perjantaina, heinäkuuta 01, 2016

Kuinka "Uusi Nokia" syntyy


Hesari vannottaa taas että "suomalaiset uskovat" uuteen Nokiaan.


Suomalaisten on ENSIN tajuttava realiteetit

- että toimiva oma talous edellyttää pohjoismaisen mallin palauttamista eli oma markka, oma tiukka tullisääntely, omat valtionyhtiöt takaisin avoimella toiminnalla ja nopealla johtajanvaihdolla, oma keskuspankki irti Wall streetin valvonnasta, veroprogressio, venäjänkauppa 15 miljardiin insinööritaidolla, tuet pois ylikansallisilta firmoilta heti, kaivokset kansallistettava, omat rajat ilman haittamaahanmuuttoa irti Amerikan terroritaktiikassa.

Ensin ideologinen jyrkkä käännös yleislakkojen voimalla takaisn pohjoismaiseen hallittuun malliin, kehityksen Suomeen. Valaistuminen geopoliittisesta terrorista Suomessa. Veronkiertoa on nyt 25 miljardia 25 000 000 000 joka vuosi, suurin osa laitonta ja verohelpotuksia tuloerokatastrofin luomisessa 23 miljardia. Yhteiskunta vääristyy ja romahtaa oikeistolaisen lakisabotaasin takia demarien tuella.

Nokia kasvoi huonoista johtajista huolimatta ennätysnopasti maailman historiassa. Suomalaisten älykkyysn ja vanha muinaissuomalainen yhteishenki oli loistava terveen motivaation lähtökohta. Mutta ideologisesti nostettu marionettipoliitikko, täysin ammattitaidoton Ollila toimi ideologisesti Wall streetin suuttumuksen ja "transatlanttisen geopolitiikan" tarpeiden mukaan: pienessä Suomessa ei saatu ohitta Amerikan tietoteknologiaa. Varokaa Ollilaa ja Ollilaa ylistäviä johtajia.

Suomi voi kehittyä VAIN jos valtio ajaa  Suomen etua eikä tottele pörssi-ideologian terroria ja väestönsiirtohysteriaa.  Korkea koulutus vaatii paljon eikä vieraan fundamentalistisen kulttuurin sopeuttamiseen ole keinoja eikä resursseja. Eliitti ei aja nyt suomalaisten etua vaan vain palkkojen alennusta ja pakkotyötä, kaivosten ja vesivarantojen ilmaiseksi pois luovuttamista!


  • " Esimerkiksi: kun yritysvero oli 60%, Suomi kasvoi 4-5 prosentin vuosivauhtia, nyt kun yritysveroa on jäljellä enää vain 20%, niin kasvua ei ole lainkaan ja investoinnit ovat jäässä. "


Achim Trugerin tuore raportti sisältää myös uusinta tutkimustietoa kerroinvaikutuksista. Arviot kertoimen suuruudesta ratkaisevat sen, millainen talouspolitiikka on järkevää.
PATOMAKI.FI

     II


Oikeisto on rakentamassa aitoa fasismia uutta pikavauhtia laajennettavaa totalitaarista EU-natoarmeijaa myöten - talouskriisin varjolla: tuhon aiheuttajat esiintyvät messiaina kuten Saksassa natsien rahoittajat. Vasemmistoa jo pilkataan ja syytetään talouden romahtamisesta systeemikorjausvaatimuksissa - eikä myönnetä että talouskatastrofi johtuu ultraliberalistisesta, neokonservatiivisesta keinottelupörssistä ja pankkien, keinottelijoiden&pankinjohtajien 100% vastuuttomudesta. Lainatsunamilla luodaan nousua ja pörssivoittoja samalla kun valtioita ja verotusta halveksitaan, romahduksessa valtiot pakotetaan verotuksen kautta maksamaan pörssieliitin romahds. Syylliset jemmaavat rahat kaikenlisäksi pois kierrosta "veroparatiiseihin".

Se, että Lontoo ja Euroopan veroparatiisit jätettiin pystyyn EU:n perustamisessa todisti välittömästi että kyse on vallankaappauksesta rahapiireille, romahduskeinottelun voitelusta.


Ideologisen eli poliittisen suunnanmuutoksen täytyy olla jyrkkä takaisin paikallisdemokratiaan ja kansallisvaltioihin pois tulojensiirrosta megaeliitille.

Pelastettavat pankit ja eurojuntta eivät saa saada lisää valtaa vaan ne on otettava pois.

Pohjoismainen malli on selkeä ja testattu. Varma. Suojaava ja kehittyvä, elintasoa natiivikansalaisille lisäävä ja suuryritysten pörssifasismia hillitsevä.

Olemme kuilun partaalla, tuhon aiheuttajat aikovat ottaa totaalisen fasistisen vallan itselleen. Katsokaa kuinka Kreikkaa kohdeltiin ja EU:n talouskomissio antoi amerikkalaisen pankin väärentää Kreikan tasetiedot. Ei ole yhteistä Eurooppalaista identiteettiä teknokraattien ja eurofantasian alla, on vain fasismin ja elitismin uusi prosessi.    III


Aito vasemmisto ei voi olla ideologisen väestönsiirron takana eliitin halpatyövoimaprojektissa ja saksalaisten poliitikkojen sekä Brysselin komissiojohtajien selkeästi lausumissa "rodunjalostustoimissa" mukana mutta valevasemmisto on nyt tiiviisti mukana Amerikan sotarintamassa siunaavalla valemoralismilla eikä vaadi äänekkäästi Amerikan hyökkäyssotien lopettamista ja Suomen valtion toiminnan sekä suomalaisten koulutettujen sotilaiden toiminnan lopettamista palkkasotilaina - Suomi on mukana nyt 3-5 hyökkäyssodassa. Tähän on kaikki juridiset edellytykset. Valevasemmisto on mukana nyt imperialismissa eli sotakapitalismissa, Amerikan ja Lontoon sotataloudessa uhrautumassa ja kansa uhrina sen väestönsiirto-/terroristikaaoksen taktiikassa.

Valtio ei voi toimia ilman omaa identiteettiä ja rajoja." Vasemmiston luulisi tarjoavan päivähoito-, esiopetus-, koulutus- ja sosiaalihuollon resurssien lisäystä, jotta epäsosiaalista käyttäytymistä voitaisiin ennalta ehkäistä. Vaan ei.Uusvasemmisto tahtoo jotain sellaista, mikä on perinteisesti ollut oikeiston tapa kohdata ongelmia. Kun yhteiskuntamme rakenteet rupeavat murtumaan, niin uudelleen syntynyt vasemmisto haluaa kohdata kasvavan pahoinvointimme kinuamalla lisää kriminaalipolitiikkaa. Outoa." - Jari Jakonen


Pienituloisuuden perusteella Suomessa on noin 650 000 köyhää ihmistä, ja lisäksi…
TALOUSELAMA.FI        IV
Tässä on nyt taas esimerkki suomalaisen virkamiesten rikollisuudesta. 
Jos tiedetään, että henkilö X on ISISin taistelija, hänet pitää pidättää ja asettaa syytteeseen terrorismista. Tämä on se Suomen lakien mukainen menettely, tämä on Euroopan Unionin sopima menettely, tämä on Suomenkin hyväksymien terrorismin vastaisten kansainvälisten sopimusten mukainen menettely ja YK:n terrorismin vastaisten päätösten mukainen menettely.
Mutta koska tässä maassa virkamiesten ja poliitikkojen ei tarvitse välittää mistään laeista ja koska he voivat rikkoa kaikkia lakeja ja sopimuksia aina kun huvittaa, he ovat päättäneet että tunnistettuja terroristeja "Pyritään auttamaan normaaliin elämään."
Jos näin tehdään syyllistytään rikokseen, koska terrorismi on lakiemme mukaan rikos ja terroristijärjestöön kuuluminenkin on rikos. Terroristin suojeleminen ja avustaminen on sekin rikos. Ja tämä sisäministeriön rikollisjoukkion aikomus on siis rikos. Jos ne lait mitään merkitsevät...

Suomi on varautunut siihen, että terroristijärjestö Isikseen värväytyneitä suomalaistaistelijoita palaa…
KARJALAINEN.FI

"Norjassa kilpailuviranomainen esti kaupat jossa suurempi vesibussifirma olisi ostanut pienemmän. Päätöksessä todettiin että kauppa olisi vähentänyt kilpailua ja näin johtanut hintojen nousuun ja palvelutason laskuun. Suomessa samainen toimielin on suuryhtiöiden kumileimasin joilla tapetaan kilpailu ja imuroidaan kansalaisten rahat isojen korporaatioiden holveihin."         VI

Olemme ideologisen ja taloudellisen sodankäynnin kohteena oman eliittimme toimesta.

Viranomaiset valehtelevat ja salaavat lainvastaisesti maahanmuuton kuluja ja haittoja.

Kaikki massamaahanmuutto Suomeen on nyt raskaasti velkaannuttavaa ja puhetaidottomina, sivistymättöminä ylikuormitetun koulusysteemin halvaannuttavaa haittamaahanmuuttoa joka tasolla 4500 milj joka vuosi kuluja suomalaisille maahanmuuttajista ja heidän lapsistaan: vakavat väkivaltatilastot ja varsinkin raiskaukset ne ovat kasvaneet 15 vuodessa yli kymmenkertaiseksi Suomessa - lukutaidottomien maahantulijoiden rikollisuus on eri kansallisuuksilla 40-200 kertaista suomalaisiin verrattuna.


  • Sveitsi, Islanti ja Englanti ym karsivat tarkalla karsinnalla läpi vain pienen osan, sosiaaliset ja koulutetut hyötymaahanmuutoksi ja tätä ei massamedia kerro - passittomia ei edes harkita. Vankilat ovat Suomsessa kohta täynnä maahanmuuttajia - paitsi että tuomarit päästävät nyt maahanmuuttajat ja raiskaajat ehdollisilla. Maahanmuuttajat ovat tappaneet 25 suomalaista tai maahanmuuttajaa 30 vuoden aikana, suomalaiset eivät yhtäkään viheroikeiston kiljumisesta huolimatta. Eliitti ei maksa maahanmuuton haitoista eikä joudu väkivallan kohteeksi vaan eliitti vain rikastuu massiivisesti kun verorahoja mätetään tuhansissa miljoonissa ulkoistetuille hyväveli-firmoille ilman julkista kilpilutusta ja tiedotusta väestönsiirron "käsittelyssä".

    Suomi on lypsylehmä tuhoisassa pörssi-ideologiassa. 

Viranomaiset päästävät nyt terroristeja ja terrorismin tukijoita Suomeen avoimesti. Tukijatkin ovat rikollisia kansainvälistenkin lakien mukaan.

Suomi pärjää hyvin vain ilman terroristeja & palkkasotilasväestönsiirtoa mutta niiden kanssa rikollisuus on nyt räjähdysmäisessä kasvussa kohti mafiatoimintaa.

Pohjanmaalla poliisi ja oikeuslaitos on nyt jopa salannut maahanmuuttajien tekemiä keskinäisiä murhia. Tilanne on jo kaaos eliitin ideologisen laittomuuden takia.  


Vestönsiirtopornon kiihottajien ja jonkinlaisen harhaisen messiaskompleksin propagandan ohi on ymmärrettävä että maahanjääminen ei ole mikään oikeus vaan pakolaiset palautetaan YK-sopimusten mukaisesti takaisin maahansa vaikka eivät haluaisi kotiseudulleen takaisin niin muualle maahan - mm. Irak on rikas ja laaja maa.

Köyhien haittamaahanmuutto eli väestönsiirto ohjautuu aina vain mafian ja rikollisuuden kasvuun.
Saastaisen korruption amerikkalainen kuva - pörssi-Amerikka euroterroria ohjamassa


Ranskan eurooppaministerin mielestä Barroson siirtyminen yhdysvaltalaisen liikepankin neuvonantajaksi on karhunpalvelus EU:lle.
YLE.FI|HENKILÖLTÄ MIKKO LEPPÄNEN
 


 

Tänään Yle Uutisten julkaisema selvitys Länsimetron viivästymisestä on aiheuttanut jälkipuintia myös poliitikkojen keskuudessa. Poliitikot arvostelevat yhä…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ ELLA MIKKOLA

Oikeiston korruptiojumalat - Clintonien otinen nousu ja korruptiomafia

Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN


#‎vasemmisto‬
‪#‎demarit‬ ‪#‎demarinuoret‬ ‪#‎humanismi‬ ‪#‎hyvinvointivaltio‬‪#‎pohjoismainenmalli‬ ‪#‎liberalismi‬ ‪#‎geopolitiikka‬ ‪#‎keskusta‬


Ei kommentteja: