maanantaina, heinäkuuta 11, 2016

Soinin päiväkäsky Uhrautukaa ja kuolkaa Amerikan geopolitiikalle #suomiareena
Mitä Aku Ankkaa Disney kieltää näyttämästä televisiossa ja Netflixissä?

Aku puhuu tiedon tärkeydestä, jopa kreikkalaisista Hyperborean salaisuuksien salaseuroista tässä videossa ja tieteen salaisesta alkuymmärryksestä, tiedon tärkeydestä.

Poliitikkomme puhuvat nyt tietämättömyyden puolesta,

uhrautumisen ja typeryyden, alistumisen puolesta.


EU-diktatuurin puolustajat ovat nyt niin heikoilla diskurssissaan että heidän retorinen keskuksensa on vain  "vihollisia vastaan taisteleminen"  eli ns. "Putin ja äärioikeisto" ovat nyt ainoa perustelu käänteisesti EU:n olemassaololle kun kaikki lupaukset taloudellisesta vakaudesta ja vaurastumisesta "EU:n avulla" ovat paljastuneet törkeiksi vallankappaus-valheiksi.


Tyhmentäminen on nyt massamedian päämäärä.

Tiedon väärentäminen huikealla sensuurilla, tiedon kaventamisella ja lähihistorian "unohtamisella". Ihmiset houkutellaan hihittelemään tyhmyydelle. Alistumiselle. Massaviihde ja politiikka ovat nyt yhtä ja samaa.

Mukautumiselle hihittelyä ja vaihtoehtojen demonisointia Vatikaanin kirkon keinoilla. Mukautumista eliitin käskyille kymmenissä uusissa agenttisarjoissa ja agenttielokuvissa: agentti tappaa kun eliitti käskee - ja sitä historiassa kutsutaan fasismin ideologiaksi.

    Fasismi esitetään massaviihteeksi CIA:n ohjaamalla Hollywood-roinalla.

Aikuiset ihmiset hyväksyvat että rehtorit ja tuomarit kuuluvat salaliittoon, salaseuraan, jonka rituaaleissa toistetaan ja toistetaan viikottain uhrautumista: vapaamuurarit ja niiden kymmenet yläorganisaatiot kuten CIA. Ja sitten Soini hallituksessa jo puhuukin massamediassa kuinka suomalaisten on uhrauduttava viimeiseen mieheen Amerikan geopolitiikan tähden ja vihattava, vihattava jotta uhrautuisivat.

Suomalaisilla päätoimittajilla ja toimittajien operaattoreilla on oma salaseuransa, äärioikeistolainen keskiviikkokerho minibilderberg, joka on äärioikeistolainen Hesarin Erkon salaisten natsikerhojen ja suomenruotsalaisten rotuoppikerhojen jälkeläinen 20-luvulta saakka. Kouluissamme opetettiin 1945 saakka rotuoppeja suomenruotsalaisen rahaeliitin oppien mukaisesti, jossa venäläiset olivat ali-ihmisiä.

Nyt kuulemme samaa vihamantraa ja suggestiota joka päivä valtamediasta.

Ihmiset tarttuvat hysteerisesti eliitin hegemoniaan "valtamediaan" koska hegemonia leimaa "populismin" suureksi häpeäksi. Ihmisiä EI ohjata tiedolla vaan tunteella.

Taloudellista keskustelua ohjataan nyt vain sotaretoriikkaan, hysteriaan ja kansan avuttomuutta korostetaan jotta voidaan korostaa "virkamiesvaltaa", eliititä, kenraaleita, salaisia sopimuksia sinun turvaksesi.

Koko hallitus puhuu oikeiston kanssa samoin fraasein nyt kuten natsit 30-40 luvulla.

Hallitus on hajotettava. Yleislakko. Kuten 70-luvulla, kansa puhui lakoilla ja vaati pohjoismaisen mallin: kansalaisten etu ensimmäisenä eliitin pelin kumoamiseksi.vanha tekstini ja taas niin oikeassa
   II


Fasismi esitetään massaviihteeksi CIA:n ohjaamalla Hollywood-roinalla.

Mukautumista eliitin käskyille kymmenissä uusissa agenttisarjoissa ja agenttielokuvissa: agentti tappaa kun eliitti käskee - ja sitä historiassa kutsutaan fasismin ideologiaksi. Medium is the message. Ihmiset on saatu uskomaan että propagandafilmit ovat viihdettä, manipulointi "Hollywoodia", tappaminen vapauttavaa viihteessä.

Media tarjoaa varmuutta kuin huume, kokemisen kapeutta kuin huume.

Marshall Mcluhan ja media muottina - https://youtu.be/A9y-ZAIdxrE?t=556


III


EU on nyt vain Negaatioviestintää.

 = Uhkakuviin nojautumista faktoja vääristäen.

Kreikka on uhkakuva eikä myötätunnon kohde kaikessa romahduksen kauhdeudessaan.

Miksi hallituksen sotapuheita ja sodan lietsontaa venäjää kohtaan?
Juuri tämän Brexitin ja Fixitin demokratia-palautuksen takia jotta eliitin diktatuuriprosessi EU ei loppuisi:

           Saksalainen taloustieteilijä arvioi, että Suomen lähtö Euroopan rahaliitosta voi olla mahdollinen.
           Ero yhteisvaluutasta ei hänen mukaansa ottaisi Suomessa yhtä…
                                                                           ILTASANOMAT.FISarvamaa & Väyrynen #suomiareena

Väyrynen: "Olemme jo liittovaltiossa"

Petri Sarvamaa nyt samalla suoraan sanoo että kansallisvaltiot ovat uhka!

Mielipuolista fasismia EU-diktatuurin ajajalta, suurvaltakunnan mielipuolisuutta demokratian tuhoamisessa. Sarvamaa väittää että EU on ainoa vaihtoehto äärioikeistoa vastaan: vaikka EU on luonut äärioikeiston valtioiden tuhoamisella
 videot ja Livet 2016:
http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001006/suomiareena/637207/meppien-kaksintaistelu-eurooppalainen-suomi

Vaaliprosessi ja mediashow eliitistä on onnistuneesti kaapattu eliitin sisäpiiripeliksi.

Puolueet jo valikoivat ehdokkaiksi vain eliitille harmittomia idiootteja, ehdokkaiksi ei 8 isoimpaan puolueeseen pääse kuin tottelevia idiootteja. Vaalilait olisi nollattava, kuka vain saisi olla ehdokkaana eikä olisi puolueen koon mukaan painotusta änissä. Mutt aolemme nyt ansassa, jossa vain yleislakot ja mielenosoitukset voivat muuttaa eliitin toimintaa kovassa sosiaalsiessa paineessa.

  • On heräämistä mutta johtopäätöksiä ihmiset eivät tee vaan monet äänestää keskustaa "koska maaseutu". Eliitti on onnistunut luomaan naurettavia kategorioita äärioikeistolaisille puolueille. Kokoomus on runnonut keskustan kanssa suuryrityksille valtavasti verohelpotuksia ja pienyritysten toimintaa siten terrorisoidaan ja silti yrittäjät äänestävät superleiitin ja pörssi-ideologian puolustajia, kokoomusta.
Naton huippukokous päättyi tänään lauantaina Varsovassa. Suomi on sotilasliiton läheinen kumppani, ja sitä arvostetaan. Kokouspaikalla nähtiin varmanoloinen…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ MARJO NÄKKI
   Aro-Gantti


           Jouni Leoni
- Kaksi vuotta sitten Jessikka Aro maalaili mukeja kotonaan, nyt hän on muka kansainvälisen politiikan huipputoimittaja. Nassikka Aro on nostettu eturintamaan propagandamyllyssä siksi,että voidaan haukkua kritisoijia siitä,että kuinka ne kehtaavat käydä nuoren tytön kimppuun tuollalailla. Aro ei itse ole teflonia,mutta tiedonvälityksellisenä strategiana hän on juuri sitä, ummikko joka uskoo siihen mitä tekee, kiitollinen märkäperse, kertakäyttöinen yhden asian papukaija. Samaan aikaan kokeneet toimittajat nauraa viskilasiinsa,kun aro pöyhii atte jääskeläisen rakentamaa paskakasaa naama vakavana,niin kuin ois tekemässä oikeita uutisia.
Aito asiantuntija nahkurin orsilla, harvinaista YLE:lle:

Millaista turvaa Baltian maille toisivat Naton lupaamat 1000 sotilasta kuhunkin?
AREENA.YLE.FI


ja - Professori, eversti Pekka Visuri julkaisi tänään Suomen Geopoliittisen Seuran sivulla artikkelinVenäjän joukoista lähialueilla. Se on luettavissa…
WWW.RISTOVOLANEN.FI


When NATO was founded, that was done in the broader context of the US Marshall Plan, and the entire US operation to unify the developed Atlantic countries of North America and Europe, for a coming…
SOTT.NET

Kuinka kukaan akateeminen tai lukenut ihminen pystyy hyväksymään Jessikkan noston Amerikan CIA-propagandan tähtitoimittajaksi valtamediassa? Miten ihmiset ja muut "journalistit" eivät reagoi sivustymättömän nuoren naisen nostoon propagandakapulaksi?

   kts:
Pekka Kärkkäinen  · "Ministeri Niinistö perusteli sopimuksesta kertomatta jättämistään sillä, että asiakirja ei ole ulkopoliittisesti erityisen merkittävä.

Kaikkosen mielestä ulkoasiainvaliokunnalla on oikeus itse arvioida, mistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskevista asioista se on kiinnostunut. Hänen mukaansa valiokunta oli juuri juhannuksen alla pyytänyt – ja saanut – puolustusministeriltä tietoa Ruotsin ja Yhdysvaltain samansukuisesta yhteistyöasiakirjasta.
– Mielestäni tämä olisi ollut kyllä kovin luonteva tilaisuus kertoa, että itse asiassa Suomi on juuri allekirjoittamassa puolustuksen yhteistyöasiakirjan EU:n merkittävimmän sotilasvoiman Britannian kanssa, Kaikkonen sanoo. 
Hän muistuttaa myös perustuslain velvoittavan valtioneuvostoa informoimaan eduskunnan ulkoasiainvaliokuntaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa koskevista asioista."

Perustuslaki on heitetty jo romukoppaan. Kansanedustajat eivät tee sille asialle oikeasti mitään, vaikka voisivat, kunhan vain räksyttävät tyhjää, kuten Kaikkonen tässä, koska puoluekuri (ja konsensus) estää sen, joka sekin on perustuslain vastainen. Oikeuskansleri on aivan hiljaa, vaikka hänen ensisijainen tehtävänsä on valvoa juuri tällaisia lakien rikkomisia. Pelkureita ja vain omaa etuansa ajattelevia koko sakki. Sopimuksen sisältö nähtävästi myös salataan kansalta. Lakien ja kansanvaltaisuuden rikkominen tulee vain pahentumaan, jos kansalaiset eivät tee asialle mitään. Kukaan muu ei siihen puutu. Mikä on tämän tien päässä, jos siihen ei puututa? Voisiko historiasta oppia mitään siitä? Valtamedian toimittajilla on todellakin syytä hävetä, koska he eivät tee mitään korjatakseen laittomuuksia, vaan toteuttavat kokonaan muuta agendaa. Se on aina toimittajan oma valinta, eikä sitä voi perustella saaduilla määräyksillä.Eliitti huolissaan demokratiasta - siis demokratian toteutuminen pelottaa eliittiä -

Pekka Kärkkäinen 
 - Eräs päivän propagandapläjäyksistä kiteytettynä ranskiksilla ja suomennettuna perään: 
- Populisimi nousee kaikkialla maailmassa
(kansalaiset haluavat demokratiaa ja heidän kyykyttämisensä loppuvan) 
- Ruotsin päättäjät miettivät mitä tälle ikävälle asialle voitaisiin tehdä
(eliitin edut ja harvainvalta on säilytettävä)
- federaatio (=EUrostoliitto) sisältäisi hyötyjä, mutta populismi ja epäsuosio ovat sen esteenä
(täydellinen totalitaristinen eliitin harvainvalta olisi eliitille parasta, mutta sitä ei uskalleta tehdä nyt kun kansa on alkanut tiedostamaan eliitin tavoitteen. Hyödyt jäävät taas kertomatta)
- ”Olisi erittäin huolestuttavaa, jos EU alkaisi hajota. Rauha ei ole mikään itsestäänselvyys Euroopassa”
(EU ei ole oikeasti saanut mitään muuta aikaan kuin sisäistä ja ulkoista turvattomuutta, mutta jotain hyötyjä on pakko valehdella EU:ssa olevan.)
- "Andréanssen pitää erikoisena, että kaikkea internetistä lähtien vastustavat populistit ovat niin suosittuja, vaikka kehitys esimerkiksi Euroopan taloudessa on ollut historiallisessa perspektiivissä erittäin positiivista."
(Internettiä ei ole tietääkseni mikään EU:sta irti haluava taho vastustanut, en ole ainakaan kuullut, joten mikään yleinen juttu se ei ainakaan ole. Taloudellinen kehitys on ollut voimakkaasti negatiivista muilla kuin Saksalla ja nekin vähäiset edut, jotka ovat tulleet EU-aikana, ovat ETA-sopimuksen ansiota, ei EU:n).
- Bruttokansantuote per asukas on kehittynyt nousujohteisesti finanssikriisin notkahdusta lukuunottamatta koko unionin ajan.
(höpö höpö, eikä bruttokansantuote ole mikään kunnollinen talouden mittari).
- Linden mukaan populistien kannattajat näkevät itsensä häviäjinä, vaikka he eivät sitä todellisuudessa aina olisikaan.
(Emme olekaan hävinneet kuin demokratian, itsenäisyyden, valtion varallisuuden, työpaikkoja, sosiaaliturvaa, turvallisuuden, tasa-arvoisuuden, hyvinvoinnin, yksilösuojan, laadukkaan tervydenhoidon kaikille, oman maatalouden jne. Sorry, jos pidämme itseämme siksi häviäjinä EU:ssa.)
- "Muun muassa Saksan liittokanslerin Angela Merkelin avustajana toimineen professori Lutz Meyerin mielestä EU:n suurin ongelma ei ole pieni ja äänekäs populistijoukko."
(Se ei olekaan ongelma, vaan se suuri ja kasvava asian tilaan kyllästynyt joukko kansalaisia on seuraus niistä ongelmista.)
- "Perinteisten puolueiden perälauta vuotaa populistien puolelle. Heikoillakin argumenteilla pärjää, jos vastapuoli ei anna riittävän selviä vastauksia huoliin ja pelkoihin."
(Vastauksia on vaikea antaa, koska totuus ei ole vastaajan puolella. Se, että heikoillakin argumenteilla voi vastustaa EU:ta, kertoo EU:sta, ei argumentoijasta, eikä vasta-argumentoijasta)
- "”Poliitikot ovat epäonnistuneet luomaan kansalle toivoa ja tulevaisuudenuskoa”, sanoo Ruotsin finanssiministeri Magdalena Andesson."
(Tekisivät todellisia tekoja kansojen etujen eteen, eivätkä toimisi niitä vastaan, niin toivo ja tulevaisuudenusko seuraisivat kyllä sitten varmasti perässä.)
- "Andréanssen muistuttaa, että Euroopan taloutta verrataan jo nyt museoon, kun sitä tarkastellaan esimerkiksi Aasiasta käsin."
(Mutta juuri äskenhän tuossa väitettiin talouden olevan niiiiin positiivinen, ne bruttokansantuotteet jne, lukuunottamatta pientä finanssikriisiä?!?!)
- " Jos EU:ta ei uudisteta pian, pahimmassa tapauksessa jäljellä voivat olla vain rauniot." (EU on rakennettu aivan väärille perustuksille, joka ei esim. ole demokratia, ja sitä ei voi uudistaa tai korjata, vaan sen pitää antaa raunioitua)
Siis tätä artikkelia itseään voidaan sanoa perustellusti aidoksi populismiksi, koska se on rakennettu täysin tyhjien väitteiden, uskomusten, palturin varaan ja niitä toistetaan koko ajan yhä uudestaan mediassa.

Politiikan ja talouden suurtapahtumassa Ruotsin Almedalenissa yksi hallitsevimmista puheenaiheista on ollut populismin nousu. KAUPPALEHTI.FI


Trollijahti kääntää todellisuuden päälaelleen ja militarisoi kansalaiskeskustelun.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAUNO O. MEHTÄLÄ
     Epilogi


Vanhimmat historiantekstit puhuvat tiedon lähteestä, Hyperboreasta.

Pohjoisesta valtakunnasta druidien, mesopotamian ja egyptiläisen tiedon kehdosta.

Pohjoisen sinisilmäisestä heimosta, joka antoi kulttuurin ja tiedon harmoniasta Euroopalle.

Nyt meille tarjotaan hallituksemme keutta vain kauhua ja uhrautumista Amerikan imperialismin alle.

Kaikki kaivokset ja järvet ollaan luovuttamassa New Yorkin ja Lontoon pörssilordeille.

vanha tekstini ja taas niin oikeassaKaikki amerikan presidentit ovat olleet Vatikaanin armeijan koulutettavina eli jesuiitta, salaisen veljeskunnan ensimmäinen paavi. Jesuiitat ovat olleet Eurooppalaisen imperialismin ideologeja kymmenien miljoonien natiivien joukkomurhissa ja jopa Ranskan alkuperäisten kristittyjen joukkomurhien takana Ranskassa.

Ristiretket, kolonisaatiosodat: natomaat hyökkäyssodissa
The 2003 invasion of Iraq was illegal, Lord Prescott, former deputy prime minister to Tony Blair has admitted, adding that he would live with the “catastrophic consequences” of this decision for the rest of his lifeAmerikan raju tuholuisu - pankkien kaaosta halutaan siirtää sotaan, "huomionsiirto":


     Näinkö sitä Eurooppaa rauhoitetaan?
The United States and NATO Are Preparing for a Major War With Russia


For the first time in a quarter-century, the prospect of war—real war, war between the major powers—will be on the agenda of Western leaders when they meet at the…


WWW.THENATION.COM
'If the US State Department's Victoria Nuland had not said 'Fuck the EU,' few outsiders at the time would have heard of Ambassador Geoffrey Pyatt, the…
READERSUPPORTEDNEWS.ORG|HENKILÖLTÄ STEVE WEISSMAN, READER SUPPORTED NEWS

Haastattelussaan Assad syyttää sionisteja, korruptoituneita arabihallituksia ja…

Sauli niinistö on äärioikeiston oiva satusetä - hän hillitsee kansaa jotta kansa ei vaihtaisi vallan delegaatiota eli kansanedustajia ja ministereitä

Ei kommentteja: