoa. 
  Euroterrorin kohteet näkevät vasemmistoeliitin valheet ja eurojuntan propagandan toistamisen.     
   Kannatus vähenee ja romahti,  
ja vasemmiston maineen pilanneet ovat luoneet oman valehtelevan johtajakultin ja puolueen kontrolliterrorin taistelevan vasemmistolaisuuden tilalle. Missä on vasemmistoliiton tiedottaminen ja tiedostaminen paikallisesta oikeiston ja vapaamuurarrien terrorista demokratiaa vastaan, hyvä veli ja maan tapa -korruptiokulttuurista?   
Vasemmistoliitto estää tiedon ja tiedostamisen eliitin palveluksessa luoden harhaista EU-uskoa. Mielipuolista kilttien lasten fasismia sokeana EU:n militarismille ja talousterrorille, vallankaappaukselle.   

Li Andersson toistaa rkp:n ja kokoomuksen talousfasismia mutta harhauttaa kivoilla empaattisilla sanoilla kun pohjoismainen systeemi luovutetaan ja alistetaan fasistiselle kapitalismille ja natokenraaleille "eurooppalaisen identiteetin" takia. Valheilla markkinoitua valevasemmistoa, "porvarillista vasemmistoa", globalisaatiota kapitalistisen terrorin ja amerikkalaisen maailmankuvan tueksi.

Ontot retoriset sanat riittävät näköjään sivistymättömien ja toiveikkaiden nuorten harhauttamiseen ja eliitin kovan totaalifasismin tukemiseen. Pohjoismaisen mallin systeemi tuhotaan, kivat sanat kivettyvät fanaattiseksi sekundaarihysteriaksi "rasismista" ja "rajojen avamisesta". Vasemmistoliitto on sairaan johtajakultin ilmentymä, kaikki on sidottu johtajakulttiin hyvin sairaalloisesti sdp:n ja kokoomuksen mallin mukaisesti.   3)

  Suvi-anne Siimes  on jo paljastanut itsensä avoimesti kovan luokan kapitalistiksi, äärioikeistolaiseksi suurfirmojen torpedoksi.  Johtopäätöksiä vasemmistoliiton frankenstainin syntyhetkistä ja silloisesta Siimeksen nostosta vasemmiston tuhoamiseksi?
 
Pohjoismaisen mallin systeemi tuhotaan, kivat sanat utopiasta kivettyvät nyt fanaattiseksi sekundaarihysteriaksi "rasismista" ja "rajojen avaamisesta". Vasemmiston ehdoton alkuperäinen nationalismi eli luovuttamaotn paikallisdemokratia ja paikallissolidaarisuus on nyt kirosana eurovasemmistolle.

Eurooppaa tuhotaan katteettomalla maailmanpelastamisfantasialla, sotia jatketaan pakolaisnostalgialla.
 
Alistuminen Amerikan ja mossadin geopolitiikalle on ainoa saatanallinen evankeliumi mitä vasemmistoliiton eliitti julistaa kiivasti ja hehkuen.
Kataisen hallituksessa vasemmistoliiton eliitti allekirjoitti salaisten neuvottelujen hyväksymisen Natolle alistumisesta, "isäntämaasopimuksen valmistelusta! Natottaminen ja maihinnousun valmistelu hyväksyttiin Li Anderssoninkin toimesta kun LI toisti CIA:n valheita Kiopvan natsein suojaksi. Tätä vasemmistoliitto pakenee itsepetokseen joka päivä.   

Vasemmistoliitto toimii CIA:n käsikirjoituksen mukaan eikä vaadi edes armeijan nato-toiminnan lopetusta. Nato on sodansytyttäjä, Gladio-terrorin kehto, Jugoslavian tuhoaja, Afganistanin tuhoaja, kymmenissä siirtomaasodissa toimittajien suojelema Nato Africom, Libyan tuhoaja, Syyrian tuhoaja. Olette todella suggestioon uponneita jos luulette että vasemmistoliitto on vastavoima eliitin terrorille. Piiptystä ilman taistelua ja tiedostamista eliitin salaliitoista ja historian vääristämisestä. Vasemmistoliittolaiset raukat ovat uskoneet koululaitoksen oikeistolaisen historian rajun sensuroinnin eliitin hyväksi.

Vasemmistoliitto on hylännyt humanismin ja hyväksyy Wall streetin militarismin, imperialismin ja salaliitot eli hyväksyy rahaeliitin perinteisetkin terrorismin tukijat, ihmisvihan ideologiat, jopa Vatikaanin kirkkokunnat ja valtionkirkon Suomessa, rasistisen islamin ja Rockefellerien kapitalistisen feminismin.  

Prioriteettien tajuaminen on kansanvallan ydin, enemmistönvallan selkäranka.

Ilman itsenäisyyttä ja omaehtoisuutta ei ole kansanvaltaa, ei solidaarisuutta eikä kansan hyvinvointia vaan vain eliitin moralismia ja hysteriaa. Aito vasemmistolaisuus on aina nationalismia, paikallisen solidaarisuuden ja omaehtoisuuden puolustamista. Amerikkalaisten trendihahrhojen kuten valkoisten miesten vihaaminen, feminismin ja seksuaalivähemmistöjen vihan ihailu ovat imperialismia, Rockefellerin rahoittamaa ja ohjelmoimaa. Trendi-imperialismi estää aina tehokkaasti aidon taistelun eliitin terrorin ja korruption eli kapitalismin vastustamista.  • Esa Tuominen heitti kysymyksen:  "Joku sotilasasioita tunteva voisi kertoa, miten maihinnousun harjoitteleminen palvelee puolustustarkoituksia. Mihin suomalaisten sotilaiden on tarkoitus nousta maihin?"


   4)

Vasemmistoliitto on tärkeä osa RKP:tä, ns rahaeliitin tyytyväisyyttä korostavaa "konsensusta" (eliitin "mielenrauha" ja tuloerojen kasvattaminen)  - kuten on kokoomus ja perussuomalaiset talvi-jatkosodan fantasiaa kannatellen.   

RKP on suurin puolue Suomessa, rikkaimpien puolue, jatkamassa Vatikaanin veristä kolonisaatiota ja demokratian tuhoamista 900 vuoden linjassa. Raha, raha, salaiset sopimukset, kabinettipeli. Li on suuri saavutus kapitalistien puoluepelille Suomessa Amerikan maihinnousun ja venäjävihan edistämisessä.

Psykologisesti vasemmistoliitto on lahko, jossa saat kokea olevasi kiltti ja alistuva lapsi, kelpaava lapsi, toivoa kaikkea hyvää joulupukilta jotta voit unohtaa kun sukulais-setä nussii sinua perseeseen.


 
  5) Heikki Typpö 
Vasemmistoliiton puoluekokous on pidetty  - etukäteen ennen kokousta
" Vasemmistoliiton puoluekokous on siis pidetty, kun puheenjohtaja on valittu. Työväenliikkeessä puheenjohtaja valitaan puoluekokouksen linjavalintojen jälkeen synteesinä. Puoluekokouksella ei ole enää mitään mahdollisuuksia tehdä uusia linjauksia ja ottaa opiksi menneisyydestä kun linjaukset on tehty. Uudet tavoitteet ja keinot jäävät tulevien puoluekokousten asialistalle.
Jos nyt vaikka puolueen jäsenistö tekisikin päätöksen palata työväenliikkeen yhteyteen ja ryhtyä analysoimaan kapitalismin umpikujaa, lamaa ja sodanuhkaa ainoasta mahdollisesta eli marxilaisesta näkökulmasta, niin se ei ole mahdollista enää, kun Li Andersson sanoutui A-studion haastattelussa irti työväenluokan ideologiasta, marxilaisuudesta. Andersson sanoi, että hänellä ei ole marxilaisuuteen mitään suhdetta. 
Jos siis puolue tekisi tuollaisen päätöksiä, puheenjohtaja olisi siitä pihalla. Joku voi perustella Arhinmäen käynnistämää puheenjohtajavaalia laajana demokratian eleenä, niin kuinka jäsenistö olisi voinut arvioida kunkin ehdokkaan kyvykkyyttä politiikassa, kun esimerkiksi miesehdokas, joka oli varsin tuntematon suomalaisille, jäi väistämättä pimentoon. Hänet ilmeisesti haluttiin pitää pimennossa.
Vähintäänkin olisi pitänyt julkistaa tasa-arvon nimissä jokaisen ehdokkaan ohjelmallinen linjaus. Anderssonilta se tiedettiin eduskuntavaalien ja hänen medianäkyvyyden ansiosta. Pekolankin linjaus jäi näkymättömiin.
Jos puolueen linjaukset tehdään vain puheenjohtajien julistuksina, niin mikä tehtävä jää silloin puoluekokoukselle? Vasemmistoliiton menettely merkitsee samalla vasemmistopolitiikan personointia, yksilövaltaa eli vanhan kokemuksen mukaista stalinismia. Se ei riitä enää. Näin Arhinmäen ”demokratia” mitätöi puoluekokouksen."


Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari  Venäläiset eivät ole minun vihollisiani
- John Batchelorin ja Princetonin yliopiston Venäjätutkimuksen professori, emeritus, Steven Cohenin keskustelu tällä viikolla www.John Batchelor show sivuston podcastissa on syvällinen ja viisas. USA:n johtamien joukkojen arroganssi Baltiassa ja Puolassa on kuin kaivaisi ydinsodan verta nenästään. Suomi mukana kaikessa typeryydessään.
Kiihkeät EU-demarit saivat myös takkiinsa Euroopassa valheittensa takia. EU luvattiin hunajan ja rahatulvan ratkaisuna, "uuten kapitalismina" "toivo-kapitalismina" - kunhan eliitille annetaan vapaat kädet


6)

Kilpailukyky-kyykytyksessä ammattiyhdistykset unohtivat realiteetit: 

eliitti kuorii nyt kermoja huikeina osinkoina kun suomalaiset suostuvat kyykkyyn - ay-johtajatkin kusettavat ja ihmiset alistuvat 

 

   Suomalaisen eliitin ideologinen vyörytys valheilla: 
1. " MarketWatch uutisoi (vuosi sitten) Erkki Liikasen olleen tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa äärimmäisen huolestunut Suomen heikosta kilpailukyvystä, jonka takia hallituksen on ehdottomasti jatkettava rajulla vyönkiristyslinjalla: "It is now 'vitally important' that the government follows through with its belt-tightening plans, Bank of Finland Governor Erkki Liikanen said at a news conference..."
2. " The Wall Street Journal uutisoi Maailman talousfoorumin tänään julkaisemasta raportista, jonka mukaan Suomi on koko Euroopan unionin kilpailukykyisin maa: "Finland leapfrogged Sweden as the most competitive nation in the European Union, according to a report released by the World Economic Forum on Tuesday."
- "Näkeekö kukaan tässä mitään ristiriitaa?"  
-- Sippo Kähmi


7)


Arvo Aalto on ymmärtänyt Vasemmistoliiton ytimen. Vasemmistoliitto jatkaa oikeiston Kirkon tehtävää, oikeiston toivosuggestiota, rkp-kokoomuksen ojentamaan tehtävää - Köyhille unelmia ja eliitille rahat:
" Tehdään Suomesta yhteiskunta jossa rahan sijasta ihmisillä ja heidän unelmillaan on sijaa! ‪#‎vaskokous‬ ‪#‎vasemmisto‬ " Arvo Aalto
Kuka luulee että bilevasemmisto on vastavoima eliitin terrorille ja EU:n sabotaasille? Liimapuolueen kyyneljaosto.

Olellinen dokumentti aidon vaemmiston näkemyksistä:

Britannian työväenpuolueen ja ammattiyhdistysliikkeen EU-kriittisten dokumenttielokuva kertoo, miksi äänestys EU-eron puolesta on vasemmistolainen vaihtoehto.


The EU is a deeply undemocratic institution enforcing austerity and privatisation on…
OPENDEMOCRACY.NET

  8)

Nyt on Ruotsissa pelin henki muuttunut rajusti.


Isäntämaasopimuksen vastustajat siivotaan pois Ruotsin valtiopäiviltä.


I går kväll blev det klart att två av partiets toppnamn petas från sina poster i riksdagsgruppen. Det handlar om Carl Schlyter som varit EU nämndens ...
SVERIGESRADIO.SE|HENKILÖLTÄ SVERIGES RADIO 
    9)

Rodunjalostus on aina ollut europropagndan puheissa mukana, toimittajat vain ohittavat ne eivätkä kysy, hei, tämähän on rodunjalostuspuhetta.
The Free-Market Fantasy Labeling the market natural and the state unnatural is a convenient fiction for those…

   • "Soros sanoo WSJ:n mukaan, että on sangen todennäköistä, että Euroopan unioni romahtaa pakolaiskriisin, Kreikan ongelman ja Ison-Britannian mahdollisen eron vuoksi."
" Ja tuo itse siis on Open society -järjestön takana, joka rahoittaa maahanmuuttoa ja pakolaisuutta ja "pakolaisuutta" Eurooppaan ja ainoastaan kansallisvaltioiden rajat estävät hänen HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄÄN. Itse on tilannut ongelmia Eurooppaan, sijoitellut vähän ja odottelee vaan taas sopivia voittoja. Saatanallinen kusettaja, joka koittaa todellakin lietsoa sotia. Jostain ihmeen syystä tämän herran Open society -järjestö on bannattu Venäjällä uhkana kansalliselle turvallisuudelle. Tosin media on uutisoinut tämän teon "demokratian vastaisena toimenpiteenä". Soros ja kumppanit kannattaa "Open borders" eli kaikilla on oikeus maailmassa valita asuinpaikkansa - eurooppalaisten maksamana.  "Maineikas suursijoittaja George Soros on alkanut jälleen käydä kauppaa sijoitusmarkkinoilla, kirjoittaa Wall Street Journal.
TALOUSELAMA.FI
CIA:llekin työskentelevä Stratfor myöntää
että Ukrainassa CIA:n ohjaama ja 60 vuotta rahoittama vallankaappaus
on räikeimpiä vallankaappauksia historiassaEDITOR'S CHOICE: According to a report issued on June 6th in German Economic News (Deutsche Wirtschafts Nachrichten, or DWN), the German government is preparing to go to war against Russia, and has in draft-form a Bundeswehr report…
STRATEGIC-CULTURE.ORG
On Tuesday, the US Senate Committee on Foreign Relations scheduled a two-hour anti-Russian hate-fest. Lies, misinformation and jaw-dropping stupidity were on full…
RUSSIA-INSIDER.COM  • Hitler koulutettiin ja suggestoitiin tehtävään 200 vuoden preussin armeijan suggestio-oppien mukaan. Sumerilaiset aloittivat jo massojen hallinnan: valtionkirkolla kenraali piispana, valtionjumalan suggestiolla.
Bloomberg tunnustaa Putinin supertalouden luomisen,
suunnitelmatalous toimii kuten 70-luvun Suomessa
Bloomberg surprises with a truthful and superb article on Russia's stunning success in developing its agriculture. Food is now one of the pillars of Russia's ex
Näytä lisää


Backed by billionaires' cash, Russian food exports are now worth more than Kalashnikovs and all other military hardware combined.
BLOOMBERG.COM
Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari…
WWW.UUSISUOMI.FI

The recent resolution of the parliamentary Assembly of the OSCE fully equalizes the role of the Soviet Union and Hitler Nazi Germany at the outbreak ...
DISCLOSE.TV|HENKILÖLTÄ LUKAS MAGNUSONEx-Danish Prime Minister Anders Fogh Rasmussen became NATO secretary general in 2009 in exchange for a secret deal with Turkey and the United States to close the…
SPUTNIKNEWS.COM|HENKILÖLTÄ SPUTNIK


It’s that time of the year again when some of the world’s most powerful people lock themselves behind closed doors for three days of high-profile discussions. Known as the world’s
ADGUK.CO.UK

Henkilön teleSUR English kuva.

Any country that connects mass surveillance, corporations, big money and even bigger government is in trouble, says the American academic
WWW.THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ JIM POE
Vasemmistoliitto on hiljaa homoja tappavista islamilaisista maista 
jonne viedään mm suomalaista ohjusteknologiaa, Vaisalan piirejä


Vasemmisto on hylännyt todellisuuden ja uskoo amerikkalaisen propagandakoneiston diskurssin hyvistä Kiovan natseistaThe recent declassification of over 3,800 documents by the Central Intelligence Agency provides detailed proof that since 1953 the CIA operated two major…
WWW.SOTT.NETBrexit?Olellinen dokumentti aidon vasemmiston näkemyksistä: 


Britannian työväenpuolueen ja ammattiyhdistysliikkeen EU-kriittisten dokumenttielokuva kertoo, miksi äänestys EU-eron puolesta on vasemmistolainen vaihtoehto.


1 kommentti:

Paavo Kuronen kirjoitti...

Synkkää, mutta totta. Nyt täytyy ajattelevien ja hyväntahtoisten ihmisten ottaa valta takaisin. Se tapahtuu yksinkertaisesti. Pitää vain löytää muut, jotka ymmärtävät saman ajatuksen ja liittyä yhteen, tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Pitää olla valmis tekemään yhteistyötä kaikkien kanssa, joilla on samoja päämääriä. Meillä on yksipuoluejärjestelmä tässä maassa, sen tekopyhyys pitää paljastaa, ja sille pitää tarjota vaihtoehto. Me suomalaiset voimme lopettaa maailman sodat ja nälänhädän. Nykyinen systeemi on valheille rakennettu korttitalo, ja jos yksikin valtio alkaisi puhua karua totuutta koko maailmalle, ja kaiken lisäksi näyttää esimerkkiä siitä, miten yhteiskunta pitää järjestää, niin positiivinen yhteiskunnallinen muutos leviäisi nopeasti kaikkialle. Viesti voi levitä nopeasti internetissä, mutta myös fyysisessä maailmassa. Kuka tahansa voi lähteä kiertämään ovelta ovelle, selittää kohteliaasti tilanne ja ratkaisu ongelmiin, värvätä näin kokoajan lisää ihmisiä jne. Jotain tällaista tässä pitää alkaa tekemään, eihän tässä ole mitään järkeä elää tällaisessa orwellilais-huxleylaisessa dystopiassa koko elämäänsä.