perjantaina, heinäkuuta 29, 2016

Miksi MV-lehti pelottaa korruptioeliittiä


Eiköhän se ole ilmiselvää että jos poliittisen korruption kerma ja eliitin voitelemat feministit ovat kauhuissaan halvalla tehdystä kansalaismediasta niin heidän pelolleen on hyvä syy.


Kymmenet blogit ovat paljastaneet nyt kymmentä vuotta eliitin ja massamedian valheita.

Valheita pörssikapitalismin ja veronkierrosta talouden kaappamisen hyväksi ja elintason laskemiseksi.
 
 

   "Huomaamaton" Kontrollivalta pienenee joka hetki eliitiltä.


Vain vanha fasismi suorana totalitarismina on eliitin vallan pelastamisen ainoa keino: sensuuri, massojen ohjailu, vasemmistolaisten syrjäyttäminen virkamiehistöstä ja taiteesta, yliopiston murskaaminen rahaeliitin pelokkaaksi mielistelijäksi.

Tähän olemme tulleet.
Sotaa mainostetaan massamediassa ihanana kuin 1984-kirjassa. 


Suuret linjat ovat ihan asiaa MV-mediassa  

- tyyli ja muutamat ylilyönnit ovat sitten heikkona markkinointihöttönä ja tyylillisinä ylilyönteinä,  mutta sanankäyttöä ja ihmiskuvaa leimaamalla EI voi kumota minkään kansalaismedian ydinfaktoja ja paljastuksista eliitin massamedian valtavasta vääristelysta ja sotahulluuden äärioikeistolaisuudesta nyt paisuvana puhtaana fasismina, massojen hallintana.
  
Palkalla juoksevat nukketoimittajat eivät suostu vallankäytön ydinasioista ja amerikkamielisyyden ydinvalheista keskustelemaan vaan kiljuvat tyyliseikoista vihaisia kansalaisia vastaan mitätöiden aitoa perusteltua vihaa.

Ideologisia motiiveja peitetään retorisilla: puhutaan "eurooppalaisesta identiteetistä" tai "yhteen hiileen puhaltamisesta" täydellisen epäloogisena semanttisena sössönä kun eliitti ajaa itsekkäästi vain oman valtansa pönkittämistä, korruptiota, Amerikan geopolitiikkaa ja tietysti kapitalismin, rahaeliitin mielivallan terrorin vapautta - valtion sääntelyn alasajamista, yksilön elinolosuhteiden suojelun alasajamista.  
   
EU:n euroterrorin ja pörssifasismin jäljet näkyvät kaikille mutta silti valheita EU:n utopiasta paisutetaan yhä mielipuolisemmin.
    

MV-lehti on ottanut joitain vaikutteita minunkin blogistani sillä kansalaismedian täytyy olla poleeminen ja rikkoa massamedian "asiallisuuden" taika, jotta massamedian nukuttama ihminen heräisi näkemään ajankuvan.


Kymmenillä suomalaisilla tutkijoilla ja taiteilijoilla oli innostuneet suhteet Kolmanteen valtakuntaan.
HS.FIKriisi taas eliitin fasismin perusteluna ja vasemmistoliitto tuhokapitalismin sensuurin tukena. 


TIMO-VIHAVAINEN.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ TIMO VIHAVAINEN


Vainot kokenut kommunisti antaa vastalauseen Li Anderssonin poliisivaltiohehkutukselle.MV-lehden kommentti oikeiston ja valevasemiston käynnistämään vainoon:


HS-pravdan pohjanoteeraus


Otsikko lehdessä…

“Turkki tukahduttaa kriittiset äänet”

ja samassa lehdessä

“Poliisi vaatii MV-julkaisun verkkosivuja suljettaviksi” asianomistajana Sanoma Media Finland.


Ihmiset mukailevat ja mukautuvat
- onko se ihmisyyttä? Omaa elämää? Älyä? Itsekunnioitusta?
 
Documentary inspired and hosted by Alain de Botton, based on his book The Consolations of Philosophy
YOUTUBE.COM

It could easily be said 2016 has been the year so-called conspiracy theorists were vindicated — and we aren’t yet five months in.Well, it does appear that one conspiracy theory after another that is leveled by tin foil hat-wearing nutjobs proves to emerge as the documented truth.
ACTIVISTPOST.COM
HA ha


The leader of Syria's Nusra Front has said his group is changing its name, claiming it will have no more ties with al Qaida in an attempt to undermine a potential US and…

BELFASTTELEGRAPH.CO.UK


Sananvapaus journalismi some-media

Ei kommentteja: