maanantaina, kesäkuuta 13, 2016

Vallankaappaus vasemmiston sisällä

  versio ii


 •        Vihreille ennätyskannatus, vasemmistoliitto putosi taas 
 • Miksi vasemmistoliiton feministit tekevät oudon temppu-täyskäännöksen

  ylpeästä naisten paremmuuden ylistämisestä naurettavaan ja valheelliseen "sukupuolettomuus"-semantiikkapropagandaan? Uusi jumalallinen metataso vasemmistoeliitin vallan korottamiseen uusiin korkeuksiin?  Uusi harhautus, huomion varastaminen pois vasemmistoliiton oikeistolaisesta europolitiikasta, talouspolitiikasta rahaeliitin ja Brysselin terrorille alistuneena ilman suomalaisten elintason ja itsenäisyyden suojelemista perustuslain vaatimilla tavoilla. 
  Ja silti puolueen papereissa säilyy yhä kymmeniä sivuja feminismin ehtojulistuksia ja vihajulistuksia suoraan Rockefellerien oikeistolaisen feminismin mukaisesti valvotut etuoikeudet ja tuomio-oikeudet naisille - kaukana vasemmiston humanismista ja suomalaisen vanhan kulttuurin tasa-arvosta?  
  Sukupuolettomuus on nyt tietysti koodisana "feminismin vallalle" "feminismin" ehdoilla aivan kuten "kristillisyys" oli sovinistien koodisana miesten jumalallisuudelle, miesten pappeudelle. 
   Tietysti tämä on naurettava peite kolmen feministin diktatuurille, kolmen koplalle, jotka eivät ymmärrä kapitalistisesta rahan kasautumisen terrorista yhtään mitään.  Eivätkä välitä koska puolue on viritetty nyt vain hierarkiseen kulttitoimintaan kompassi nato-viisarilla.
   Oikeistolaiset semanttiset hölynpöly-operaatiot ovat tärkeitä vasemmiston hajottamisen operaatioita. Eettinen ajattelukyky alistettujen köyhien puolesta hajotetaan porvarilliseen, semanttiseen hysteriaan pois tosimaailmasta ja eliitin toistuvista salaliitoista masamedian propagandahallinnassa ja todellisuuden sensuroinnissa. 
  Prioriteettien havaintokyky on harhautettu ja nyt kytketty pois todellisuuden oikeista ongelmista ja talousanalyysistä, looginen ajattelu vasemmiston prioriteeteistä eliitin vastustajana hajotetaan elitistisellä hysterialla, epä-älyllisellä moralismilla eli kirkollisella pelko-hysterialla eli lahkoajattelulla. 
     
  Vasemmistoliitto leikkii nyt rahaeliitille  ja ilkeille oikeistotoimittajielle kelpaavaa  toistamalla oikeiston muurinmurtaja-taktiikkaa, "konsensusta" politiikassa eliitin sanelemilla "säännöillä" ja retoriikalla. Oikeiston terroritaloutta ei epäillä eikä sitä vastaan taistella pohjoismaisen mallin ja veroprogression sekä markan palauttamiseksi, rukoillaan vaan polvillaan muruja köyhille. 

 • Lahkoterrorissa eliitti antaa alamaisille mm nyt vasemmistoliitossa mielivaltaisia julistuksia, joihin vaaditaan vain emotionaalista reaktiota ja "yhteinäisyyttä". Keskustelu kielletään "puolueen yhtenäisyyden vuoksi" kun painotetaan vain eliitin vallan jumalallisuutta ja totalitarismia. Sukupuolettomuus on törkeän hyvä esimerkki eettisestä järjettömästä, tyrmäävästä uskonnollisesta metapuheesta eli lahkojen ylihengellisyydestä. "Tämä on jumalan sana, puolue ajaa hyvää ja jos vastustat sen eliittiä vastusta ylimaallista ihmeellistä hyvää".
   
 • Näin eliitin terroria ja tuloeroja vastaan taisteleva vasemmistolaisuus mitätöidään "hengellisellä puheella" ja tyhjillä ultimatumeilla: metapuheella tyrmätään poliittinen analyysi .  
 • Feminismi ja sen saavuttama symbolinen valta rahaeliitin hierarkiaa, "länsimaisuutta" puolustavana, tämä saavutettu hierarkia puolueessa eliitille kelpaavana ja rahaeliitin ideologian mukaisena EU-vallankaappausterrorin tukijana halutaan piiloon julkisuudelta.

  Ensin käyttivät "feminismiä" aseena, nyt poliittisen teurastuksen, aito-vasemmistolaisten erottamisen  (Paavo Arhinmäki: "Vasemmistoliitto on yhtenäisempi kuin koskaan"),  humanismin prioriteettien vääristämisen onnistumisen jälkeen peittelevät Rockefellerien rahoittaman oikeistolaisen CIA-nato -myönteisen & pörssiterrori-myönteisen "feminismin" jälkiä, pääperiaatteita ja ideologista ohjaavuutta "kielletään" uusilla valheilla ja julistuksilla. 

  Rockefellerien rahoittama feminismi & poliitikot rauhaan jättävä puuhastelu (Suomessakin) 
  on psykologinen ja sosiologinen manipulaatio-operaatio, laaja psy-op, jossa naisille luodaan materialistinen paremmuus-hybris, yli-ihmis-ego, joka tietysti perustuu psykoottiseen miesviha-hybrikseen. Hyvinvoivat naiset "saavat samaistua" sorretuihin naisiin ja esiintyä uhreina vaikka elävät maailman tasa-arvoisimmassa maassa.

  Kaukana tasa-arvosta. Porvari-naisten näin ohjelmoitu näkemys itsestään osana oikeistoeliittiä ja eurokapitalismia mutta "uhri-identiteetillä", osana dollarifasismin "läntistä" imperialismia ja massamedian propagandaa "tyytyväisestä naisesta" mainosfasismin mukaisesti, "länsimaisia arvoja". 
  Sukupuoli-identiteetin neurooisa paisutetaan yli eliitin luokkasodan: "Talouspuhe täytyy jättää eliitille, pappi käski, feministi käski."
  Vasemmistoliitto ei aja suomalaisten työläisten ja köyhien asiaa Suomen valtion ehdottoman itsenäisyyden ja vaurauden edistämiseksi omalla valuutalla ja valtionyhtiöillä 70-luvun sosialistisilla talouskeinoilla - vaan ajaa eurojuntan hajottavaa pörssi-ideologiaa antautumiseen, sotatalouden propagandaa EU:sta uutena eurooppalaisena identiteettinä ja totalitarismina "Venäjää vastaan".  

  Köyhyys ja eliitin terrori yhteiskuntaa kohtaan ei ole feministeille ongelma vaan ainoa päämäärä on hakea kiitosta eliitiltä joka kirkuu feminismin ihanuuksia ja psykologista korruptiota: naiset opetetaan samaistumaan eliittiin feminismin saduilla ja vihalla. 
IHMISSUHTEET.BLOGSPOT.COM
Yllättävä järjen ääni ihmiseltä, joka on elänyt aitojen vasemmistolaisten kanssa:Vasemmisto on hylännyt todellisuuden ja uskoo amerikkalaisen propagandakoneiston diskurssin hyvistä Kiovan natseista - CIA:n vallankaappauksissa


The recent declassification of over 3,800 documents by the Central Intelligence Agency provides detailed proof that since 1953 the CIA operated two major…
WWW.SOTT.NET


Ranskassa työläiset ovat vasemmistolaisia ilman eliitin kahleita:

Labour reform protesters hold general strike in Paris
FOLLOW LIVE: http://bit.ly/1Pr7mEf

Olellinen dokumentti aidon vaemmiston näkemyksistä:

Britannian työväenpuolueen ja ammattiyhdistysliikkeen EU-kriittisten dokumenttielokuva kertoo, miksi äänestys EU-eron puolesta on vasemmistolainen vaihtoehto.

   - gallup milipidekysely kannatusluvut suomen itsenäisyysjuhla 1917 avaamattomat joukkouhaudat 1918

Ei kommentteja: