tiistaina, kesäkuuta 07, 2016

Saksa syyttää Suomea - vajoamisesta Saksan markan tähdenSaksa syyttää Suomea euroalueen vaarantamisesta mm työttömyydellä - vaikka pakottaa muut palvelemaan vahvaa Saksan markkaa eli "euroa" "yhteisvaluutalla".

Tekopyhyyden huipennus.

Mutta järki käteen.

Ei tarvitse kuin katsoa 70-luvulle sillä silloin noustiin: eikä ole muita keinoja kuin 70-luvun keinot, valtionyhtiöt, tiukat rajat, elintasopakolaiset ulos, oma markka, veroprogressio, tiukka veronkierron estäminen. Eliitti on tehnyt Suomesta ryöstökohteen eliitin orgioille, eikö tämän pitäisi olla aivan selvää, eliitin projekti on ollut purkaa pohjoismaista mallia ja Suomen itsenäisyyttä, valtiomallia, joka vaatii takaisin tiukkaa sääntelyä ja resurssien jakamista elintason vuoksi.Vaikka kuinka puhutaan taloudesta niin europrojekti on tyly vallankaappaus, ideologinen tavoite alistaa kaikki yhden armeijan ja diktatuurin alle - palvelemaan pörssien ja pankkien ideologiaa Amerikan geopolitiikkaa ajaen. Eurooppalainen identiteetti on suuri suuri valhe ja Kreikka on esimerkki kuinka valtio hajotetaan ilomielin valheilla ja laina-ansoilla ja vedotaan suurempaan päämäärään.

Eurojuntta kielsi Kreikalta veroprogression ja eliitin veronkierron estämisen ja veronkiertäjien Saksaan, Lontooseen ja Sveitsiin viemän rahan verottamisen Kreikkaan. Moralistiset valheet hirvittävän dystopian tähden.


 Markku Kuisma vertailee kiinnostavasti Suomen talouskriisejä. Nykyiselle on haettava yhtymäkohtia 1800-luvulta. Moraalis-ideologiset rajoitteet viivästyttivät silloin hallitusta tekemästä hyviä ratkaisuja. Vastikkeetonta julkista apua pidettiin alempia kansankerroksia turmelevana ja siksi vastuuttomana.

Professori Markku Kuisma luotaa talouskriisien historiallisia yhteneväisyyksiä.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MARKKU KUISMA


Kilpailukykysopimus on järkyttävä huijaus - taas verhotaan euroterroria moralismin kääreeseen.

Ei hallitus aja Suomen etua vaan Saksan, Lontoon, Wall streetin kolonisaatioprojektia - hajota ja hallitse
  Ei kommentteja: