tiistaina, heinäkuuta 12, 2016

Musta Barbaari on väärässäMusta Barbaari on väärässä.

Hän ei ole luokkatietoinen.

Hän ei ole todellisuustajuinen viheroikeiston halaamisen humalluttamana.

Hän ei ymmärrä Suomen perusfasismia eli kapitalismia.

Poliisi on eliitin palkka-armeija.

Kaikki köyhät joutuvat kokemaan samaa kuin mistä Musta Barbaari esittää olevansa sukulaistensa kanssa suuri uhri.

Luuletko Musta Barbaari että eliitti hyväntahtoisuuttaan järjestää väestönsiirtoa lukutaidottomille ja sivistymättömille fundamentalistimuslimeille kohti Suomea?Musta Barbaari luulee olevansa erityisasemassa, eliitin kainalossa.

Musta Barbaari on yksinkertaisesti rasisti ja tyhmä yksilö, tietämätön yksilö, eliittiä palveleva dummy, jojo, kun ei ymmärrä eliitin jatkuvaa luokkasotaa ja sen 900 vuotista historiaa Suomessa köyhiksi tehtyjä natiiveja vastaan.

Kun eliitti varastaa miljardeja verorahoja ja "nettisivupalvelujen kehittämiseksi", turhan metron lahjusprojektiin, kaikkia jippoja tuloerojen kasvattamiseksi, heitä ei heitetä katuun.

Jos köyhällä on samanlainen tukka kuin mitä poliisiradio kertoo poliiseille ja vartijanatseille, köyhä joutuu katuun.

 

Musta Barbaari ei ymmärrä vasemmistolaista viisautta yhteiskunnan luokkasodasta, jonka alla köyhät ovat. Musta Barbaari ei ymmärrä että massamedia ja CIA-mossadin käsikirjoittama väestönsiirto Suomeen ovat eliitin projekteja murskata demokratia Suomessa.  Maailmassa.

    Joka päivä.

Maahanmuuttajilla on ollut tähän mennessä kissanpäivät mutta ei toki poliisin ihmisarvoa kunnioittavan sivistyksen takia vaan eliitti on käskenyt poliisia olemaan tutkimatta maahanmuuttajien pieniä rikoksia jotta väesönsiirtoa voitaisiin kiihdyttää Amerikan hyökkäyssotien kulissina.


Luulisi älykkäiden maahanmuuttajien tunnustavan vähitellen kuinka maahanmuuttajille väliaikaisten etuoikeuksien ajaminen ja maahanmuuttajien kulujen salaaminen on viheroikeiston messiasfantasia ja rahaeliitin projekti terrorisoida yhteiskuntaa: kuinka eliitti väistää rahallisen vastuun maahanmuutosta veronkierrossa, verotustaakka ja hurjien leikkaukset kohdistuvat vain tavallisiin suomalaisiin eliitin vaatiessa suomalaisia orjapalkalle maahanmuttajien kanssa.

Luulisi tiedostavien ihmisten näkevän että eliitin viha ja halveksunta natiivisuomalaisia kohtaan sekä demokratiaa kohtaan nyt taas julkisesti kuten ennen sisällissotaa  on suurinta ja vanhinta rasismia Suomessa. Musta Barbaari ei voi toimia demokratian ja ihmisarvon puolesta jos hän ei ymmärrä eliitin systemaattista väkivaltaa 900 vuoden ajalta suomalaisia natiiveja kohtaan, jotka olivat tanskalaisille, paaville, ruotsalaisille vain orjia ja kuolivat kuin kärpäset nälkään eliitin verotuksen ja turhamaisten sopimattomien vehnänviljelymääräysten alla.

Suomalainen ruokakulttuuri on paskaa mustille barbaareille, tietysti - mutta miksi?

Eliitin kirkko kielsi käyttämästä syntisiä yrttejä ja juuria, suomalaisten satojatuhansia vuosia vanhaa ruokakultturia. Metsästäminenkin ja kalastaminen kiellettiin pääosin, eliitti omi kaiken. Varasti maan ja rikastuu yhä varkaudestaan.

Suomalaisten kuoleminen nälkään ja kirkon levittämään synnintuntoon on ollut taktiikka pitää Suomi heikkona kolonisaatiokohteena.

Pakolaisiksi itseään kutsuvat eivät vaadi julkisuudessa Amerikan hyökkäyssotien lopettamista ja niiden tukemisen lakkauttamista Suomen osalta.

Miksi?An unknown number of German and Canadian troops have recently arrived in the northern Syrian town of Tell Abyad in the northern Raqqa province, sources told…
FRIENDSOFSYRIA.WORDPRESS.COM
Mihin Suomea ollaan viemässä? Mitkä ovat päättäjien arvot? Ja ennen kaikkea, mikä on ihmisen arvo nyky-Suomessa? Pienyritykset jäävät kansainvälisten…
KARIUUSIKYLA.COM

"Voidaan sanoa, että jos maailmasta löytyy yhtä korruptoitunut ja rikollinen valtio, se on ihme, sillä Suomi on juridiselta kannalta täysverinen ja tyylipuhdas mafiavaltio."


Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin soveliaisuussääntöjä miettimättä. Ideana on kuitenkin se, että jorinoissa ja huudossa on jokin ajatus,…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.FI|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN


Aliravitsemus uhkaa kotihoidossa olevia vanhuksia. Geriatrian professori Jaakko Valvanteella on nopea ratkaisu ongelmaan.
ETLEHTI.FI
Ei kommentteja: