perjantaina, kesäkuuta 03, 2016

YLE:n manipulatiivinen terrori demokratiaa kieltäen

YLE:n manipulatiivinen terrori. 

Katsokaapa miten nyt 3.6. Areena TV1 uutisissa kohdassa 8:00 lavastetusti harkitulla suggestiivisella diskurssilla leimataan hallituksen vastustajat negaation keskipisteeksi aivan kuin hallituksen ratkaisu viedä 600-800 euroa kuntatyöntekijältä ei olisi negatiivinen hyökkäys yhteiskuntaa vastaan eliitin veronkierron hyväksi: "Hallituksen vastustajilla ei ole luottamusta..." "SAK:lla ei ole luottamusta kun se vastustaa..". 

Tämä on oikeistomedian ja kirkon syntikulttuuria kun se julistaa emotionaalisesti eliitin ahneuden vastustajat syntisiksi ja tottelemattomiksi lapsiksi inhoa sylkemällä, emotionaalisesti leimaamalla ilman mitään ihmisarvon pohjaa: ainoa mittari on eliitin "reaktio", kirkkoherran loukkaantuminen. 

Eliitin vastustaminen sidotaan tässä esimerkissä epäluotettavuuteen - täysin epärationaalsiesti: jos et tottele isää, isä ei sinua voi rakastaa, jos et alistu, isä ei voi sinua rakastaa. Elitti haluaa aina taannuttavasti esiintyä isänä ja äitinä. Suggestio on tietoista kuinka tehdä orjista orjia.

Tämä emotionaalinen taktinen paine ja kelpaamattomuuden suggestio hyvin epärationaalisesti painostaen ja varsinkin demokratian kieltäen on ollut aina eliitin tärkeimmän aseen eli kirkon tärkein keino: halventaa, halveksua, häpäistä enemmistöä siitä jos ne yrittävät kansanvaltaa ja estää eliitin räikeitä etuoikeuksia, epätasa-arvoa ja ryöstöretkeä. 

Kieli on ase ja vasemmisto on unohtanut pelottelun alla kuinka päämäärätietoinen eliitti on aina ollut


Kokonaisveroastetta rationaalisesti katsoen tavallinen työläinen maksaa elintarvikkeiden ym kautta yli 60% verotuksen joten on palattava progressiiviseen verotukseen jotta eliittikin maksaisi kokonaisveroasteesa saman kuin työläinen. 

Puhumattakaan nyt firmoista kun joillakin on 0 prosenttia veroaste niin eliittillä on pokkaa ottaa ylimoraalinen asenne. 

Verovirastokin jatkaa valheiden hyväksymistä veronkierron perusteluiksi aivan lainvastaisesti ja vasemmistolaiset talousoppineet ovat hiljaa kuin veronkierto olisi laillista kun keksii hyvän valheen bulvaanifirmojen kautta.  
II

" Silmiinpistävää on ollut (jälleen kerran) Ylen toiminta. Yhtiö antaa Bernerille suoraa tv-lähetysaikaa päivällä, ja kun riita on valmis, hän on yksin illalla studiossa kertomassa vain ja ainoastaan oman kantansa. Härskiydellä ei näytä olevan rajoja. "   - Juha Halonen
Äärioikeiston perintö


Suomi on Euroopan oikeistolaisin maa. Sen näkee vaalituloksesta, hallituksen kokoonpanosta ja hallitusohjelmasta. Näin on aina ollut ja tulee ilmeisesti aina olemaan.
Kun maassa on kokoomuslainen armeija, kokoomuslainen poliisi, kokoomuslaiset elinkeinoelämän järjestöt jne., on helppo kuvitella, että maa oikeistolaistuu yhä lisää.
Suomessa on myös pitkä perinne siinä, että töihin ei oteta vasemmistolaisia eikä ammattiyhdistysaktiiveja. Kaikessa hiljaisuudessa perinne jatkuu. Pienyrittäjät ovat erityisen allergisia vasemmistolaisia ja ay-aktiiveja kohtaan.
 Ennen kuin Suomessa oli mitään tietoa Adolf Hitleristä, Suomessa oli vallalla äärioikeistolainen Lapuanliike, jonka voimin maasta lakkautettiin ammattijärjestöt ja kommunistinen puolue sekä yritettiin lopettaa sosiaalidemokraattinen puolue.  ..
  Top German Journalist Admits Mainstream Media Is Completely Fake: "We All Lie For The CIA"

Ei kommentteja: