maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Sipilä pelästyi ja söi sanansa - Ruotsi paljasti nato-kiellon
Sipilä sekosi ja hätkähti sanansa syöden 

kun Ruotsi pilkallisesti hylkäsi Suomelle annetun siiman vuosien ivallisen vedätyksen jälkeen julkisesta sotilasliitosta: Sipilä kritisoi Natoa Ylellä: Raudan rajoille kuskaaminen ei ole ratkaisu
Takaisku. Paha takaisku paranoija-diskurssille.  

Nyt Suomen antautuminen amerikkalaisille onkin uhka Ruotsille Ruotsin itsenäisyysnarratiivissa!
   
     Nyt naurattaa. 

Yhteisen paranoijan markkinavirsi teurastettiin ruotsalaisella pitkällä vedätyksellä jola mitattiin suomalaisten oikeistopoliitikkojen tyhmyyttä ja vedätettävyyttä. 

Joka yritetään kääntää kuolettavaksi iskuksi markkinoiden taas "Suomen yksinäisyyttä" jonka Amerikan imperialismi, sotahulluus ja CIA:n kidutuskoneet pelastaisivat... voi suomalaisten fasistisukujen unelmia.


   Nyt älykkäät ihmiset ymmärtäkää vakavasti kuinka pitkälle armeija on luovutettu natolle, amerikalle ja mossadille. 

Kenraalit kielsivät joukoiltaan oman suomalaisen tehokkaasti salatun Nokian viestintäteknologian ja armeijan viestintäjärjestelmäna on nyt mossadin ja cian kontrolloima mossadin järjestelmä. Amerikka kielsi suomelta oman sotateollisuuden ja Ruotsi vain kasvattaa omaansa robotti-ohjus-tykeillä. Kaikki armeijan teknologia on nyt Cian sammutettavissa napin painalluksella. Kekkonen aloitti tämän rauhansopimusten vastaisen salaisen armeijan kaappaamisen vetämällä saksaan suorat vakoilupiuhat armeijan laitteista ja tutkista.

IITerrorin seuraamukset 
- kansalaisen kommentti ajankuvaan


" Uskon, että ammuskelun taustalla on viha viranomaisia kohtaan. Jorma Nyfors koki vääryytenä ulosottomiehen ja muiden viranomaisten häneen kohdistamat lukuista pakkokeinot, esim. ulosotot jne. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta Jorma jaksoi ja halusi huolehtia toisista ihmisistä, esim. viemällä ruokaa vähäosaisille ystävilleen ja maksamalla heidän laskuja jne. Yhteiskunta “viranomaiset” kiusaavat yksilön loppuun saakka, mutta tämä ei kiinnosta ketään. Mitäs jos pidettäisiinkin hiljainen minuutti viranomaisrikollisten hengiltä kiusattujen puolesta? "


Epätoivo johtaa aina tragediaan.

Yhteiskuntapolitiikka on nyt epätoivon lietsontaa.

Eliitti ruokkii omaa halveksuntaansa, maailmankuvaansa ja "politiikkaansa" ajamalla ihmisiä halveksuttavaan epätoivoon. Hajota ja hallitse.

Epätoivon politiikka tuottaa traagista terroria, se toistaa systeemin terroria yksilön terroriteon kautta.

"Uusliberalismsi" eli neokonservatismi on tuhoamassa pohjoismaista mallia ja ainoa päämäärä politiikassa on eliitin veronkierron paisuttaminen - eliitin yhteiskuntavastuu kielletään mutta silti eliitti haluaa tehokkaita työntekijöitä ja toimivan infran.

Eliitin etuoikeuksia kasvattava kapitalistinen politiikka ajaa vain pienen raharikkaan eliitin rikastumista.

Systeemin terrori luo epätoivoa tilastollisesti ja sitä on turha kaataa ihmisten niskaan. Pohjoismainen malli on uskomaton todiste kuinka systeemi poisti huikean määrän väkivaltaa Suomesta. 60-luku oli 400 kertaa väkivaltaisempi kuin nykysuomi parivuotta sitten ennen maahanmuuttajia.

Kirjoitan nyt väkivallan syistä ja seurauksista. Hiipuilen jälleen kerran sananvapauden rajamailla, mutta asia on sen verran vakava, että siitä täytyy pystyä kirjoittamaan avoimesti ja käyttäen todellisia sanoja ja termejä. Henkilökohtaise
PELISUOMI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

Pentti Leppäaho · Henkilön Atte Blom ja 10 muun kaveri  
- Voidaan toki "olla maalla viisaita, kun merellä tapahtuu..." . Tuntematta tapauksen yksityiskohtia ilmeisesti tiedettiin ainakin, että sisällä on aseistautunut kaveri. Kovasti on tiedotettu, että poliisi toimi ohjesäännön tms mukaan. Varmasti näinkin. Poliisilla tulisi kuitenkin olla enemmän mm. dramatiikan tajua, tiettyä psykologista silmää jne. pelissä mukana. Jos kysymyksessä on ns pattitilanne, toisella puolella kaveri, jolla on jo valmiiksi sukset ristissä virkakoneistoa, auktoroiteetteja ym kohtaan ja omaan kotiin on kommandopukuiset, aseisteut poliisit tunkeutumassa "käskyttäen", eli komennellen, objekti saattaa käyttäytyä kuin nurkkaan ahdistettu villieläin. Olisivat antaneet kaverin olla rauhassa kotonaan, miksi moinen hysteerinen kiire mennä tekemään sankaripidätyksiä? In, tselläni on koira, vanha Länsi-Siperian laika -mix kaverinani. Yleensä lauhkea, sosiaalinen ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva joskin joskus hieman oman arvonsa tunteva. Mutta, joidenkin mm. poliisien, vartijoiden yms. uhoavassa asenteessa tätä luontokappaletta ärsyttää. Ihmisiä, kuten luontokappaleitakin, täytyy osata lähestyä edes jossain määrin arvostaen.

 

Jari Jakonen

Islannin kattilavallankumous - demokratian soihdunkantaja
Islannin kansantalous suli keinottelutalouteen. Veronmaksajille oli varattu vain maksajan rooli. Islantilaiset eivät tähän rooliin kuitenkaan suostuneet. Sen sijaan he tarttuivat keittiöidensä kattiloihin ja paistinpannuihin. He menivät paukuttamaan niitä parlamenttinsa edustalle.
Islannin kansa rupesi vaatimaan muutoksia maan perustuslakiin, koska entinen oli mahdollistanut kaikenlaisen keinottelun ja konnantöiden harjoittamisen. Korruptio, epämääräiset "yksityistämissopimukset" ja ministerien olematon vastuu ylittivät Islannissa sen kipurajan, jossa ne hyväksyttiin systeemiin "väistämättä kuuluvina" elementteinä.
Kun uuden perustuslain tarve oli todettu, islantilaiset käärivät hihansa ja ryhtyivät hommiin. Perustuslakia laati tavallisista kansalaisista valittu kansankokous, jonka toimintaa seurattiin jatkuvasti reaaliajassa internetin välityksellä:
- Jokainen luonnos julkaistiin internetissä kansankokouksen nettisivuilla
- Jokaista esitettyä kohtaan saattoi kommentoida heti, kun se oli esitetty
- Jokaisesta kohdasta äänestettiin välittömästi, ja äänestyksen perusteella esitetty kohta hyväksyttiin tai hylättiin
Islannin kansa on laatinut ne perustavat säännöt, joiden mukaan he haluavat hallintoaan hoidettavan. Islannissa on tuskin ainoatakaan kansalaista, joka ei nyt tunne omaa perustuslakiaan. Islannissa kansa on suvereeni.
Islannin perustuslainsäädäntöprosessi ei tainnut saada meikäläisessä perinteisessä mediassa oikeen minkäänlaista julkisuutta, vaikka koko hoito oli poikkeuksellisen nykyaikainen ja kansanvaltainen.
Islantilaiset vallankumosivat pankkirosvojen järjestyksen: pankkeja ei pelastettu veronmaksajien rahoilla vaan islantilaiset antoivat pankkirosvoilleen pitkät kakut. He laativat uudet yhteisen elämänsä perussäännöt taklatakseen aikamme pankkirosvoparonien vallankäytön.
Islannin valtion tulopohjan korjaamiseksi maan verojärjestelmä uusittiin kokonaan. Tasaveron tilalle tuli kolmiportainen jyrkästi progressiivinen tulovero. Varakkaimmille asetettiin varallisuusvero. Pääomaveroprosentti kaksinkertaistettiin. Työttömyysuhkaa vastaan päätettiin taistella tosissaan kaikin tavoin.
Islannilla on oma keskuspankki. Islannilla on oma rahapolitiikka. Islanti lopetti EU-jäsenneuvottelut. Islanti on viemässä liikepankeilta oikeuden luoda rahaa.
Nyt Islanti on YK:kin kiittelemä Pohjolan valopilkku.
Islanti ja islantilaiset ovat kansanvaltaisuuden soihdunkantajina esimerkkinä meille kaikille. 
Keskusta, rkp kokoomus oikeisto sote-malli yhteiskuntasopimus nato liittovaltio euroarmeija plutokratia thatcher feodaalimalli feodalismi kurjistaminen hyvinvointivaltiio pohjoismainen malli


Ei kommentteja: